2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ama bebeğim süpürge kullanmak riskli/ risksiz hamilelere pek önerilmez aslında ya. Acaba eşinden mi rica etsen en azından hafta sonları ? Canıma yazık be gülüm ne gerek var. Hepi topu 6 ay kalmadı zaten. Sonra yine işine sinmezse kendin yaparsın ki

Kuzum esim haftanin 7 gunu sabah 7 aksam 8 8 bucuk gibi geliyo isleri cok yogun zaten tuvalet banyo ona yikatiyorum bulasik masa topla hazirla onda supurgede turbo uc kullaniyorum beni zorlaniyo tek elle supuruyorum dik vaziyette yani bilmiyorum beni cok zorlamiyo hamile pilatesine falan basliycam zaten sanmiyorum ya yani yat yat oyle bi hamilelikte istemiyorum

cinsiyetleri bi kısmımız öğrendi bi kısmımız öğrenmedi, öğrenmeyenler daha fazladır ama gördüğüm kadarıyla hiç alakası yok takvimler falan tırt hiç belli olmuyor

pilates ben de istiyorum ne zaman başlamak gerekiyor acaba bi zamanı var mı ki

bugün hamileliğimi öğreneli tam 2 ay olmuş. ve sigarayı bırakmamın da tabi aslında zaman çok zor geçti ama geçmiş yine de. nisan annelerinden gelen arkadaşa bakarken aklıma geldi bu. ben de haftam 6-7 vs yazsın diye heyecanla bekliyordum o zamanlar. üzerinden bir sürü haftalar geçmiş. haftalar yine böyle geçecek ve doğuma geleceğiz. bunu düşündükçe çok garip oluyorum
burda hepimizin pat küt doğurduğunu düşününce çok duygulanıyorum
Allah hepimize yardım etsin ben fena oldum yine

Kizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Ben eşimle idare ediyorum zaten yurtdışında temizliğe gelecek kadın (veya adam)lara pek güvenmiyorum bizim gibi titiz değiller. En büyük işi robot süpürge yapıyor. Yemek bulaşık eşimle ortak. Çamaşır atmak bende, sermek ortak. Ütü bende ütülenecekti kaldırmak eşimde ama home office den dolayı ütümüz az çıkıyor. Haftada 2 de tuvalet lavabo oldu bitti

Bana da 3 ay olcak birakali akla bile gelmiyor desem kendime hayret ettim

Hoş geldin topiğimize ben sizi mayıs, haziran hamilelik planlayanlar topiğinden hatırlıyorum. Hamile olmanıza cook sevindim
Benim canım sürekli ekşi ve tuzlu çekiyordu tatlı göresim bile gelmiyordu midem bulanıyor hemen. Yeni yeni iki çeşit meyve ve çikolata yiyebilmeye basladim baska tatlılardan hala midem bulanıyor doktor kiza benzettim dedi ama biraz erken tabi ☺ eylül 2'de daha net öğreneceğim sanirim 16.haftalık olacağım o zaman.
Cinsiyeti merak ediyor insan değil mi:)

Evet bende o bayanla fark ettim. Resmen nisan anneleri baslamis. Icim.cok fena oldu ağlamak istedim

Bebişiniz hayırlı olsun
Ben ilk haftalardan beri hep tatlıya çok düşkündüm. Ekşide yedim arada ama severek değil. Tatlılar rüyalarıma girdi
Oğlum olucak
Ben ilk çocuğumda çok tatlı yedim bebek sağdaydi ve oğlum oldu.
Şimdi bu ikincide bebek solda tatlı asla yiyemiyorum, dondurma bile midemi bulandırıyor. Ve yine erkek

Kizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Eşimle birlikte haftada bir temizlik yapıyoruz günlük ev işlerini ben hallediyorum. eşim evi süpürür siler WC banyo ozonlar balkonları yikar. Ben günlük toz alırım bulaşık yemek çamaşır ütü. Birlikte mutfak dolaplarını buzdolabı bulaşık makinasıni siliyiruz o sabunlar ben durular kurularım o yerine kaldırır. Annem kisliklarimi hazırlar . Valla para olsa kadın tutardı galiba eşim çünkü hiç sevmiyor yapmayı mecburiyetten yapıyor. gel gör ki büyük temizlik için mecbur kadın tutucak Eylül Ekim gibi camlar duvarlar fayanslar kapılar silinecek en önemlisi .bizim burada kadınlar tam gun 500 -600 TL ye geliyor ama belli olmuyor her ay artış var

en son saat 4-5 gibi yemek yemiştim ve tıka basa yediğim için akşam canım istemedi. az önce uykumdan acıkmış bir şekilde uyandım. evi otel gibi kullandığımız için evde ekmek bile yok. 2 tost siparişi verdim bekliyorum ama kapıları kemirmek üzereyim. bir yandan da midem yanıyor.
ay bu hamileler neler yaşıyor

Kızlar 3 gündür sol tarafima yatınca sol üst bacağımda yan kısmında karıncalanma yaşıyorum. Sağa döndükten bir iki dakika sonra karıncalanma geçiyor. İlk defa yaşıyorum bunu hamilelikle ilgisi var mı sizde tecrübeli hamisler bilginize ihtiyacım var

karıncalanmayı bilmiyorum da bacak krampı konusunda uzman oldum
belki karıncalanma da krampın önceki evresidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…