2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ayy hiçbir şey anlamadım
maşallah canım sen bu konularda baya bilgilisin bizi de bilgilendiriyorsun ama biraz bizim anlayabileceğimiz şekilde anlatırsan çok sevinirim bana da magnorm al dedi doktorum ama o zaman almiyim hiç faydası yoksa

Ay harikasın çok severim böyle bilgili insalari teşekkürler canım dikkate mutlaka alicam

Derin nefes aldık şükür. 3 haftadır raporlu evde yattım dinlendim. Şükür miyom arkada kaldı dedi zararı yok artık dedi. Yavrumun bu sefer videosunu çektik resimler yetmiyordu. Resmen 20 haftalık olurum Bi daha kine hahah ben dayanamam ablamın doktoruna giderim. Sizin de net söyler o zamana. Zaten ihtimal cinsiyet söyleseydi de düşünüp duracaktır

Kesinlikle şimdi düşünüp duruyoruz acaba doğru mudur , değişir mi cinsiyeti diye iyice merak ettik ben sormamıştım doktorum kendisi deyiverdi. Bir de eşimin gönlü kızdan yana iyice coştu kız isteği yaa video vermeleri ne guzel olmuş bende o hareketlerini çok özlüyorum

Her doktordan geldiğimizde gözümüzün önüne geliyor hareketleri. Bu sefer aldık sağolsun doktorumuz. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olur. Kız evlat nimet erkek evlat bereketmiş

Benim doktorum üsküdarda kim arıyorsa yardımcı olabilirim:)) asiırı memnunum doktorumdan maşallah 2. Yi de onla doğurcam:)
Bende istanbuldayım. Aslında doktorumdan memnunum ancak aşırı yoğun bir doktor. Bir alternatifim daha olsun istiyorum. Benim doktorum doğal doğumu destekleyen ssvd doktoru. Sizin doktorunuz bu konuda ne düşünüyor? Eğer doğal doğumu destekliyorsa bende isim alabilir miyim☺

Her doktordan geldiğimizde gözümüzün önüne geliyor hareketleri. Bu sefer aldık sağolsun doktorumuz. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olur. Kız evlat nimet erkek evlat bereketmiş
Ben eşime video çektiriyorum, özledikçe açıp izliyorum. Maşallah kıpır kıpır
Bakalım bu sefer ne yaramazlıklar yapacak

Kızlar selam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
Bu testi yaptıran var mı aranızda ? Kafam karıştı da

Ben bugün yaptırdım. Çoğul gebelik değil benim . Çoğul için Bir bilgim yok ama benim ve eşimin yaşı 40 yaş üstü olduğu için kendi isteğimizle bu konuda bilgi aldık önerilen firmaya yaptırdık.

Kızlar dün akşam birini buldum youtube da. Kendisi psikolojik danışmanlık eğitmeni. Kadının öyle iyi tespitleri var ki bu genetik nipt testi endişemi birazcık olsun izlediğim videolarla sakinleştirdim. Bir kaç arkadaş burda kaygı bozuklupu anksiyete panik atak hastalığı olduğundan söz etmişti. Belki yardımı olur. Ben bir anksiyete hastasıyım. 2 senedir çocuk yapıcam diye ilaçsız birazcık olsun yenebilsem de maalesef hamilelikle bazı şeyler geri geldi.bu kadını tavsiye ediyorum. Öpüyorum hepinizi.

Adı özlem tokgöz özsoylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…