Epiduralde beline iğne vurulunca oraya bi hortum gibin bişey takıp ağrı kesici veriyorlarmış spinalde sadece belinden anesteziyi verdikten sonra bişey takmıyorlarmış ağrı kesiciyi damardan veriyolarmış bana da spinal mantıklı geldi
Kızlar beni menopozlu karılar gibi ateş basıyor soğuk fayanslara yatasım var yorganın soğuk yerlerine ayaklarımı uzatasım var dışarısı buz gibi ben içeride cayır cayır yaniyeah bu da doğum habercisi mi yoğusa
Çok sagol canım cevapladıgın için aklımı kurcalıyordu sürekli bende spinal istiyorum tabiki hangisi hayırlısıysa o olsun ama şekerimiz var diye stres yaparız yükselebilme ihtimalinden doktor izin vermez diye aklımı kurcalıyordu, ve devlet hastanesi olunca çok detaylıda konuşamıyorum doktorumla, rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sorunsuz sıkıntısız doğumlar nasip etsin inşallah
Süttür o canım ilk hamileliğimde bende birşey döktüm sanmıştım sonra sonra anladım. Şimdi zaten biliyorum. Kan damlar kurur yayılır ya onun gibi bir damlası bile yayılıp kuruyor. Doktora sordum ben ara ara süt geliyor diye normal dedi. Sadece göğüs ucunu kendi elinle sıkma
Tamam sıkmıyorum. Hiç ellemiyorum hatta. Süt gelir doğumu tetikler diye korkuyorum. Ama gelmesine sevindim bebişimi görünce iyice akar herhalde birde o emerse emzirme derdim kalmayacak ay sevindim ya sanki çocuğu doğurdum büyüttüm öyle bir rahatlama geldi
Bende bu hafta hastane çantası ve temizliği bitirip kafamdan çıkarmak istiyorum benimde 16 aylık bebem var sürekli koşturma halinde geçti üstelik bir de çalışarak sayılı günlerimiz kaldı hepimizin
Geçmiş olsun canım. Ben yaşamadım cevapsız kalma diye yazıyorum. Ama doktorun antibiyotik vermiştir sanırım. Önemli bir konu diye biliyorum enfeksiyonun.
Dün akiam eşim yemek yerken bana da bir dilim et ye diye ısrar etti. Kokusunu almayayım diye karabiber döktüm biraz. Bir dilim et ya bir dilim et beni sabaha kadar inletti resmen. Gaviscon felan da kar etmiyor hala sindirememişim o eti boğazımda hissediyorum
Ben sabah yataktan kan ter içinde kalkıyorum. Aşırı terleme var. Hani ateş çıkar ilaç içersin ter atarsın ya tam öyleyim 1 haftadır. Ve yüzüm inanılmaz pürüzsüzleşti. Böyle birşey yok. Bebek poposuna döndü doğum belirtileri mi bilmiyorum.
Yok, hazırlık bitmiş olacak.
İlk dogumumda ev çok kalabalıktı. Ben de rica ettim doğumdan 1 hafta 10 gün sonra gelseniz diye. Tamam dedi. Eşime de bir hafta önceden geleceğim istediğiniz birsey var mi diyor.
Bende bazan ayni şeyi düşünüyorum. Dogum izni bitince ücretsiz alayım.sonra 2. Olsun onun izni felan derken 3 yil calismayim diyorum. Ama bugun evde kaldığım ilk gün ve zaman geçmedi. Okulda daha kolay zaman geçiyordu
Yarımda yattım 01:30 da uyandım şimdi nasıl Sabah olacak.. akşamda ya bı güzel yemek yaptım yerken iyiydi ama resmen ejderha yaptı beni.. kızartma yapıp fırın yemeğine cevirmistim, hala sindiremedim gerçi artık ne yesem böyle
Ben sabah yataktan kan ter içinde kalkıyorum. Aşırı terleme var. Hani ateş çıkar ilaç içersin ter atarsın ya tam öyleyim 1 haftadır. Ve yüzüm inanılmaz pürüzsüzleşti. Böyle birşey yok. Bebek poposuna döndü doğum belirtileri mi bilmiyorum.