2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tamam deneyeyim, geçtiğimiz hafta kabız olmuştum o zamandan beri canım çıkıyor ya eskiden vardı ara ara olurdu ama hiç bu kadar olmamıştı
Bende de hemoroid degilde biraz ikininca orda bi yer cit edip aciliyo sanki tuvalet kagidinda minicik kan goruyorum pek kabiz olmam ondan oluyo galiba

M MaviFeslegen kendi doktorun ne dedi canim
Ilaca rağmen 13.9 cikti tansiyonum
bebekte cok az hareket etti. Hatta 2 kere nst çektiler. Tabi doktor Direk yatış verdi.
Kardiyoloji den tansiyon takip cihazı taktılar. İlacımı yükselttiler.
Takip yapacaklar.
Protein kaçağı cikmadi pehrizimi tutuyorum ilaci içiyorum nasil cikiyor bu tansiyon anlamiyorum.

Benim bı tek annem geliyor kizlar yanıma istiyor ki o gidince kaynanam gelsin yalnız kalmiyim o da hiç teklif bile etmiyor dedim neyse ben Allah'tan bı tek senle uğraşcam anne milletin evine kaç kişi dolusuyo. En azından sana lafım geçer AA hiç güvenme alınırim çıkar evime giderim diye şimdiden tehdite başladı

Kızlar ya ben bu basur için ne yapabilirim, tecrübesi olan zaten önüm ağrıyordu şimdi arkam da ağrıyor önüm arkam sağım solum sobee oldum resmen
Bana dokunan besinler var onları yemeyince hafifliyor. Domates, yoğun salçalı yemekler, pekmez. Sen de basurunu azdıran şeyi bulursan rahatlarsın. Geçmiş olsun kardeş.

Kuzum meyve ye sivi tuket posali meyveler ye
Ya işte portakal yiyeyim dedim hepimizin sorunu artık mide yanması yaptı bende, zaten kahvaltıyı akşam yemegine kadar anca sindiriyorum, midem sıkıştı kaldı bı yerlere sanırım valla çatı ağrısını unutturdu bana nabız gibi atiyor gerim

Dişi kul seğil ama 1600 tölö den sonra hakkatten bi enerji geldi, yemeği yaparken bi çekmeceyi boşalttım mutfakta da sildim ahdjshhs
Benim kizdan önce aşılamalar tedaviler derken cocuk olmuyordu diye tupbebek3merkeziyle konuşmaya gitmistik ,çok ucuk bir rakam duyunca arkamiza bakmadan kacmistik, sonraki ay da kendiliginden hamile kaldim. Duyanlar dalga geçiyordu eşimle, parayi duyunca nasil uapti cocugu diye

Aha kacak geldii hadi canım saglicakla kucağına alamayi nasip etsin dikkat et kuveze girmez masalalh kocaman oldu haftanda iyi zaten diyordun karnım indi diye dualarımız seninle

Gece bende de aynı oluyor durum. Bas ucuma koydum gavisconu artık.

Çok iyi hikaye ama yaaa

Ğuahahhjajajaja bu tam benlik hareket

kızlar ya kendine perine yapanlar nasıl yapıyor. daha erken ama baktım da ben yetişemiyorummm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…