- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Evet geliyor ben içtikten hemen sonra sevdiğim meyveden atıyorum ağzıma ya da kolonya sıkıyorum. Demek ki bi bana kokmuyormuşPrilam da kokuyor ya size de geliyor mu kokusu
Down sendromu testi işte. İkili testi zaten yapıyor doktor.o benim yaşımdan dolayı zorunlu bana. nipt diyorlar başka bir marka. Panorama başka bir yer daha iyimiş bence farkı yok ama doktor önerdi. Çok heyecanlıyımÖne kız ilk defa duydum
Çok iyi yapmışsınızBize bakım olarak zorlukları yok babam kümes yaptı telle de çevirdik kapıları açık kendileri girip çıkıyor. Günlük suyunu veriyoruz evde illa yemek kalıyor 4 katlı bina komple babamların kardeşim ben babamlar falan her çıkan ayırıyor. Her gün yumurta oluyor en azından çocuklar taptaze yiyor
Göbeğim belirmedi benim, çok yiyince bazen şişiyorum o kadar. Göbeğim kendi göbeğim yani şişkoyum zatenGüzel şubat anneleri umarım gebelikleriniz güzel geçiyordur göbüşleriniz ne güzel belirmeye basladı darısı bizlerin basına insnisan ayından geldim bişey merak ediyorum cinsiyeti öğrenen güzel anneler bu işin gerçekten ekşiyle tatlıyla belirtiyle ilgisi varmı cok merak ediyorum
Banada haftaya Nipt yaparız demisti dr um ama ben pek yaptırmak istemiyorum. Sizin dr unuz ne diyerek onerdi testi?Down sendromu testi işte. İkili testi zaten yapıyor doktor.o benim yaşımdan dolayı zorunlu bana. nipt diyorlar başka bir marka. Panorama başka bir yer daha iyimiş bence farkı yok ama doktor önerdi. Çok heyecanlıyım
Haftada 1 yarım gün temizlikçi alıyorum ama her gün ya da 2 günde bir robot süpürüyor yine. Toz oluyor ne de olsa. Ütüyü de kadın yapıyor. Yemek şimdilik zor gelmiyor ama sonrasında zorlanırsam bakarım çaresine. Çamaşırımı serip katlıyorum. Bulaşık makinesini saolsun eşim boşaltıyor. Sen nasıl hallediyorsun ? Yoruluyorsundur artıkKizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Pozitifi duyunca esim ev süpürme vb işlere veda et dedi sagolsun herseyi kendi yapıyor, sansima bu dönemde de full evde. Burda kadın alsam da Türkiye deki temizlik anlayışı olmadığı için beni uğraştıracaktı. Anam gelene kadar eşimle idare ediyorum şimdiKizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Heyecanlanacak bi şey yok canım. Bi tüp kan oldu bitti. Cinsiyeti de net olarak öğreneceksin ne güzel işteDown sendromu testi işte. İkili testi zaten yapıyor doktor.o benim yaşımdan dolayı zorunlu bana. nipt diyorlar başka bir marka. Panorama başka bir yer daha iyimiş bence farkı yok ama doktor önerdi. Çok heyecanlıyım
Milletlere göre temizlik anlayışı çok değişiyor hakikaten. Girne’de otuyorum ilk zmn, neyse kadın aldım Türkmendi. Banyo ve wc lerde Türkiye’deki gibi gider yok buradaki hiçbi evde. Islak zemin temizliği zor oluyor yani. Neyse, banyoyu WC’yi temizlemesi işin sünger verdim. Sonra mutfağa geçecekti. Aynı süngeri getirmiş gelmiş, napıyorsun dedim , nolcak ki dio. Az daha evyeyi fln onunla temizleyecektiPozitifi duyunca esim ev süpürme vb işlere veda et dedi sagolsun herseyi kendi yapıyor, sansima bu dönemde de full evde. Burda kadın alsam da Türkiye deki temizlik anlayışı olmadığı için beni uğraştıracaktı. Anam gelene kadar eşimle idare ediyorum şimdi
Nasıl nolcak ki yaMilletlere göre temizlik anlayışı çok değişiyor hakikaten. Girne’de otuyorum ilk zmn, neyse kadın aldım Türkmendi. Banyo ve wc lerde Türkiye’deki gibi gider yok buradaki hiçbi evde. Islak zemin temizliği zor oluyor yani. Neyse, banyoyu WC’yi temizlemesi işin sünger verdim. Sonra mutfağa geçecekti. Aynı süngeri getirmiş gelmiş, napıyorsun dedim , nolcak ki dio. Az daha evyeyi fln onunla temizleyecekti
Milletlere göre temizlik anlayışı çok değişiyor hakikaten. Girne’de otuyorum ilk zmn, neyse kadın aldım Türkmendi. Banyo ve wc lerde Türkiye’deki gibi gider yok buradaki hiçbi evde. Islak zemin temizliği zor oluyor yani. Neyse, banyoyu WC’yi temizlemesi işin sünger verdim. Sonra mutfağa geçecekti. Aynı süngeri getirmiş gelmiş, napıyorsun dedim , nolcak ki dio. Az daha evyeyi fln onunla temizleyecekti
Açıkçası bizim yaştan dolayı endişelerimiz olduğu için doktor önerdi. Genel anlamda bir sıkıntı görmedi.bebekle ilgili ya da benim kanımda falan negatif bir şey yok şimdilik. Ama biz karı koca olarak bu dünyaya sağlıklı bir çocuk getirmek istiyoruz. Bundan da emin olmak istiyoruz. Bu bizim tercihimiz. Doktora biz söyledik nipti , Nipt de bu testle aynı sadece markası farklı. Ama genel taramayı zaten yapıcak haftasonu ölçümlerine falan bakıcak. Tedbir bizden tevekkül allahtan.Banada haftaya Nipt yaparız demisti dr um ama ben pek yaptırmak istemiyorum. Sizin dr unuz ne diyerek onerdi testi?
Bebişiniz hayırlı olsunGüzel şubat anneleri umarım gebelikleriniz güzel geçiyordur göbüşleriniz ne güzel belirmeye basladı darısı bizlerin basına insnisan ayından geldim bişey merak ediyorum cinsiyeti öğrenen güzel anneler bu işin gerçekten ekşiyle tatlıyla belirtiyle ilgisi varmı cok merak ediyorum
İnşallah hayırlısıyla olsun geçsin gitsin. Hepimiz için en büyük duam sağlıkla gelsinler. Cinsiyetini benim doktor ağzından kaçırdı ama sonra toparladı “biz yine de 16. Haftadan sonrasına bakalım” dedi. Benim için hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olsun.Heyecanlanacak bi şey yok canım. Bi tüp kan oldu bitti. Cinsiyeti de net olarak öğreneceksin ne güzel iştehayırlı haberler olsun inş
İşte bu yüzden ben 14. Haftaya kadar ilaç kullanıcamİmdatttt
Kızlar neoluyor bana resmen içimden hortum tuttular öyle kustummm
13+6 ddan selamlar ne güzel kusmalarım geçmişti az bulantım kalmıştı inşaAllah devamı gelmez
Ah ben 6. Haftadan beri zofee içiyodum bir hafta 10 gün oldu bırakalı, ama o soğan o soğan beni mahvetti, yeşil soğanı evde yasakladım bitirdi beni yemez olaydım pisboğazlık yaptımİşte bu yüzden ben 14. Haftaya kadar ilaç kullanıcamçok geçmiş olsun.
Ayy üzüldüm canım ya tüh . İns son olur ne diyimİmdatttt
Kızlar neoluyor bana resmen içimden hortum tuttular öyle kustummm
13+6 ddan selamlar ne güzel kusmalarım geçmişti az bulantım kalmıştı inşaAllah devamı gelmez
Sen de iyi ki varsın canım benimİnşallah hayırlısıyla olsun geçsin gitsin. Hepimiz için en büyük duam sağlıkla gelsinler. Cinsiyetini benim doktor ağzından kaçırdı ama sonra toparladı “biz yine de 16. Haftadan sonrasına bakalım” dedi. Benim için hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olsun.buraya girip okuyorum sizi rahatlıyorum kaynanaların muhabbetleri falan biraz olsun uzaklaşıyorum anksiyetik düşüncelerden. İyi ki varsınız
Ayyy bende hic tatli yemedim nerde ekşi aci baharatli sey var o cekiyo ilgimi ama en cok ekşiGöbeğim belirmedi benim, çok yiyince bazen şişiyorum o kadar. Göbeğim kendi göbeğim yani şişkoyum zaten
Erkek dedi dr bana bir gr tatlı yememişimdir
Çin takvimi de tutmadı bu aradahayorlı olsun
Yok kuzum yorulmuyorum haftalik boyle dip koşe temizliyorum diger gunler de dupurge falan tutuyorum iste yikandikca banyoyu temizliyorum zaten tuvalette oyle camasir sulu fircam var hemen fircalayip cikiyorum simdilik zor gelmiyo ama agirlasinca heralde kadin alicamHaftada 1 yarım gün temizlikçi alıyorum ama her gün ya da 2 günde bir robot süpürüyor yine. Toz oluyor ne de olsa. Ütüyü de kadın yapıyor. Yemek şimdilik zor gelmiyor ama sonrasında zorlanırsam bakarım çaresine. Çamaşırımı serip katlıyorum. Bulaşık makinesini saolsun eşim boşaltıyor. Sen nasıl hallediyorsun ? Yoruluyorsundur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?