2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhabalar arkadaşlar listeye kim ekliyor defalarca kez soyledim ama yine unutuldum galiba sat 6 mayıs yaş 33 3. Gebelik hatay
listeyi oluşturan arkadaşımız uzun bir süre gelmeyince biz de eklenemedik. daha sonra konu sahibi değişti M MaviFeslegen oldu.
Siz etiketlemediğiniz için cevapla ben etiketleyeyim dedim, görünce ekler sizi de

Merhaba nasıl geçti serklaj? Genel anestezi mi oldu ağrılı bir şey mi benimde haftaya korkuyorum
Korkacak bi şey yok. Genel anesteziyle 20 dk da yapılıyor. İlk bikaç gün operasyona bağlı leke olabiliyor. Asıl dikkat edilmesi gereken, enfeksıyon. Bol su, ütülü pamuklu çamaşır gerek

Korkacak bi şey yok. Genel anesteziyle 20 dk da yapılıyor. İlk bikaç gün operasyona bağlı leke olabiliyor. Asıl dikkat edilmesi gereken, enfeksıyon. Bol su, ütülü pamuklu çamaşır gerek
İşlem sonrası ağrı filan oluyor mu acaba ağrı kesici veriyorlar mı
Bir de sonra o dikişler alınıyor mu doğum sonrası

Krem sarı açık kahve arası oluyor, koku kaşıntı yok ama gebelik öncesi bu kadar akıntı da yoktu. Beni asıl korkutan arada içinde kan pıhtıları görüyorum ama doktor olabilir dedi

Kızlar kabız için ilaç kullanan varmı,ben en başından beri neredeyse sorun yaşıyorum artık dayanamicağım raddede,kayıs zeytinyağı şu bu hiçbiri çözmüyo,kabız+hazımsızlık birleşince midemden itibaren karnım o kadar şiş ki hareketlerim kısıtlanıyo resmen özellikle akşamları,sadece sabahın 8-9 unda yemek yersem akşama kadar aç gezersem olmuyo napıcam ben ya,bi kaç ilaç var okuduğum doktorunda önerdiği ama almamıştım ha çözüldü ha çözülecek diye ama olacak gibi değil,siz yaşadınız mı bunu ilaç gerçekten rahatlatıyomu gebelik öncesi gibi günde en az 2 kere lavaboya çıkabiliyomusunuz

Ah canım inşallah enfeksiyon değildir ya benin haberdar et olur mu canim
Ederim ne biliyorsam paylaşırım Ben senin enfeksiyon olduğunu sanmıyorum. Endişelenme. Çünkü doktor korkulacak bişey değil dedi bana öyle dediyse sen hiç korkma. Bir de 12. Haftayı bekleyelim demişti. Bizim çoğunluğumuz geçtik nerdeyse riskli haftaları çok şükür.

Bide bu kabız yüzünden sigaramı içsem bi tane diyorum bıraktım ben gebe olduğumu öğrennir öğrenmez normalde vücudum çok alışık sigaradan sonra tuvalete girmeye, ağlıyorum sinirimden ya offf

Günde 2 kere değil tabi ama elhamdülillah büyük oranda düzeldi benim. Bazen iki günde bir bazen her gün çıkabiliyorum. Bende önceden mide rahatsızlığım olduğu için zaten kabız oluyordum. Hamileliğin basında çok fazla oldu. Gastroentroloji doktoruma mesaj atıp sormuştum bana
Duphalac 3x1 ve optifibre 2x1 bunları tavsiye etti. Duphalac hamilelikte kullanilabilen bir ilacmis. Ben almadım. Optifibre ise lif desteği sağlıyor. Optifibre almıştım sadece fasulyeden elde ediliyormuş ilaç içime sinmedi. Aslında hakiki sızma zeytinyağı baya şifa ama düzenli kullandınız mi? Ve market ürünü olmasın doğal olsun mümkünse.
Ben her gün kahvaltı da yumurtamı zeytinyağı ile yapıyorum ve fazladan bir yemek kaşigi zeytinyağına ekmek batırıp yiyorum. Akşam da salatama iki yemek kaşigi kadar ekliyorum ancak düzenli kullanıyorum. Kahvaltıdan sonra 2 bin 500 adim atıyorum. Akşam yemeğinden sonra da 3 bin ile 3 bin 500 arası adim atıyorum. Hareketsizlikte kabizligi arttırır.
Bu şekilde baya düzene soktum. Hamileliğim basında çok kötüydüm 5 günü geçiyordu. Optofibreyi de o 5 günlük gecikme sürecinde kullandım sadece başka almadım.

Ben her iki günde bir çıkabiliyorum artık alıştım. Doktor progestan ilacından dolayı öyle dedi. Hep şişim. Ve zayıfım. Bir anlamsız hallerdeyim. Sürekli kuru incir ve kayısı kurusu yiyorum. ben bazen sıcak suya giriyorum belime ve karnıma sıcak su vuruyorum ama kaynar değil. Bazen işe yarıyor

Çok şükür canım benim

Ay allah razı olsun bin kere yarın bi sorayımda alayım ilaç çözmüyo ne zeytinyağı ne bişey

Ben zorda kalınca dupholac alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…