2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Yok ya baya kahvaltı etmiş çıkmıştım yumurta peynir ekmek zeytin hatta fındık kreması filan sürdüm ekmeğe, kefir içmiştim Daha ne yesem bilemedim
Cocik kahvaltının üstüne güzel bi uyku çekiyordu allah bilir rahat bırakmadınız uşağı

Soğuk su iç dediler bir de bana aklınızda olsun

Haydi hayırlı olsun
Ben henüz hazirlayamadım. Sanirim sona ben kalirim
Evde badana var ben çalışıyorum kizim hasta anneme gönderdik. Oynatmaya az kaldı
Bizde de badana ve tadilat başladı ama sanki biterse dogururum gibi geliyor uzasın istiyorum sanki çanta hazır gibi, bezi geldi bu sabah, nakışlı zibinlarini yıkayıp koyacağım ve kapatacağım insallaah

Benimde cuma muayene edicek açıklık falan bakcakmış alttan çok tırsıyoreee
Kuzum rahat ol hic kasma bismillah diyip gircez dogal surecler bunlar
Kızlar yediğim herşey boğazımda ya. Yemin ediyorum bezdim ya, bağırsağım çalışmaz midem çalışmaz.
Bende bugun ejderha gibiyim. Dun cigkofte istedi canim yedim yemez olaydim bi de alsam 10 falan gece yandi cayir cayir kalktim gaviscon ictim simdi hala devam az da olsa gaviscon yine ictim ama az az yanma devam ediyo. Cok cekmedim yanmadan ama son donemlerde cogaldi neden bilmem

Bende de durum aynı son bir iki haftadır ejderya gibiyim hiç mide yanmam olmadı diyordum son dk golü attı sıpa

Dün akiam eşim yemek yerken bana da bir dilim et ye diye ısrar etti. Kokusunu almayayım diye karabiber döktüm biraz. Bir dilim et ya bir dilim et beni sabaha kadar inletti resmen. Gaviscon felan da kar etmiyor hala sindirememişim o eti boğazımda hissediyorum

Bende de durum aynı son bir iki haftadır ejderya gibiyim hiç mide yanmam olmadı diyordum son dk golü attı sıpa
Benim de valla ya millet cayir cayir yanarken ben iyiydim 2 haftadir bende pertim
Hazmetmedi demek ki

Yarasın maşallah serumlu abur cubur çekmiş paşanın canı Ben de serumla iyileştim 2 gün panto ve serum takıldı reflüm ve ağrılarım azaldı çok şükür
Geçmiş olsun canım sana da, bana da bi parasetamol bir de vitamin mineral bağladılar sonra iyi oldu. Imom kullan dedi bir de.

Benim de valla ya millet cayir cayir yanarken ben iyiydim 2 haftadir bende pertim

Hazmetmedi demek ki
Vallah yemek yemeye korkar oldum ki ben boğa burcuyum hastanede ikinci gün anne babaya kutlama yemeği verilecekmiş eşime diyorum onun hepsini ben yerim 9 aydır yemek yiyemiyorum resmen ya.

Annem de diyor bebeğin saçlanıyor adhjsja bebek suyun içinde değil mi neden suyun içindeki saç benim midemi yaksın? Hayır kesin bilgi ise tarağını alayım sırma saçlımın
Yok bacım ya öyle olsa benim çocuklar sırma saç olurdu, keltoş doğdular hep.

Bebe 2 hafta ilerideydi 1 hafta ileri düşmüş. Eşim diyo ki geceleri Hatay dürümü bıraktın çocuk zayıfladı Zaten yatamıyorsun bari ye de çocuk kilo alsın
Ay acaba benim bebemin canı da hatay döner mi çekiyi ama tavuk da yiyemem hatır için çiğ tavuk yerler derler ben bebem için hatay döner yiyebilir miyim acaba? Some hatay döner problems

Ay acaba benim bebemin canı da hatay döner mi çekiyi ama tavuk da yiyemem hatır için çiğ tavuk yerler derler ben bebem için hatay döner yiyebilir miyim acaba? Some hatay döner problems
Kiz mesela sarimsakli yogurtlu makarna yapip ustune salca soslu kiyma yapip yiyemez misin birbiriniz bastirir tatlar bence

Kiz mesela sarimsakli yogurtlu makarna yapip ustune salca soslu kiyma yapip yiyemez misin birbiriniz bastirir tatlar bence
Sarımsak ve salça midemi öldürür. Kıyma asla yemem et bi dilim bi dilim yiyom da kıyma demeyin bana.
Ya ben hayatım boyunca yemek seçmedim, herşey yerim herşeyi. Önüme ne koysan yerdim yani. Ama bu hamilelik beni bitirdi ya. Benim en zorlandığım konu bu oldu. Tiksinti + iştahsızlık. Başka zaman bu tarif için var ya adam öldürürdüm. Dileğim bunun hamilelik sonrası düzelmesi. Kebapçıya gidiyoruz ben çorba içip patates kızartması yiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…