- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Haklısın ve sana sonuna dek katılıyorum. İlk cocuk istediğimizde eşimin sperm sayısı azdı, direkt aşılama önerdiler. Doktor asılma esnasında, çok ümitlenmemem gerektiğini söledi hatta. Ama hamile kaldım. 2 kurban kestim adak olarak. İlk seferde oldu diye. Nifty test yaptırdık en iyi doktora gidiyoruz vs. Sırf herseyın en iyisini yapalım diye. Bi gün bi perinatolga gitmek için, devlet hastanesine gittik. Doktor dedi ki, hiç idrar fln istenmemiş sizden, ben bi bakayım “sakınan göze çöp batmasın” dedi. Tam da adamın dediği gibi çok yüksek enf çıktı. Sonuçları gösteremedim dr izindeydi. Perinatologa aylar öncesinden sıra alınırken, beni direkt sırf iki dk bakayım dedi madem doktorun yok; suyu az bebeğin vs dedi. 16. Haftadaydım. Bi sürü kötü haber duydum.Anladım canım . Kız içim rahat etmiyor buldumcuk oldum 6 yıl sonra 3. Transfer ile hamile kaldım. Okuduğun ogrendigim şeylere çok titizleniyorum
Elimden geldiğince beni görmemesi için çabalıyorum. Gördüğüm zaman diken diken oluyor ruhum zaten. Nazar haset cok. O yuzden saklayabildigim Kadar saklayacam.Eltin Nirvana cıktı desene
İlk kez duydum böle bi şey yuhh diye bağırasım var
Aileden de Allah razı olsun rüyaya inanmışlar da seni almışlar
İnsanları damgalamak bu kadar basit olmamalı. Kusura bakma ama cahil ve kötü ruhlu insanlar bunlar. Olabildiğince kaç hepsinden. Bu kesim bak manyaklığından büyü müyü de yapar, nazarı değer hiç olmazsa. Ayy evlerden Irak
Beterin beteri varmış hakıkaten. Benim elti şimdilik seninkinden iyi
Cok dua et. Çok korktum bu ınsanlar gibi bi insan var mı acaba çevremde diye sorguluyorum su an
Yerınde olsam 28 inci haftaya kadar bile söylemeyebilirdimElimden geldiğince beni görmemesi için çabalıyorum. Gördüğüm zaman diken diken oluyor ruhum zaten. Nazar haset cok. O yuzden saklayabildigim Kadar saklayacam.
Esimde once diyordu senle ne isi var kendini cocuklari var. Herseyi var diye. Ama adamda zorda olsa kendi gözleriyle gördü. Ben anlatmaya çalışırken asla anlamiyordu.
Kayinvaldem o ruyaya hic inanmadığını soyluyor. Ve her zaman olur kızım niye olmasın dedi. Bu kendine pay çıkarmak için benim.sayemde evlendinize getiriyor. Dedim.Allah razi olsun sayende kısır gelin sahibi oldular. Daha evlenmeden buna maruz kalmak sinirlerimi cok yıprattı ama
Aynen canım çok haklısın . İnan kabak ,fasulye , patlıcan, patates ha bı de dolma biberi .bu 5 sebze arasında dolaşıp duruyorum. Kıs sebzeleri daha çok gerçektenIcine sinen seyleri tüketmekde haklisin. Organik tavuk gezen tavuk veya tanıdık varsa köylerden alip tuketebilirsin. Aslında bu mevsimde sadece meyve cok. Kış sebzelerini daha çok seviyorum ben
Aaa sen ben misin yoksaKaka tasan zıbınları bile direkt çöpe atan biri olaraknayn no hayır demek istiyorum makineye kakalı şeylerin değmesini de sağlıklı bulmuyorum ben zaten. Sonuçta bebek deterjanları bebeğin cildine zarar vermesin diye hassas, cok leke çıkarır mı bile tartışma konusuyken hele yok yok olmaz
Ay canım gecmis olsun . Allah'ım tüm annelerimizi korktuklarindan korusun bebeklerimiz sağlıkla doğsun. Canım ben öyle hergun yoğurt yiyen yumurta yiyen sütünü icen biri değilim ama midem ağrır bulanır basım ağrır en ufak bir ilaç içmemek icin direnirken antibiyotik kullanılan hormon kullanılan ürünleri de yemeye çekiniyirum . Dur bakalım Eylül gibi balık sezonu açılır . Tavuk da dediğin gibi organik bulabilirim aslındaHaklısın ve sana sonuna dek katılıyorum. İlk cocuk istediğimizde eşimin sperm sayısı azdı, direkt aşılama önerdiler. Doktor asılma esnasında, çok ümitlenmemem gerektiğini söledi hatta. Ama hamile kaldım. 2 kurban kestim adak olarak. İlk seferde oldu diye. Nifty test yaptırdık en iyi doktora gidiyoruz vs. Sırf herseyın en iyisini yapalım diye. Bi gün bi perinatolga gitmek için, devlet hastanesine gittik. Doktor dedi ki, hiç idrar fln istenmemiş sizden, ben bi bakayım “sakınan göze çöp batmasın” dedi. Tam da adamın dediği gibi çok yüksek enf çıktı. Sonuçları gösteremedim dr izindeydi. Perinatologa aylar öncesinden sıra alınırken, beni direkt sırf iki dk bakayım dedi madem doktorun yok; suyu az bebeğin vs dedi. 16. Haftadaydım. Bi sürü kötü haber duydum.
Demek istediğim o ki, vesvese yapma ; kalbini bozma. Canın isterse bi tane kutu ton balığı de ye, kola da iç, cips de gümlet. Sen hamilesin. Hem de çok güzel bi hamile evhama İnan gerek yok
Ben normal hayatımda da tavuk yemiyordum, sevmiyorum. Balık da hiç yemedim hamilelikte ama yarın denicem inşallah bakalım yiyebilir miyim?Kızlar sizler çiftlik balığı ve market tavuğu yiyor musunuz? Çiftlik baliklarinda antibiyotik market tavuklarinda büyüme hormonu veriyorlarmis yemek yememek konusunda tereddüt ediyorum. Şimdiye kadar hiç beyaz et yemedim
Şey gibi okudum korku filmi izler gibi eltin ne rüyalar görmüş tobe bismillahSize cok daha ilgin cbirsey anlatım baya bir şasirin .
Bende elti cok
Biz eşimle 7 bucuk yilin sonunda evlendik. Ilk baslarda esimin ailesi beni istemedi. Sonra bizimkiler eşimi istemedi derken surec uzadı.
Biz sevgiliyken benim bambaşka bir eltim beni rüyasında görüyor. Rüyasında mubarek bir zat diyor ki mavinin cocugu olmayacak. Sulalenizin zurriyeti sizlerden de edecek. Eger maviyi baskasi alsa rezil olur. Bosarlar onu.Karışmayın evlensinler demis.bu rüyadan sonra aile beni almaya ikna olmuş vs bana acimislar
Ama sonrasında bu ŕuyayi anlamadıkları koy kasaba kalmamis.
Bende evlendikten sonra duydum.
Evlendikten 1 hafta sonra bir yakınları geldi bana üzülüyor. Cocugun olmuyormuş senin diyor. Dedim bunu kim söyledi. Benim bir bilgim yok olur mu olmaz mı Allah bilir.
tabi beni bu sororuyu belki 30.kisiden aldim. Kisirmissin diye direk soyluyorlardi. Ilk 1 yil cocuk dusunmedik. Ben iyice kısır damgası yedim. Sonra hamile olunca bu rüyayı gören eltim sinir krizi geçirmiş. Hastanelik felan olmuso öğrendikten 1 hafta sonra dusuk yaptim. Bu sefer o uzgunlugunu benim dusuk yapmama bağlayıp herkes ona üzülmeye asladi
Ay daha fazlasını anlatmaya sinirlerim dayanmıyor
Sen nasıl mutluysan şifa olsun canım benim. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinAy canım gecmis olsun . Allah'ım tüm annelerimizi korktuklarindan korusun bebeklerimiz sağlıkla doğsun. Canım ben öyle hergun yoğurt yiyen yumurta yiyen sütünü icen biri değilim ama midem ağrır bulanır basım ağrır en ufak bir ilaç içmemek icin direnirken antibiyotik kullanılan hormon kullanılan ürünleri de yemeye çekiniyirum . Dur bakalım Eylül gibi balık sezonu açılır . Tavuk da dediğin gibi organik bulabilirim aslında
Hadi bakalım şifa olsunBen normal hayatımda da tavuk yemiyordum, sevmiyorum. Balık da hiç yemedim hamilelikte ama yarın denicem inşallah bakalım yiyebilir miyim?
Amin canım hepimiz için inşallahSen nasıl mutluysan şifa olsun canım benim. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
İnan ektim yok diye sevindim ben bi kv ile baş edemiyorum ama şöyle bişey var eşimin kardeşi çok soğuktur agbisine bizimki ona deli olur ama o çok mesafeli sanırım eşi de mesafeli olurduArkadaşlar halis mi bu elti hikayeleriniz. Evlerden ırak yarabbim. Ne kadar kötü insanlar var. Allahım sen bizi iyi insanlarla karşılaştır.
Ayy senin adına çok çok sevindim umarım hep böyle gider senin yönlendirme yapman da extra güzel olacak çünkü senin istediğin olacak valla isallah bende bulurum gerçekten ihtiyacım var hergun biraz zor ama haftada 1 tam gün şahane olur kara borsa anacim gerçekten bulmak çok zor bide bende saçma bi huy var özel sektörde çalışırken alıyodum kadın o gelmeden gece evi temizliyodumSeclsare canım bildirimlerini alıyorum ama yoksun nerelerdesin kuzum sen de birini arıyordun ya ondan aklımda kaldı. Sanırım ben gönlüme göre birini buldum nazar değmesin nolur diye dua ediyorum o derece.
Haftada 1 yarım gün temizliğe gelecek kız şimdilik. Bebek doğunca her gün gelecek. Bazen bebekle bazen yagızla ilgilenecek. Güzelliği şu, ben ne dersem o şekilde yapacak. Hani büyük tecrübeli bi kadın olsa, sallama ayağında desem sorun olurdu bana, ya da şunu sole yap et vs de. Bu kız tecrübesiz. Bu yüzden içime cok sindi. Bi de ben hep Türk istiyordum. Burda kazaklar, türkmenler dolu. Ama cok farklı kişilikte insanlar, bi sürü olumsuz örnek duydum. Filipinliler çok iyi ama dolar cok arttıDuam sana bundan sonra, inş sende bulursun gönlüne göre birini.
Sadece sende yok klasik Türk hanımlığının bi özelliği canımAyy senin adına çok çok sevindim umarım hep böyle gider senin yönlendirme yapman da extra güzel olacak çünkü senin istediğin olacak valla isallah bende bulurum gerçekten ihtiyacım var hergun biraz zor ama haftada 1 tam gün şahane olur kara borsa anacim gerçekten bulmak çok zor bide bende saçma bi huy var özel sektörde çalışırken alıyodum kadın o gelmeden gece evi temizliyodumüstünden bidaha baktım kendime zarar azıcık saldım 2 ay önce robot aldım elim ayağım oldu resmen
Ya benim kv yok eltim var da eltime bu şekilde kötülük edebileceğimi hayal dahi edemiyorum. Ne demek rüya gördüm kısır demek ya allahtan korkar insan.İnan ektim yok diye sevindim ben bi kv ile baş edemiyorum ama şöyle bişey var eşimin kardeşi çok soğuktur agbisine bizimki ona deli olur ama o çok mesafeli sanırım eşi de mesafeli olurdu
Canim etliye sütlüye karışmayan memur ailenin memur cocuklaydik. Hic kimsenin yediği içtiği giydiği aklımın ucuna bile gelmezdi. Dedikodu nedir ortamim olmadi. Disarda gezen tozan arkadaşlarıyla eğlenen biriydim. Taki evlenene kadarArkadaşlar halis mi bu elti hikayeleriniz. Evlerden ırak yarabbim. Ne kadar kötü insanlar var. Allahım sen bizi iyi insanlarla karşılaştır.
Allah yardımcınız olsun ne diyim ya. Hayretle okuyorum şok oluyorum gerçekten.Canim etliye sütlüye karışmayan memur ailenin memur cocuklaydik. Hic kimsenin yediği içtiği giydiği aklımın ucuna bile gelmezdi. Dedikodu nedir ortamim olmadi. Disarda gezen tozan arkadaşlarıyla eğlenen biriydim. Taki evlenene kadar
Bir bakıyorsun paçalarından tutup seni zorla olay örgütüne katiyorlar.
Yani öyle bana su lafi dedi bana nispet yapti olaylarına felan bile güler geçerim. Ama adamlar profesyonel entikaci. Seni nereden vuracaklarini iyi biliyorlar
Esim diyor sen boyle birisi degildinbeni ortam bu hale getirdi diyorum. 3 yilda yasamadigim kalmadi resmen.
Di mi klâsik Türk hanimligiSadece sende yok klasik Türk hanımlığının bi özelliği canımrobotu iyi yapmışsın. Ben de iyi ki almışım diyorum. Toza da allejim var çünkü. Neyse dualarım seninle inş gönlüne göre biri çıkar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?