İdrar yolu değilde benimkisi mantar sanırım dün gece uyuyamadım sıcak sirkeli suyla yikadim birde krem vermişti doktorum onu sürdum sanada çok geçmiş olsunBen arada buraya benim gibi 35.haftasında olup aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı diye sorayım, belki bi gören olur
Ayy çok sevindim canım hadi gözünüz aydın inşallah daha da iyi olacak her şey allahın izni ileşimdi geldi haber sağ salim çıkmış şükürama yoğun bakıma aldılar hiç görmedik. bundan sonrasında vücut nasıl tepki verecek bilemeyiz dedi
doktor ağır bi durum olduğu için. bekleyip görücez. hastalığı da bitmiş değil elimizden geldiği kadar yaşam süresini uzatmaya calisacagiz dedi. Bi aksilik olmazsa yoğun bakımdan da yarın çıkacak inşallah. Dua eden herkesten Allah razı olsun Allah en zor zamanlarınızda size de dua eden insanlarla karşılaştırsın
Aifyet olsun ekocum löp löp et olsun minnoşaBen: Hamilelik zor, Ne yesem boğazımda , kıyma felan yiyemiyom. Ejderha gibi yanıyorum. Çok iştahsızım.
Komşum: eşler geç gelecekmiş içli köftem var patates de kızartayım eko yer misin?
Ben: anasını bile bellerim.
Yine ben: bende de paçanga var.
Yine ben: yanacaksak değsin a q. Hem yarın kontrol var
Yine ben: kola da içer miyiz komşum?
Afiyet olsunnn bebene can olsunnnBen: Hamilelik zor, Ne yesem boğazımda , kıyma felan yiyemiyom. Ejderha gibi yanıyorum. Çok iştahsızım.
Komşum: eşler geç gelecekmiş içli köftem var patates de kızartayım eko yer misin?
Ben: anasını bile bellerim.
Yine ben: bende de paçanga var.
Yine ben: yanacaksak değsin a q. Hem yarın kontrol var
Yine ben: kola da içer miyiz komşum?
Ay o psikolojik midir nedir bende sıkıyom sanki engel olabilecembebeler hareket ettikçe alt takım açılyomuş gibi bi zorlama hissediyorum hemen sıkıyom pıtışımı geri gitsinler diye bu doğum geldi demek mi daha önce doğuran analar bi de memeler de adet zamanındaki gibi hafiften bi hassasiyet hissediyem
En başından beri var bende de. Daha önce tablet antibiyotik kullandım ama geçmedi ve giderek arttı. Bugün yatışım yapıldı artık şimdi hastaneden yazıyorum 3 gün antibiyotik verilecek. Erken doğuma sebep olmaması için.Geçmiş olsun 20li haftalarda yaşamıştım antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım size vermediler mi?
Geçmiş olsun inşallah yükselmeden geçer gider sizinkiBenim idrarda 80 lökosit çıktı kültür verdim üreme olursa ilaç kullanacağım Doktorum çok önemsemedi
Geçmiş olsunBen ilaç kullanıyorum canım bu haftalar da olmazsa şaşarım zaten
Bende her ikisi de olunca atlatamadım sanırım. 3gün hastanede antibiyotik tedavisine başladık bugün.İdrar yolu değilde benimkisi mantar sanırım dün gece uyuyamadım sıcak sirkeli suyla yikadim birde krem vermişti doktorum onu sürdum sanada çok geçmiş olsun
Kaç kg şuan kız gece gece gercektenmi Hatay durumu yiyorsun birde sen calisiyormuydun ben orayı kaçırdım çalışamaz raporu alacağım diyinceBebe 2 hafta ilerideydi 1 hafta ileri düşmüş. Eşim diyo ki geceleri Hatay dürümü bıraktın çocuk zayıfladıZaten yatamıyorsun bari ye de çocuk kilo alsın
amin kuzumm inşallahAyy çok sevindim canım hadi gözünüz aydın inşallah daha da iyi olacak her şey allahın izni ile
Canım çok geçmiş olsun geçti gitti inşaAllah şimdi rahatça evladını bekleyebilirsinamin kuzumm inşallah
Ayy masallahh inşallah benim güzel kızim da böyle güzel huylu olur24 ocak 2013 doğumlu oğlum.çok vicdanlı,imanlı,sabırlı,saygılı,çok zeki dersleri çok iyi tüm öğretmenleri çok seviyor.evde bana çok yardımcı tek eksiği bazen çok duygusalrabbim hayırlı etsin sağ salim doğumlar dilerim.bende 24 ocakta doğurmayı isterdim
İlk planlı sezeryan oldu heralde benimki hayırlısı olsun rabbim hepimize çok güzel doğumlar nasip etsinYaaa süperbende heyecanlandım şimdi bana nolıuorsa hadi başladın geri sayım o zmn. Peşinden dökülürüz zaten
Çalışamaz raporu almak gerekiyor mu ya ayrıca ben çalışabilir almıştım 32de rapor bitti izne ayrıldım öyle değil miBebe 2 hafta ilerideydi 1 hafta ileri düşmüş. Eşim diyo ki geceleri Hatay dürümü bıraktın çocuk zayıfladıZaten yatamıyorsun bari ye de çocuk kilo alsın
Sordum canım solunum sıkıntısı olabilir mi dedim olabilir dedi. Peki bir doz daha vuracak miyiz dedim hayır canım 38 olmuş bebek o bebeğe vurulmaz zaten şekerin var iyice çıkar olmaz dedi benim doktorum ben de kendimi pozitife odakliyorum. Bugün başhekimle de görüştük bizim tanıdıkmis hemşeri dedim hani solunumla ilgili bişey olursa inşallah olmaz da olursa yogunbakim dolu falan o da hallederiz bir şekilde ayarlarız kafana takma inşallah gerek kalmaz dediHayırlısıyla sağlıkla sorunsuz sıkıktısız bebişini kucagına alırsın inşallah canımPeki ciger geliştirici vurmaya gerek varmıymış doktora sordun mu bende çarşamba gidicem doktora kısmetse gerek var demiş ise doktora soruyum bende
Dayanır inşallah sen olumlu düşün olumlu olsun annesiKeşke benim kızım da 38 e kadar dayanabilse
Ohh çok şükür zeref çok sevindim rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallahhhşimdi geldi haber sağ salim çıkmış şükürama yoğun bakıma aldılar hiç görmedik. bundan sonrasında vücut nasıl tepki verecek bilemeyiz dedi
doktor ağır bi durum olduğu için. bekleyip görücez. hastalığı da bitmiş değil elimizden geldiği kadar yaşam süresini uzatmaya calisacagiz dedi. Bi aksilik olmazsa yoğun bakımdan da yarın çıkacak inşallah. Dua eden herkesten Allah razı olsun Allah en zor zamanlarınızda size de dua eden insanlarla karşılaştırsın
Çok şükür canim insalalh hersey yoluna girecek rabbim şifasını versin başınızdan eksik etmesinşimdi geldi haber sağ salim çıkmış şükürama yoğun bakıma aldılar hiç görmedik. bundan sonrasında vücut nasıl tepki verecek bilemeyiz dedi
Masalalh rabis sen gyzel dayandım haa hemde ikizlerle şuan kaçıncı haftandasin ikizlerle belli haftaya kadar gelmek çok guzell maşallah sizebebeler hareket ettikçe alt takım açılyomuş gibi bi zorlama hissediyorum hemen sıkıyom pıtışımı geri gitsinler diye bu doğum geldi demek mi daha önce doğuran analar bi de memeler de adet zamanındaki gibi hafiften bi hassasiyet hissediyem
Çalışıyorum canım da bebekten dolayı ücretsiz izindeydim. Birinin izni bitmeden ikinci başladı şimdiKaç kg şuan kız gece gece gercektenmi Hatay durumu yiyorsun birde sen calisiyormuydun ben orayı kaçırdım çalışamaz raporu alacağım diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?