2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kızlar iki gündür göbek deliği çevresinde ağrıyla sancı arası garip bi rahatsızlık var. Sizde yaşıyor musunuz 20. Haftalarda normal diyor ama daha 14. Haftadayım

Valla burda kuaförler okdr pahalıki oraya vercegime lazer seansına giderim dedm öyle basladmama evet hormonların dolayı ama ne kdr azalırsa kar ya

Doğumdan sonra lazere başlayalım hep beraber
Bende kol, bikini bölgesi, koltuk altı bitirdim ama bacak duruyor onun da bitmesi lazım
Bende Bi göbeğe baslamamstm ama bu kıllr kalırsa orayada baslıcm eşim göbeğim bakıo okdr lazer Bi işe yaramamış dio dedm o lazerden değil bebekten

Tüm mesajlarınızı toplu okudum kizlar. Normalde haber vermeyeyi anlamıyordum ama okuyunca size de hak verdim. Cevrenizde ne kadar fesat insanlar varmis
Ben birçok yakin arkadaşıma kaset test yapar yapmaz haber vermiş biriyim. Yakinlardan nazar korkusu bana doğru gelmezdi onlari zan altinda birakiyor gibi. Dostumsa mutlu olmamı ister diye düşünürüm hep. Aileme de çok yakın arkadaşlarıma da test ile birlikte haber verdim ben dediğim gibi.
Benimde çocukluk arkadaşım saklamıştı hatta ona da çok kirilmistim. O zaman ben bekardım. Açık açık nazar değer diye eşim söylememi istemedi deyince çok kirilmistim mesela. Çünkü ben onun mutlululugyla sadece mutlu olan bunu da çok hissettiren biriyim. Hâlâ daha gelinlikle gördüğüm gün hissettiklerimi unutmam öyle diyeyim. Ben herhalde arkadasliklarda duygusal biriyim o bana geç soyledi ama ben ona 7.haftada söyledim. Aramizda baska kırgınlıklar da yaşanmıştı, soğuktuk. Şimdi 5 hafta geçti söyleyeli bir kez sormadı nasilsin, nasil gidiyor diye ki zor geçirdiğimi de anlatmıştım.
Ben artık ınsanları anlayamıyorum ya. Tamam aramız açıldı eskisi gibi değiliz ama ben galiba ya hep ya hiççiyim. Ya geride birakir eskisi gibi olmak isterim ya da hayatimda olmasin. 4 5 ayda bir gorususeceksek bu arkadaslik mi diye düşünüyorum.
Başka bi yakın arkadaşım da ilk duyduğunda sağ olsun ilgilendi sordu o ara. Ama sonra o da mesafeli devam etti. Öncesinde bir hususta anlaşmazlık yasamistik ama ben bir sey olmamış gibi geride bırakıp sevinçle haber vermiştim. Geride bırakabilmek gerekiyor sorunları özellikle eski dostluklar için hep böyle düşündüm. O an sevincini hissetsem de su an mesafeli ve ben yazmazsam yazmıyor. Bende yazmıyorum artik.
Üzülüyorum ama hamileyim diye mi böyle duygusallastim bilmiyorum. Beklentim hic olmasin istiyorum artik. Düşünüp üzülmek bebeğime haksızlık gibi de geliyor. Hamile kaldığımı bildiğimden beri evet duygusallastim ama bi tarafım da çok güçlendi. Bebeğimin mutsuz bir annesi olsun istemiyorum ☺ kısacası bende söyleyip söylediğine bu yönden pişman olanlardanim bu sene tanistigim arkadaşlarım bile surekli hal hatir sorarken zoruma gidiyor galiba.
Tabi sağ olsunlar arayıp soranlar da var. Ama herkesin yeri ayrıdır bende içimdeki su arkadaş sevgisine ne diyim

Yaa aynı durumdan bende muzdaribim doktora sormayı unuttum
Tekrar çıkmaya başladılar bende sinir oluyorum. Ağda epilasyon iyi gelmiyor ne yapacağımı bilemedim

Eklentiler

• 2C4C13D6-6B8C-4460-8D8B-CEA6C0890640.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın kızlar iki gündür göbek deliği çevresinde ağrıyla sancı arası garip bi rahatsızlık var. Sizde yaşıyor musunuz 20. Haftalarda normal diyor ama daha 14. Haftadayım
Kuzum bunu duydum bi kac kisiden bizim haftalarimizda normla sanirim bende olmadi ama belki bebek yerlesiyodur yukari benim yamuk hala karnim ortalayacak mi merakla bekliyorum

Tebrikler kuzum:) nasil geçiyor zaman değil mi. Bende çarşambayı bekliyorum az kaldı beni de bekle

Bende de değişme olmadı. Kol bacak kol altı bitmişti hala bi şe yok. 7 yıl oldu. Çıksa çıkardı şimdiye, 3 gebelik az değil senin de çakmaz belki
Ama alt kısım zaten en basında yarım kalmıştı. Doğumdan sonra ona başlarım inş.

Hafta ilerleyip kilo alınca görerek değil, hissederek halletmen gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…