2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben: Hamilelik zor, Ne yesem boğazımda , kıyma felan yiyemiyom. Ejderha gibi yanıyorum. Çok iştahsızım.
Komşum: eşler geç gelecekmiş içli köftem var patates de kızartayım eko yer misin?
Ben: anasını bile bellerim.
Yine ben: bende de paçanga var.
Yine ben: yanacaksak değsin a q. Hem yarın kontrol var
Yine ben: kola da içer miyiz komşum?

Eklentiler

• E2FF82CE-3C62-4AC8-B4B8-5D89438922A4.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 76
Ben arada buraya benim gibi 35.haftasında olup aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı diye sorayım, belki bi gören olur
İdrar yolu değilde benimkisi mantar sanırım dün gece uyuyamadım sıcak sirkeli suyla yikadim birde krem vermişti doktorum onu sürdum sanada çok geçmiş olsun

Ayy çok sevindim canım hadi gözünüz aydın inşallah daha da iyi olacak her şey allahın izni ile

Aifyet olsun ekocum löp löp et olsun minnoşa

Afiyet olsunnn bebene can olsunnn
Ay o psikolojik midir nedir bende sıkıyom sanki engel olabilecem

Geçmiş olsun 20li haftalarda yaşamıştım antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım size vermediler mi?
En başından beri var bende de. Daha önce tablet antibiyotik kullandım ama geçmedi ve giderek arttı. Bugün yatışım yapıldı artık şimdi hastaneden yazıyorum 3 gün antibiyotik verilecek. Erken doğuma sebep olmaması için.
Benim idrarda 80 lökosit çıktı kültür verdim üreme olursa ilaç kullanacağım Doktorum çok önemsemedi
Geçmiş olsun inşallah yükselmeden geçer gider sizinki

Benim kullandıpım antibiyotiğe rapmen giderek artınca - 200lere çıktı- bugün artık hastaneye yatışım yapıldı. 3 gün kadar antibiyotik bağlanacak.
Erken doğuma sebep olabiliyormuş istersen kültür iste ve ne tür antibiyotik gerekiyorsa onu kullan. Bende kültür istemeden yazdı bi antibiyotik oda işe yaramadı, sonuç hastanede yatış.
Bu arada hiçbir şikayetim yoktu sadece ruutin kontrollerde çıkıyordu lökosit.
Ben ilaç kullanıyorum canım bu haftalar da olmazsa şaşarım zaten
Geçmiş olsun
İdrar yolu değilde benimkisi mantar sanırım dün gece uyuyamadım sıcak sirkeli suyla yikadim birde krem vermişti doktorum onu sürdum sanada çok geçmiş olsun
Bende her ikisi de olunca atlatamadım sanırım. 3gün hastanede antibiyotik tedavisine başladık bugün.
Bebeklerimize zarar vermesin de biz çekicez biraz artık.

Bebe 2 hafta ilerideydi 1 hafta ileri düşmüş. Eşim diyo ki geceleri Hatay dürümü bıraktın çocuk zayıfladı Zaten yatamıyorsun bari ye de çocuk kilo alsın
Kaç kg şuan kız gece gece gercektenmi Hatay durumu yiyorsun birde sen calisiyormuydun ben orayı kaçırdım çalışamaz raporu alacağım diyince

Ayy masallahh inşallah benim güzel kızim da böyle güzel huylu olur

Bebe 2 hafta ilerideydi 1 hafta ileri düşmüş. Eşim diyo ki geceleri Hatay dürümü bıraktın çocuk zayıfladı Zaten yatamıyorsun bari ye de çocuk kilo alsın
Çalışamaz raporu almak gerekiyor mu ya ayrıca ben çalışabilir almıştım 32de rapor bitti izne ayrıldım öyle değil mi

Sordum canım solunum sıkıntısı olabilir mi dedim olabilir dedi. Peki bir doz daha vuracak miyiz dedim hayır canım 38 olmuş bebek o bebeğe vurulmaz zaten şekerin var iyice çıkar olmaz dedi benim doktorum ben de kendimi pozitife odakliyorum. Bugün başhekimle de görüştük bizim tanıdıkmis hemşeri dedim hani solunumla ilgili bişey olursa inşallah olmaz da olursa yogunbakim dolu falan o da hallederiz bir şekilde ayarlarız kafana takma inşallah gerek kalmaz dedi

Ohh çok şükür zeref çok sevindim rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallahhh

Çok şükür canim insalalh hersey yoluna girecek rabbim şifasını versin başınızdan eksik etmesin

Masalalh rabis sen gyzel dayandım haa hemde ikizlerle şuan kaçıncı haftandasin ikizlerle belli haftaya kadar gelmek çok guzell maşallah size

Kaç kg şuan kız gece gece gercektenmi Hatay durumu yiyorsun birde sen calisiyormuydun ben orayı kaçırdım çalışamaz raporu alacağım diyince
Çalışıyorum canım da bebekten dolayı ücretsiz izindeydim. Birinin izni bitmeden ikinci başladı şimdi Valla eşim geç gelince getiriyordu yiyorduk dürüm 2900 gr şu anda bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…