Ne zaman başlıyor kramp neden oluyor. Üst bacağa mi kramp giriyorkarıncalanmayı bilmiyorum da bacak krampı konusunda uzman oldum
belki karıncalanma da krampın önceki evresidir
ohhh afiyet sifa olsunnen son saat 4-5 gibi yemek yemiştim ve tıka basa yediğim için akşam canım istemedi. az önce uykumdan acıkmış bir şekilde uyandım. evi otel gibi kullandığımız için evde ekmek bile yok. 2 tost siparişi verdim bekliyorum ama kapıları kemirmek üzereyim. bir yandan da midem yanıyor.
ay bu hamileler neler yaşıyor
masallah ogluna bende bakacak birini bulsam hemen 3-5 tavuk alirdimBende korkuyorum9 yaşında oğlum veriyo yemini suyunu
en son saat 4-5 gibi yemek yemiştim ve tıka basa yediğim için akşam canım istemedi. az önce uykumdan acıkmış bir şekilde uyandım. evi otel gibi kullandığımız için evde ekmek bile yok. 2 tost siparişi verdim bekliyorum ama kapıları kemirmek üzereyim. bir yandan da midem yanıyor.
ay bu hamileler neler yaşıyor
Ben de hareketsiz bir hamilelik geçirmeyi hiç istemiyorum ya aktif olmaya devam edeyim işleri eşimle birlikte halledeyim bana hem ruhsal hem fiziksel olarak daha iyi geliyor. Hamile pilatesine de başlıcam doktorumdan onay aldımKuzum esim haftanin 7 gunu sabah 7 aksam 8 8 bucuk gibi geliyo isleri cok yogun zaten tuvalet banyo ona yikatiyorum bulasik masa topla hazirla onda supurgede turbo uc kullaniyorum beni zorlaniyo tek elle supuruyorum dik vaziyette yani bilmiyorum beni cok zorlamiyo hamile pilatesine falan basliycam zaten sanmiyorum ya yani yat yat oyle bi hamilelikte istemiyorum
Ben de ya zaten kilolu hamile kaldim daha fazla sismek istemiyorum. Bi de hamilelik bi hastalik degil neticede insanlar neler yapiyor diyorum bi riskimiz yok cok sukur devamli bunu dusunup kendimi kisitlarsam psikolojik olarak rahatsiz olurum eminim. En guzeli zorlamadam dikkat ederek aktif bi hamilelik vecirmekBen de hareketsiz bir hamilelik geçirmeyi hiç istemiyorum ya aktif olmaya devam edeyim işleri eşimle birlikte halledeyim bana hem ruhsal hem fiziksel olarak daha iyi geliyor. Hamile pilatesine de başlıcam doktorumdan onay aldımbir de aşırı kilo almaktan çok korkuyorum o yüzden de yürümeye çalışıyorum hep
Evet bence de öyle ya doktorun belirttiği özel riskli bir durumumuz olmazsa aktif olmak daha mutlu ediyor insanı. Ben de tam biraz kilo almışken hamile kaldım ikinci trimesterda iştahım açılcak da 2 3 kat yemeye başlıcam diye korkarak bekliyorum umarım çok açılmazBen de ya zaten kilolu hamile kaldim daha fazla sismek istemiyorum. Bi de hamilelik bi hastalik degil neticede insanlar neler yapiyor diyorum bi riskimiz yok cok sukur devamli bunu dusunup kendimi kisitlarsam psikolojik olarak rahatsiz olurum eminim. En guzeli zorlamadam dikkat ederek aktif bi hamilelik vecirmek
Rabbim hepsine sağlık bize de taşıma kolaylığı versin inşallahMaşallah sübhan allah nazar değmesin bu bebişler ne ara bu kadar büyüdü yaçok duygulanıyorum böyle görünce
Merhaba hayırlı olsun tabiki hamilesinizArkadaşlar araştırırken formun güncel olduğunu görünce yazmak istedim. 3 aylık evliyim. Benim adetim de normalinde hiç gecikme olmaz günü gününe gelir. Bu sefer 2 gün gecikmişti. Ve hapşurduğumda falan kasığımda böyle bıçak saplanmış gibi bir ağrı hissettim dün. Alt tarafımda da aynı ağrı oldu. Aynı zamanda diyet yapıyordum ara sıra olan baş dönmelerimi diyete bağlıyordum.ama dün öyle kasığımda ağrı olunca tedirgin oldum yanlış bir şey yaparım diye korkup gece gidip tahlil verdim. Hcg 768. 8 çıktı. Doktor pozitif ama 2 gün sonra da sağlık ocağına git bir daha tahlil ver emin olalım dedi. Şuan için kesin değil mi? İlk hamileliğim olduğu için emin olamadım, o yüzden sizlere de sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuan hiç kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ailelerden o yüzden bende kendi imkanlarımla öğrenebilmek için sormak istedim.
Hcg çıkmış zaten doktorun söylediği gibi pozitif ama sağlıklı bi gebelik vs mi daha net öğrenmek için hcg artışına bakmayı uygun görmüş doktorun söylediği gibi tekrardan test verip kadın doğum doktoruna gidersin keseye kalp atışına bakarlar 6-7 haftalık gibi o zamana kadar ani hareketlerden ağır kaldırmaktan kaçın ne olur ne olmaz hayırlı olsun canımArkadaşlar araştırırken formun güncel olduğunu görünce yazmak istedim. 3 aylık evliyim. Benim adetim de normalinde hiç gecikme olmaz günü gününe gelir. Bu sefer 2 gün gecikmişti. Ve hapşurduğumda falan kasığımda böyle bıçak saplanmış gibi bir ağrı hissettim dün. Alt tarafımda da aynı ağrı oldu. Aynı zamanda diyet yapıyordum ara sıra olan baş dönmelerimi diyete bağlıyordum.ama dün öyle kasığımda ağrı olunca tedirgin oldum yanlış bir şey yaparım diye korkup gece gidip tahlil verdim. Hcg 768. 8 çıktı. Doktor pozitif ama 2 gün sonra da sağlık ocağına git bir daha tahlil ver emin olalım dedi. Şuan için kesin değil mi? İlk hamileliğim olduğu için emin olamadım, o yüzden sizlere de sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuan hiç kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ailelerden o yüzden bende kendi imkanlarımla öğrenebilmek için sormak istedim.
Çok teşekkür ederimHcg çıkmış zaten doktorun söylediği gibi pozitif ama sağlıklı bi gebelik vs mi daha net öğrenmek için hcg artışına bakmayı uygun görmüş doktorun söylediği gibi tekrardan test verip kadın doğum doktoruna gidersin keseye kalp atışına bakarlar 6-7 haftalık gibi o zamana kadar ani hareketlerden ağır kaldırmaktan kaçın ne olur ne olmaz hayırlı olsun canım
Beta en az yüzde 60 artarsa sağlıklı gebelik canimArkadaşlar araştırırken formun güncel olduğunu görünce yazmak istedim. 3 aylık evliyim. Benim adetim de normalinde hiç gecikme olmaz günü gününe gelir. Bu sefer 2 gün gecikmişti. Ve hapşurduğumda falan kasığımda böyle bıçak saplanmış gibi bir ağrı hissettim dün. Alt tarafımda da aynı ağrı oldu. Aynı zamanda diyet yapıyordum ara sıra olan baş dönmelerimi diyete bağlıyordum.ama dün öyle kasığımda ağrı olunca tedirgin oldum yanlış bir şey yaparım diye korkup gece gidip tahlil verdim. Hcg 768. 8 çıktı. Doktor pozitif ama 2 gün sonra da sağlık ocağına git bir daha tahlil ver emin olalım dedi. Şuan için kesin değil mi? İlk hamileliğim olduğu için emin olamadım, o yüzden sizlere de sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuan hiç kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ailelerden o yüzden bende kendi imkanlarımla öğrenebilmek için sormak istedim.
Bende 1 kilo aldim gebelik basindna beri sadece o da 2 gunde oldu bu istah pek yok bende normal zamanlarda istahli bi insandimEvet bence de öyle ya doktorun belirttiği özel riskli bir durumumuz olmazsa aktif olmak daha mutlu ediyor insanı. Ben de tam biraz kilo almışken hamile kaldım ikinci trimesterda iştahım açılcak da 2 3 kat yemeye başlıcam diye korkarak bekliyorum umarım çok açılmaz
MasaAllah pozitif tabiki bi kac gune kese gozukur canimArkadaşlar araştırırken formun güncel olduğunu görünce yazmak istedim. 3 aylık evliyim. Benim adetim de normalinde hiç gecikme olmaz günü gününe gelir. Bu sefer 2 gün gecikmişti. Ve hapşurduğumda falan kasığımda böyle bıçak saplanmış gibi bir ağrı hissettim dün. Alt tarafımda da aynı ağrı oldu. Aynı zamanda diyet yapıyordum ara sıra olan baş dönmelerimi diyete bağlıyordum.ama dün öyle kasığımda ağrı olunca tedirgin oldum yanlış bir şey yaparım diye korkup gece gidip tahlil verdim. Hcg 768. 8 çıktı. Doktor pozitif ama 2 gün sonra da sağlık ocağına git bir daha tahlil ver emin olalım dedi. Şuan için kesin değil mi? İlk hamileliğim olduğu için emin olamadım, o yüzden sizlere de sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuan hiç kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ailelerden o yüzden bende kendi imkanlarımla öğrenebilmek için sormak istedim.
Benimki de ya. Hatta ben soruyorum o cevap vermiyorinanamıyorum ya nasıl sustunuz o an
ben doktorun yakasına yapışacağım neredeyse
tahmin bile yapmıyor
Sürekli yeşil zeytin yiyorum kahvaltıda, erik filan istiyor canım. Bir ara turşu suyu içiyordum. Tatlıyla pek aram yok. cinsiyet henüz belli değil. Ama hamilelikten önce de tatlıyı pek sevmezdim. Cinsiyeti öğrenince yazarımGüzel şubat anneleri umarım gebelikleriniz güzel geçiyordur göbüşleriniz ne güzel belirmeye basladı darısı bizlerin basına insnisan ayından geldim bişey merak ediyorum cinsiyeti öğrenen güzel anneler bu işin gerçekten ekşiyle tatlıyla belirtiyle ilgisi varmı cok merak ediyorum
Aynen bende öyle oluyorum her sabah uyanır uyanmaz karnıma bakıyorum ufak bi şişlik var diyorum ee nerde bu bebeGünaydın kızlar
Sizlerin de akşama karnınız sabah uyandığınız halinize göre şiş ve sert oluyor mu ? Akşamları sanki 6 aylık gebe gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?