2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ay sana spoiler vermek istiyorum yarın ya da ertesi gün sana bebeğiniz sizin sesinizi tanıyor ayırt edebiliyor diye yazı çıkacak sen de böyle mayışcan , aklını bi yitirip gelicen
Ne büyük bir mucize ya gerçekten. Sesimi duysun duymasın her gün şarkı söylüyorum kızıma, Armin minnoş balkız diye şarkı yaptım hahaha

Babamın adı ömer, dünyanın en sakin uyumlu ılımlı insanıdır. Ama bi tartışmada amcam üzerine çok gitti adamı öldürecekti az daha. Tövbe allahım travmamdır.
Ayy benim dedemin adi da ömer gercekten o da oyle cok sakin anlayisli bi insandi ama sinirlenince gozu donerdi
Aşkitom bugün yapılacak , haber vericem merak etmeyin
Hadi hayirli haberlerle gel kuzum
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Sabah 7 de hortlamam disinda bi sorunum yok cok sukur yabiraz panikle uyandim bugun uzun zamandir kontrol edebildigim anksiyete ataklarim biraz yokladi sanki gitse de gelmese sen nasilsin kuzu

Ben de iyiyim canım çok sağol. İnşallah üstesinden gelirsin. Kusura bakma bu konuda bilgisizim nasıl bir şey bu yaşadığın şey ve neler hissediyorsun daha doğrusu nasıl anlıyorsun

Ben de iyiyim canım çok sağol. İnşallah üstesinden gelirsin. Kusura bakma bu konuda bilgisizim nasıl bir şey bu yaşadığın şey ve neler hissediyorsun daha doğrusu nasıl anlıyorsun
Kuzum her seyin en olumsuz ihtimalini dusunuyosun iste olmadan olacagi dusunup kendini yoruyosun nefessiz kaliyosun ani atak gelince boyle sirtindan soguk ter bosaliyo beyninde binlerce dusunce falan kimse yaşamasin ya Rabbim yasayanin da yardimcisi olsun bi an once atlatsin

Serklajda ilk günler çok önemli yatılmalı tabiki,, ama sonrasıda önemli yoğun tempolu bir işte çalışılıyorsa rapor alınmalı, uzun süre ayakta kalmak asla önerilmiyor 1 saat banada çok geldi, zaten serklajdan bi süre sonra drlar evinde yavaşça yemeğini günlük işlerini uzun süre ayakta kalmammak kaydıyla yapabilirsin diyorlar tamamen yat demiyorlar,,, rutin çalışma hayatınada dönmek riskli özellikle yoğun tempolu çalışılıyorsa, aslında bunların hepsi dra göre değişir ama genel bu şekilde serklaj olan tanıdıklarım.

Ben de henüz almadım doktorum birşey demedi Bebek büyüyorsa sorun yoktur bence Hatta iyi beslenemiyorumdur diye diyetisyene başladım Hatta biraz zayıfladım gibi Göbek olsa da hala normal kıyafetlerimi giyiyorum
Bir tane arkadaşım.7 aylik hamileyken 3 kilo aldım.demisti
Ama karni kocaman sivri top gibiydi. Hamile olunca zayıflıyorum karnim büyüyor diyordu. Gecenlerde dogurdu hicbir problem yok. Ilk bebegi de öyleymiş. Buyugu zaten canavar gibi

Valla ben de öyle birdurum olmadığı için çok akıl vermedim açıkçası , ama gittiğim hoca soru cevap yapıyor sürekli kulağımda öyle kalmış yatış önermiyorum diye belki ilk günler hariçtir. Ya da ben eksik dinledim vs. Doktorun adı çağrı gülümser bu arada. İnstada da baya faal bir doktor

Annem de hep hamileliklerinde zayıflamış. Ama kardeşim de ben de 4.5 kilo doğmuşuz

Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim yardımcın olsun.

Kızlar detaylı için randevu alanlar var mı. Gününüz belli mi?
Benim gideceğim prof illa 21.hafta istiyor. Aslında 18-23 arası yapılabiliyor ya ben haftaya gitmek istiyorum hem serviks de baksın detaylı hem bebişe diye ama kabul eder mi bilemedim. 20 haftalıkken arayın demişti sekreteri normalde randevu için

21. Hafta daha net oluşmuş oluyor organlar diye olabilir aslında. Sonuçta onunda bi sebebi vardır. 20. Hafta da arayınca hemen çağırır canım zaten.

Amin kuzum Allah razi olsun

Ben 20 eylul haftasinda gidicem kuzum. Buyuk ihtimal 23 eylulde yaptiririm Allah nasip ederse. İnsaAllah hepimizin guzel sonuclari cikar Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin
İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar. Bi de sağlık ocağı tetanoz aşısı için tam 20 de mi çağırıyor

İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar. Bi de sağlık ocağı tetanoz aşısı için tam 20 de mi çağırıyor
Kuzu ben gittigimde gebeligi bildirdigim zaman bakti asilarima iste tetanoz aşin var dedi 5 aylik gibi yapalim eylul 20 de gel dedi sabah ac karnina baska testler de yapacaklar galiba aç cagirdigina gore.

Benim kan tahlilleri ve tetanoz 16+3 de yapıldı 3 ayı dolan gebelere yapılıyor diye hatırlıyorum canım. Tetanoz çok agritti kolumu 3 günde anca geçti inşallah sizde o kadar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…