2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
kizlar ben doktor araştırmasındayım detaylı için. bu perinatologların olayını çözemedim ayrı bir eğitim mi alıyor onlar? çünkü onlarda da kadın doğum uzmanı yazıyor. cihazdan başka farkları var mı acaba?

tamam simdi anladim ayrı bir bilim dali ve uzmanlık alaniymis

17 cm 228 gr erkek
Hocaya her gittiğim de kesin erkek mi diye sorduğum için artık sormadan söylüyor
Rahim ağzı uzunluğunu ölçmedi 3 hafta sonraya randevu aldık detaylı ultrason için o zaman ölçerim dedi. Bizden haberler bu kadar kızlar
Bu gidişimde baya bebeği gördüm bacakları felan tam ısırmalıktı yerim onu

Zerefim kesene göre davran. İyi bi doktor ya da radyolog da olur. Aynı şeyi görecekler. Ama ilk bebeğin, azcık paran da varsa, 4 boyutlu 5 boyutlu neyse işte son sistem olanına git.
Yağız oğlan napıyor güm güm durmuyor mu

hep 800-850₺ fiyat aldım, bana çok uygun geldi burada söylenen fiyatlara göre. yağız oğlan da duruyor yerinde valla hiç sesi çıkmıyor evladımın meraktan çatlıcam babası da hala isim bakıyor bakalım yağız olmasa bile yağız diyelim biz ona ya da miraç

maşallah
ben de senin doktora istek attım ama kabul etmedi daha

Kızlar detaylı için randevu alanlar var mı. Gününüz belli mi?
Ben 23 eylülde gideceğim hayırlısı bakalım
Ben de 16. Haftaya girdim ara ara çok halsizliğim artıyor hormonal canım hafta hafta yokluyor

Ben daha hiç hissetmedim canım valla 16 haftalığız bekliyorum bakalım zaman zaman bi tedirgin oluyorum .

Ayyy vallahi çok sevinirim K kendimidurduracakdegilim de yağız koyacaktı hala vazgeçmediyse

Yaşasın
Vazgeçmedik kuzum Yağız Ali düşünüyoruz biz bence çok karizmatik bir isim. Ve aklıma hep delikanlı, sağduyulu bir profil geliyor Yağız deyince.
Z zerefsann hayırlı olsun canım bebelerimiz adaş olacak
Yavuz ismini ben seviyorum bu arada ama isim konusunda öğretmen olmanın dezavantajı mi desem, aklıma hep öğrencilerim gelir. 10 yildir öğretmenim bir tane akıllı uslu yavuz isminde öğrencim olmadihepsi çok yaramazdı ondan vazgeçtim ben.

canim bizimki kesin değil ya sadece düşündük ama ben çok beğeniyorum hem de soyadımızla çok güzel oluyor ama benim esime belli olmaz bu konuda biliyorsunuz ki miraçı da kabul ettirememiştim yağız ali çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…