2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
2 vakte kadar doğurursun kesin bilgi

Ay evet ya lafa bak. Ne laflar yedik ne dayaklar yedik gitmedik bi yere senin gidesin varmis diyecen
Agsjahah hiç unutmam kaşımın ortasından üç tel kaş aldığım için oklava ile girişmişti bana annem ondan kaçarken annem duvara vurup oklava kırılmıştı da bi tur da oklavam kırıldı diye dayak yemiştim hey gidiiii

Off eko ya ben de annemle tartisirken ya dedim diye dayak yemistim ya li konusamazmişimah anacim

Rüyada bok görmek paraya çıkar derler

Aile hekimleri korkuyo ilaç yazmaya sonra Sgk gümlettiği için

Ulan kız da öyle savunuyor ki adamı, değil kocamı babamı böyle savunamam
Mal cunku malllll
Kiz hayirdir ne davasi

Mal cunku malllll

Kiz hayirdir ne davasi
Ayrıntısı uzun da hakaret kısaca ama yalan tanık dinletiyor karşı taraf söylenmeyen şeyleri söylenmiş gibi gösterdi sinirden hasta oldum bi senedir geçende de ben tanık dinlenecektim kadı susturdu bizden de tek tanık ben dinlendim gidip biz karşı taraf gibi tanık arayıp bulmadık salak gibi

iyiyiz kuzum çok şükür teşekkür ederim bugün çıkacak inşallah yoğun bakımdan bi sorun görünmüyor. kolostomi yapıldı ameliyatta bilmeyenler için dışkı torbası. bundan sonra onunla yaşayacak. hiç istemiyordu ama başka da çare yoktu sağlığı yerinde olsun da alışır elbet

Kendini strese sokma

Bagirsaklarin disari alinmasi miydi o zeref

Gelmiş geçmiş olsun inşallah

beni günlerdir sağlık ocağından arıyorlar kontrole gideyim diye. ben de açmıyorum zaten kafam dolu gidemem diye. ama nasıl arıyorlar zır zır. farklı nolardan falan aradılar anladım yine açmadım. en sonunda eşimi aramışlar bugün. o da demiş ki “size gelmek istemiyor kendi doktoruna gitmek istiyor siz iğne falan yapıyormuşsunuz” (tetanoz muhabbetinden yarım yamalak anladığı)
kadın da demiş ki sadece bebeğin sesini dinlicez bizden memnun değilse sağlık ocağını değiştirsin kurtarın bizi bu sorumluluktan demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…