2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bol bol şanslar güzel haberler

Benim 6. Haftadan beri sarı krem ve bazen yeşil olarak sürekli değişen bir akıntım var bende de kaşıntı yok koku yok ama kasığıma ağrı yapıyor. Hormonlar yapıyormuş dedim ya haftasonu doktor randevusunu iple çekiyorum artık 13. Hafta olucam. İnşallah bir çaresi bulunur.

kan hacmindeki artış nedeniyle oluyormuş
arada bende de oluyor ve evet geçmiyor

Ah canım inşallah enfeksiyon değildir ya benin haberdar et olur mu canim

Canım benim ki beyaz ama sanki gebelik öncesinde de aynı böyleydi çok aşırı değil ama gün içerisinde oluyor .

Evet bazen hemen düşmüyor benim de en son enfeksiyon hastalıklarına gittim o 4 gün sonra düşmüştü ikili taramanızda iyiymiş çok şükür darısı bize hepimize

Ahhh canım bende öyleyim mahvoldum 2 gündür acile gidip serummu taktıralım bilmiyorum parol içtim gündüz dün de aynı şekilde ama çok fayda etmiyor ılık duş aldım şimdi soğuk buz koycam çok geçmiş olsun sizede ben birde migren ve fibromiyalji hastasıyım .

Merhaba nasıl geçti serklaj? Genel anestezi mi oldu ağrılı bir şey mi benimde haftaya korkuyorum

Merhabalar arkadaşlar listeye kim ekliyor defalarca kez soyledim ama yine unutuldum galiba sat 6 mayıs yaş 33 3. Gebelik hatay

12+6 dayım kızlar resmen 12. Haftadan sonra kusmaya başladım, normal mi ya? Uyanır uyanmaz ağzıma bişey atıyorum burnumdan geldi bu sabah iliğim kesildi, bademciklerim ters döndü bu ne ya
Ben 5. Haftadan beri kusuyorum şuan hastanedeyim yatışım yapıldı 2 gündür yatıyorum daha önce 8 haftalıkken 3 gün yattım hep vitaminsiz kaldığım için 58 kilodan 53 e düştüm daha almadım kilo ama mide bulantısı kusma hiç geçmiyor denemediğim şey kalmadı bugün serumlar ve iğneler de etki etmedi

Bende dun bugun cok kötüydüm covitmiyim acaba diye ödüm kopuyor asiri bir bas agrisi ve halsizlik tatilden döndüm güneşmi carpti acaba bilmiyorum fena yandim ama

Bende dun bugun cok kötüydüm covitmiyim acaba diye ödüm kopuyor asiri bir bas agrisi ve halsizlik tatilden döndüm güneşmi carpti acaba bilmiyorum fena yandim ama
Bence kesinlikle hormonal diye düşünüyorum benim migrenide tetikledi ağrı tipi çok önemli göz kapaklarınız acıyormu dokununca küme tipi olabilir tez vakit bu ağrılardan kurtulalım çok geçmiş olsun

merhaba herkese, iki gebelik arasında 1 yıldan az zaman olan var mı? Nasıl ilerliyor süreciniz. 9 bucuk aylık oğlum var şimdi 13+1 tekrar hamileyim. Ve şimdiden çok yorgun oluyorum yetişemiyorum.
Merhaba benim var şuan bebeğim 13 aylık bende 12+3 günlük hamileyim bende çok yoruluyorum hem iş hem ev hem bebeğim birde yemek yemeyi hiç sevmeyen bir bebeğim var allah yardımcımız olsun

Canım ben hep 15 euro’luk aldığım için beni etkilemiyor şaka bi yana ben yurtdışındayım burda ikili promosyon paketleri oluyor 27 euroya. Türkiye’de herşeyin fiyatı artıyor evet alınan kar kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…