Yaaa gerçekten mi ben biraz ısrar edeyim ozaman benm bıyık felnda var pos bıyık olurum artk beklersemDr ma sordum Kol bacak sorun yok dedi ama sadece kol bacak bide benim riskli gebelik olmasına rağmen girdim hemde serklajdan 2 gün önce rahim ameliyatından iki gün önce ama yinede Dr sorun siz
Çağrı gülümser. Daha bir kere gittim ama gönülden tavsiye ederim. Adam bir ikon.Ay ne güzel bir haberçözüm neredeyse oraya gidiyoruz mecburen Özel klinik olarak nereye gidiyorsun
Teşekkür ederimm ben de aynı şekilde okudum ancak Dr.uma bir sorayım yine de içime dert olmasınDr ma sordum Kol bacak sorun yok dedi ama sadece kol bacak bide benim riskli gebelik olmasına rağmen girdim hemde serklajdan 2 gün önce rahim ameliyatından iki gün önce ama yinede Dr sorun siz
Hahah ay buna güldüm valla ben de benzer haldeyimYaaa gerçekten mi ben biraz ısrar edeyim ozaman benm bıyık felnda var pos bıyık olurum artk beklersem
Bence canını sıkma. Sen kendi yolunu bulup tedavine başlamışsın ve çok şükür pozitif sonuç almışsınSana hak verdim biliyor musun. Aslında onlar benim de çocuğum olmamasına sığınıyor. Beni sürekli doktora gidip gitmediğimi öğrenmek için sorguluyor. Aynısını dedim ablama dün. Eğer öğrenirse direk doktora gidecek. Gitsin de zaten çünkü hep gitmesini istedim. Ama ben hala hamile olmayınca elini yavaş tutuyor. Ablam 6 yıl sonra hamile kaldı kendiliğinden ama tüp bebek dediler. Sonra bi oğlu daha oldu ağızlarından kaçırdılar demek ki tedavi değilmiş diye. Belki de ben çok büyüttün haklısın.
Halamın kvsi halama neler yaptı anlatamam yüzüne her şeyi söylüyordu bebek doğdu bu ne böyle sana benziyo bile demişti. Halam da çok nazik naif biridir. Maddi olarak düğünde bile paramız yok dediler durdular hiçbir şey yapmadılar ne eşya ne takı tam cinnet sebebi. İkinci gelin gelince kv kuzu oldu gelin buna bir sert davranıyor görmeniz lazım şu kadar bilezik isterim şu eşyayı isterim dedi hepsini aldırdıAy arkadaşlarım hep sey der ikinci gelin gelince görür dünya kaç bucak bakalım 2. Gelin ona bu kadar tahammul edecek mi diye . Bence bende deneme yanılma yoluyla öğrendi beni kaybettiğini biliyor bide onun kaybetmemek için elinden geleni yapar son kurşunu o boşa sallar mi onun gibi zeki kadın diyorum .
Bazı insanlar elindekilerle değil de başkasının mutsuzluğuyla mutlu oluyor maalesef. Gerçekten insanların bu kadar kötü olmasına inanamıyorum. İnanmak istemiyorumElimden geldiğince beni görmemesi için çabalıyorum. Gördüğüm zaman diken diken oluyor ruhum zaten. Nazar haset cok. O yuzden saklayabildigim Kadar saklayacam.
Esimde once diyordu senle ne isi var kendini cocuklari var. Herseyi var diye. Ama adamda zorda olsa kendi gözleriyle gördü. Ben anlatmaya çalışırken asla anlamiyordu.
Kayinvaldem o ruyaya hic inanmadığını soyluyor. Ve her zaman olur kızım niye olmasın dedi. Bu kendine pay çıkarmak için benim.sayemde evlendinize getiriyor. Dedim.Allah razi olsun sayende kısır gelin sahibi oldular. Daha evlenmeden buna maruz kalmak sinirlerimi cok yıprattı ama
Yani canm epilasyon yapan bayan ağda yapma dedi ee ne yapcm ben doguma kadr trasmı olcamHahah ay buna güldüm valla ben de benzer haldeyimKadın olmak bazen gerçekten çok zor geliyor bir yandan da çok seviyorum
Her zaman herkesi motive ediyorum. Hep bana soruyorlar doktora gidecen mi evet diyorum gidiyorum diyorum yani saklamıyorum bile. Herkes öğrendiği zaman öğrenmesi taraftarıyım onun için doktorum yarın bakalım neler diyecek. İnşaAllah güzelce sıkıntısız devam ediyordur hamileliğimBence canını sıkma. Sen kendi yolunu bulup tedavine başlamışsın ve çok şükür pozitif sonuç almışsın
Yüzyüze söylemen zorsa mesaj yazabilirsin. Doktorum 3 ay olmadan kimseye söyleme dedi vs diyebilirsin bilemiyorum. Olmama ihtimali var diye korktum söylemedim dersin. Bak benim oldu senin neden olmasın diye motive edersin.
Ona aslında bi ışık bi umut olursun. Süreç uzadıkça bu iş daha da zorlaşır eminim.
Önceki yıllarda lazere giden arkadaşlarım hep hamilelikten sonra eski hallerine döndüklerini söylemişti. Ben de o yüzden hiç bacak vs lazer yaptırmadım. Ama 4 yılda ancak bebeğim oldu, pişman olmuştum bu kadar olmayacağını bilsem yaptırırdım diyeYani canm epilasyon yapan bayan ağda yapma dedi ee ne yapcm ben doguma kadr trasmı olcamondan sonra beni hiç bişe paklamaz valla
Aynen öyle. Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Eşimin ailesi bir kez bile sormadı çocuk istiyor musunuz filan diye sağolsunlar. Ama ben ilk aşılamamı ailemden saklamıştım, içime yine olumsuz doğuyordu çünkü. Ama ikinci aşılamayı söyledim yine de. Annem daha yaşın genç(32-33) tüp bebek yaptırma hormonlarını bozma filan dediHer zaman herkesi motive ediyorum. Hep bana soruyorlar doktora gidecen mi evet diyorum gidiyorum diyorum yani saklamıyorum bile. Herkes öğrendiği zaman öğrenmesi taraftarıyım onun için doktorum yarın bakalım neler diyecek. İnşaAllah güzelce sıkıntısız devam ediyordur hamileliğimbu hayatta ne öğrendim biliyor musunuz. Çaba göstermediğin sürece hep başkalarının hikayelerini konuşursun.
Benim de göbekte kıllanma var ya. Önceden azıcık vardı çoğalıyor gibi. Kıl olayına çok kıl oluyorumHamile kaldıktan sonra göbeğim dahil çok tüylenme oldu bende. Resmen kontrol altına nasıl alacağımı şaşırdım
Halbu ki tüp bebek sadece ilk aşaması farklı gerisi normal gebelik le aynı. Tüm sıkıntıları çekmeyi göze alan biz ama bize üstten konuşmayı bilen onlar. Hergün her gece sadece evladımız olacak mı diye düşünen biz ama olur olur merak etme diyen onlar. Bu zamana kadar kimseyi hiçbir şekilde dinlemedim. Mesela eşim tek erkek ve ailesi onun üzerine düşüyor çok. Evlendiğimiz de aile apartmanında yaşadık ve sonra şansıma korona döneminde yeni yapılan Bi daire bulduk ve gizlice aldık. 8 ay söyleyemedi eşim ailesine ve sonunda öğrendiler ben kötü oldum. Taşınıyoruz dedim ve 1 günde evi taşıdım arkamdan neler dediler. Eğer bazı şeyleri gizli yapmasaydım hiçbir şeye sahip olunmuyormuş. Peygamber efendimiz sav bile ne diyor. İşinizi gizli yapın sonra duyurun. İnan nazar ve göz çok var.Aynen öyle. Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Eşimin ailesi bir kez bile sormadı çocuk istiyor musunuz filan diye sağolsunlar. Ama ben ilk aşılamamı ailemden saklamıştım, içime yine olumsuz doğuyordu çünkü. Ama ikinci aşılamayı söyledim yine de. Annem daha yaşın genç(32-33) tüp bebek yaptırma hormonlarını bozma filan dedi
Bilmiyorum nerden duyuyolar böyle şeyleri de. Ben de hormonlarım düzgün olsa bebeğim olurdu dedim ve dinlemedim tedaviye başladım. Çok şükür ki ilk seferde oldu, Allah’ım tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız. Şimdi de titriyor üzerime, bu tüp bebek dikkat et filan diye. Çevremizde maalesef en yakınlarımız bile bilerek veya bilmeden bizi etkilemeye çalışıyor. En iyisi kendi yolunda ilerlemek.
Doktora kontrole giderken utanıyorum ama napim alamam onları dökülürmüş doğumdan sonraBenim de göbekte kıllanma var ya. Önceden azıcık vardı çoğalıyor gibi. Kıl olayına çok kıl oluyorum
Ben lazer yaptirali 2 seneyi gecti ama su an killanma ya da biten yerlerde tekrar cikma olmadi ben de dugunle beraber biraktim lazeri hemen bebe istiyorum diye ama 2 sene gecti keske seanslarimi uzatsaydim diyorum bende tamamen biterdi su an icin bi artis soz konusu olmadi bakalim ilerisi nasil olcakÖnceki yıllarda lazere giden arkadaşlarım hep hamilelikten sonra eski hallerine döndüklerini söylemişti. Ben de o yüzden hiç bacak vs lazer yaptırmadım. Ama 4 yılda ancak bebeğim oldu, pişman olmuştum bu kadar olmayacağını bilsem yaptırırdım diye
Sanırım herkesin genelde eski haline dönme durumu oluyor. Lazere baştan başlarsın doğumdan sonra artık. Şimdi geleneksel yöntemlere devam
Anlatmak istemezsen ok ama neden öle bi beddua etti ya
Benim eltim garip bi insandır. Tanıştığımız gün bile tek kelime etmedi. Güya öğretmen ama alakası yok. Merhametsizlik, fenalık hat safhadadır.
İlk bebeğimi kaybettim ya erken doğumla, cenazesi için zorla getirmiş kocası bunu. Bana bir kerecik basın saolsun demedi. Ama ben ona bile böle bi beddua etmedim. İnan ki hak etmişti.
Ayy benim de gorumcem bana beddua etmisti cocugunuz olmasin diye daha dogrusu abisine etmisti 16 ay bekledim ben bu bebegi o kadar zoruma gitmisti ki yine de ah etmedim Allah a havale ettim ki bi kac ay sonra hamile kaldim. Oysa benim eşim onun sahip cikmadigi annesine biraktigi gunlerce gormedigi cocuguna kendi cocugu gibi bakar ihtiyaclarini alir, insanlar cok tuhaf...
anaaamm benim elti sönük kaldı urfalı eltinin yanındaSize cok daha ilgin cbirsey anlatım baya bir şasirin .
Bende elti cok
Biz eşimle 7 bucuk yilin sonunda evlendik. Ilk baslarda esimin ailesi beni istemedi. Sonra bizimkiler eşimi istemedi derken surec uzadı.
Biz sevgiliyken benim bambaşka bir eltim beni rüyasında görüyor. Rüyasında mubarek bir zat diyor ki mavinin cocugu olmayacak. Sulalenizin zurriyeti sizlerden de edecek. Eger maviyi baskasi alsa rezil olur. Bosarlar onu.Karışmayın evlensinler demis.bu rüyadan sonra aile beni almaya ikna olmuş vs bana acimislar
Ama sonrasında bu ŕuyayi anlamadıkları koy kasaba kalmamis.
Bende evlendikten sonra duydum.
Evlendikten 1 hafta sonra bir yakınları geldi bana üzülüyor. Cocugun olmuyormuş senin diyor. Dedim bunu kim söyledi. Benim bir bilgim yok olur mu olmaz mı Allah bilir.
tabi beni bu sororuyu belki 30.kisiden aldim. Kisirmissin diye direk soyluyorlardi. Ilk 1 yil cocuk dusunmedik. Ben iyice kısır damgası yedim. Sonra hamile olunca bu rüyayı gören eltim sinir krizi geçirmiş. Hastanelik felan olmuso öğrendikten 1 hafta sonra dusuk yaptim. Bu sefer o uzgunlugunu benim dusuk yapmama bağlayıp herkes ona üzülmeye asladi
Ay daha fazlasını anlatmaya sinirlerim dayanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?