2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
C cagla22 kiz ben Tokat a geldim acil bi iş icin eşimle ama felaket bel agrim var dogurursam nereye gidiyim beni aydinlat bacim sardi korkular
Tatlım yazını şimdi gördüm bizim temizlik işleri hala bitmedi yatakları kanepeleri yıkattım ıslak diye anneme geldim yatıya şimdi iyimisin cep numaram olsaydı keşke hemen arardın medicale giderdik benim kalçam belden çekiliyor yatınca hiç kalkmıyor

Geçmiş olsun canım. Ben yaşamadım cevapsız kalma diye yazıyorum. Ama doktorun antibiyotik vermiştir sanırım. Önemli bir konu diye biliyorum enfeksiyonun.
Teşekkür ederim. Evde kullanmam için verdiğş 5 günlük antibiyotik işe yaramADı lökosit artmaya devam etti. Öyle olunca dün yatışımj yaptı. 3 gün hastanede antibiyotik alacakmışım.

Ama dün takılan serumdan beri sanki sancılarım sıklaştı, nst de zaten çıkıyordu ama hissetmiyordum dünden beri çok net hissediyorum aralıklı şekilde adet sancısı hissediyorum. Psikolojik mi anlamadım. Serum güya erken doğum olmasın nstde çıkan sancılarkesilsin diye bağlanmıştı ama tam aksine erken doğuma sebep olmaz heralde değil mi daha 35teyim ve ne doğum çantam hazır ne de ben hazırım her manada

Serum erken doğuma sebep olmaz ama gelecek olanı da kesin tutabilir diye bir işlevi yok kuzum.
Kötü haftalar da değiliz inşallah bekler ama beklemezse de sağlıkla kavuşun inşallah

Rica ederim canım. Serumdan bişey olmaz ben hamileliğim boyunca çok serum yedim ilaçlardan daha güvenli. 35inci haftadasın inşaallah erken doğum olmaz canım ama olsa bile kritik süreçleri geçtik inşaallah. Benimde erken doğum riskim var . 35. Haftaya gireceğim yarın. Doktorun ne diyor. Hani doğuma hazırlıklı ol bu sancı doğuma işaret filan diyor mu? Yoksa aslında şu sayfadaki herkesin az çok sancısı oluyor ben 10 gün önce sancı için gittim nst de sancı çıkmadı ama karnım taş gibiydi. Doktorum manuelde sancı var. Hissetmiyor musun dedi yok dedim. Hazırlıklı ol dedi çok şükür 10 gündür birşey yok. Bu sayfada 20li haftalarından beri sancı çeken arkadaşlar var 10 haftayı geçti çoğununki. Sen kendini bir rahatlat belki sancın da azalır. Psikolojimizde bizi etkileniyor maalesef.

Sağlık ocağına doktoruna dedim hocam gaviscon ile duphalac yazar mısınız eeee dedi gaviscon yazarım da duphalac yazmam dedi. Dumur oldum. Sonra dedi neden istiyorsun? Dedim hocam kabızım yani. Kaç günde bir tuvalete çıkıyorsun dedi. 3-4 ü buluyor ama zorlanıyorum dedim. Hayır sana kaç lazım hocam kadın doğumcun mu önerdi bunu sana, bu ilaçlar bağımlılık yapıyor, bol lif al yürüyüş yap. Hadi ya hocam zeytinyağı incir kürü de yapayım mı? Tövbe est. Tamam yazma ilacı sen ,
bende .ıçamayayım okey. Sen nasıl istersen öyle olsun.

Ben bu gece ölü gibi uyumuşum hiç uyanmadım çise bile neden böyle oldu acaba
Bu karilara da hic yaranilmiyo uyusa niye uyudum uyumasa niye uyumadim
Kuzum dun aksam gittik gece geldik sukur bel agrim cok geldi gitti korkuttu ama bisey olmadi cok sukur tesekkurler kuzum
Kuzum oyle hissediyo olabilirsin ama bisey olmaz Allahin izniylr ilac falan da verdiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…