2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oyyyy kıyamam sana
Hem haklısın hem duygusalsın. Ama dost dediğin dediğin gibi arada bi yazardı ne kadar soğukluk da olsa. Seni istemeyeni sen hiç isteme. Arkadaş mı yok sana. En başta burda biz varız. Salla gitsin. Su an en önemli sensin ve bebeğin. Moralini yüksek tut. Sana iyi gelmeyen insanlarla, akraba aile bile olsa görüşme

Cikmaz umarim ben de oyle dusunuyorum benim de bikini bolgesi azalsa da bitmedi dogumdan sonra ona gidicem. Hissederekte zorr bee ayna falan artik bi sekilde halledicez

Kullan canım fayda görürsün. O markayı bilmiyorum . Sen kullan iyi gelirse devam et. İyi gelmediğini düşünürsen de, magnezyum diasporal var. İçindeki etken maddelere kadar araştırdım en etkilisi bu. Bana da iyi gelmişti önceki hamileliğimde.

Ben geçen haftadan beri kullanıyorum bel ağrım düzeldi şükür batmalara ara ara yorulunca oluyor, drunuz kullanın dediyse kullanın kesinlikle vücur ağrılarına iyigeliyor

Bende magnezyum diasporal kullanıyorum

Kızlar dün akşam agrım vardı yine. Hemen numune gönderdim hastaneye bakılması için. Amip vardı yıne. Antibiyotiğe başlattı doktorum tekrar. Bu hafta sonuna serklaj ameliyatı olacaktım ama antibiyotik 10 günlük, o bitene kadar ertelenecek mecbur.

Bi de benden tavsiye, antibiyotık sonrası 2 gün sonra yani baktırdım temizdi aslında, meğer antibiyotik henüz vücuttan çıkmadı diye öyleymiş. Aradan bi hafta geçince yine çıktı maalesef.

Herkes türlerinden konusmus. Ben cok once yaptirmistim lazer. Cok buyuk farklar gozlemlemedim. Ama eskiye oranlar birazcıkta olsa fark var tabi.
Benim hamileliktenmonce çenemde üç beş tane kayu renk cikmisti onlar çoğalıyor simdi. Aliyorum cımbızla bir gün sonra bakıyorum yine çoğalmış gibi. Boyle şeylerde oldu mu sizde. Kabasakal olacam doğuma.kadar

Ben geçen haftadan beri kullanıyorum bel ağrım düzeldi şükür batmalara ara ara yorulunca oluyor, drunuz kullanın dediyse kullanın kesinlikle vücur ağrılarına iyigeliyor
teşekkürler kızlar tamam kullanacağım folik asitten dilim yanınca temkinli davranıyorum

çok geçmiş olsun
biraz zorluk çekiyorsun ama sen çok sabırlısın maşallah hepsi geçecek inşallah

Ben normal hayatımda da tavuk yemiyordum, sevmiyorum. Balık da hiç yemedim hamilelikte ama yarın denicem inşallah bakalım yiyebilir miyim?
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam sizin kanınızda enfeksiyon çıkmıştı dimi? Benim kanama problemim yok ama tiroitten ötürü kan verdim crp 11 çıkmış ama neden olduğunu bilmiyorum acaba bi sorun teşkil eder mi biraz korktum

Ya neden oluyor böle acaba gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla bişey olmayacak, bazı insanlarda kronikleşmiş oluyor sendede öyle olabilir mi normal zamanlardada oluyormu

Kuzum bunu duydum bi kac kisiden bizim haftalarimizda normla sanirim bende olmadi ama belki bebek yerlesiyodur yukari benim yamuk hala karnim ortalayacak mi merakla bekliyorum
ya benim önce sivriydi karnım şimdi yayıldı dikdörtgen gibi bişe oldu yanlara doğru genişliyorum arkadaşlar

Ya neden oluyor böle acaba gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla bişey olmayacak, bazı insanlarda kronikleşmiş oluyor sendede öyle olabilir mi normal zamanlardada oluyormu
Yok canım normal zamanda sorun yok. Hamilelikte bağışıklık düşüyor , mikroplara açık hale geliyorum resmen. Rabbim beterinden saklasın ; size hiç vermesin ne diyim

Beeeen zaten tüylü bi insandım hamile kaldığımdan beri daha da tüylendim çenemde yüzümde karnımda tüylerim uzadı. Kaşım bıyığım aldığım an geri bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…