2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canım zaten solunum sıkıntısı en düşük basamak yoğun bakımda gideriliyor, o yüzden bir şekilde hallolur. Bir de sadece senin bebeğin değil 40 hafta normal doğan bebekte bile olabiliyor. Kızım 39+2de düşük saturasyon yüksek crp sebebiyle yoğun bakımda yattı. O yüzden kötüyü çok çekme aklına.

Kızlar yediğim herşey boğazımda ya. Yemin ediyorum bezdim ya, bağırsağım çalışmaz midem çalışmaz.

Benim de valla ya millet cayir cayir yanarken ben iyiydim 2 haftadir bende pertim

Hazmetmedi demek ki

Benim bebegimin kafasi kaburgamın altındayken midem cok yanmazdi. Yada insanı boyutlarda yanardı. 10 gundur kafasi asagida 1 yudum su içsem gaviscon içmek zorundayim. Sindirim de baya yavaşladı.
Boyle anlatınca doktor bana mide koruyucu yazdı. Sabah ilk bunu ic sonra istersen gaviscon içersin dedi. Ama ben koruyucuyu içmedim cok bilmiş olduğum icin hamilelikte içilmez algim oluşmuş
Size de verir belki doktor söyleyin

Boga burcuyum ayırt etmeksizin yerim
Zaten 85 kiloydum hamile kaldığımda. Ama ayni senin gibi oldum. Hala dişlerimi fırçalarken geberiyorum. 10 önce bile cikariyordum. Simdi de biraz abartsam yani normal yemek yesem midem bulanıyor. Zor tutuyorum kendimi
Ama benim.dilegim şöyle hamilelikten sonra da böyle devam edim.bir sure iyice zayiflayim sonra biraz biraz düzelsin sisko ana olmak istemiyorum. Sut olsun diye yerim bu sefer. Hamilelikten beter olurum.

Çalışıyorum canım da bebekten dolayı ücretsiz izindeydim. Birinin izni bitmeden ikinci başladı şimdi Valla eşim geç gelince getiriyordu yiyorduk dürüm 2900 gr şu anda bebiş.
Anladim canım bir iki sene daha yokum diyorsun afiyet olsun yarasın maşallah kg çok iyi sağlıcakla zaninda gelsin insalalh

Çalışıyorum canım da bebekten dolayı ücretsiz izindeydim. Birinin izni bitmeden ikinci başladı şimdi Valla eşim geç gelince getiriyordu yiyorduk dürüm 2900 gr şu anda bebiş.
Bende bazan ayni şeyi düşünüyorum. Dogum izni bitince ücretsiz alayım.sonra 2. Olsun onun izni felan derken 3 yil calismayim diyorum. Ama bugun evde kaldığım ilk gün ve zaman geçmedi. Okulda daha kolay zaman geçiyordu

Anladim canım bir iki sene daha yokum diyorsun afiyet olsun yarasın maşallah kg çok iyi sağlıcakla zaninda gelsin insalalh
Aynen canım iki sene de bunu büyütürüm inşallah artık yapacak bir şey yok. Sağ olasın canım amin hepsi vakitli ve sağlıklı gelsinler.

Başta benim de öyleydi açıkcası ara ara da insan bunalıyor ama çocuk olunca tek değilsin. Vakit de onunla geçiyor akşama kadar yemeği, içmesi, banyosu, evin işi gücü derken... Emin ol zaman çok hızlı geçecek yani ondan hiç korkma. Diyorum devlet böyle bir imkan vermiş, ekonomik durum da zorlamayınca karar verdim aldım iznimi. 2 yıl su gibi geçti gitti.

Çok geçmiş olsun gözünaydın

Aynen kuzum çok üstünde durmuyorum artık ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…