2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok iyi yapmışsınız tavuktan korktuğum halde taze yumurtadan dolayı bende istiyordum ama salınca arkadaşın tavuklarının birini Kartal goturmus diğerini rakun bogmus bunları duyunca hemen vazgeçtim

Göbeğim belirmedi benim, çok yiyince bazen şişiyorum o kadar. Göbeğim kendi göbeğim yani şişkoyum zaten
Erkek dedi dr bana bir gr tatlı yememişimdir
Çin takvimi de tutmadı bu arada hayorlı olsun

Banada haftaya Nipt yaparız demisti dr um ama ben pek yaptırmak istemiyorum. Sizin dr unuz ne diyerek onerdi testi?

Kizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Haftada 1 yarım gün temizlikçi alıyorum ama her gün ya da 2 günde bir robot süpürüyor yine. Toz oluyor ne de olsa. Ütüyü de kadın yapıyor. Yemek şimdilik zor gelmiyor ama sonrasında zorlanırsam bakarım çaresine. Çamaşırımı serip katlıyorum. Bulaşık makinesini saolsun eşim boşaltıyor. Sen nasıl hallediyorsun ? Yoruluyorsundur artık

Kizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Pozitifi duyunca esim ev süpürme vb işlere veda et dedi sagolsun herseyi kendi yapıyor, sansima bu dönemde de full evde. Burda kadın alsam da Türkiye deki temizlik anlayışı olmadığı için beni uğraştıracaktı. Anam gelene kadar eşimle idare ediyorum şimdi

Heyecanlanacak bi şey yok canım. Bi tüp kan oldu bitti. Cinsiyeti de net olarak öğreneceksin ne güzel işte hayırlı haberler olsun inş

Milletlere göre temizlik anlayışı çok değişiyor hakikaten. Girne’de otuyorum ilk zmn, neyse kadın aldım Türkmendi. Banyo ve wc lerde Türkiye’deki gibi gider yok buradaki hiçbi evde. Islak zemin temizliği zor oluyor yani. Neyse, banyoyu WC’yi temizlemesi işin sünger verdim. Sonra mutfağa geçecekti. Aynı süngeri getirmiş gelmiş, napıyorsun dedim , nolcak ki dio. Az daha evyeyi fln onunla temizleyecekti

Nasıl nolcak ki ya
Domestosları bile farklıdır bizde ordan oraya götürülmez nayn

maalesef öyle canım. Bez ayrımı yapanlarda var ama o bezi bizim gibi canını dişine takarak kullanmıyorlar zamanında denedim baktım ki onlar gittikten sonra bende aynı yerleri tekrardan temizliyorum parama yazık deyip almaktan vazgeçtim. Eve ayakkabıyla giren kişi evini ne kadar temiz tutabilir ki

Banada haftaya Nipt yaparız demisti dr um ama ben pek yaptırmak istemiyorum. Sizin dr unuz ne diyerek onerdi testi?
Açıkçası bizim yaştan dolayı endişelerimiz olduğu için doktor önerdi. Genel anlamda bir sıkıntı görmedi.bebekle ilgili ya da benim kanımda falan negatif bir şey yok şimdilik. Ama biz karı koca olarak bu dünyaya sağlıklı bir çocuk getirmek istiyoruz. Bundan da emin olmak istiyoruz. Bu bizim tercihimiz. Doktora biz söyledik nipti , Nipt de bu testle aynı sadece markası farklı. Ama genel taramayı zaten yapıcak haftasonu ölçümlerine falan bakıcak. Tedbir bizden tevekkül allahtan.

Bebişiniz hayırlı olsun
Ben ilk haftalardan beri hep tatlıya çok düşkündüm. Ekşide yedim arada ama severek değil. Tatlılar rüyalarıma girdi
Oğlum olucak

Heyecanlanacak bi şey yok canım. Bi tüp kan oldu bitti. Cinsiyeti de net olarak öğreneceksin ne güzel işte hayırlı haberler olsun inş
İnşallah hayırlısıyla olsun geçsin gitsin. Hepimiz için en büyük duam sağlıkla gelsinler. Cinsiyetini benim doktor ağzından kaçırdı ama sonra toparladı “biz yine de 16. Haftadan sonrasına bakalım” dedi. Benim için hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olsun. buraya girip okuyorum sizi rahatlıyorum kaynanaların muhabbetleri falan biraz olsun uzaklaşıyorum anksiyetik düşüncelerden. İyi ki varsınız

Sen de iyi ki varsın canım benim

Göbeğim belirmedi benim, çok yiyince bazen şişiyorum o kadar. Göbeğim kendi göbeğim yani şişkoyum zaten
Erkek dedi dr bana bir gr tatlı yememişimdir
Çin takvimi de tutmadı bu arada hayorlı olsun
Ayyy bende hic tatli yemedim nerde ekşi aci baharatli sey var o cekiyo ilgimi ama en cok ekşi
Yok kuzum yorulmuyorum haftalik boyle dip koşe temizliyorum diger gunler de dupurge falan tutuyorum iste yikandikca banyoyu temizliyorum zaten tuvalette oyle camasir sulu fircam var hemen fircalayip cikiyorum simdilik zor gelmiyo ama agirlasinca heralde kadin alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…