ayy hiçbir şey anlamadımCanım magnorm magnezyum oksit formunda mg içerir. O da vücudun faydalanması en düşük formdur. Ama devlet sadece bunu karşıladığı için bunu yazıyorlar malesef. Şikayetin göre bi form bulup onun gıda takviyesini almanı tavsiye ederim. Kabızlığa da faydası olsun dersen mg sitrat içeren, kas ağrıları veenerji için mg malat. Uykusuzluk ve yine kaslara mg glisinat gibi..
Ay harikasın çok severim böyle bilgili insalari teşekkürler canım dikkate mutlaka alicamCanım magnorm magnezyum oksit formunda mg içerir. O da vücudun faydalanması en düşük formdur. Ama devlet sadece bunu karşıladığı için bunu yazıyorlar malesef. Şikayetin göre bi form bulup onun gıda takviyesini almanı tavsiye ederim. Kabızlığa da faydası olsun dersen mg sitrat içeren, kas ağrıları veenerji için mg malat. Uykusuzluk ve yine kaslara mg glisinat gibi..
Bunu ben de çok isterdim yaKeske aramızda bir kadin dogum uzmanı olsaydi. Darlardik iyice ama
Derin nefes aldık şükür. 3 haftadır raporlu evde yattım dinlendim. Şükür miyom arkada kaldı dedi zararı yok artık dedi. Yavrumun bu sefer videosunu çektik resimler yetmiyordu. Resmen 20 haftalık olurum Bi daha kine hahah ben dayanamam ablamın doktoruna giderim. Sizin de net söyler o zamana. Zaten ihtimal cinsiyet söyleseydi de düşünüp duracaktırGüzel haberlerle gelmene sevindim canim
Bende yaptırmadım ikili test. Detayli ultrasonda az cok belli olur diye de düşünüyorum. Aldirmayi dusunmeyince gerek gormedim bos yere stres olmaya.
Bir ayda çokmuş cidden. Bende bekleyemezdim nerdeyse 18 haftalık oluyorsun. 16 gibi git bence daha net söylüyorlarmış 16 ile beraber.
Bana tahminini söylemişti doktor 11+5 iken ama değişebilir minicikti bebeğim o zaman.
Diğer gidişim de 16'ya denk geliyor herhalde daha net söyler diye umuyorum
hahah hayatta gelmezler burayaKeske aramızda bir kadin dogum uzmanı olsaydi. Darlardik iyice ama
Varsada kendini belli etmiyordur eminimhahah hayatta gelmezler buraya
Bazı güzel doktorlar kadınlar kulübünde en sık sorulan sorulara göre yazı yayinliyorKeske aramızda bir kadin dogum uzmanı olsaydi. Darlardik iyice ama
Kesinlikle şimdi düşünüp duruyoruz acaba doğru mudur , değişir mi cinsiyeti diye iyice merak ettikDerin nefes aldık şükür. 3 haftadır raporlu evde yattım dinlendim. Şükür miyom arkada kaldı dedi zararı yok artık dedi. Yavrumun bu sefer videosunu çektik resimler yetmiyordu. Resmen 20 haftalık olurum Bi daha kine hahah ben dayanamam ablamın doktoruna giderim. Sizin de net söyler o zamana. Zaten ihtimal cinsiyet söyleseydi de düşünüp duracaktır
Benim doktorum üsküdarda kim arıyorsa yardımcı olabilirim:)) asiırı memnunum doktorumdan maşallah 2. Yi de onla doğurcam:)Üsküdarda doktor arayan bi arkadaş vardı buldumu acaba?
Her doktordan geldiğimizde gözümüzün önüne geliyor hareketleri. Bu sefer aldık sağolsun doktorumuz. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olur. Kız evlat nimet erkek evlat bereketmişKesinlikle şimdi düşünüp duruyoruz acaba doğru mudur , değişir mi cinsiyeti diye iyice merak ettikben sormamıştım doktorum kendisi deyiverdi. Bir de eşimin gönlü kızdan yana iyice coştu kız isteği yaa video vermeleri ne guzel olmuş bende o hareketlerini çok özlüyorum
Bu kadar belirtiye erkek çıkarsa doğduğunda ayrıca tebrik edicem kendisiniAyy bu benbenim gorus gunune 9 gun kaldi 16. Haftada goruruz net artik
Bende istanbuldayım. Aslında doktorumdan memnunum ancak aşırı yoğun bir doktor. Bir alternatifim daha olsun istiyorum. Benim doktorum doğal doğumu destekleyen ssvd doktoru. Sizin doktorunuz bu konuda ne düşünüyor? Eğer doğal doğumu destekliyorsa bende isim alabilir miyim☺Benim doktorum üsküdarda kim arıyorsa yardımcı olabilirim:)) asiırı memnunum doktorumdan maşallah 2. Yi de onla doğurcam:)
Ben eşime video çektiriyorum, özledikçe açıp izliyorum. Maşallah kıpır kıpırHer doktordan geldiğimizde gözümüzün önüne geliyor hareketleri. Bu sefer aldık sağolsun doktorumuz. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olur. Kız evlat nimet erkek evlat bereketmiş
Ben arıyorum ya doktorumdan çok memnundum ama başka hastaneye geçti ve bana çok ters kalıyorBenim doktorum üsküdarda kim arıyorsa yardımcı olabilirim:)) asiırı memnunum doktorumdan maşallah 2. Yi de onla doğurcam:)
Ben bugün yaptırdım. Çoğul gebelik değil benim . Çoğul için Bir bilgim yok ama benim ve eşimin yaşı 40 yaş üstü olduğu için kendi isteğimizle bu konuda bilgi aldık önerilen firmaya yaptırdık.Kızlarselam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
Bu testi yaptıran var mı aranızda ? Kafam karıştı da
Bende aynı yaştayımBen bugün yaptırdım. Çoğul gebelik değil benim . Çoğul için Bir bilgim yok ama benim ve eşimin yaşı 40 yaş üstü olduğu için kendi isteğimizle bu konuda bilgi aldık önerilen firmaya yaptırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?