- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Bende aynı böyleyim. Almaya cekiniyorum sanki bebeğim ani hareketten korkar gibi geliyor.Doktora kontrole giderken utanıyorum ama napim alamam onları dökülürmüş doğumdan sonra
Valla burda kuaförler okdr pahalıki oraya vercegime lazer seansına giderim dedm öyle basladmÖnceki yıllarda lazere giden arkadaşlarım hep hamilelikten sonra eski hallerine döndüklerini söylemişti. Ben de o yüzden hiç bacak vs lazer yaptırmadım. Ama 4 yılda ancak bebeğim oldu, pişman olmuştum bu kadar olmayacağını bilsem yaptırırdım diye
Sanırım herkesin genelde eski haline dönme durumu oluyor. Lazere baştan başlarsın doğumdan sonra artık. Şimdi geleneksel yöntemlere devam
Bende Bi göbeğe baslamamstm ama bu kıllr kalırsa orayada baslıcm eşim göbeğim bakıo okdr lazer Bi işe yaramamış dio dedm o lazerden değil bebektenDoğumdan sonra lazere başlayalım hep beraber
Bende kol, bikini bölgesi, koltuk altı bitirdim ama bacak duruyor onun da bitmesi lazım
Yaa aynı durumdan bende muzdaribim doktora sormayı unuttumAğda zararsız diye okumuştum ben deK. Kızlar acaba kolumuza şu ev tipi Philips lazerden yapsak bir şey olur mu? Hep düzenli yapardım hiç kalmamıştı şimdi 3 aydır tekrar arttılar koluma baktıkça sinirim bozuluyor. Aslında internette zararı olmayacağı yazıyor ama bilemedim
Bana hala 1. Trimester diyor ya aynı programay kızlaarr bugün benim için partileme zamanı
ilk trimestera veda partisi
ilk trimesterimin son günüymüş
2. trimestera ışınlanalım diyordum ışınlanmasak da bir şekilde geldik şükür
Eki Görüntüle 3109487
Kuzum bunu duydum bi kac kisiden bizim haftalarimizda normla sanirim bende olmadi ama belki bebek yerlesiyodur yukari benim yamuk hala karnim ortalayacak mi merakla bekliyorumGünaydın kızlar iki gündür göbek deliği çevresinde ağrıyla sancı arası garip bi rahatsızlık var. Sizde yaşıyor musunuz 20. Haftalarda normal diyor ama daha 14. Haftadayım
Bana daha bi kac gundur ikinci trimester dedi ayni programBana hala 1. Trimester diyor ya aynı program
Tebrikler kuzum:) nasil geçiyor zaman değil mi. Bende çarşambayı bekliyorum az kaldı beni de bekleay kızlaarr bugün benim için partileme zamanı
ilk trimestera veda partisi
ilk trimesterimin son günüymüş
2. trimestera ışınlanalım diyordum ışınlanmasak da bir şekilde geldik şükür
Eki Görüntüle 3109487
Bu hapy mom mu? Daha çok beğendim bendekini silip indiriyim:)Bana daha bi kac gundur ikinci trimester dedi ayni program
Kaçıncı haftadasınız tam. 14. Haftadan itibaren mi dedi acabaBana daha bi kac gundur ikinci trimester dedi ayni program
püh yıkıldım şu an hiç beklezdimBana hala 1. Trimester diyor ya aynı program
oo senin de gelmiş artık hep beraber buluşuyoruzTebrikler kuzum:) nasil geçiyor zaman değil mi. Bende çarşambayı bekliyorum az kaldı beni de bekle
Biraz sevince çomak sokmak gibi oldu sorrypüh yıkıldım şu an hiç beklezdim
oo senin de gelmiş artık hep beraber buluşuyoruzcidden ya bir bakacağız 2. trimestera veda partisindeyiz inşallah
Aynen happy momBu hapy mom mu? Daha çok beğendim bendekini silip indiriyim:)
15. HaftadayimKaçıncı haftadasınız tam. 14. Haftadan itibaren mi dedi acaba
Bende de değişme olmadı. Kol bacak kol altı bitmişti hala bi şe yok. 7 yıl oldu. Çıksa çıkardı şimdiye, 3 gebelik az değilBen lazer yaptirali 2 seneyi gecti ama su an killanma ya da biten yerlerde tekrar cikma olmadi ben de dugunle beraber biraktim lazeri hemen bebe istiyorum diye ama 2 sene gecti keske seanslarimi uzatsaydim diyorum bende tamamen biterdi su an icin bi artis soz konusu olmadi bakalim ilerisi nasil olcako bu degil gobekten asagisini nasil goruruz ben onu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?