- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Bol bol şanslar güzel haberlerKızlar merak ettirdiysem kusura bakmayın nolurrrrsabahtan beri bahtsız bi gün oldu
Temizlikçi tr ye gitti iki haftalığına. Kardeşi gelecekti bugün, anlaşmıştık. Sabah ekti benievim hala temizlenmedi yani
Neyse doktora gittik. Kapıda ilk kez bu kadar sıra vardı, sanki devlet hastanesi gibi. Normal doğuma girmiş adam, ne zmn çıkacağı belli değildi, sekretere sorduk sıradaki en son hasta sizsiniz diyince yarına aldık tekrar bi randevu. Yarına gerek yok sonra gidelim vs deyince modumu düşürdü, cinsiyetten ziyade açıklık var mı diye heyecan yaptım zaten. O sırada yağız yerlerde süründü , yaladı yerleri resmeneşim sinirlendi bu ara çok hamile çünkü kendisi niyeyse delirtti beni. Çocuğa kızınca sinir oldum. Çünkü alışveriş, park, gezme nerden dönersek duş alıyoruz zaten. Aslında yarın eşimsiz gitmeyi bile düşünüyorum doktora sinirimi bozdu . İşte böyle
Yarın için şans dileyin
Valla ha bire yaşıyor mu diye farklı farklı doktorlara kontrole gidiyordumKardeş biraz daha bekleseydin doğumda hisserdin
Dedi ve bebeğin tekmesini 30. Haftada hissetti ahahaha
Benim 6. Haftadan beri sarı krem ve bazen yeşil olarak sürekli değişen bir akıntım var bende de kaşıntı yok koku yok ama kasığıma ağrı yapıyor. Hormonlar yapıyormuş dedim ya haftasonu doktor randevusunu iple çekiyorum artık 13. Hafta olucam. İnşallah bir çaresi bulunur.Kızlar ya bişey sorcam size . Afedersiniz ama sizin vajinal akıntınız ne renk oluyor benim krem rengi şeklinde geliyor beyaz olması lazımmış öyle mi ? Enfeksiyon belirtisi için sapsarı mi olması lazım ? Anlamadığım için doktora da soramiyorum , koku ve kaşıntı yok
kan hacmindeki artış nedeniyle oluyormuşSıcağa hic çıkmıyorum. Surekli klima.acik. aksam biraz hava almaya çıkıyorum sadece. Suyu da midemin el verdiği ölçüde zorlayarak içiyorum. Daha öncesinde bas ağrısına bol su içince gecerdj. Bh hormonlardan herhalde bor turlu geçmedi geçmiyor
Ah canım inşallah enfeksiyon değildir ya benin haberdar et olur mu canimBenim 6. Haftadan beri sarı krem ve bazen yeşil olarak sürekli değişen bir akıntım var bende de kaşıntı yok koku yok ama kasığıma ağrı yapıyor. Hormonlar yapıyormuş dedim ya haftasonu doktor randevusunu iple çekiyorum artık 13. Hafta olucam. İnşallah bir çaresi bulunur.
Canım benim ki beyaz ama sanki gebelik öncesinde de aynı böyleydi çok aşırı değil ama gün içerisinde oluyor .Kızlar ya bişey sorcam size . Afedersiniz ama sizin vajinal akıntınız ne renk oluyor benim krem rengi şeklinde geliyor beyaz olması lazımmış öyle mi ? Enfeksiyon belirtisi için sapsarı mi olması lazım ? Anlamadığım için doktora da soramiyorum , koku ve kaşıntı yok
Evet bazen hemen düşmüyor benim de en son enfeksiyon hastalıklarına gittim o 4 gün sonra düşmüştü ikili taramanızda iyiymiş çok şükür darısı bize hepimizeYa benim ikili tarama sonucum e nabıza düşmüyor,doktorla görüştüm bugün için ara demişti,çok şükür her şey yolundaymış ama kan testi sonucu görünmüyor normal mi bu kaç gün sonra düşer acaba 1 hafta oldu zaten,e nabızda normalde kan verdiğimde yazıyordu giriş kaydı gibi o da görünmüyor
Ahhh canım bende öyleyim mahvoldum 2 gündür acile gidip serummu taktıralım bilmiyorum parol içtim gündüz dün de aynı şekilde ama çok fayda etmiyor ılık duş aldım şimdi soğuk buz koycamCanim bas agrisinda Nirvana yaşıyorum. Ara ara ağrıyordu hic ilac içmedim. 1 gun sürüyordu en fazla. Ama bu seferki hem.cok.siddetli hemde 2 gundur hic durmadan agriyor. 12 de bir parola ictim o zoklamasi biraz hafifledi. Ama.simdi yine arttı. Bir tane daha ictim 4 saat arayla. Gecsin diye surekli dua ediyorum. Ama ilk başladığında hafifken içseydim belki bu kadar olmazdı. Durumunu gozlemlw ona gore ic derim. Dayanılmaz bir hal.aliyor yoksa
Merhaba nasıl geçti serklaj? Genel anestezi mi oldu ağrılı bir şey mi benimde haftaya korkuyorumSlm anneler hasta olanlara geçmiş olsun okuyamadım hepsini benim cinsiyet belli oldu Allah bağışlasın erkek 3erkek olacak 10 önce erkeğe benziyor dedi 5gun öncede erkeğe benziyor dedi dün serklaj dan çıktım yine sordum kaç defa diyecem dedi erkek
Benim haftaya yapılacak Erkan Türköz yapacak inşallah sıkıntısız geçiririmSerklaj bu haftalarda mı yapılıyor?
Bana 11.haftada erkek dedi şuan kesin erkek dediGünaydın kizlar 12.haftada cinsiyet öğrenen oldumu ya çok merak ediyorum hep rüyamda görüyorum cuma günü 2li test için gidicem doktora ogrenebilirmiyim acaba
Ben 5. Haftadan beri kusuyorum şuan hastanedeyim yatışım yapıldı 2 gündür yatıyorum daha önce 8 haftalıkken 3 gün yattım hep vitaminsiz kaldığım için 58 kilodan 53 e düştüm daha almadım kilo ama mide bulantısı kusma hiç geçmiyor denemediğim şey kalmadı bugün serumlar ve iğneler de etki etmedi12+6 dayım kızlar resmen 12. Haftadan sonra kusmaya başladım, normal mi ya? Uyanır uyanmaz ağzıma bişey atıyorum burnumdan geldi bu sabahiliğim kesildi, bademciklerim ters döndü bu ne ya
Bende dun bugun cok kötüydüm covitmiyim acaba diye ödüm kopuyor asiri bir bas agrisi ve halsizlik tatilden döndüm güneşmi carpti acaba bilmiyorum fena yandim amaAhhh canım bende öyleyim mahvoldum 2 gündür acile gidip serummu taktıralım bilmiyorum parol içtim gündüz dün de aynı şekilde ama çok fayda etmiyor ılık duş aldım şimdi soğuk buz koycamçok geçmiş olsun sizede ben birde migren ve fibromiyalji hastasıyım .
Bence kesinlikle hormonal diye düşünüyorum benim migrenide tetikledi ağrı tipi çok önemli göz kapaklarınız acıyormu dokununca küme tipi olabilir tez vakit bu ağrılardan kurtulalım çok geçmiş olsunBende dun bugun cok kötüydüm covitmiyim acaba diye ödüm kopuyor asiri bir bas agrisi ve halsizlik tatilden döndüm güneşmi carpti acaba bilmiyorum fena yandim ama
Merhaba benim var şuan bebeğim 13 aylık bende 12+3 günlük hamileyim bende çok yoruluyorum hem iş hem ev hem bebeğim birde yemek yemeyi hiç sevmeyen bir bebeğim var allah yardımcımız olsunmerhaba herkese, iki gebelik arasında 1 yıldan az zaman olan var mı? Nasıl ilerliyor süreciniz. 9 bucuk aylık oğlum var şimdi 13+1 tekrar hamileyim. Ve şimdiden çok yorgun oluyorum yetişemiyorum.
Açıkçası ben hep duş sonrası giyinmeden önce sürüyorum dikkatimi çekmedi leke konusuGiysilerde leke bırakıyor mu hindistan cevizi yağı
Canım ben hep 15 euro’luk aldığım için beni etkilemiyorBu arada takip ediyor musunuz bilmiyorum ama lieraca bir süre önce baktım fiyatı 250 liraydı. Gebelik planladığım için önden stok yapsam mı diye düşündüm ama almadım. Ve şimdi fiyatı 289 tl olmuşkeşke alsaydım diyorum önceden ama insan bilemiyor hamile kalacak mı kalmayacak mı. Netleşmeyince öteledim. Yani siz de fiyatı 400lere 500lere çıkmadan alın bence. Çok artacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?