2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Dr ma sordum Kol bacak sorun yok dedi ama sadece kol bacak bide benim riskli gebelik olmasına rağmen girdim hemde serklajdan 2 gün önce rahim ameliyatından iki gün önce ama yinede Dr sorun siz
Yaaa gerçekten mi ben biraz ısrar edeyim ozaman benm bıyık felnda var pos bıyık olurum artk beklersem

Dr ma sordum Kol bacak sorun yok dedi ama sadece kol bacak bide benim riskli gebelik olmasına rağmen girdim hemde serklajdan 2 gün önce rahim ameliyatından iki gün önce ama yinede Dr sorun siz
Teşekkür ederimm ben de aynı şekilde okudum ancak Dr.uma bir sorayım yine de içime dert olmasın

Bence canını sıkma. Sen kendi yolunu bulup tedavine başlamışsın ve çok şükür pozitif sonuç almışsın
Yüzyüze söylemen zorsa mesaj yazabilirsin. Doktorum 3 ay olmadan kimseye söyleme dedi vs diyebilirsin bilemiyorum. Olmama ihtimali var diye korktum söylemedim dersin. Bak benim oldu senin neden olmasın diye motive edersin.
Ona aslında bi ışık bi umut olursun. Süreç uzadıkça bu iş daha da zorlaşır eminim.

Halamın kvsi halama neler yaptı anlatamam yüzüne her şeyi söylüyordu bebek doğdu bu ne böyle sana benziyo bile demişti. Halam da çok nazik naif biridir. Maddi olarak düğünde bile paramız yok dediler durdular hiçbir şey yapmadılar ne eşya ne takı tam cinnet sebebi. İkinci gelin gelince kv kuzu oldu gelin buna bir sert davranıyor görmeniz lazım şu kadar bilezik isterim şu eşyayı isterim dedi hepsini aldırdı şu an hala küçük gelininden çekiniyor o ne dese yapıyorlar korkudan

Bazı insanlar elindekilerle değil de başkasının mutsuzluğuyla mutlu oluyor maalesef. Gerçekten insanların bu kadar kötü olmasına inanamıyorum. İnanmak istemiyorum

Hahah ay buna güldüm valla ben de benzer haldeyim Kadın olmak bazen gerçekten çok zor geliyor bir yandan da çok seviyorum
Yani canm epilasyon yapan bayan ağda yapma dedi ee ne yapcm ben doguma kadr trasmı olcamondan sonra beni hiç bişe paklamaz valla

Her zaman herkesi motive ediyorum. Hep bana soruyorlar doktora gidecen mi evet diyorum gidiyorum diyorum yani saklamıyorum bile. Herkes öğrendiği zaman öğrenmesi taraftarıyım onun için doktorum yarın bakalım neler diyecek. İnşaAllah güzelce sıkıntısız devam ediyordur hamileliğim bu hayatta ne öğrendim biliyor musunuz. Çaba göstermediğin sürece hep başkalarının hikayelerini konuşursun.

Yani canm epilasyon yapan bayan ağda yapma dedi ee ne yapcm ben doguma kadr trasmı olcamondan sonra beni hiç bişe paklamaz valla
Önceki yıllarda lazere giden arkadaşlarım hep hamilelikten sonra eski hallerine döndüklerini söylemişti. Ben de o yüzden hiç bacak vs lazer yaptırmadım. Ama 4 yılda ancak bebeğim oldu, pişman olmuştum bu kadar olmayacağını bilsem yaptırırdım diye
Sanırım herkesin genelde eski haline dönme durumu oluyor. Lazere baştan başlarsın doğumdan sonra artık. Şimdi geleneksel yöntemlere devam

Aynen öyle. Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Eşimin ailesi bir kez bile sormadı çocuk istiyor musunuz filan diye sağolsunlar. Ama ben ilk aşılamamı ailemden saklamıştım, içime yine olumsuz doğuyordu çünkü. Ama ikinci aşılamayı söyledim yine de. Annem daha yaşın genç(32-33) tüp bebek yaptırma hormonlarını bozma filan dedi
Bilmiyorum nerden duyuyolar böyle şeyleri de. Ben de hormonlarım düzgün olsa bebeğim olurdu dedim ve dinlemedim tedaviye başladım. Çok şükür ki ilk seferde oldu, Allah’ım tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız. Şimdi de titriyor üzerime, bu tüp bebek dikkat et filan diye. Çevremizde maalesef en yakınlarımız bile bilerek veya bilmeden bizi etkilemeye çalışıyor. En iyisi kendi yolunda ilerlemek.

Halbu ki tüp bebek sadece ilk aşaması farklı gerisi normal gebelik le aynı. Tüm sıkıntıları çekmeyi göze alan biz ama bize üstten konuşmayı bilen onlar. Hergün her gece sadece evladımız olacak mı diye düşünen biz ama olur olur merak etme diyen onlar. Bu zamana kadar kimseyi hiçbir şekilde dinlemedim. Mesela eşim tek erkek ve ailesi onun üzerine düşüyor çok. Evlendiğimiz de aile apartmanında yaşadık ve sonra şansıma korona döneminde yeni yapılan Bi daire bulduk ve gizlice aldık. 8 ay söyleyemedi eşim ailesine ve sonunda öğrendiler ben kötü oldum. Taşınıyoruz dedim ve 1 günde evi taşıdım arkamdan neler dediler. Eğer bazı şeyleri gizli yapmasaydım hiçbir şeye sahip olunmuyormuş. Peygamber efendimiz sav bile ne diyor. İşinizi gizli yapın sonra duyurun. İnan nazar ve göz çok var.

Ben lazer yaptirali 2 seneyi gecti ama su an killanma ya da biten yerlerde tekrar cikma olmadi ben de dugunle beraber biraktim lazeri hemen bebe istiyorum diye ama 2 sene gecti keske seanslarimi uzatsaydim diyorum bende tamamen biterdi su an icin bi artis soz konusu olmadi bakalim ilerisi nasil olcak o bu degil gobekten asagisini nasil goruruz ben onu dusunuyorum

anaaamm benim elti sönük kaldı urfalı eltinin yanında kız bu nee aşiret dizisine senaryo çıkar valla. ama en çok o eltinin ayılıp bayılmasından sonra bebeğin düşmesine üzüldüm. nasıl olabilir Allahım aklım almıyor ya. yanlış hatırlamıyorsam hafta olarak da baya ilerideydin. var işte nazar kem göz kötü enerji malesef var. çok sabretmişsin maşallah.
benimki de kaostan kavgadan beslendiği için bana öyle beddua etti daha doğrusu etmiş. ben aramız çok iyi sanıyordum ama beni her yerde yerin dibine sokuyormuş iftiralar vs. ama yüzüme söylemez asla yüzüme hep güler. en sonunda herkes beni uyarmak zorunda kaldı ve hayatımın şokunu yaşadım zor kendime geldim. tedavi olması gerektiğini düşünüyorum normal bir insan değil kendi hayatında da çok huzursuz

ben de lazere gidiyordum 7. seansıma gittiğimde hamileymişim bilmiyordum sonra bıraktım devam etmedim. şu an malesef benim kıllarda da artış söz konusu ama lazeri bıraktım diye mi hamilelikten midir bilmiyorum, doğumdan sonra yine devam etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…