- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Panaroma diye bir firmaBende aynı yaştayım
Sizin maliyeti ne oldu peki
Siz direkt panaroma firmasına mı gittinizPanaroma diye bir firma
475 dolar denildi bir de indirim yapıldı indirim muhakkak isteyin yapıyorlar. 415 dolar oldu. Bir de özel sağlık varsa rapor yazınca özel sağlık bir kısmını geri ödüyormuş. Ama tabii öder mi pekte emin değiller o bir söylenti biz yine de yarın sigortaya raporu göndericeğiz
Doktorum bilgi verdi. Rakam vermedi. Sadece bu firmanın daha iyi olduğunu, verilerde daha başarılı olduğunu söyledi. Diğerlerinden de fiyat olarak çok az fark vardı zaten. Broşür verdi. Orayı aradık eve gelip aldı kanımı kız gitti.Siz direkt panaroma firmasına mı gittiniz
Bana kadın doğumcum verdi bu rakamı
Ayrıca size bu test ile ilgili neler söylendi
Sonuçlar ne kadar zamanda çıkıyormuşDoktorum bilgi verdi. Rakam vermedi. Sadece bu firmanın daha iyi olduğunu, verilerde daha başarılı olduğunu söyledi. Diğerlerinden de fiyat olarak çok az fark vardı zaten. Broşür verdi. Orayı aradık eve gelip aldı kanımı kız gitti.
ayyyİçinizde 4 boyutlu foto alan oldu mu hiç şimdiye kadar. Oğluma hamileyken 3 4 tane vermişti doktor. Bu sefer hiç vermedi, cuma kontrole gidince sitem etmeyi düşünüyorum doktorumuza
Bu oğluma hamileyken verdiklerinden mesela. Burda çok küçüktü, erken haftalarda. Büyüyünce verdikleri daha güzel , belirgin tabi.
Bu arada elleri hep kapattı yüzünü 9 ay boyunca. Ve ayakları birbirinin üstündeydi hep
Doğunca da öyle uyurdu
Ben aldımİçinizde 4 boyutlu foto alan oldu mu hiç şimdiye kadar. Oğluma hamileyken 3 4 tane vermişti doktor. Bu sefer hiç vermedi, cuma kontrole gidince sitem etmeyi düşünüyorum doktorumuza
Bu oğluma hamileyken verdiklerinden mesela. Burda çok küçüktü, erken haftalarda. Büyüyünce verdikleri daha güzel , belirgin tabi.
Bu arada elleri hep kapattı yüzünü 9 ay boyunca. Ve ayakları birbirinin üstündeydi hep
Doğunca da öyle uyurdu
İkili test neden istemedinizKızlar muayene oldum. İkili test yaptırmak istemedim ama ense kalınlığı filan ölçtü normal dedi. Şükürler olsun miyom da önemli değil artık dedi. 13+1 olmam gerekirken 13+6 çıktıkcinsiyeti erken dedi Bi daha ki gelmene bakalım net olsun dedi şuanlık zaten duymak istediğimiz güzel haberleri duyduk binlerce kez şükür. 1 ay sonra gel dedi ama ben haftaya başka doktora giderim hahah
14 gün dedi ama 10 günde de gelen olmuş. En uzun 14 gün. Bana pek amerikaya gidiyormuş deniliyor inandırıcı gibi gelmiyor ama hadi neyse yiyelim diyorum. Bukadar pahalı olmasına bir sebep için uydurulmuş bişey olabilir. Çünkü bizim kadın doğum sağlık olayımız avrupadan bin kat iyi amerikayı da pek öveni görmedim.Sonuçlar ne kadar zamanda çıkıyormuş
İkili test bu hafta sonu yapılacak. Tam gününde alıyor perinatologlar verileri inceliyorlarmış. 12+5 de anne alınıyormuş. Herşeyine bakılıyormuş. Bu ama bebeğin genetik anomalisi değil organları parmakları omuz ense burun gibi ölçümlerine bakılıyormuş. Genetik için yani panaroma 9. Haftadan sonra istediğin zaman kan alınabiliyormuşİkili test neden istemediniz
14 gün dedi ama 10 günde de gelen olmuş. En uzun 14 gün. Bana pek amerikaya gidiyormuş deniliyor inandırıcı gibi gelmiyor ama hadi neyse yiyelim diyorum. Bukadar pahalı olmasına bir sebep için uydurulmuş bişey olabilir. Çünkü bizim kadın doğum sağlık olayımız avrupadan bin kat iyi amerikayı da pek öveni görmedim.
Yetmezzzzayyy
bana da hiç vermedi
sadece bir kez o da çok küçükken bir şey belli değilken ekrandan göstermişti ve fotosunu çek istersen demişti
Okursun değmez nazar fln annesiBen aldımvideoya da çekti eşim. Bakıp bakıp hasret gideriyorum ama şu genetik testi bu ayın sonunda gelicek aksilik olur da bir şey olur diye nazar değdirmekten korkuyorum. O yüzden halen çocukla ilgili hayaller kurmuyorum. Bu cumartesi geniş taraması var bir saat sürücekmiş. O güne kadar işte düşünceler gitmiyor kafamda
bu bizim karı koca aldığımız bir karardı. En başından biz istedik sorduk öğrendikİşte bende o yüzden uyuz oluyorum yaptırsam mı acaba diye
12.haftayı tamamladıktan sonra başlayabilirsin dedi bu hafta da tamamladım. Senin riskli bir durumun yok hamile pilatesi yapabilirsin dedi. Bir de her gün en az yarım saat yürümek gerekiyor bundan sonra dediPlatese ne zaman baslamani uygun buldu doktorun canim.
Ben Amerika da yasiyorum canim burda ikili test falan yapilmiyor, kan alinarak Genetik Test e bakiyorlar ama bize bedava old halde ben yaptirmayi dusunmuyorum acikcasi. Senin ikiz galiba! Tek yada cogul farkeder mi bilmiyorum ama senin bebegin her sekilde kabulunse Rabbine sigin ve test falan yaptirma bence. Tabii karar seninKızlarselam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
Bu testi yaptıran var mı aranızda ? Kafam karıştı da
Ben sanırım annelik yoluna giriyorum ama işte hep bir yanım kaptırma hayatta neler var diyor. Okuyorum hep zaten bu bebek gerçekten de kendi istediği için geldi. Çok şaşkınım halen allaha şükür namazları kılıyorum. Ahh ahh diyorsun ki sen yani daha yeni başlıyor. Benim annem 24 sene önce öldü ona kırgınlıklarım kızgınlıklarım vardı. Ama nedense onu anlamaya başladım. Affettim.kolay şeyler yaşamamış demekki o yüzden öyleymiş diyorum şimdi.Okursun değmez nazar fln annesi
Haklısın. Ama geniş tarama dediğin şeyin sonrasında da olacak kafanda sorular endişeler. 20. Haftadaki detaylı ultrason da olcak. Hele hareketleri hissedince, bebekler uykuya geçince içimizi kemirecek bazı düşünceleroysaki uykucudur basitçe. Annelik biraz da böyle bi yol galiba Şimdi oğlumun ay fotolarına bakıyorum. Kendim bakarken bile, ayyy gözüm değmesin diyorum hala
Amin çok amin.Ben sanırım annelik yoluna giriyorum ama işte hep bir yanım kaptırma hayatta neler var diyor. Okuyorum hep zaten bu bebek gerçekten de kendi istediği için geldi. Çok şaşkınım halen allaha şükür namazları kılıyorum. Ahh ahh diyorsun ki sen yani daha yeni başlıyor. Benim annem 24 sene önce öldü ona kırgınlıklarım kızgınlıklarım vardı. Ama nedense onu anlamaya başladım. Affettim.kolay şeyler yaşamamış demekki o yüzden öyleymiş diyorum şimdi.
Allah isteyen herkese anneliği tattırsın yarım bırakmasın yolunda.
Bende 2020 den beri okadar yıprandım ki kaygı bozukluğu var mı bilmiyorum ama sürekli bir endişe var sürekli elimde telefon bir şeyler araştırıyorum . Rabbim yardım etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar dün akşam birini buldum youtube da. Kendisi psikolojik danışmanlık eğitmeni. Kadının öyle iyi tespitleri var ki bu genetik nipt testi endişemi birazcık olsun izlediğim videolarla sakinleştirdim. Bir kaç arkadaş burda kaygı bozuklupu anksiyete panik atak hastalığı olduğundan söz etmişti. Belki yardımı olur. Ben bir anksiyete hastasıyım. 2 senedir çocuk yapıcam diye ilaçsız birazcık olsun yenebilsem de maalesef hamilelikle bazı şeyler geri geldi.bu kadını tavsiye ediyorum. Öpüyorum hepinizi.
Adı özlem tokgöz özsoylar
Yaaa sen ne güzelsin vallahi içim açılıyor senin yazdıklarını okuyunca. Hem de haklısınAmin çok amin.
Ama haberleri aç bak, askerde şehitlerimiz can veriyor. Ana yüreği yanıyor elbette yaşları kaç olursa olsun. Basa gelen çekilecek , zaten tevekkül ediyoruz ama Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyi.
Genel olarak iyi düşünelim biz. Güzel hayaller kurmaya çalışalım. Seneye yazı düşünsene , hangi simidi alalım , hangi mayoyu alalım diye düşünüyor olcaz Allah izin verirse. İlk kelimelerini duycaz , emeklemedik, yürümesi, koşması, bayramı, bayramlığı neler neler daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?