Bende istediğim sevdiğim şeyleri yemeyi çok özledim kana kana su içmeyi bile özledim çocuklara az yiyonuz die kızıyodm valla tabak öğünlerm aynı onlarınki gibi hatta daha azCanim ben az once kendimi et yemeye zorladım ama yutamadim. Artjk herseyi yemek istiyorummmm....
Soyle bir doktor dinlemiştim. Hic meyve yemektense hormonlu meyve yiyin. Hic sebze yememektense bulabildiginizi yiyin diyordu
Organik olmasi icin caba gösterip yememek daha sağlıksız diyordu
Bende boyleyim ya ama bulantidan falan degil hic icim almiyor yemekten sogudumBende istediğim sevdiğim şeyleri yemeyi çok özledim kana kana su içmeyi bile özledim çocuklara az yiyonuz die kızıyodm valla tabak öğünlerm aynı onlarınki gibi hatta daha az
Cahil işte. Vallahi cahilin muhabbetinden kaçacaksın. Bir psikolog diyor ki kayınvalide, görünce ve eltiden şikayet edenlere onlar sizin hayatınızin olmazsa olmaz önemli parçalari değil konusmayi resmi arayı mesafeli ve saygılı bırakırsanız onların sözünün degil sizin kararlarınızın önemli olduğunu onlara gösterebilirsiniz. Sen hayatının patronusun kararlarını ver ve yaşa sana istemediğin şeyler mi diyor yüzüne bomboş bak ve sanki onun dediklerini hiç duymamış gibi havadan sudan konu bul ve konuş . Derdinden haberin yok sikayetinden haberin yok gibi davran sağır olYa benim kv yok eltim var da eltime bu şekilde kötülük edebileceğimi hayal dahi edemiyorum. Ne demek rüya gördüm kısır demek ya allahtan korkar insan.
Ayy abiler hepmi böyle bizimde eşim kardeşim die yanar tutusur hep bu arar oda eh işte Bi sevgilisi var ondn baskası ı gözü görmüyor bizden uzak olsnlar faydaları dokunmuyor zararları olmasın bariİnan ektim yok diye sevindim ben bi kv ile baş edemiyorum ama şöyle bişey var eşimin kardeşi çok soğuktur agbisine bizimki ona deli olur ama o çok mesafeli sanırım eşi de mesafeli olurdu
Benmde öyle çok sevdiğim şeyleri kıyamam eşim getiriyor yiyemiym diom kafayı yedin artk dio çünkü tek tük şeyler yiym oda et tavk balık yiyim die evi dolduruyor tavuklu patates yapıom ben patates yiymBende boyleyim ya ama bulantidan falan degil hic icim almiyor yemekten sogudum
Ya ben en çok artık kv ile başbaşa kalmamak icin elti istiyorum. En azından benim hayatıma olan ilgisi biraz azalır yarı yariyaAyy abiler hepmi böyle bizimde eşim kardeşim die yanar tutusur hep bu arar oda eh işte Bi sevgilisi var ondn baskası ı gözü görmüyor bizden uzak olsnlar faydaları dokunmuyor zararları olmasın bari
Bu mantıklı. Benimki diger gelinlerine bakıp beni istemsizce seviyor gibime geliyorYa ben en çok artık kv ile başbaşa kalmamak icin elti istiyorum. En azından benim hayatıma olan ilgisi biraz azalır yarı yariya
Bu mantıklı. Benimki diger gelinlerine bakıp beni istemsizce seviyor gibime geliyor
Kuzum hayırlı sonuçlar al inşallahKızlar izindeyiz yazıyorum ama okuyorum ara ara herkesin yolunda gebelik çok mutlu oldum 2 li tarama testim var Perşembe günü
Ben sadece merhabalasiyorum. Oyle gitme gelme dertlesme muhabbetlerine hiçbiriyle girmedim. Iyikide girmemisim. Hep vaktim yok demişimdir.Cahil işte. Vallahi cahilin muhabbetinden kaçacaksın. Bir psikolog diyor ki kayınvalide, görünce ve eltiden şikayet edenlere onlar sizin hayatınızin olmazsa olmaz önemli parçalari değil konusmayi resmi arayı mesafeli ve saygılı bırakırsanız onların sözünün degil sizin kararlarınızın önemli olduğunu onlara gösterebilirsiniz. Sen hayatının patronusun kararlarını ver ve yaşa sana istemediğin şeyler mi diyor yüzüne bomboş bak ve sanki onun dediklerini hiç duymamış gibi havadan sudan konu bul ve konuş . Derdinden haberin yok sikayetinden haberin yok gibi davran sağır ol
Amin canım . Mesafe iyidir valla iyi yapmışsınBen sadece merhabalasiyorum. Oyle gitme gelme dertlesme muhabbetlerine hiçbiriyle girmedim. Iyikide girmemisim. Hep vaktim yok demişimdir.
Zaten beni yeterince kesfedemeyince kurguya mi başladılar ne yaptılar. Bu benim cok cok soyut kalarak en az hasarla atlatmış halim. Hicbir zamanda hiçbiriyle fal dalaşına girmedim. Önemsemedim yaptıklarını.
Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin. Tek istediğim bana aileme zarar vermesinler.
Ay ne güzel bir haberÇok teşekkür ederim. Doktor inanılmaz rahatlattı beni. Onla devam edicem. Bir pipi 20bine doğacak aghdjhshd olsun napalım
Kızlar şimdi çok saçma bir şey soracağım, iyice pimpiriklendimgöbeğime ağda yapacağım bir şey olmaz değil mi
Ağda zararsız diye okumuştum ben deK. Kızlar acaba kolumuza şu ev tipi Philips lazerden yapsak bir şey olur mu? Hep düzenli yapardım hiç kalmamıştı şimdi 3 aydır tekrar arttılar koluma baktıkça sinirim bozuluyor. Aslında internette zararı olmayacağı yazıyor ama bilemedimBişey olmaz bende epilasyon aletiyle sari cılız tutkerimi alıyorum . Ne olucak ki
Ben yüzüme iğneliye gidiyodum doktorum ne olur ne olmaz gitme dediAğda zararsız diye okumuştum ben deK. Kızlar acaba kolumuza şu ev tipi Philips lazerden yapsak bir şey olur mu? Hep düzenli yapardım hiç kalmamıştı şimdi 3 aydır tekrar arttılar koluma baktıkça sinirim bozuluyor. Aslında internette zararı olmayacağı yazıyor ama bilemedim
O konuda bilgim yok canım yaAğda zararsız diye okumuştum ben deK. Kızlar acaba kolumuza şu ev tipi Philips lazerden yapsak bir şey olur mu? Hep düzenli yapardım hiç kalmamıştı şimdi 3 aydır tekrar arttılar koluma baktıkça sinirim bozuluyor. Aslında internette zararı olmayacağı yazıyor ama bilemedim
Hadi inş öyle olsndaYa ben en çok artık kv ile başbaşa kalmamak icin elti istiyorum. En azından benim hayatıma olan ilgisi biraz azalır yarı yariya
Cnm ben de lazerw gidoyodm bırak dedi doktor yarm kaldı onun farkı varmı bilmem ama zararlı dedi banaAğda zararsız diye okumuştum ben deK. Kızlar acaba kolumuza şu ev tipi Philips lazerden yapsak bir şey olur mu? Hep düzenli yapardım hiç kalmamıştı şimdi 3 aydır tekrar arttılar koluma baktıkça sinirim bozuluyor. Aslında internette zararı olmayacağı yazıyor ama bilemedim
Ben yüzüme iğneliye gidiyodum doktorum ne olur ne olmaz gitme dedi
O konuda bilgim yok canım ya
Teşekkür ederim kızlar yanıtlarınıza ben de böyle devam edeyim o zaman ya da başka çözümler bulayımCnm ben de lazerw gidoyodm bırak dedi doktor yarm kaldı onun farkı varmı bilmem ama zararlı dedi bana
Dr ma sordum Kol bacak sorun yok dedi ama sadece kol bacak bide benim riskli gebelik olmasına rağmen girdim hemde serklajdan 2 gün önce rahim ameliyatından iki gün önce ama yinede Dr sorun sizAğda zararsız diye okumuştum ben deK. Kızlar acaba kolumuza şu ev tipi Philips lazerden yapsak bir şey olur mu? Hep düzenli yapardım hiç kalmamıştı şimdi 3 aydır tekrar arttılar koluma baktıkça sinirim bozuluyor. Aslında internette zararı olmayacağı yazıyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?