Ay yok kesinlikle uygun değil banaOzaman ybb sana uygun değil. Üstteki arkadaş sordu onu cevapladım ybb nedir diye bakmak istersen
Sana hak verdim biliyor musun. Aslında onlar benim de çocuğum olmamasına sığınıyor. Beni sürekli doktora gidip gitmediğimi öğrenmek için sorguluyor. Aynısını dedim ablama dün. Eğer öğrenirse direk doktora gidecek. Gitsin de zaten çünkü hep gitmesini istedim. Ama ben hala hamile olmayınca elini yavaş tutuyor. Ablam 6 yıl sonra hamile kaldı kendiliğinden ama tüp bebek dediler. Sonra bi oğlu daha oldu ağızlarından kaçırdılar demek ki tedavi değilmiş diye. Belki de ben çok büyüttün haklısın.ben sana ne olacağını söyleyeyim
senin hamile olduğunu öğrendikten sonra çılgın gibi çocuk sahibi olmaya çalışacaktüp bebeğe de başvurabilir. benzeri başıma geldi. beni de böyle gören bir yakınım vardı. sonuç bu oldu. ben henüz bebek düşünmüyordum ama yine de çocuk sahibi değilim diye beni tutunacak dal olarak görüyordu. ve gerçekten ben de hamile olduğumu öğrendikten sonra direkt aklıma o geldi nasıl söyleyeceğim diye karın ağrısı çektim bi süre. üzgünüm ama bu tip dayanışmalar sağlıklı değil. hele o kurduğu cümle “ikimizden de ümidim yok” gibi olan. seni neden karıştırıyor ki ümidine. böyle yapıp seni de üzeceğine seninle beraber çözüm yollarına gitmeliydi. ifadelerim sert olabilir fakat bu duyguyu tanıdığım için böyle konuşuyorum. böyle bir konuda kimsenin kimseyi strese sokmaya hakkı yok
Yok tatlım bende şahsen kolayima geleni ve bebeğin cildiyle uyumlu olan bebek bezini kullanirim bu beni hem çok yorar hemde çok zamanımı alırYıkanabilen bebek bezi şu şekilde dışı var kiloya göre ayarlanıyor içi de bu şekilde. Birden fazla alıyorsunuz mesela dışını 4 tane iç bezinden 50 60 tane bebeğin tuvaletini klozette akıtıp toplu Bi şekilde kaynar derecede yıkıyorsunuz yurtdışında acayip yaygın bebeklerin sağlığı açısından bunu kullanıyorlar. Kullandığımız hazır bezleri ilk kullanımda değiştirmiyoruz en az 2 yada 3 kez çiş yapmasını bekliyoruz Normal kullandığımız bezlerin içindeki küçük sıvı emen moleküller tekrar idrar yapıldığında o sıcaklıkla bebeğin nazik vucuduna zarar veriyor. Ama bunlar öyle değil ve taşma olmuyor kesinlikle ve maddi anlamda da zorlayıcılığı yok . Aklıma bir şekilde yer etti çevremde kullanan var birde buraya kullanmak isteyen var mı diye sormak istedim
Aynenbizim bebeklik zamanımızda da bezler böyleymiş
ama çok zor değil mi ya
ben yapamazmışım gibi geliyor
yok canım büyütmekte haklısın ben seni çok iyi anlıyorum ama bu tip insanları kendine dert etme. ne zaman istersen o zaman söyle. iyi niyetliyse zaten sana hak verir. ben de bahsettiğim yakınıma hamile olduğumu söyledikten sonra onun çabalarını görünce pişman oldum söylediğime. anlamadım ki bu insanların derdi çocuk sahibi olmamak mı yoksa bizim çocuk sahibi olmamamız mı? çocuk yapmak için neden beni bekliyorsun? ya da benim oldu diye neden illa bana yetişmek zorundasın?Sana hak verdim biliyor musun. Aslında onlar benim de çocuğum olmamasına sığınıyor. Beni sürekli doktora gidip gitmediğimi öğrenmek için sorguluyor. Aynısını dedim ablama dün. Eğer öğrenirse direk doktora gidecek. Gitsin de zaten çünkü hep gitmesini istedim. Ama ben hala hamile olmayınca elini yavaş tutuyor. Ablam 6 yıl sonra hamile kaldı kendiliğinden ama tüp bebek dediler. Sonra bi oğlu daha oldu ağızlarından kaçırdılar demek ki tedavi değilmiş diye. Belki de ben çok büyüttün haklısın.
Aynen öyle. Bana neden yetişmek zorundasın! İlk enerjiyi üzerime almaktan korkuyorum. Çünkü büyük şaşkınlık olacak. Peki o kişi sonra hamile kaldı mı?yok canım büyütmekte haklısın ben seni çok iyi anlıyorum ama bu tip insanları kendine dert etme. ne zaman istersen o zaman söyle. iyi niyetliyse zaten sana hak verir. ben de bahsettiğim yakınıma hamile olduğumu söyledikten sonra onun çabalarını görünce pişman oldum söylediğime. anlamadım ki bu insanların derdi çocuk sahibi olmamak mı yoksa bizim çocuk sahibi olmamamız mı? çocuk yapmak için neden beni bekliyorsun? ya da benim oldu diye neden illa bana yetişmek zorundasın?
söylenecek söz çok, mesafe en güzeli
hayır henüz kalmadı ama ben ona en içten duygularımla dua ediyorum Allah nasip etsin diye. Çünkü dediğin gibi o enerjiyi üstümde istemiyorum ben de. Kendi mutlu olsun sürekli beni incelemesin istiyorum çünkü bildiğin didikliyor. Çevremde en son ben çocuk sahibi olacağım. Benden yaşlarca küçük kuzenlerimin kocaman çocukları var. Allahıma binlerce şükürler olsun ki 1 kez bile aklımdan kıskanmak, kıyaslamak, yarışmak gibi düşünceler geçmedi. Vakti gelince bana da nasip oldu çok şükür. Bu tür yarışlardan çok rahatsız oluyorum, eltim de çocuğum olmasın diye beddua etmişti tövbe tövbe. ona da söylemek istemedim ama duydu malesef. Ay çok doluyumAynen öyle. Bana neden yetişmek zorundasın! İlk enerjiyi üzerime almaktan korkuyorum. Çünkü büyük şaşkınlık olacak. Peki o kişi sonra hamile kaldı mı?
İnşaAllah herkes evlat sahibi olur. Beddua etmek ne demek acaba yazık valla. Çünkü zayıf noktadan vurmak istiyorlar. İnan bana kimse içten sevinmiyor. Herkes inceliyor. Aynen ben de kimsenin hayatına imrenmedim. Mesela dostum var benim çocukluğumdan beri en yakınım. O 8 ay sonra hamile kaldı ben bu sevinci herkese söyledim arkadaşım hamile kaldı diye. Ama insanlar bana onu kıskanmışım gibi konuştu ve davrandı. Çok kızmıştım o zaman herkese ve herkesten uzaklaştım. Tedavimin sonucunu bile ailem dahil kimseye demedim tek dostuma dedim çünkü o benle ağladı hep. Ailem bile 10 haftalık Ken öğrendi çünlü herkes beni çok üzmüştü. Tedavimi bile desteklemediler evde tek kaldım hep eşimle çabaladık ve bu haberi onlara layık görmedim. Çok şey öğrendim bu hayatta ama çok şükür Rabbim bizi yalnız bırakmadı hep yanımızda olduhayır henüz kalmadı ama ben ona en içten duygularımla dua ediyorum Allah nasip etsin diye. Çünkü dediğin gibi o enerjiyi üstümde istemiyorum ben de. Kendi mutlu olsun sürekli beni incelemesin istiyorum çünkü bildiğin didikliyor. Çevremde en son ben çocuk sahibi olacağım. Benden yaşlarca küçük kuzenlerimin kocaman çocukları var. Allahıma binlerce şükürler olsun ki 1 kez bile aklımdan kıskanmak, kıyaslamak, yarışmak gibi düşünceler geçmedi. Vakti gelince bana da nasip oldu çok şükür. Bu tür yarışlardan çok rahatsız oluyorum, eltim de çocuğum olmasın diye beddua etmişti tövbe tövbe. ona da söylemek istemedim ama duydu malesef. Ay çok doluyumsen kimseye söyleme bacım
Hah işte tam bu.. biraz kızımı parka götürdüm az bi yürüdüm, yorulunca salıncağa oturdum (salıncak dar geldi kastı beni sanırımKızlar ben biraz yoruluyum kasık ağrısı yaşıyorum. Sizler nasılsınız
Kaka tasan zıbınları bile direkt çöpe atan biri olarakYıkanabilen bebek bezi şu şekilde dışı var kiloya göre ayarlanıyor içi de bu şekilde. Birden fazla alıyorsunuz mesela dışını 4 tane iç bezinden 50 60 tane bebeğin tuvaletini klozette akıtıp toplu Bi şekilde kaynar derecede yıkıyorsunuz yurtdışında acayip yaygın bebeklerin sağlığı açısından bunu kullanıyorlar. Kullandığımız hazır bezleri ilk kullanımda değiştirmiyoruz en az 2 yada 3 kez çiş yapmasını bekliyoruz Normal kullandığımız bezlerin içindeki küçük sıvı emen moleküller tekrar idrar yapıldığında o sıcaklıkla bebeğin nazik vucuduna zarar veriyor. Ama bunlar öyle değil ve taşma olmuyor kesinlikle ve maddi anlamda da zorlayıcılığı yok . Aklıma bir şekilde yer etti çevremde kullanan var birde buraya kullanmak isteyen var mı diye sormak istedim
Sana cok hak verdim. Bakış açın cok haklı geldi bana. İyi niyet demişken, aklıma yaşadığım bi şey geldi.yok canım büyütmekte haklısın ben seni çok iyi anlıyorum ama bu tip insanları kendine dert etme. ne zaman istersen o zaman söyle. iyi niyetliyse zaten sana hak verir. ben de bahsettiğim yakınıma hamile olduğumu söyledikten sonra onun çabalarını görünce pişman oldum söylediğime. anlamadım ki bu insanların derdi çocuk sahibi olmamak mı yoksa bizim çocuk sahibi olmamamız mı? çocuk yapmak için neden beni bekliyorsun? ya da benim oldu diye neden illa bana yetişmek zorundasın?
söylenecek söz çok, mesafe en güzeli
BencedeKaka tasan zıbınları bile direkt çöpe atan biri olaraknayn no hayır demek istiyorum makineye kakalı şeylerin değmesini de sağlıklı bulmuyorum ben zaten. Sonuçta bebek deterjanları bebeğin cildine zarar vermesin diye hassas, cok leke çıkarır mı bile tartışma konusuyken hele yok yok olmaz
Kışlık hazırlıkları yapıyorum hanımlarHah işte tam bu.. biraz kızımı parka götürdüm az bi yürüdüm, yorulunca salıncağa oturdum (salıncak dar geldi kastı beni sanırım) kasıklarım ve rahmim biraz ağrıyor
Anlatmak istemezsen ok ama neden öle bi beddua etti yahayır henüz kalmadı ama ben ona en içten duygularımla dua ediyorum Allah nasip etsin diye. Çünkü dediğin gibi o enerjiyi üstümde istemiyorum ben de. Kendi mutlu olsun sürekli beni incelemesin istiyorum çünkü bildiğin didikliyor. Çevremde en son ben çocuk sahibi olacağım. Benden yaşlarca küçük kuzenlerimin kocaman çocukları var. Allahıma binlerce şükürler olsun ki 1 kez bile aklımdan kıskanmak, kıyaslamak, yarışmak gibi düşünceler geçmedi. Vakti gelince bana da nasip oldu çok şükür. Bu tür yarışlardan çok rahatsız oluyorum, eltim de çocuğum olmasın diye beddua etmişti tövbe tövbe. ona da söylemek istemedim ama duydu malesef. Ay çok doluyumsen kimseye söyleme bacım
Canım oğlun olacaksa ya da ikinciyi düşüneceksen markacılık yaptığımdan değil ama gerçekten cok sağlam olduğu için özellikle fisher price ürünlerden al. Ordan oraya çarpıp duruyorlar oyuncakları. Dandikse ilk oynamada kırılıyor. Kırılınca bi yerine batması, ağzına alması vs bi sürü dert.Illa birseyler almak istiyorsan oyuncak alabilirsin. Benimde oyuncaklar ilgimi çekiyor. Soyle bir 20 25 haftaya gelebilsem Allahin izniyle koleksiyona ekliyorum şimdilik
Ya ben bunu cok araştırdım. Hep te karşıma çıktı. Kalca cikikligi vs icinde öldükçe faydalıymis. Geniş tutuyor kalcayi. Ama ben yapamazmisim gibi geliyor ya. Hatta altını değiştirme olayını nasıl yapacağımı asla bilmiyorumKızlar bez olarak çocuğun sağlığı açısından vs ybb kullanmayı düşünen var mı
Valla bende 2 eltimin hasedinden herkesten saklıyorum. Kayonvaldem hemen soyler herkese onlarda duymasın diyenoyle bekliyoruz. Ilk bebeğimi kaybettiğimde eltim aradi ee hamile kalabiliyorum dedin ama neyse hayırlısı olmus dedihayır henüz kalmadı ama ben ona en içten duygularımla dua ediyorum Allah nasip etsin diye. Çünkü dediğin gibi o enerjiyi üstümde istemiyorum ben de. Kendi mutlu olsun sürekli beni incelemesin istiyorum çünkü bildiğin didikliyor. Çevremde en son ben çocuk sahibi olacağım. Benden yaşlarca küçük kuzenlerimin kocaman çocukları var. Allahıma binlerce şükürler olsun ki 1 kez bile aklımdan kıskanmak, kıyaslamak, yarışmak gibi düşünceler geçmedi. Vakti gelince bana da nasip oldu çok şükür. Bu tür yarışlardan çok rahatsız oluyorum, eltim de çocuğum olmasın diye beddua etmişti tövbe tövbe. ona da söylemek istemedim ama duydu malesef. Ay çok doluyumsen kimseye söyleme bacım
Veren belli alan belli. Densiz !Valla bende 2 eltimin hasedinden herkesten saklıyorum. Kayonvaldem hemen soyler herkese onlarda duymasın diyenoyle bekliyoruz. Ilk bebeğimi kaybettiğimde eltim aradi ee hamile kalabiliyorum dedin ama neyse hayırlısı olmus dedi
Insanlari ne kadar kotu olabileceğini zamanla anlıyorsun.
Bu saklamak degil koruma içgüdüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?