2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ay acaba benim bebemin canı da hatay döner mi çekiyi ama tavuk da yiyemem hatır için çiğ tavuk yerler derler ben bebem için hatay döner yiyebilir miyim acaba? Some hatay döner problems
Keramet dönerde değil de geç yemede olabilir mi acaba

Sen hastanede burger yiyeceksin dur daha

Merhaba. Arkadaşlar akşamı ettik yine bugün
Durumlar nasıl sizde biz bugün daha iyiyiz şükür
Ama ayaklarım sisiyor sizde nasıl ? Yürüyüşte yaptım tuzlu da yemiyorum aslında
Son zamanlarda da normal galiba

Oo Allah yardımcın olsun canım
Aminn
Bizde de badana ve tadilat başladı ama sanki biterse dogururum gibi geliyor uzasın istiyorum sanki çanta hazır gibi, bezi geldi bu sabah, nakışlı zibinlarini yıkayıp koyacağım ve kapatacağım insallaah
Ben de bitmeden dogurursam kafayı yerim diye korkuyorum ev kalabalık olacak. Laf anlamayan bazı kv ekibi yatılı geleceklermis bir hafta önceden Herseye karışması beni mahveder. Kendime göre yapıp rahatlamam lazım.

Nakışlı zibin mi kizima doğum yaptığım zamanlari hatırlattı bana.
Rabbım hepimize sağ salim kucagimiza almayi ve hazırlıklarımızı kullanmayı nasip etsin

Ellerim hep böyle oldu. Sizce soğuktan mi yoksa problem işareti mi?

Eklentiler

• 16738794937267730122808851487158.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 65
Neden bir hafta önceden geliyorlar, hazırlığa destek mi?

Annem de diyor bebeğin saçlanıyor adhjsja bebek suyun içinde değil mi neden suyun içindeki saç benim midemi yaksın? Hayır kesin bilgi ise tarağını alayım sırma saçlımın
Benim durumumda son 4 gündür senin gibi annemde aynısını söylüyor saçlanıyor diye bana göre gayette kel kızım

Yer kalmadı bence karnımızda. Benim karaciğerime saframa bakarken ultrasonla doktor, taa buraya itmiş bebek bunları dedi. Bence midenin de sıkışcagı pek olanak kalmadı artık. Favisconsuz olmuyor mümkün diil benim de

Zeref babandan haber var mı? Müjdele bizi.
şimdi geldi haber sağ salim çıkmış şükür ama yoğun bakıma aldılar hiç görmedik. bundan sonrasında vücut nasıl tepki verecek bilemeyiz dedi
doktor ağır bi durum olduğu için. bekleyip görücez. hastalığı da bitmiş değil elimizden geldiği kadar yaşam süresini uzatmaya calisacagiz dedi. Bi aksilik olmazsa yoğun bakımdan da yarın çıkacak inşallah. Dua eden herkesten Allah razı olsun Allah en zor zamanlarınızda size de dua eden insanlarla karşılaştırsın

Ah zerefim üzümlü kekim , çoğu gitti azı kaldı diyelim. İnşallah daha büyük mutlu haberlerle daha çok sevin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…