2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben ilk gebeliğimi spinal doğurdum memnun kaldım

Bende bu durumdayım nemli nemli evde geziniyorum hararet basıyor falan

Anestezi doktoru da kendi doktorum da spinal dedi canım şekerle bı alakası yok sanırım anestezi şeklinin
Çok sagol canım cevapladıgın için aklımı kurcalıyordu sürekli bende spinal istiyorum tabiki hangisi hayırlısıysa o olsun ama şekerimiz var diye stres yaparız yükselebilme ihtimalinden doktor izin vermez diye aklımı kurcalıyordu, ve devlet hastanesi olunca çok detaylıda konuşamıyorum doktorumla, rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sorunsuz sıkıntısız doğumlar nasip etsin inşallah

Tamam sıkmıyorum. Hiç ellemiyorum hatta. Süt gelir doğumu tetikler diye korkuyorum. Ama gelmesine sevindim bebişimi görünce iyice akar herhalde birde o emerse emzirme derdim kalmayacak ay sevindim ya sanki çocuğu doğurdum büyüttüm öyle bir rahatlama geldi

Bende bu hafta hastane çantası ve temizliği bitirip kafamdan çıkarmak istiyorum benimde 16 aylık bebem var sürekli koşturma halinde geçti üstelik bir de çalışarak sayılı günlerimiz kaldı hepimizin
Valla bebekle nası geciyo anlamıyorum üstelik 2 yas sendromlarında ve çok zorluyo bu aralar. Perdeler camlar baslıyorum yarın eşim de asar

Ben arada buraya benim gibi 35.haftasında olup aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı diye sorayım, belki bi gören olur
Geçmiş olsun canım. Ben yaşamadım cevapsız kalma diye yazıyorum. Ama doktorun antibiyotik vermiştir sanırım. Önemli bir konu diye biliyorum enfeksiyonun.

Karabiber dökmüşsün kız delirdin mi ben hamileliğim boyunca karabiber hiç tüketmedim nerdeyse hassas midenin düşmanı resmen

Bende bu durumdayım nemli nemli evde geziniyorum hararet basıyor falan
Ben sabah yataktan kan ter içinde kalkıyorum. Aşırı terleme var. Hani ateş çıkar ilaç içersin ter atarsın ya tam öyleyim 1 haftadır. Ve yüzüm inanılmaz pürüzsüzleşti. Böyle birşey yok. Bebek poposuna döndü doğum belirtileri mi bilmiyorum.

Hiç sorma 27 den beri evdeyim... Halimi düşün camın önüne oturup geçmiyor günleri söylüyorum

Yarımda yattım 01:30 da uyandım şimdi nasıl Sabah olacak.. akşamda ya bı güzel yemek yaptım yerken iyiydi ama resmen ejderha yaptı beni.. kızartma yapıp fırın yemeğine cevirmistim, hala sindiremedim gerçi artık ne yesem böyle

Evet el ayak ateşlenmesi vs cok oluyor allahtan kış gebesiyiz yazın olsa düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…