2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Daha dun bu konuyu konustuk arkadaslarla resmen full hd film tadinda ruyalar goruyorum bazen korku bazen dramgecen gun mesela hindistan gibi bi memlekette kiz cocuklarini genel ev gibi bi yere satanlardan kurtarmaya calisirken öldüm de uyandim
Ya sizinki ekşınlı ya ben hep doğurduğumu görüyorum

Daha dun bu konuyu konustuk arkadaslarla resmen full hd film tadinda ruyalar goruyorum bazen korku bazen dramgecen gun mesela hindistan gibi bi memlekette kiz cocuklarini genel ev gibi bi yere satanlardan kurtarmaya calisirken öldüm de uyandim
hahahh bu senaryodan oscarlık film çıkar
benim de eşim rüyamda başkasıyla evlenmişti geçen gün, uyandım baktım yanımda duruyor nasıl sevindim öyle inanmışım

Ya sizinki ekşınlı ya ben hep doğurduğumu görüyorum
Ya sen ne diyosun var ya gecen bi korku filmi gibi ruya gormusum of bu senaryolar ziyan oluyo
benim de eşim rüyamda başkasıyla evlenmişti geçen gün, uyandım baktım yanımda duruyor nasıl sevindim öyle inanmışım
Ayyyy tum hamile arkadaslarim ayni ruyayi gormus nerdeyseben de gordum hatta uyandim baktim masum masum uyuyo sevindim iyiki ruyaymis dedim ama adami darlamayi ihmal etmedimgaribim tavrimin ruyadan kaynaklandigini duyunca ne kahkaha atti ama

o rüyayı bende gördüm. Aayyy Nası gücüme gitti ama var ya ertesi gün nasıl Mesajlar atıyorum görmen lazım ay canım kocam

Kizlar hamilelik pilatesi icin bi salonla gorustum de haftada 2 ayda 8 seans 400 tl gibi bi ucreti var 3 senedir salona gitmedigim icin piyasasini bilemedim sizce nasil

Neyse ki hepinizin ki rüya. Geçen beni biri aradı şirket numaram üzerinden. Kadın bi tuhaf konuşuyor. Eşiniz dün beni gecenin 4ünde aradı diye. Eşiniz yok mu diyo. Eşim yok hanfendi dedim. Beni niye arıyor gecenin 4ünde diyor. Hanfendi benim eşim yok evli değilim dedim kapattım engelledim yeni dolandırma şekli diye hayır gecenin 4ünde uyanıp eşimin yanımda horladığını bilmesem inancam. Bir de herşeyi geçtim eşim ki gecenin 4ünde uykusunu bölüp bir kadını asla aramaz uykuya düşkünlüğü yüzünden. Dikkat edin bu ara çoğalmış yine

Kizlar hamilelik pilatesi icin bi salonla gorustum de haftada 2 ayda 8 seans 400 tl gibi bi ucreti var 3 senedir salona gitmedigim icin piyasasini bilemedim sizce nasil
bence normal hatta uygun bile olabilir
ben 2 yıl önce reformer pilatese gidiyordum aylık 600₺di ama fizyoterapist eşliğinde olduğu için biraz pahalı bir yerdi
aslında internette de var videolar istiyorsan o sekilde de yapabilirsin

Pilates gecmisim var aslinda ama insan tedirgin oluyor bi sakatlik olur diye hocayla yapmam mantikli geliyor hem de sosyallesme babinda dusundum kış boyu evde bunalicam telasi basladi simdiden

Pilates gecmisim var aslinda ama insan tedirgin oluyor bi sakatlik olur diye hocayla yapmam mantikli geliyor hem de sosyallesme babinda dusundum kış boyu evde bunalicam telasi basladi simdiden
bi de böyle bişeye para verdin mi gitmek zorunda kalıyor insan evde kendi keyfime kalırsa yapmıyorum ben hiç

bi de böyle bişeye para verdin mi gitmek zorunda kalıyor insan evde kendi keyfime kalırsa yapmıyorum ben hiç
Kilo verirken yumusamiyik diye yapiyodum kiz yine cilginlarca ama su an hamilelikten bosverebiliyorum yuruyus yapamam kiş ortasinda en azindan pilates agrilarimi azaltir odemimi falan diye dusunuyorum

Kilo verirken yumusamiyik diye yapiyodum kiz yine cilginlarca ama su an hamilelikten bosverebiliyorum yuruyus yapamam kiş ortasinda en azindan pilates agrilarimi azaltir odemimi falan diye dusunuyorum
Kızlar agrilariniz başladı mı? Ne zaman başlıyor tam olarak. Benim karnım açken bile midem sis gibi duruyor. Yatarken sirtlarim agriyarak kalkıyorum yatağın üstüne yumuşak bir şey serip uyuyorum artık

Tam benim kafa
M MaviMabellee fiyatı çok uygun geldi. Ben de tekrar başlamak istedim aletli plates hocayla, haftada 2 gün aylık 1500 dedi. 20. Haftadan sonra kabul ediyorlarmış. Bir de hoca doktordan izin raporu istedi. Ben dün doktoruma sormayı unuttum ama zaten 20. Hafta görüşücez o zaman alırım izin raporumu.
Önceden de yapıyordum aletli pilates, saati 100 liraydı, 10 ders toplam olarak alıyordum. Hamilelik varya işin içinde hemen fiyatlar katlandı.

Kızlar agrilariniz başladı mı? Ne zaman başlıyor tam olarak. Benim karnım açken bile midem sis gibi duruyor. Yatarken sirtlarim agriyarak kalkıyorum yatağın üstüne yumuşak bir şey serip uyuyorum artık
Benim başladı bayadir, sağıma yatamıyorum mesela rahatsız oluyorum yataktan kalkarken , tuvaletten kalkarken bile sanciyor

Ağrı derken nasıl bi ağrı başlamadı gerekşyor. Ben dün yazlıkları ve uzuuun bir müddet giyemeyeceğim kıyafetleri kaldırdım sırtım o kadar ağrıdı ki. Yarım saatte bir dinlenerek yaptım

Hani sırt ağrıları oluyormuş ya canım bende o yatarken oluyor. Mesela sağa sola yatarken kaburgalarım agiriyir sırt üstü sırtım ağrıyor. Tabi ben hamilelikten önce de egzersiz spor felan da yapmazdım hep zayıftır o kaslarim

Kız yok beni o bile etkilemiyor baya para verdim, yarım saatte 1500 kalori yakıyorsun, koşu bandı gibi bi şey. Arada yürüyorsun, arada koşturuyorlar fln. 600 civarı param kaldı. Seansları bitirmedim. Adam da parayı geri vermedi

Agrı gibi değil ya ne biliym, belki uyuşma ya da rahatsızlık hissi denilebilir, gece yan yatarken bacağımın arasında yastık olsa iyi olcak gibi geldi. Gece uykum kaçınca şunu buldum. Hem kaba değil yer kaplamaz hem de işe yarar gibi geldi. Aramızda alan kullanan var mı ki?

Eklentiler

• B2ECA69D-2EF3-48BA-85DB-C27D23430CE9.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bugün eşime azcık küstüm işte, sabah kahvaltı yapmadım. Bikac bisküvi atıştırmıştım. Neyse, pazara gittik. Sıcak burda hava baya. Bi ara midem bulandı ve gözüm kapanıyordu eşim tttu beni. Bayılacaktım az daha. Sıcak çarpmış olabilir. Tansiyonum da düştü heralde .ağladım biraz işte. Sonra pazarcılar sandalyeye verdi oturdum, vantılatör koydular önüme, leblebi uzattılar fln saolsunlar. İnsanlık olmemiş dedim o an. Allah hepsınden razı olsun. Eşim hemen arabayı almaya gitti. Eve geldik. Tost yaptı eşim hemen bi şeyler ıctım yeni kendime geliyorum. Aman sız ben gibi yapmayın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…