2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende istediğim sevdiğim şeyleri yemeyi çok özledim kana kana su içmeyi bile özledim çocuklara az yiyonuz die kızıyodm valla tabak öğünlerm aynı onlarınki gibi hatta daha az

Ya benim kv yok eltim var da eltime bu şekilde kötülük edebileceğimi hayal dahi edemiyorum. Ne demek rüya gördüm kısır demek ya allahtan korkar insan.
Cahil işte. Vallahi cahilin muhabbetinden kaçacaksın. Bir psikolog diyor ki kayınvalide, görünce ve eltiden şikayet edenlere onlar sizin hayatınızin olmazsa olmaz önemli parçalari değil konusmayi resmi arayı mesafeli ve saygılı bırakırsanız onların sözünün degil sizin kararlarınızın önemli olduğunu onlara gösterebilirsiniz. Sen hayatının patronusun kararlarını ver ve yaşa sana istemediğin şeyler mi diyor yüzüne bomboş bak ve sanki onun dediklerini hiç duymamış gibi havadan sudan konu bul ve konuş . Derdinden haberin yok sikayetinden haberin yok gibi davran sağır ol

İnan ektim yok diye sevindim ben bi kv ile baş edemiyorum ama şöyle bişey var eşimin kardeşi çok soğuktur agbisine bizimki ona deli olur ama o çok mesafeli sanırım eşi de mesafeli olurdu
Ayy abiler hepmi böyle bizimde eşim kardeşim die yanar tutusur hep bu arar oda eh işte Bi sevgilisi var ondn baskası ı gözü görmüyor bizden uzak olsnlar faydaları dokunmuyor zararları olmasın bari

Bende boyleyim ya ama bulantidan falan degil hic icim almiyor yemekten sogudum
Benmde öyle çok sevdiğim şeyleri kıyamam eşim getiriyor yiyemiym diom kafayı yedin artk dio çünkü tek tük şeyler yiym oda et tavk balık yiyim die evi dolduruyor tavuklu patates yapıom ben patates yiymdeliriyo

Ayy abiler hepmi böyle bizimde eşim kardeşim die yanar tutusur hep bu arar oda eh işte Bi sevgilisi var ondn baskası ı gözü görmüyor bizden uzak olsnlar faydaları dokunmuyor zararları olmasın bari
Ya ben en çok artık kv ile başbaşa kalmamak icin elti istiyorum. En azından benim hayatıma olan ilgisi biraz azalır yarı yariya

Bu mantıklı. Benimki diger gelinlerine bakıp beni istemsizce seviyor gibime geliyor
Ay arkadaşlarım hep sey der ikinci gelin gelince görür dünya kaç bucak bakalım 2. Gelin ona bu kadar tahammul edecek mi diye . Bence bende deneme yanılma yoluyla öğrendi beni kaybettiğini biliyor bide onun kaybetmemek için elinden geleni yapar son kurşunu o boşa sallar mi onun gibi zeki kadın diyorum .

Ben sadece merhabalasiyorum. Oyle gitme gelme dertlesme muhabbetlerine hiçbiriyle girmedim. Iyikide girmemisim. Hep vaktim yok demişimdir.
Zaten beni yeterince kesfedemeyince kurguya mi başladılar ne yaptılar. Bu benim cok cok soyut kalarak en az hasarla atlatmış halim. Hicbir zamanda hiçbiriyle fal dalaşına girmedim. Önemsemedim yaptıklarını.
Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin. Tek istediğim bana aileme zarar vermesinler.

Amin canım . Mesafe iyidir valla iyi yapmışsın

Kızlar şimdi çok saçma bir şey soracağım, iyice pimpiriklendim göbeğime ağda yapacağım bir şey olmaz değil mi
Bişey olmaz bende epilasyon aletiyle sari cılız tutkerimi alıyorum . Ne olucak ki
Ağda zararsız diye okumuştum ben deK. Kızlar acaba kolumuza şu ev tipi Philips lazerden yapsak bir şey olur mu? Hep düzenli yapardım hiç kalmamıştı şimdi 3 aydır tekrar arttılar koluma baktıkça sinirim bozuluyor. Aslında internette zararı olmayacağı yazıyor ama bilemedim

Ben yüzüme iğneliye gidiyodum doktorum ne olur ne olmaz gitme dedi

O konuda bilgim yok canım ya

Cnm ben de lazerw gidoyodm bırak dedi doktor yarm kaldı onun farkı varmı bilmem ama zararlı dedi bana

Dr ma sordum Kol bacak sorun yok dedi ama sadece kol bacak bide benim riskli gebelik olmasına rağmen girdim hemde serklajdan 2 gün önce rahim ameliyatından iki gün önce ama yinede Dr sorun siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…