2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
kızlar yavuz ismi hakkında bi bilginiz var mı?
benim araştırmalarıma göre anlamı hep kötü, kan döken gibi anlamları var
Canım Yavuz lar çok zor, çetin oluyor. Erkek olsaydı bu Selim, Erdem, Ayaz, Rüzgar, Kuzey vardı benim aklımda. Oğlumda Yankı istemiştim ama eşim Yankıı kıı kıı kıı diye dalga geçerler demişti ama hala Yankı nın da çok karizmatik olduğunu düşünüyorum.

Ya bu dalga geçme seyleri de yok mu
Bide isimle soy ismin bas harfine dikkate tek gerekiyormuş. Küfür gibi oluyor bazıları.
Bende güney ismini cok beğenirim. Biraz bunun üzerine düşüneyim

Ben ayaz ve rüzgarın da zor olabileceğini düşünüyorum açıkçası. Ayaz, kuru soğuk gibi ya anlamı; rüzgar da esiyor fln diye
Erdemle selim iyi iyi

ismin anlamı da tam olarak öyle zor ve çetin

Ya bu dalga geçme seyleri de yok mu
Bide isimle soy ismin bas harfine dikkate tek gerekiyormuş. Küfür gibi oluyor bazıları.
Bende güney ismini cok beğenirim. Biraz bunun üzerine düşüneyim
Ama okulda fln dalga geçmesinler yazık ya hatırlasana okulda gözlüklülere dörtgöz derlerdi çocuklar cok acımasız oluyorlar birbirlerine küçükken maalesef. Bi de Ergenken

benimki de erken diyor ve hiç ciddi bakmıyor ama bence erken değil cünkü anca karar verip icimize sindireceğiz ve isimli seyler yaptiracagiz onlar da hemen olmuyor uzun sürüyor ama anlatamıyorum derdimi

Ben ayaz ve rüzgarın da zor olabileceğini düşünüyorum açıkçası. Ayaz, kuru soğuk gibi ya anlamı; rüzgar da esiyor fln diye
Erdemle selim iyi iyi
Hakikaten isimler karaktere sirayet ediyor ama inanıyorum. Mesela Eymen ler çok hareketli oluyor, sahabe adı Eymen a. s. ve o da öyle hareketli ele avuca sığmaz biriymiş. Yusuf ların hep temiz güzel yüzlü olduğunu düşünürüm. Ömerlerin sakin yapılı ama damarına basılınca çok hiddetli olduğu gibi.. Oğlumun adı Kerem, hep cömert oldu. 2-3yaşında bile paylaşımcıydı, hiç benim oynamasın dokunulmasını yoktu. Hala çok cömert. Ben yasak olan şeyleriçok cazip bulurum mesela çok cezbeder beni yasaklar.. Hep isimden bunlar

Karnım sola doğru yamuk duruyor benim gibi olan var mı ilk gebelikte hiç böyle bişi dikkatimi çekmemiştim şu an bariz yamuk göbekliyim

katiliyorum isimlerin etkisi burctan daha fazla bence bu ayin sonunda azeri bi arkadas dogum yapacak esi turk ogullarina Aden ismini koyacaklarmis, ilk defa duydum ama hosuma gitti anlami da guzel.

Canım anlamak mümkün değil . Ben 17..haftamda öyle bir midem bulaniyotdu ki anlatamam hemde midem sürekli eksiyordu demir ilacını geve yatarken içtim o dönem. Şimdi bulantılarım kesildi demir ilacını hiçbir yan etkisini yaşamıyorum. Bence hormonlarının dalgalanması bu

Ama okulda fln dalga geçmesinler yazık ya hatırlasana okulda gözlüklülere dörtgöz derlerdi çocuklar cok acımasız oluyorlar birbirlerine küçükken maalesef. Bi de Ergenken
Ben güney ismini sevdiğimi dediğimde de esim dedi okulda dalga geçerler. Güney doğu dogu Anadolu diye dedi

katiliyorum isimlerin etkisi burctan daha fazla bence bu ayin sonunda azeri bi arkadas dogum yapacak esi turk ogullarina Aden ismini koyacaklarmis, ilk defa duydum ama hosuma gitti anlami da guzel.
İlk çocuğumda kız olursa düşünmüştüm Aden i. Ama sonra annemlerin orada oturan Suriyeliler vardı, oğullarının adı Aden Di. Habire sokakta adeen adeen diye bağıra bağıra soğuttular beni. Bide Aden cenneti anlamının yanısıra ad kavminden olan diye de geçiyor Kuranda Aden. O da Nuh tufanı da helak edilen bi kavimmiş. Öyle olunca soğumuştum o isimden de.

O ismin aslı Adin miş. Amcamın kızı da oğluna Aden ismi koyacaktı doğum yaptığı gün kayınvalidesi uyarmış Adin olarak değiştirdi. Birde bu aralar Arden ismini duydum çok

Benim crp 8 iken kanama geçirdim, antibiyotik vermedi dr önemsemedi 22ye kadar çıkmıştı ve bu süreçte sürekli kanamam oldu. Çok şükür sonra crp önemseyen bi dr buldum bana da azitro verdi. Yani doktoru iyi bence arkadaşın. 7yi önemsemiş ve antibiyotik vermiş.
Öte yandan benim doktorum da serklaj olan hastalarına bile yat demiyor. Bilimsel çalışma yok diyor. Bende öyle bir durum olmadığı için çok dikkat etmedim o konuya açıkçası.

Kuzu senin rahim boyu olcumun yapilacakti demi oyle bisey hatirliyorum yapildi mi? Bu arada gunaydin herkese

Babamın adı ömer, dünyanın en sakin uyumlu ılımlı insanıdır. Ama bi tartışmada amcam üzerine çok gitti adamı öldürecekti az daha. Tövbe allahım travmamdır.

Tam da bu gün uygulamada çıktı karşıma teşekkür ederim
Ay sana spoiler vermek istiyorum yarın ya da ertesi gün sana bebeğiniz sizin sesinizi tanıyor ayırt edebiliyor diye yazı çıkacak sen de böyle mayışcan , aklını bi yitirip gelicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…