2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ne demek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tiroide baktırdın mı canım benim ellerimde uyuşma oluyordukarıncalanma gibi tsh çok yüksek çıktı ya da magnezyum eksikliği vardır zaten günde bi tane maden suyu ve muz tüketmeye çalış
Merhaba benim de tsh 8 çıktı geçen ay bu ay levotron 50 mg kullandım bu tahlilimde 1.1 olmuş tiroiti düzeltirken de 1 ay da 300 olan b12 170lere düştü üstelik vitamin ilacı da kullanmama rağmen Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah

Valla tiroidden çekiyorum bende gebelik öğrendiğim tahlille her şeye baktırayım demiştim 12.9 çıktı bir ay 75mg ilaç kullanmama rağmen 5.5 e ancak düşmüş sürekli takip etmek zorundayım önceki genelikte bu kadar erken çıkmamıştı ve hiç bu kadar yükselmemişti amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebelerimize

Hanimlar selam, biz de 15 haftalığız multivitamin olarak regenesis max kullanıyorum ama çok özür dilerim kabızlık yaptı mahvoldum sonra 2 günde 1 alalim geceleri dedi doktorum bu sefer de vicdan yaptım her gün vitamin alamiyorm diye sizde durumlar nasil ?

gece uyurken oluyor tüm bacağa giriyor ve ağlayarak uyanıyorum. 20 saniye kadar sürüyor bacağım kaskatı kesiliyor. doktorum magnezyum takviyesi verdi
Bana da magnorm icebilecegimi soyledi çok rahatsız olursam gece 1 tane . Çok geçmiş olsun canım ya. Ne fark ettim biliyor musun bacağımın arasına yastık koyunca rahatlıyorum

Kızlar 13+6 yım bugün. 13. Haftaya girdiğimden beri akşam yatmadan prilam alıp yatıyorum 2 tane. Az önce salata yaptım yiyim diye midem bulandı ya dün bayılarak aldığım turşuyu yiyemedim mesela ki turşu için adam öldürebilirim o derece severdim. Napim gün içinde prilam mı alayım? Ben ilacı 1e düşürmeyi düşünüyprdum 14. Haftaya giricem abi kusmak mı olur bu dönemde ya

Kızlar muayene oldum. İkili test yaptırmak istemedim ama ense kalınlığı filan ölçtü normal dedi. Şükürler olsun miyom da önemli değil artık dedi. 13+1 olmam gerekirken 13+6 çıktık cinsiyeti erken dedi Bi daha ki gelmene bakalım net olsun dedi şuanlık zaten duymak istediğimiz güzel haberleri duyduk binlerce kez şükür. 1 ay sonra gel dedi ama ben haftaya başka doktora giderim hahah

Bende senin gibiyim cnm 14ü geçtm ben gündüz prilam almaya korkuyom uyku yapar die çünkü bnm daha çok uyanınca bulantm oluyo

Benimde mide rahatsızlığım var o yuzden her gün almıyorum multivitamini kafama göre takildim biraz bir sonraki doktora gidişim de mideme dokunmaması için şurup formu multivitamin istiycem doktordan. Ama kabız durumu için yürüyüş ve zeytinyağı tavsiye ederim. Hamileliğimin basında bende oldum. Gastrontoloji doktoruma yazdım o da bana optifibre diye bir takviye önerdi. Lif içeriyor sabah akşam almak gerekiyor ama pahalı. Bir kere alıp 2 ,3 gün kullandıktan sonra lavaboya çıkabildim. Sonra almadım. Evde her gün 6 bin adım atıyorum ve sabahları domates, biber gibi yediğim besinlere iki yemek kaşığı halis sızma zeytinyağı koyuyorum. Akşamda yediğim salataya bir yemek kaşığı koyuyorum. Bu şekilde kabızlık sorunum baya azaldı. Bazen iki günde bir oluyor ama artik takacağım boyutta değil şükür.

Kizlar bugün bu saate kadar bir türlü uğrayamadım buralara. Foruma yazdıktan sonra arkadaşlarımdan arayan arayana bugün telefonum susmadı hic. Tabi yine o bekledigim arkadaşım değildi ama sağ olsun arayanlar hal hatır sorup seni merak ediyoruz dediler yetti.
Aklımda buradaydı neyse ki fazla muhabbet kacirmamisim
Önerdiginiz hapyy mom uygulaması çok sekermiş. Gün icinde soyle tatlı mesajlar atıyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_20220809-153330_Samsung Experience Home.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 67
Güzel haberlerle gelmene sevindim canim
Bende yaptırmadım ikili test. Detayli ultrasonda az cok belli olur diye de düşünüyorum. Aldirmayi dusunmeyince gerek gormedim bos yere stres olmaya.
Bir ayda çokmuş cidden. Bende bekleyemezdim nerdeyse 18 haftalık oluyorsun. 16 gibi git bence daha net söylüyorlarmış 16 ile beraber.
Bana tahminini söylemişti doktor 11+5 iken ama değişebilir minicikti bebeğim o zaman.
Diğer gidişim de 16'ya denk geliyor herhalde daha net söyler diye umuyorum

Teşekkür ederim arkadaşım bende deniym

Bana da magnorm icebilecegimi soyledi çok rahatsız olursam gece 1 tane . Çok geçmiş olsun canım ya. Ne fark ettim biliyor musun bacağımın arasına yastık koyunca rahatlıyorum
Canım magnorm magnezyum oksit formunda mg içerir. O da vücudun faydalanması en düşük formdur. Ama devlet sadece bunu karşıladığı için bunu yazıyorlar malesef. Şikayetin göre bi form bulup onun gıda takviyesini almanı tavsiye ederim. Kabızlığa da faydası olsun dersen mg sitrat içeren, kas ağrıları veenerji için mg malat. Uykusuzluk ve yine kaslara mg glisinat gibi..

Böyle minik minik üst bacak eklem yeri ve kalça karincalaniyor. Doktor hafif bel fıtığı yada boyun fıtığı yapabilir dedi . Sanırım fıtık var bilmiyorum ama
Bu gün karıncalanmaya ilgili gebelik şekeri olabilir gibi bir şey okumuştum. Yine yanlış bilgi vermeyeyim de.

Kızlar geldim şimdi. İkili testi yaptırdım, sonuçlar 10 gün sonra çıkacak. Ense kalınlığı güzel, normal görünüyor dedi. Bi görseniz hopluyor durmadan cinsiyetini ayırt edemiyorum ama kemik kavisinden kız gibi görünüyor dedi. Test sonuçlarımız da güzel gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…