2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Sonradan geliyorum ben yine okudum tüm mesajlarınızı. Miraçı beğeniyorsaniz olabilir tabi canım içinize sinsin inşallah ☺ ben eşime söyler söylemez tamam bu olsun dedi. Çok beğendi. Diğer alternatifimiz Ertuğruldu. Belki fazla var ama bizim ailede ve çevremizde yok kismete☺ tabi eşim Yağızdan sonra Ertuğrulu istemedi. Ben ikisine de aynı sicakliktayim

Kızlar selam , kontrolden geldik. Doktor yine detaylı baktı hep zaten detaylı bakıyorum dedi. . Bizim kız baya keyfine düşkün öyle takılıyor içerde. 15 cm olmuş.
Kilom ve yeme ile ilgili de gerek görmedi. Çünkü başlangıç kilomu, hamilelik öncesine göre değil verdiğim kiloya göre aldı. 12 kilo ya kadar alabileceğimi söyledi.
Haftada iki gün et bir gün balık ve sebze yemeği yemem gerektiğini, sabahları çayı kahvaltıyla birlikte içmemememi söyledi. Çay demiri azaltıyormuş. 3 günde bir kahve , hergün de bir bardak açık çay içebilirsin dedi.
Boyum 168 , kilom 48,5
Mide yanması başlayabilir dedi, rennie şurup verdi. Eğer olursa günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi.
Bebek beslenemez kilo almazsam diye düşünme o her şekilde alıyor senden dedi. Şekere dikkat et dedi. Bir de tahıllı şeyler ye. Miden içinde iyi hem de bebek içinde çok sağlıklı. Aslında kısaca Nasıl besleniyorsan devam dedi…

maşallah canimm
ben de doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi bu ara. randevuma 12 gün var. randevudan 2 hafta sonra da detaylı zamanı geliyor. 2 hafta arayla doktora gitmeyeyim normal randevumu iptal edeyim diyorum. direk detaylıya giderim. ama o kadar nasıl beklicem ki

Yaa ben de aynı şeyi yaşıyorum, cok sevdigiim isimleri dusunurken hep aklima o haylaz cocuklar gelir vazgecerim

Benim bu gidişimde de detaylıydı, bi daha ki 20. Hafta yine detaylı. Sanırım perinatolog olduğu için böyle. Aslında gerek yok dedi ama o hallerini renkli 4 boyut görünce eriyor insan. ağzı burnu gözleri falan hep seçiliyor artık. Sen de şimdi görünce çok şaşırıcaksın kocaman olmuş Git git iptal etme.

O seçilen ağzını burnunu yerim fındığın
Maşallah kuzucuga

Masallah minigimize. Guzel guzel büyüsün. Verdigin bilgiler cok guzel canim. Tesekkur ederiz. Şurada iki gün rahat edecektik simdi de kapida mide yanması mi varmış bunlar cok guzel seyler. Rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın insallah.
Birsey fark ettim dogrumu kizlarin boyu erkeklerden cabuk uzuyor sanki anne karnında ddgil mi. Erken doğmaya meyilli olduklarından mi acaba
Erkeklerinde gebeligi uzun sürüyor. Bütün teorim çöker simdi arkadaşların bilgileriyle ama olsun du

Olabilir çünkü bu doktor daha dna test sonucu gelmeden önce kıza benziyor dedi. Neye göre dedim kemik uzunluğundan öyle bir tahmin yapıyorum ama yanılmışta olabilirİm dedi. Ama adam biliyor demekki işi. Doğru çıktı. Böle tek tek ölçüyor kemiklerinin sırtının falan. Belki diğer doktorlar baş popo ölçüyor o yüzden az çıkıyor da olabilir ama.

O seçilen ağzını burnunu yerim fındığın
Maşallah kuzucuga
Oyyy ben eve geldiğimden beri videosuna bakıyorum bu nasıl bir aşkmış yaw, geçmişteki öhüüüüü diye aşk acılarım ağlamalarım , biri için akıttığım göz yaşları geliyor aklıma ne salaklık. Hepsi boş. Bu bambaşka.

Rabbim isteyen herkese tattırsın …

Maşallahhhh günlerimiz aynı mide yanması benim için işkence oldu bişey yiyip içemiyorum ya , senin yazdığın iyi oldu doktor bana da ilaç verir belki

Tabi yaaa bu duyguları hissetmemizi sağlayan Rabbimize sonsuz şükürler Ellerini, yüzünü, saçlarını içimize ceke çeke koklayacağız doğdukları zaman.

aynı anda mı uyandık
ben çok fena rüyalar görüyorum ya çeşit çeşit ve çok gerçekçi oluyor önceden hiç görmezdim
Bebikom hamilelik böle bi dönem ama neden hiç anlamıyorum. Ben de film kalitesinde şeyler görebiliyorum arada neyse hayrolsun diycez artık
Hayır kafaya takıyorum çünkü ya alışırsa yavrular bu saatte kalkmaya Asıl kabus o zmn başlar

aynı anda mı uyandık
ben çok fena rüyalar görüyorum ya çeşit çeşit ve çok gerçekçi oluyor önceden hiç görmezdim
Daha dun bu konuyu konustuk arkadaslarla resmen full hd film tadinda ruyalar goruyorum bazen korku bazen dramgecen gun mesela hindistan gibi bi memlekette kiz cocuklarini genel ev gibi bi yere satanlardan kurtarmaya calisirken öldüm de uyandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…