2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende de böyle. Bir süre hissediyorum sonra sessizliğe gömülüyor oğlum

Oluyor cnm bazen gün boyu hiç olmuyor bebeğin pozisyonuna göre hissedemiyoruz bazen

Bende de böyle. Bir süre hissediyorum sonra sessizliğe gömülüyor oğlum
ay iyi bari demek ki normal önceden doğum zamanını düşünmek bile istemezdim, artık bir an önce o zamanlar gelse de bu düşüncelerden kurtulsam diye bekliyorum o zaman dertler artacak ama en azından gözümüz görecek, böyle bir bilinmezlikle yaşamak çok zor geliyor bana

Oluyor cnm bazen gün boyu hiç olmuyor bebeğin pozisyonuna göre hissedemiyoruz bazen
zaten nereye gitse sıkıntı yapıyorum yok yukarı çıktı yok aşağıya indi yok orda yok burda evladım bi memnun edemedi beni

zaten nereye gitse sıkıntı yapıyorum yok yukarı çıktı yok aşağıya indi yok orda yok burda evladım bi memnun edemedi beni
Bende her koşulda evham yapacak bi şey buluyorum önceden balık gibi hissediyordum hareketlerini şimdi sadece tekme hissediyorum sanki neden mesela niye noldu da dğeişti

Sen diyince nbl yi araştırdım. Kullanıcı yorumlarında, herkes candida çıkınca doktor tavsiyesi üzerine almış. Yan etkileri de varmış. Sen de oku ona göre al istersen canım. Madem işin içindesin, kendin araştırır kullanırsın doğal bi şeyler

Zaman zaman olur. Çünkü daha yeni hissediyorsun ve alanları hala geniş ama bebekler küçükler. Haftan az daha ilerleyince , uykudan uyandıracak seni hareketleriyle zaten. O zmn başlayacağız saatte kaç tekme attı diye not alınacak

kızlar yavuz ismi hakkında bi bilginiz var mı?
benim araştırmalarıma göre anlamı hep kötü, kan döken gibi anlamları var
Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır diyo ya atasözünde , ondan iyi bi anlamı olmayabilir bebeğim
Bi öneri veriyim mi
Yağız nasıl

Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır diyo ya atasözünde , ondan iyi bi anlamı olmayabilir bebeğim
Bi öneri veriyim mi
Yağız nasıl
ay sana bisey diyim mi yağız olabilir
az önce konuşuyorduk eşime olabilir dedirten isimlerden kendisi aklıma direk sen geldin ben yağız olsun dedim soyadımıza cok uyumlu oluyor, o da yavuz olsun dedi. sonra araştırınca yavuzdan uzaklaştık yağıza kaldık

Ayyy vallahi çok sevinirim K kendimidurduracakdegilim de yağız koyacaktı hala vazgeçmediyse

Yaşasın

Sen de koy bacım valla modası geçmeyen, anlamlı, hem bebekken hem büyüyünce kullanılabilecek isimlerden ve y harfiyle imza güzle oluyor
Ya imza mı ilahi renkli ama haklısın E harfiyle falanda güzel oluyor, bide esmer yağız delikanlı olursa off bak sen yakışıklılığa MaşaAllah

Kemal ,Mete , Atilla, Kağan, Alper, böle güncellerden Doruk falanda güzel ama içine sinmezse olmuyor işte
Mete kizlik soyadim. Cok beğeniyorum ama anlamına daha çok odaklanıyor esim isim düşünürken.
Bedreddin dedi bir kere bu çocuk kasap mi olacak dedim güldüm. İslam nuru. Islamin gunesiymis anlami. Kaybettigim bebeğime suleyman ismini vermiştik. Basta garip gelmsiti ama sonra çok alışmıştım.
O yuzden temkinli ilerliyoruz hala. Isim aramak için erken diyor esim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…