2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
A a a merak ettim bende yeşil zeytin yiyorum sürekli geçen de şalgam suyu içtim çok merak ettim önce saglıklı gelsin tabikide haber ver canım mutlaka

Ayy bu ben benim gorus gunune 9 gun kaldi 16. Haftada goruruz net artik

Platese ne zaman baslamani uygun buldu doktorun canim.

Yani sağlık ocağında ne yapacakları belli olmuyor ben tahlilimi orda verdiğim halde gebelik sisteme işlenmemişti kendim gidip haber vermek durumunda kalmıştım o yüzden ikinci tahlilinden sonra kadın doğum doktoruna gitmen daha iyi olur o seni daha iyi yönlendirir zaten

Kızlar benim ilk çocuğumda doğum yaptığım doktor başka hastaneye gitmiş çok moralim bozuldu yerine yeşim timuroğlu gelmiş adını duyan çevresinde giden ya da burdan gidip bilen oldu mu hiç nasıl bi doktordur kendisi?

Kizlar görmeyenler için paylaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var

Kizlar görmeyenler için paylaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var
Tiroide baktırdın mı canım benim ellerimde uyuşma oluyordukarıncalanma gibi tsh çok yüksek çıktı ya da magnezyum eksikliği vardır zaten günde bi tane maden suyu ve muz tüketmeye çalış

Tiroide baktırdın mı canım benim ellerimde uyuşma oluyordukarıncalanma gibi tsh çok yüksek çıktı ya da magnezyum eksikliği vardır zaten günde bi tane maden suyu ve muz tüketmeye çalış
Canım ben tiroid hapı kullanıyorum zaten geçen ay bakıldı 1.5 çıktı TSH normal ama anlamadim sadece gece oluyor sanıyordum şimdi uzandım biraz yine karıncalanma var

Magnezyum takviyesi dene o zaman yine geçmezse doktoruna danış rahatsız edici derecedeyse
Böyle minik minik üst bacak eklem yeri ve kalça karincalaniyor. Doktor hafif bel fıtığı yada boyun fıtığı yapabilir dedi . Sanırım fıtık var bilmiyorum ama

Böyle minik minik üst bacak eklem yeri ve kalça karincalaniyor. Doktor hafif bel fıtığı yada boyun fıtığı yapabilir dedi . Sanırım fıtık var bilmiyorum ama
Fıtık varsa şu durumda ancak belli başlı hareketler ve masaj falan önerebilir sanırım geçmiş olsun

O zaman ben perşembe günü gidip sağlık ocağında tahlil vereyim, sonra da hemen kadın doğumdan randevu almaya çalışayım malum randevu alabilmek baya zor. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…