hiç partilememek lazımmış doğmamış çocuğa don biçtik
Ben araştırıyorum henüz kesin karar veremedimKızlar bez olarak çocuğun sağlığı açısından vs ybb kullanmayı düşünen var mı
Oyyyy kıyamam sanaTüm mesajlarınızı toplu okudum kizlar. Normalde haber vermeyeyi anlamıyordum ama okuyunca size de hak verdim. Cevrenizde ne kadar fesat insanlar varmis
Ben birçok yakin arkadaşıma kaset test yapar yapmaz haber vermiş biriyim. Yakinlardan nazar korkusu bana doğru gelmezdi onlari zan altinda birakiyor gibi. Dostumsa mutlu olmamı ister diye düşünürüm hep. Aileme de çok yakın arkadaşlarıma da test ile birlikte haber verdim ben dediğim gibi.
Benimde çocukluk arkadaşım saklamıştı hatta ona da çok kirilmistim. O zaman ben bekardım. Açık açık nazar değer diye eşim söylememi istemedi deyince çok kirilmistim mesela. Çünkü ben onun mutlululugyla sadece mutlu olan bunu da çok hissettiren biriyim. Hâlâ daha gelinlikle gördüğüm gün hissettiklerimi unutmam öyle diyeyim. Ben herhalde arkadasliklarda duygusal biriyimo bana geç soyledi ama ben ona 7.haftada söyledim. Aramizda baska kırgınlıklar da yaşanmıştı, soğuktuk. Şimdi 5 hafta geçti söyleyeli bir kez sormadı nasilsin, nasil gidiyor diye ki zor geçirdiğimi de anlatmıştım.
Ben artık ınsanları anlayamıyorum ya. Tamam aramız açıldı eskisi gibi değiliz ama ben galiba ya hep ya hiççiyim. Ya geride birakir eskisi gibi olmak isterim ya da hayatimda olmasin. 4 5 ayda bir gorususeceksek bu arkadaslik mi diye düşünüyorum.
Başka bi yakın arkadaşım da ilk duyduğunda sağ olsun ilgilendi sordu o ara. Ama sonra o da mesafeli devam etti. Öncesinde bir hususta anlaşmazlık yasamistik ama ben bir sey olmamış gibi geride bırakıp sevinçle haber vermiştim. Geride bırakabilmek gerekiyor sorunları özellikle eski dostluklar için hep böyle düşündüm. O an sevincini hissetsem de su an mesafeli ve ben yazmazsam yazmıyor. Bende yazmıyorum artik.
Üzülüyorum ama hamileyim diye mi böyle duygusallastim bilmiyorum. Beklentim hic olmasin istiyorum artik. Düşünüp üzülmek bebeğime haksızlık gibi de geliyor. Hamile kaldığımı bildiğimden beri evet duygusallastim ama bi tarafım da çok güçlendi. Bebeğimin mutsuz bir annesi olsun istemiyorum ☺ kısacası bende söyleyip söylediğine bu yönden pişman olanlardanimbu sene tanistigim arkadaşlarım bile surekli hal hatir sorarken zoruma gidiyor galiba.
Tabi sağ olsunlar arayıp soranlar da var. Ama herkesin yeri ayrıdır bende içimdeki su arkadaş sevgisine ne diyim
Cikmaz umarimBende de değişme olmadı. Kol bacak kol altı bitmişti hala bi şe yok. 7 yıl oldu. Çıksa çıkardı şimdiye, 3 gebelik az değilsenin de çakmaz belki
Ama alt kısım zaten en basında yarım kalmıştı. Doğumdan sonra ona başlarım inş.
Hafta ilerleyip kilo alınca görerek değil, hissederek halletmen gerekebilir
Kullan canım fayda görürsün. O markayı bilmiyorum . Sen kullan iyi gelirse devam et. İyi gelmediğini düşünürsen de, magnezyum diasporal var. İçindeki etken maddelere kadar araştırdım en etkilisi bu. Bana da iyi gelmişti önceki hamileliğimde.kızlar magnezyum takviyesi alan var mı?
ben artık kramplarıma dayanamayıp bugün doktoruma mesaj attım, her gün 1 tane magnorm şase al dedi. kullanacağım ama burada çok tecrübeli arkadaşlar var fikir almak istiyorum
Ben geçen haftadan beri kullanıyorum bel ağrım düzeldi şükür batmalara ara ara yorulunca oluyor, drunuz kullanın dediyse kullanın kesinlikle vücur ağrılarına iyigeliyorkızlar magnezyum takviyesi alan var mı?
ben artık kramplarıma dayanamayıp bugün doktoruma mesaj attım, her gün 1 tane magnorm şase al dedi. kullanacağım ama burada çok tecrübeli arkadaşlar var fikir almak istiyorum
Bende magnezyum diasporal kullanıyorumKullan canım fayda görürsün. O markayı bilmiyorum . Sen kullan iyi gelirse devam et. İyi gelmediğini düşünürsen de, magnezyum diasporal var. İçindeki etken maddelere kadar araştırdım en etkilisi bu. Bana da iyi gelmişti önceki hamileliğimde.
Kullan canım fayda görürsün. O markayı bilmiyorum . Sen kullan iyi gelirse devam et. İyi gelmediğini düşünürsen de, magnezyum diasporal var. İçindeki etken maddelere kadar araştırdım en etkilisi bu. Bana da iyi gelmişti önceki hamileliğimde.
teşekkürler kızlar tamam kullanacağımBen geçen haftadan beri kullanıyorum bel ağrım düzeldi şükür batmalara ara ara yorulunca oluyor, drunuz kullanın dediyse kullanın kesinlikle vücur ağrılarına iyigeliyor
çok geçmiş olsunKızlar dün akşam agrım vardı yine. Hemen numune gönderdim hastaneye bakılması için. Amip vardı yıne. Antibiyotiğe başlattı doktorum tekrar. Bu hafta sonuna serklaj ameliyatı olacaktım ama antibiyotik 10 günlük, o bitene kadar ertelenecek mecbur.
Bi de benden tavsiye, antibiyotık sonrası 2 gün sonra yani baktırdım temizdi aslında, meğer antibiyotik henüz vücuttan çıkmadı diye öyleymiş. Aradan bi hafta geçince yine çıktı maalesef.
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam sizin kanınızda enfeksiyon çıkmıştı dimi? Benim kanama problemim yok ama tiroitten ötürü kan verdim crp 11 çıkmış ama neden olduğunu bilmiyorum acaba bi sorun teşkil eder mi biraz korktumBen normal hayatımda da tavuk yemiyordum, sevmiyorum. Balık da hiç yemedim hamilelikte ama yarın denicem inşallah bakalım yiyebilir miyim?
Ya neden oluyor böle acaba gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla bişey olmayacak, bazı insanlarda kronikleşmiş oluyor sendede öyle olabilir mi normal zamanlardada oluyormuKızlar dün akşam agrım vardı yine. Hemen numune gönderdim hastaneye bakılması için. Amip vardı yıne. Antibiyotiğe başlattı doktorum tekrar. Bu hafta sonuna serklaj ameliyatı olacaktım ama antibiyotik 10 günlük, o bitene kadar ertelenecek mecbur.
Bi de benden tavsiye, antibiyotık sonrası 2 gün sonra yani baktırdım temizdi aslında, meğer antibiyotik henüz vücuttan çıkmadı diye öyleymiş. Aradan bi hafta geçince yine çıktı maalesef.
ya benim önce sivriydi karnım şimdi yayıldı dikdörtgen gibi bişe olduKuzum bunu duydum bi kac kisiden bizim haftalarimizda normla sanirim bende olmadi ama belki bebek yerlesiyodur yukari benim yamuk hala karnim ortalayacak mi merakla bekliyorum
Tebrikleeer darısı 3. Yeeeay kızlaarr bugün benim için partileme zamanı
ilk trimestera veda partisi
ilk trimesterimin son günüymüş
2. trimestera ışınlanalım diyordum ışınlanmasak da bir şekilde geldik şükür
Eki Görüntüle 3109487
Yok canım normal zamanda sorun yok. Hamilelikte bağışıklık düşüyor , mikroplara açık hale geliyorum resmen. Rabbim beterinden saklasın ; size hiç vermesin ne diyimYa neden oluyor böle acaba gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla bişey olmayacak, bazı insanlarda kronikleşmiş oluyor sendede öyle olabilir mi normal zamanlardada oluyormu
Allah razı olsun arkadaşım , sabırlıyım ama canım sıkıldı biraz ameliyat tarihi ertelendi diye ama bardır bi hayır ya elimden bi şey gelmiyor kiçok geçmiş olsun
biraz zorluk çekiyorsun ama sen çok sabırlısın maşallah hepsi geçecek inşallah
BeeeenHerkes türlerinden konusmus. Ben cok once yaptirmistim lazer. Cok buyuk farklar gozlemlemedim. Ama eskiye oranlar birazcıkta olsa fark var tabi.
Benim hamileliktenmonce çenemde üç beş tane kayu renk cikmisti onlar çoğalıyor simdi. Aliyorum cımbızla bir gün sonra bakıyorum yine çoğalmış gibi. Boyle şeylerde oldu mu sizde. Kabasakal olacam doğuma.kadar
Benimde crp 7 çıktı bugün bide idrar vericem yada yarın dr şimdilik takipteYok canım normal zamanda sorun yok. Hamilelikte bağışıklık düşüyor , mikroplara açık hale geliyorum resmen. Rabbim beterinden saklasın ; size hiç vermesin ne diyim
Allah şifa versin arkadaşım hepimizeBenimde crp 7 çıktı bugün bide idrar vericem yada yarın dr şimdilik takipte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?