2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay allah razı olsun bin kere yarın bi sorayımda alayım ilaç çözmüyo ne zeytinyağı ne bişey
Inşallah şifa olur. Doktoruna danisirsin zaten aynı ilacı tavsiye eder muhtemelen çünkü hamielilikte bunu verebiliyorlar .
Optifibre direk kabızlık ilacı değil ama lif desteği sağlaması iyi oluyor zor zamanlarda. Ben o zaman kullandım faydasını gördüm ancak pahali düzenli kullanamam diye zeytinyağı ve yürüyüşe ağırlık verdim o da iyi geldi.
Zeytinyağı tek başına yeterli olmuyorsa yürüyüşe de başla istersen doktorun aksini söylemediyse . Bir riskin yoksa.
Şifa olsun inşallah bilirim ne zor olduğunu

İşlem sonrası ağrı filan oluyor mu acaba ağrı kesici veriyorlar mı
Bir de sonra o dikişler alınıyor mu doğum sonrası
Agrı kesici, enfeksiyon önleyici iğne vuruyorlar serumun içine. Sadece operasyon esnasında bi gazlı bez koymuş oluyorlar, onu çıkarınca cok az bi acı oluyor o kadar.
Eğer normal doğum istersen 37 de , acısız şekilde alıyorlarmış. Sonra bol yürüyüş öneriliyor her hamileye olduğu gibi.
Ben spiral sezeryan istemiştim. Bebek doğduktan sonra, en son dikişi aldı dr.

Kuzzuuum kuzuuum yürüyorum bu seferde kasık ağrısı bastırıyo istediğim kadar yavaş yüriyim resmen sıkıştım kaldım, bu ilacı içinde o karındaki fazla şişkinlik dinip normale döndürüyomu peki kendimi 7 aylık gibi hissediyorum göğüs altımdan itibaren şiş dümdüz hani böyle alkol göbeği olur ya erkeklerde sert yuvarlak,resmen öyle akşamları ve ben zayıfım öyle kilolu değilim normal kilom

Canım günlük en kadar su içiyorsun peki ? 2 litrenin üstüne çıkıyor musun ?

Kaç saate girebiliyosun peki, bugün kahrola kahrola sabah 1 akşam 1 soda içtim belki en azından midemi rahatlstır dedim o bile olmadı çok üzülüyorum
Akşam yemeğinden sonra alıyorum sabah işe gitmeden etki ediyor ama kilonuza göre ayarlayın ben bi kere yanlışlıkla çok kullanmıştım ishal kusma ölüyorum sandım

Bende geçen hamilelikte duphalac içtim şişe şişe kabızlık öldürdü beni biraz şekerli bişey içerken migdem bulanirdi bol su içmeye çalışın bir de

Canım biraz düzenli kullanmak gerekiyor ben tam hatırlayamadım ama ya 2.gün ya da 3.gün kullanım sonucu lavaboya çıkabilmiştim. 5 gündür çıkamıyordum yalnız o yüzden ilaç gibi gelmişti bana.
Siskinlik kabızlık yüzünden oluyorsa evet azalır ancak mide sindirimeme sebebiyle oluyorsa yani hazımsızlık varsa maalesef çünkü benimde mide rahatsızlığım var. Hamileliğimin başından beri en yoğun yaşadığım olay hazımsızlık. Mideyle alakalı olunca başka çözümler de gerekebilir bize hamileyiz diye mide koruyucu da vermiyorlar
Ben her gün gaviskon içiyorum o bir miktar şiddetini azalttı diyebilirim.
Bir de meselâ bana süt ürünleri dokunuyor. Şişiriyor. Laktozsuz süt, yoğurt ve peynire geçtiğimden beri daha rahatım.
Sıfırlanmadi ama bende kronik gastrit var ondan sebep olabilir. Yine de rahatladım.
Sende eğer süt ürünü tüketiyorsan ki hamilelikte tüketmemiz lazım, laktozsuz deneyebilirsin. Sindirimi yormuyor hazmı daha kolay.

Akşam yemeğinden sonra alıyorum sabah işe gitmeden etki ediyor ama kilonuza göre ayarlayın ben bi kere yanlışlıkla çok kullanmıştım ishal kusma ölüyorum sandım
Aradaki farka bak... Normalde bide üst karnım kaslı benim şişmez midem hiç inanamıyorum böyle olduğuna bunun daha 8-9ayı var şuan çözülmezse bittim ben bu rahatsızlıkla

Eklentiler

• BeautyPlus_20220811233936865_save.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 109
Aradaki farka bak... Normalde bide üst karnım kaslı benim şişmez midem hiç inanamıyorum böyle olduğuna bunun daha 8-9ayı var şuan çözülmezse bittim ben bu rahatsızlıkla
Ay masallah inceciksin ben kilolu hamileyim ya boyumda kısa sanki 5 aylık gibi oldum

Ay masallah inceciksin ben kilolu hamileyim ya boyumda kısa sanki 5 aylık gibi oldum
Yerim seni keşke incecik olsam bakma belim ince diye öyle duruyodur artık o da yok 155 boyum kilom 54.4 gebelik sonra 1.5 kg aldım ama şişkinlik işte,o kadaaar bebek isteyen biriydim ki bu sorunlar yüzünden 2 gün iyi geçiyosa 5 gün zehir oluyo

Canım günlük en kadar su içiyorsun peki ? 2 litrenin üstüne çıkıyor musun ?
2 litreden fazla içiyor olabilirim. Çünkü gece de üşenmeyip kalkıp dolaptan soğuk suyu alıp ılık su yapıyorum. Sabaha kadar wc tabii. hiç bir şey işe yaramıyor. Ama yürümek de iyi geliyor bak dediğin gibi. Hareketsizlik de yapıyor. Bazen de sıcak duş.

Bu gün ne oldu kızlar kv aradı nasıl olduğumu sordu bende iyiyim ama biraz mide eksimem var dedimolur o bebek saçlı demekki dedi bende daha tüyü bile yok dedim sen herşeyi kitaplardan öğrenemezsin birazda anne tecrübesine güven dedi neden arıyor ki anlamıyorum yani biz doktorlara boşuna para ödüyoruz kızlar bizim ilimde bilimde tıpta çığır açmış kv lerimiz varken

Evet ya haklısın valla çünkü ne zaman yürüyüş yapsam çok düzenli WC giriyorum. Bende öyle 2,5 litreden fazla içiyorum dur

Bende öyle kuzum sabah göbek inmiş öğleye kadar bı kahvaltı yemeği ne kadar olabilir ki hemen sisiyorum hiçbir kıyafetim olmuyor. Midem çok şişiyor benim de ben ne zaman tatlı yesem demir hapinj içsem böyle oluyor davul geziyorum . Eşim hadi göbeği anladım da miden niye böyle diyor

Ben de çok şükür o kadar ileri derece değil çok geçmiş olsun zor durum kusma bulantı hissi ben de prilam ile günü kurtarmaya çalışıyorum ama tabi sizinki kadar zor geçmiyor süreç

Canım ağrın varsa yürüyüş de olmaz sana Allah'ım şifa versin şuan itibariyle ne rahatsızlığın varsa bitsin. İnşallah doktor iyi bir çare bulur

Neden vermiyorlar sana mide ilacı? Ben acillik oldum geçen gün mide ağrısından, yazmıştım buraya da. Doktor mide koruyucu ve şurup verdi. Kendi doktoruma da sordum içebilirsin bunları dedi. Midem kötü olduğunda kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…