- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Eskiden beri hayalim 4 cocuk. Gec evlendim gec beb3gim oldu derken yas 35 1. Cocuk peşindeyim halaCanım oğlun olacaksa ya da ikinciyi düşüneceksen markacılık yaptığımdan değil ama gerçekten cok sağlam olduğu için özellikle fisher price ürünlerden al. Ordan oraya çarpıp duruyorlar oyuncakları. Dandikse ilk oynamada kırılıyor. Kırılınca bi yerine batması, ağzına alması vs bi sürü dert.
En erken alınacak şeylerden biri zeka kartları. Çok ilgi çekiyor. İçi hışırtılı, poşet sesi olan şeyler de öyle; genelde ana kucağının oyuncakları zaten bu şekilde oluyor, almaya gerek olmayabilir. Bi de sopphıe giraffe, muz/Mısırlı diş kaşıyıcılarından alabilirsin. 3 aylıkken kullanılmaya başlıyor. Çıngırak zaten vazgeçilmez. Piyanolu oyun halısını da öneririm çok, piyanosunu hala oynuyor oğlum mesela. Aklıma gelenler bunlar canım
Baya baya yuzume söylüyorlar. Sonrada salaklığa vurup devam ediyorlar yasamaya. Gercekten hayretler içinde kaldığım oluyor.Veren belli alan belli. Densiz !
Allahım ya şunlara bak
Hadi içinden geçti, bi de utanmadan telefonla arayıp söylemiş ya
Ahşap oyuncak yeni aldım oğluma işte dayanıklı olsun diye. Rakamlar, sayılar, şekiller fln. Allam o kadar dandik çıktı ki. Anlatamam. Çok pis kokuyordu odunsu odunsu. Yıkadım olmadı , yumusatıcı koyup bi kova suda bekletttm bi nebze olsun kokusu gitti ama tekrar asla almam dediğim ürünlerden. Allerjim var o tarz kokulara zaten mahvoldum. İyi bi marka bulursan bi tane al dene, topluca alınca pişman olursun ben gibiEskiden beri hayalim 4 cocuk. Gec evlendim gec beb3gim oldu derken yas 35 1. Cocuk peşindeyim halaAllah nasip ederse belki 1 tane daha isterim. Ama Allah bilir. Onerilerini değerlendirecem. Bende hep ahşap boyasız kimyasalsiz oyuncakları beğeniyorum.
Herkesin sınavı farklı işte. Allah onların nazarından fesadından korusun hepimizi, yavrularımızı.Baya baya yuzume söylüyorlar. Sonrada salaklığa vurup devam ediyorlar yasamaya. Gercekten hayretler içinde kaldığım oluyor.
Cok sukur kaynanadan yana şanslıyım. Birgun karismaz bir lafını duymamışım.. faydası olur zarari olmaz ama ahhh eltiler ahhh
Ayy benim de gorumcem bana beddua etmisti cocugunuz olmasin diye daha dogrusu abisine etmisti 16 ay bekledim ben bu bebegi o kadar zoruma gitmisti ki yine de ah etmedim Allah a havale ettim ki bi kac ay sonra hamile kaldim. Oysa benim eşim onun sahip cikmadigi annesine biraktigi gunlerce gormedigi cocuguna kendi cocugu gibi bakar ihtiyaclarini alir, insanlar cok tuhaf...hayır henüz kalmadı ama ben ona en içten duygularımla dua ediyorum Allah nasip etsin diye. Çünkü dediğin gibi o enerjiyi üstümde istemiyorum ben de. Kendi mutlu olsun sürekli beni incelemesin istiyorum çünkü bildiğin didikliyor. Çevremde en son ben çocuk sahibi olacağım. Benden yaşlarca küçük kuzenlerimin kocaman çocukları var. Allahıma binlerce şükürler olsun ki 1 kez bile aklımdan kıskanmak, kıyaslamak, yarışmak gibi düşünceler geçmedi. Vakti gelince bana da nasip oldu çok şükür. Bu tür yarışlardan çok rahatsız oluyorum, eltim de çocuğum olmasın diye beddua etmişti tövbe tövbe. ona da söylemek istemedim ama duydu malesef. Ay çok doluyumsen kimseye söyleme bacım
Amin canım. Rabbim tum.kotuluklerden korusun herkesin yavrusunuHerkesin sınavı farklı işte. Allah onların nazarından fesadından korusun hepimizi, yavrularımızı.
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Boşver sen de eşin de doğru olanı yapıyorsunuz. Hayırlı bi evladınız olsun inşAyy benim de gorumcem bana beddua etmisti cocugunuz olmasin diye daha dogrusu abisine etmisti 16 ay bekledim ben bu bebegi o kadar zoruma gitmisti ki yine de ah etmedim Allah a havale ettim ki bi kac ay sonra hamile kaldim. Oysa benim eşim onun sahip cikmadigi annesine biraktigi gunlerce gormedigi cocuguna kendi cocugu gibi bakar ihtiyaclarini alir, insanlar cok tuhaf...
İnsaAllah canim cumlemizinHerkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Boşver sen de eşin de doğru olanı yapıyorsunuz. Hayırlı bi evladınız olsun inş
Demek ki hepimizin hayatında böyle insanlar varmış. Çok üzüldüm senin adına canım. Dilerim hep güzel haberler alıp huzurlu yaşarız. Kim de gönlünden geçirip istiyorsa Rabbim yormasın. İyi ki varsınızAmin canım. Rabbim tum.kotuluklerden korusun herkesin yavrusunu
Nurkiz6116 hic boşuna depresyona girme baskasi icin. Valla bak söylüyorum. Yabinda üzülmesin diye utanıp hamileyim diyemediğim insalar ben daha kurtaj narkozundan yeni uyanmisken doktorum beni kontrole geldi. Bu kadin tutup nasil hamile kalirim ne kullanım bende istiyorum diye doktora firsat vermedi ki benle konuşsun. Her hafta görüştüğümüz kişilerdi. Kendimi jyi hissetmiyorum diye kadin bir kapandı evine bir duydum 6 aylik hamile. Sonrasinda ben bir yıl hamile kalamadım ama bu benden hic cekinmedi.
Senin ki seni kendine destek almis. Onunda olmuyor diye mazereti var. Bir duysun gitmediği doktor girmedigi depresyon kalmaz.
Kendini gerçekleştirmiş insan sayısı çok az malesef toplumumuzda
Senle daha once de konustuk testte yok doktor yok diyor hamile degilsin yani bunun baska ihtimali yok psikologla gorusuyor musun?Geçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin
Aman Yarabbim hasta o eltin resmen tovbe tovbee......Size cok daha ilgin cbirsey anlatım baya bir şasirin .
Bende elti cok
Biz eşimle 7 bucuk yilin sonunda evlendik. Ilk baslarda esimin ailesi beni istemedi. Sonra bizimkiler eşimi istemedi derken surec uzadı.
Biz sevgiliyken benim bambaşka bir eltim beni rüyasında görüyor. Rüyasında mubarek bir zat diyor ki mavinin cocugu olmayacak. Sulalenizin zurriyeti sizlerden de edecek. Eger maviyi baskasi alsa rezil olur. Bosarlar onu.Karışmayın evlensinler demis.bu rüyadan sonra aile beni almaya ikna olmuş vs bana acimislar
Ama sonrasında bu ŕuyayi anlamadıkları koy kasaba kalmamis.
Bende evlendikten sonra duydum.
Evlendikten 1 hafta sonra bir yakınları geldi bana üzülüyor. Cocugun olmuyormuş senin diyor. Dedim bunu kim söyledi. Benim bir bilgim yok olur mu olmaz mı Allah bilir.
tabi beni bu sororuyu belki 30.kisiden aldim. Kisirmissin diye direk soyluyorlardi. Ilk 1 yil cocuk dusunmedik. Ben iyice kısır damgası yedim. Sonra hamile olunca bu rüyayı gören eltim sinir krizi geçirmiş. Hastanelik felan olmuso öğrendikten 1 hafta sonra dusuk yaptim. Bu sefer o uzgunlugunu benim dusuk yapmama bağlayıp herkes ona üzülmeye asladi
Ay daha fazlasını anlatmaya sinirlerim dayanmıyor
Canim ben az once kendimi et yemeye zorladım ama yutamadim. Artjk herseyi yemek istiyorummmm....Kızlar sizler çiftlik balığı ve market tavuğu yiyor musunuz? Çiftlik baliklarinda antibiyotik market tavuklarinda büyüme hormonu veriyorlarmis yemek yememek konusunda tereddüt ediyorum. Şimdiye kadar hiç beyaz et yemedim
Anladım kuzum . Ama balık yerine omegae kullanıyorum. Takı deniz balığı mevsimi gelene kadar. Market tavuğu yemiyorum onun yerine protein olarak kırmızı et ve bakliyat tüketiyorumCanim ben az once kendimi et yemeye zorladım ama yutamadim. Artjk herseyi yemek istiyorummmm....
Soyle bir doktor dinlemiştim. Hic meyve yemektense hormonlu meyve yiyin. Hic sebze yememektense bulabildiginizi yiyin diyordu
Organik olmasi icin caba gösterip yememek daha sağlıksız diyordu
Canım bence biraz fazla abartıyorsun. Tamam kendimiz yetiştirsek daha iyi de hangi birini ? Sebze ve meyvelerde de limit üstü ilaç kalıntısına rastlanabiliyor sonuçta. Ne yicez biz seçenek kalmıyor o zmn yasamak için. Çoğu zarar azı karar hepsinden yemeliyiz benim görüşüme göre bebikoKızlar sizler çiftlik balığı ve market tavuğu yiyor musunuz? Çiftlik baliklarinda antibiyotik market tavuklarinda büyüme hormonu veriyorlarmis yemek yememek konusunda tereddüt ediyorum. Şimdiye kadar hiç beyaz et yemedim
Anladım canım . Kız içim rahat etmiyor buldumcuk oldum 6 yıl sonra 3. Transfer ile hamile kaldım. Okuduğun ogrendigim şeylere çok titizleniyorumCanım bence biraz fazla abartıyorsun. Tamam kendimiz yetiştirsek daha iyi de hangi birini ? Sebze ve meyvelerde de limit üstü ilaç kalıntısına rastlanabiliyor sonuçta. Ne yicez biz seçenek kalmıyor o zmn yasamak için. Çoğu zarar azı karar hepsinden yemeliyiz benim görüşüme göre bebiko
Eltin Nirvana cıktı deseneSize cok daha ilgin cbirsey anlatım baya bir şasirin .
Bende elti cok
Biz eşimle 7 bucuk yilin sonunda evlendik. Ilk baslarda esimin ailesi beni istemedi. Sonra bizimkiler eşimi istemedi derken surec uzadı.
Biz sevgiliyken benim bambaşka bir eltim beni rüyasında görüyor. Rüyasında mubarek bir zat diyor ki mavinin cocugu olmayacak. Sulalenizin zurriyeti sizlerden de edecek. Eger maviyi baskasi alsa rezil olur. Bosarlar onu.Karışmayın evlensinler demis.bu rüyadan sonra aile beni almaya ikna olmuş vs bana acimislar
Ama sonrasında bu ŕuyayi anlamadıkları koy kasaba kalmamis.
Bende evlendikten sonra duydum.
Evlendikten 1 hafta sonra bir yakınları geldi bana üzülüyor. Cocugun olmuyormuş senin diyor. Dedim bunu kim söyledi. Benim bir bilgim yok olur mu olmaz mı Allah bilir.
tabi beni bu sororuyu belki 30.kisiden aldim. Kisirmissin diye direk soyluyorlardi. Ilk 1 yil cocuk dusunmedik. Ben iyice kısır damgası yedim. Sonra hamile olunca bu rüyayı gören eltim sinir krizi geçirmiş. Hastanelik felan olmuso öğrendikten 1 hafta sonra dusuk yaptim. Bu sefer o uzgunlugunu benim dusuk yapmama bağlayıp herkes ona üzülmeye asladi
Ay daha fazlasını anlatmaya sinirlerim dayanmıyor
Icine sinen seyleri tüketmekde haklisin. Organik tavuk gezen tavuk veya tanıdık varsa köylerden alip tuketebilirsin. Aslında bu mevsimde sadece meyve cok. Kış sebzelerini daha çok seviyorum benAnladım kuzum . Ama balık yerine omegae kullanıyorum. Takı deniz balığı mevsimi gelene kadar. Market tavuğu yemiyorum onun yerine protein olarak kırmızı et ve bakliyat tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?