2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Arkadaşlar ha böyle bişey buldum telefonumda bugün doktora ilk giden sorsun. M MaviMabellee @kirmizipatiklikiz Z zerefsann sizin doktorlar doğal doğumcu benimki burun kıvırabilir agdjshsh
Benim ilk bebem de 40 hafta hala gelmemişti. Ananas yedim bol bol bir de ilişki Hatta bir gece önce 2 tane ananas yedim, sonra ilişkiye girdik eşimle. Gece sancım geldi Sürekli squat yapıyordum. Merdiven in çık 5 kat. Ama bu yağı duymamıştım ekocum. Yeni bir icat heralde

Ula güneş yemeğine bakılmazsın şüşko da değilsin nere gidiyor bu yemekler , bugün bi bakkaldaki kadar çiko yedin doğumdan önce 2 ananas

Ben bu hafta yürüyüş yapacam hergün, hava durumuna baktım hava güzel dönüşte de eve yürüyerek çıkıyorum 3 kat . Yarın doktorun muayenesine yürüyerek mi çıksam 14. Kat

Ula güneş yemeğine bakılmazsın şüşko da değilsin nere gidiyor bu yemekler , bugün bi bakkaldaki kadar çiko yedin doğumdan önce 2 ananas
Kanka 41 hafta olmuş bebe gelmemiş, otur 1 tane inek ye deseler yiyorsun öyle bi psikoloji

Kızlar karnınıza dokunduğunuzda bebeğin organları o el ayak hissediyor musunuz? Bizimki bazen sanki çıkacak gibi oluyor özellikle elleri poposuna diyeceğim yok zaten sürekli solda yatıyor benim bebe ya
Popomu zor yıkıyorum artık

El ayak mı bilmiyorum da bazen diz diye düşünüyorum ya da dirsek sert yuvarlak şeylerle itiyor. Benimki de sürekli solda. Neden acaba Popoma ben de yetişemiyorum bu arada ya yetişen var mı çok zor

El mi ayak mı kestiremiyorum ama parmaklarını hissedebiliyorum benimki de sağa dayalı. Göbeğim bile sağa doğru kaykılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…