2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Birden tüm bu dertlerimiz bitecek hiç farkında olmayacağız bile Yaklaşık son 1 ay
İnşallah güneş bir taraftan gelse o günler diyorum bir taraftan doğum heyecanlandırıyor böyle iyiyiz diyorum bende bu saatte acıktım yersem midem mahvolur sadece süt içerim belki canım çok şey çekiyor

Gelince daha güzel olacak ama, düşünsene görmeden böyle seviyorsun görünce neler olacak. Uyurken yüzünü yemek isteyeceksin.

Anladım canım inşallah gerek kalmaz solunum sıkıntısı olmaz, iyiyi düşünelim biz, benim kızım tam 38 haftada doğdu 1 gün sadece kuvezde kalmıştı ama tam olarak nedenini bilmiyorum neden kalmıştı, peki doğum şekilini konuşabildin mi genel anestezi mi spinal aneztezi mi önerdi doktor. Şekerimiz var diye acaba etki ediyormu aneztezi şekline onu merak ediyorum, benim doktorumda hiç oralı degil haftaya gel diyip duruyor bişey soramıyorum

Lohusalığa hazırlık

Bir ara çok olduda şimdi çok şükür olmuyor benim yavaştan ayaklarim şişmeye başladı ödem başladı sanırım senin günün baya az kaldı her an gelebilir kızımda 38+1 de sancım gelmişti ama kız çocukları biraz erken geliyor erkek çocuğu gününü dolduruyor derler nekadar doğru bilmiyorum ama

Anestezi doktoru da kendi doktorum da spinal dedi canım şekerle bı alakası yok sanırım anestezi şeklinin

Kızlar merhaba benim bebikkk tam eski ilk sezeryanımın olduğu yerde koparmıyor ve rahimime çok baskı yapıyor sizce neden

Anestezi doktoru da kendi doktorum da spinal dedi canım şekerle bı alakası yok sanırım anestezi şeklinin
Epiduralde beline iğne vurulunca oraya bi hortum gibin bişey takıp ağrı kesici veriyorlarmış spinalde sadece belinden anesteziyi verdikten sonra bişey takmıyorlarmış ağrı kesiciyi damardan veriyolarmış bana da spinal mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…