2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Anladım canım . Kız içim rahat etmiyor buldumcuk oldum 6 yıl sonra 3. Transfer ile hamile kaldım. Okuduğun ogrendigim şeylere çok titizleniyorum
Haklısın ve sana sonuna dek katılıyorum. İlk cocuk istediğimizde eşimin sperm sayısı azdı, direkt aşılama önerdiler. Doktor asılma esnasında, çok ümitlenmemem gerektiğini söledi hatta. Ama hamile kaldım. 2 kurban kestim adak olarak. İlk seferde oldu diye. Nifty test yaptırdık en iyi doktora gidiyoruz vs. Sırf herseyın en iyisini yapalım diye. Bi gün bi perinatolga gitmek için, devlet hastanesine gittik. Doktor dedi ki, hiç idrar fln istenmemiş sizden, ben bi bakayım “sakınan göze çöp batmasın” dedi. Tam da adamın dediği gibi çok yüksek enf çıktı. Sonuçları gösteremedim dr izindeydi. Perinatologa aylar öncesinden sıra alınırken, beni direkt sırf iki dk bakayım dedi madem doktorun yok; suyu az bebeğin vs dedi. 16. Haftadaydım. Bi sürü kötü haber duydum.

Demek istediğim o ki, vesvese yapma ; kalbini bozma. Canın isterse bi tane kutu ton balığı de ye, kola da iç, cips de gümlet. Sen hamilesin. Hem de çok güzel bi hamile evhama İnan gerek yok

Elimden geldiğince beni görmemesi için çabalıyorum. Gördüğüm zaman diken diken oluyor ruhum zaten. Nazar haset cok. O yuzden saklayabildigim Kadar saklayacam.
Esimde once diyordu senle ne isi var kendini cocuklari var. Herseyi var diye. Ama adamda zorda olsa kendi gözleriyle gördü. Ben anlatmaya çalışırken asla anlamiyordu.

Kayinvaldem o ruyaya hic inanmadığını soyluyor. Ve her zaman olur kızım niye olmasın dedi. Bu kendine pay çıkarmak için benim.sayemde evlendinize getiriyor. Dedim.Allah razi olsun sayende kısır gelin sahibi oldular. Daha evlenmeden buna maruz kalmak sinirlerimi cok yıprattı ama

Yerınde olsam 28 inci haftaya kadar bile söylemeyebilirdim Allah yardımcın olsun duamdasın mavişim

Icine sinen seyleri tüketmekde haklisin. Organik tavuk gezen tavuk veya tanıdık varsa köylerden alip tuketebilirsin. Aslında bu mevsimde sadece meyve cok. Kış sebzelerini daha çok seviyorum ben
Aynen canım çok haklısın . İnan kabak ,fasulye , patlıcan, patates ha bı de dolma biberi .bu 5 sebze arasında dolaşıp duruyorum. Kıs sebzeleri daha çok gerçekten

Aaa sen ben misin yoksa

Ay canım gecmis olsun . Allah'ım tüm annelerimizi korktuklarindan korusun bebeklerimiz sağlıkla doğsun. Canım ben öyle hergun yoğurt yiyen yumurta yiyen sütünü icen biri değilim ama midem ağrır bulanır basım ağrır en ufak bir ilaç içmemek icin direnirken antibiyotik kullanılan hormon kullanılan ürünleri de yemeye çekiniyirum . Dur bakalım Eylül gibi balık sezonu açılır . Tavuk da dediğin gibi organik bulabilirim aslında

Ben normal hayatımda da tavuk yemiyordum, sevmiyorum. Balık da hiç yemedim hamilelikte ama yarın denicem inşallah bakalım yiyebilir miyim?

Şey gibi okudum korku filmi izler gibi eltin ne rüyalar görmüş tobe bismillah

Sen nasıl mutluysan şifa olsun canım benim. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar halis mi bu elti hikayeleriniz. Evlerden ırak yarabbim. Ne kadar kötü insanlar var. Allahım sen bizi iyi insanlarla karşılaştır.
İnan ektim yok diye sevindim ben bi kv ile baş edemiyorum ama şöyle bişey var eşimin kardeşi çok soğuktur agbisine bizimki ona deli olur ama o çok mesafeli sanırım eşi de mesafeli olurdu

Ayy senin adına çok çok sevindim umarım hep böyle gider senin yönlendirme yapman da extra güzel olacak çünkü senin istediğin olacak valla isallah bende bulurum gerçekten ihtiyacım var hergun biraz zor ama haftada 1 tam gün şahane olur kara borsa anacim gerçekten bulmak çok zor bide bende saçma bi huy var özel sektörde çalışırken alıyodum kadın o gelmeden gece evi temizliyodum üstünden bidaha baktım kendime zarar azıcık saldım 2 ay önce robot aldım elim ayağım oldu resmen

Bence de çok takıntılı olmak doğru değil, hiç sigara içmemiş bir insanın akciğer kanseri olduğunu gördü bu gözler, ne istiyorsa anne o şekilde. Abartmadan azı karar kadınlar savaşta, tarlada, sokakta doğuruyor valla. Ona göre programlanmış vücudumuz var. Cips yersek de doğururuz salatalık yersek de

Sadece sende yok klasik Türk hanımlığının bi özelliği canım robotu iyi yapmışsın. Ben de iyi ki almışım diyorum. Toza da allejim var çünkü. Neyse dualarım seninle inş gönlüne göre biri çıkar umarım

İnan ektim yok diye sevindim ben bi kv ile baş edemiyorum ama şöyle bişey var eşimin kardeşi çok soğuktur agbisine bizimki ona deli olur ama o çok mesafeli sanırım eşi de mesafeli olurdu
Ya benim kv yok eltim var da eltime bu şekilde kötülük edebileceğimi hayal dahi edemiyorum. Ne demek rüya gördüm kısır demek ya allahtan korkar insan.

Arkadaşlar halis mi bu elti hikayeleriniz. Evlerden ırak yarabbim. Ne kadar kötü insanlar var. Allahım sen bizi iyi insanlarla karşılaştır.
Canim etliye sütlüye karışmayan memur ailenin memur cocuklaydik. Hic kimsenin yediği içtiği giydiği aklımın ucuna bile gelmezdi. Dedikodu nedir ortamim olmadi. Disarda gezen tozan arkadaşlarıyla eğlenen biriydim. Taki evlenene kadar

Bir bakıyorsun paçalarından tutup seni zorla olay örgütüne katiyorlar.
Yani öyle bana su lafi dedi bana nispet yapti olaylarına felan bile güler geçerim. Ama adamlar profesyonel entikaci. Seni nereden vuracaklarini iyi biliyorlar

Esim diyor sen boyle birisi degildin beni ortam bu hale getirdi diyorum. 3 yilda yasamadigim kalmadi resmen.

Allah yardımcınız olsun ne diyim ya. Hayretle okuyorum şok oluyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…