- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.940
- 683
Sonradan geliyorum ben yinecanim bizimki kesin değil ya sadece düşündük ama ben çok beğeniyorum hem de soyadımızla çok güzel oluyor ama benim esime belli olmaz bu konuda biliyorsunuz ki miraçı da kabul ettirememiştimyağız ali çok güzel olmuş
maşallah canimmKızlar selam , kontrolden geldik. Doktor yine detaylı baktı hep zaten detaylı bakıyorum dedi.. Bizim kız baya keyfine düşkün öyle takılıyor içerde. 15 cm olmuş.
Kilom ve yeme ile ilgili de gerek görmedi. Çünkü başlangıç kilomu, hamilelik öncesine göre değil verdiğim kiloya göre aldı. 12 kilo ya kadar alabileceğimi söyledi.
Haftada iki gün et bir gün balık ve sebze yemeği yemem gerektiğini, sabahları çayı kahvaltıyla birlikte içmemememi söyledi. Çay demiri azaltıyormuş. 3 günde bir kahve , hergün de bir bardak açık çay içebilirsin dedi.
Boyum 168 , kilom 48,5
Mide yanması başlayabilir dedi, rennie şurup verdi. Eğer olursa günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi.
Bebek beslenemez kilo almazsam diye düşünme o her şekilde alıyor senden dedi. Şekere dikkat et dedi. Bir de tahıllı şeyler ye. Miden içinde iyi hem de bebek içinde çok sağlıklı. Aslında kısaca Nasıl besleniyorsan devam dedi…
Benim 11 ekime randevu vermisti devlet hastanesi 23 haftalik oluyot o zamanKızlar detaylı için randevu alanlar var mı. Gününüz belli mi?
Yaa ben de aynı şeyi yaşıyorum, cok sevdigiim isimleri dusunurken hep aklima o haylaz cocuklar gelir vazgecerimVazgeçmedik kuzumYağız Ali düşünüyoruz biz bence çok karizmatik bir isim. Ve aklıma hep delikanlı, sağduyulu bir profil geliyor Yağız deyince.
Z zerefsann hayırlı olsun canım bebelerimiz adaş olacak
Yavuz ismini ben seviyorum bu arada ama isim konusunda öğretmen olmanın dezavantajı mi desem, aklıma hep öğrencilerim gelir. 10 yildir öğretmenim bir tane akıllı uslu yavuz isminde öğrencim olmadihepsi çok yaramazdı ondan vazgeçtim be
Ben tam 20. Haftamda yaptıracağım, randevumu aldım doktorumun önerdiği perinitalog yapacak ertesi gün de kendi doktorum görmek istedi bakalımKızlar detaylı için randevu alanlar var mı. Gününüz belli mi?
Benim bu gidişimde de detaylıydı, bi daha ki 20. Hafta yine detaylı. Sanırım perinatolog olduğu için böyle. Aslında gerek yok dedi ama o hallerini renkli 4 boyut görünce eriyor insan.maşallah canimm
ben de doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi bu ara. randevuma 12 gün var. randevudan 2 hafta sonra da detaylı zamanı geliyor. 2 hafta arayla doktora gitmeyeyim normal randevumu iptal edeyim diyorum. direk detaylıya giderim. ama o kadar nasıl beklicem ki
O seçilen ağzını burnunu yerim fındığınBenim bu gidişimde de detaylıydı, bi daha ki 20. Hafta yine detaylı. Sanırım perinatolog olduğu için böyle. Aslında gerek yok dedi ama o hallerini renkli 4 boyut görünce eriyor insan.ağzı burnu gözleri falan hep seçiliyor artık. Sen de şimdi görünce çok şaşırıcaksın kocaman olmuş Git git iptal etme.
Masallah minigimize. Guzel guzel büyüsün. Verdigin bilgiler cok guzel canim. Tesekkur ederiz. Şurada iki gün rahat edecektik simdi de kapida mide yanması mi varmışKızlar selam , kontrolden geldik. Doktor yine detaylı baktı hep zaten detaylı bakıyorum dedi.. Bizim kız baya keyfine düşkün öyle takılıyor içerde. 15 cm olmuş.
Kilom ve yeme ile ilgili de gerek görmedi. Çünkü başlangıç kilomu, hamilelik öncesine göre değil verdiğim kiloya göre aldı. 12 kilo ya kadar alabileceğimi söyledi.
Haftada iki gün et bir gün balık ve sebze yemeği yemem gerektiğini, sabahları çayı kahvaltıyla birlikte içmemememi söyledi. Çay demiri azaltıyormuş. 3 günde bir kahve , hergün de bir bardak açık çay içebilirsin dedi.
Boyum 168 , kilom 48,5
Mide yanması başlayabilir dedi, rennie şurup verdi. Eğer olursa günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi.
Bebek beslenemez kilo almazsam diye düşünme o her şekilde alıyor senden dedi. Şekere dikkat et dedi. Bir de tahıllı şeyler ye. Miden içinde iyi hem de bebek içinde çok sağlıklı. Aslında kısaca Nasıl besleniyorsan devam dedi…
Olabilir çünkü bu doktor daha dna test sonucu gelmeden önce kıza benziyor dedi. Neye göre dedim kemik uzunluğundan öyle bir tahmin yapıyorum ama yanılmışta olabilirİm dedi. Ama adam biliyor demekki işi. Doğru çıktı. Böle tek tek ölçüyor kemiklerinin sırtının falan. Belki diğer doktorlar baş popo ölçüyor o yüzden az çıkıyor da olabilir ama.Masallah minigimize. Guzel guzel büyüsün. Verdigin bilgiler cok guzel canim. Tesekkur ederiz. Şurada iki gün rahat edecektik simdi de kapida mide yanması mi varmışbunlar cok guzel seyler. Rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın insallah.
Birsey fark ettim dogrumu kizlarin boyu erkeklerden cabuk uzuyor sanki anne karnında ddgil mi. Erken doğmaya meyilli olduklarından mi acaba
Erkeklerinde gebeligi uzun sürüyor. Bütün teorim çöker simdi arkadaşların bilgileriyle ama olsun du
Oyyy ben eve geldiğimden beri videosuna bakıyorum bu nasıl bir aşkmış yaw, geçmişteki öhüüüüü diye aşk acılarım ağlamalarım , biri için akıttığım göz yaşları geliyor aklıma ne salaklık. Hepsi boş. Bu bambaşka.O seçilen ağzını burnunu yerim fındığın
Maşallah kuzucuga
MaşallahhhhKızlar selam , kontrolden geldik. Doktor yine detaylı baktı hep zaten detaylı bakıyorum dedi.. Bizim kız baya keyfine düşkün öyle takılıyor içerde. 15 cm olmuş.
Boyum 168 , kilom 48,5
Tabi yaaaOyyy ben eve geldiğimden beri videosuna bakıyorum bu nasıl bir aşkmış yaw, geçmişteki öhüüüüü diye aşk acılarım ağlamalarım , biri için akıttığım göz yaşları geliyor aklıma ne salaklık. Hepsi boş. Bu bambaşka.
Rabbim isteyen herkese tattırsın …
Bebikom hamilelik böle bi dönem ama neden hiç anlamıyorum. Ben de film kalitesinde şeyler görebiliyorum aradaaynı anda mı uyandık
ben çok fena rüyalar görüyorum ya çeşit çeşit ve çok gerçekçi oluyor önceden hiç görmezdim
Emin değilim zerefim. Su an tekmeliyor beni şıpabence vücudumuz bu saatte kalkmalara hazırlıyor bizi
bakın böyle gecenin bi saati kalkıp bos bos etrafa bakacaksınız hayatı sorgulayacaksınız diye
Daha dun bu konuyu konustuk arkadaslarla resmen full hd film tadinda ruyalar goruyorum bazen korku bazen dramaynı anda mı uyandık
ben çok fena rüyalar görüyorum ya çeşit çeşit ve çok gerçekçi oluyor önceden hiç görmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?