- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ama bebeğim süpürge kullanmak riskli/ risksiz hamilelere pek önerilmez aslında ya. Acaba eşinden mi rica etsen en azından hafta sonları ? Canıma yazık be gülüm ne gerek var. Hepi topu 6 ay kalmadı zaten. Sonra yine işine sinmezse kendin yaparsın kiAyyy bende hic tatli yemedim nerde ekşi aci baharatli sey var o cekiyo ilgimi ama en cok ekşi
Yok kuzum yorulmuyorum haftalik boyle dip koşe temizliyorum diger gunler de dupurge falan tutuyorum iste yikandikca banyoyu temizliyorum zaten tuvalette oyle camasir sulu fircam var hemen fircalayip cikiyorum simdilik zor gelmiyo ama agirlasinca heralde kadin alicam
Kuzum esim haftanin 7 gunu sabah 7 aksam 8 8 bucuk gibi geliyo isleri cok yogun zaten tuvalet banyo ona yikatiyorum bulasik masa topla hazirla onda supurgede turbo uc kullaniyorum beni zorlaniyo tek elle supuruyorum dik vaziyette yani bilmiyorum beni cok zorlamiyo hamile pilatesine falan basliycam zaten sanmiyorum ya yani yat yat oyle bi hamilelikte istemiyorumAma bebeğim süpürge kullanmak riskli/ risksiz hamilelere pek önerilmez aslında ya. Acaba eşinden mi rica etsen en azından hafta sonları ? Canıma yazık be gülüm ne gerek var. Hepi topu 6 ay kalmadı zaten. Sonra yine işine sinmezse kendin yaparsın ki
cinsiyetleri bi kısmımız öğrendi bi kısmımız öğrenmedi, öğrenmeyenler daha fazladırGüzel şubat anneleri umarım gebelikleriniz güzel geçiyordur göbüşleriniz ne güzel belirmeye basladı darısı bizlerin basına insnisan ayından geldim bişey merak ediyorum cinsiyeti öğrenen güzel anneler bu işin gerçekten ekşiyle tatlıyla belirtiyle ilgisi varmı cok merak ediyorum
pilates ben de istiyorum ne zaman başlamak gerekiyor acaba bi zamanı var mı kiKuzum esim haftanin 7 gunu sabah 7 aksam 8 8 bucuk gibi geliyo isleri cok yogun zaten tuvalet banyo ona yikatiyorum bulasik masa topla hazirla onda supurgede turbo uc kullaniyorum beni zorlaniyo tek elle supuruyorum dik vaziyette yani bilmiyorum beni cok zorlamiyo hamile pilatesine falan basliycam zaten sanmiyorum ya yani yat yat oyle bi hamilelikte istemiyorum
4. Ay bitince baslamayi dusunuyorum kuzu cok yardimi olacagini dusunuyorum dogumapilates ben de istiyorum ne zaman başlamak gerekiyor acaba bi zamanı var mı ki
Maşallah sübhan allah nazar değmesin bu bebişler ne ara bu kadar büyüdü yaKızlar selam, benim miniğim yine cinsiyetini göstermedi. Tahmin yapabilir misiniz, çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3109831
yaa ben de tam olarak bundan bahsediyordum kalplerimiz birmişMaşallah sübhan allah nazar değmesin bu bebişler ne ara bu kadar büyüdü yaçok duygulanıyorum böyle görünce
ben de zaten şimdi karar versem anca o zamanı bulur4. Ay bitince baslamayi dusunuyorum kuzu cok yardimi olacagini dusunuyorum doguma
Bende korkuyorumÇok iyi yapmışsınıztavuktan korktuğum halde taze yumurtadan dolayı bende istiyordum ama salınca arkadaşın tavuklarının birini Kartal goturmus diğerini rakun bogmus bunları duyunca hemen vazgeçtim
Ben eşimle idare ediyorum zaten yurtdışında temizliğe gelecek kadın (veya adam)lara pek güvenmiyorum bizim gibi titiz değiller. En büyük işi robot süpürge yapıyor. Yemek bulaşık eşimle ortak. Çamaşır atmak bende, sermek ortak. Ütü bende ütülenecekti kaldırmak eşimde ama home office den dolayı ütümüz az çıkıyor. Haftada 2 de tuvalet lavabo oldu bittiKizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Bana da 3 ay olcak birakali akla bile gelmiyor desem kendime hayret ettimbugün hamileliğimi öğreneli tam 2 ay olmuş. ve sigarayı bırakmamın da tabiaslında zaman çok zor geçti ama geçmiş yine de. nisan annelerinden gelen arkadaşa bakarken aklıma geldi bu. ben de haftam 6-7 vs yazsın diye heyecanla bekliyordum o zamanlar. üzerinden bir sürü haftalar geçmiş. haftalar yine böyle geçecek ve doğuma geleceğiz. bunu düşündükçe çok garip oluyorum
burda hepimizin pat küt doğurduğunu düşününce çok duygulanıyorum
Allah hepimize yardım etsin ben fena oldum yine
Hoş geldin topiğimizeGüzel şubat anneleri umarım gebelikleriniz güzel geçiyordur göbüşleriniz ne güzel belirmeye basladı darısı bizlerin basına insnisan ayından geldim bişey merak ediyorum cinsiyeti öğrenen güzel anneler bu işin gerçekten ekşiyle tatlıyla belirtiyle ilgisi varmı cok merak ediyorum
en başlarda çok zorlanmıştım ama şu an ben de unuttum resmen şoklara giriyorumBana da 3 ay olcak birakali akla bile gelmiyor desem kendime hayret ettim
bugün hamileliğimi öğreneli tam 2 ay olmuş. ve sigarayı bırakmamın da tabiaslında zaman çok zor geçti ama geçmiş yine de. nisan annelerinden gelen arkadaşa bakarken aklıma geldi bu. ben de haftam 6-7 vs yazsın diye heyecanla bekliyordum o zamanlar. üzerinden bir sürü haftalar geçmiş. haftalar yine böyle geçecek ve doğuma geleceğiz. bunu düşündükçe çok garip oluyorum
burda hepimizin pat küt doğurduğunu düşününce çok duygulanıyorum
Allah hepimize yardım etsin ben fena oldum yine
Güzel şubat anneleri umarım gebelikleriniz güzel geçiyordur göbüşleriniz ne güzel belirmeye basladı darısı bizlerin basına insnisan ayından geldim bişey merak ediyorum cinsiyeti öğrenen güzel anneler bu işin gerçekten ekşiyle tatlıyla belirtiyle ilgisi varmı cok merak ediyorum
Ben ilk çocuğumda çok tatlı yedim bebek sağdaydi ve oğlum oldu.Bebişiniz hayırlı olsun
Ben ilk haftalardan beri hep tatlıya çok düşkündüm. Ekşide yedim arada ama severek değil. Tatlılar rüyalarıma girdi
Oğlum olucak
Eşimle birlikte haftada bir temizlik yapıyoruz günlük ev işlerini ben hallediyorum. eşim evi süpürür siler WC banyo ozonlar balkonları yikar. Ben günlük toz alırım bulaşık yemek çamaşır ütü. Birlikte mutfak dolaplarını buzdolabı bulaşık makinasıni siliyiruz o sabunlar ben durular kurularım o yerine kaldırır. Annem kisliklarimi hazırlar . Valla para olsa kadın tutardı galiba eşim çünkü hiç sevmiyor yapmayı mecburiyetten yapıyor. gel gör ki büyük temizlik için mecbur kadın tutucak Eylül Ekim gibi camlar duvarlar fayanslar kapılar silinecek en önemlisi .bizim burada kadınlar tam gun 500 -600 TL ye geliyor ama belli olmuyor her ay artış varKizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
karıncalanmayı bilmiyorum da bacak krampı konusunda uzman oldumKızlar 3 gündür sol tarafima yatınca sol üst bacağımda yan kısmında karıncalanma yaşıyorum. Sağa döndükten bir iki dakika sonra karıncalanma geçiyor. İlk defa yaşıyorum bunu hamilelikle ilgisi var mı sizde tecrübeli hamisler bilginize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?