2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok teşekkür ederim hepsini yapıyorum aslında

Hemen ayvayı deneyeceğim buharı evde kaynatayım mı

mimozacım son durum nedir acaba umarım iyisindir

Hemen ayvayı deneyeceğim buharı evde kaynatayım mı
Ben evde kaynatarak yapmıştım sizde öyle yapın tencerede su kaynatıp havluylada başınızı örtüp soluyun buharı, ayva ıhlamuru, sabah ve akşam içmiştim ben 27 haftalıktım ozaman, inşallah sizede iyi gelir bana iyi gelmişti Çok geçmiş olsun tekrardan

Aynennn ya salak salak konusuyo akilli geciniyo. Patikliii başak burcu annen napiyo
Napsın mutfak dolaplarını dökmüş gel sen bezi yıka ver ben sileyim diyor haftaya abla gelcek yardıma onlada oturur çay içerz artık evde temizleyecek yer kalmadı

Yaaa bi de kızın oluyor ama çok şanslıyım ya elinden her iş gelir her şeyimize koşar senin kızında şanslı olucak annem halleder diye içi hep rahat olucak
Zaten hayatim boyunca hep mabel halleder isini dendi kizz guclu kadin olacam derken pehlivan oldum tek kizim ama babam bile senden yana hic tedirginligim olmadi o isini halleder derdim diyor kizim da hayirli evlat olsun iyi insan olsun da tek kurban olur anasiiiiiiii

Bende aynı şeyleri yaşıyorum ya dünden beri idrarda protein çıkmadı ama ben evdeyim hala bi yere gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…