2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok geçmiş olsun canım. Allahtan eşin yanındaymış. Eskiden kahvaltımı 11 12 gibi yapardım ben ama artık uyandıktan 1 saat sonra yemezsem gözüm kararıyor tansiyonum düşüyor. Gün içi açlığı çok dert etmiyorum hatta pek acımadan yiyorum genelde ama sabah farklı. Dikkat et cnm

Kızlar agrilariniz başladı mı? Ne zaman başlıyor tam olarak. Benim karnım açken bile midem sis gibi duruyor. Yatarken sirtlarim agriyarak kalkıyorum yatağın üstüne yumuşak bir şey serip uyuyorum artık
Benim cok ayakta kalinca bel agrim oluyo geceleri bazen yanlarim agriyo
Gecmis olsun ya aman dikkat et, bu donem her seyden once kendimizi bebemizi dusunmemiz lazim

Benim aldigim bundan kibar bel ve gobek destekliyo ayirim birini sirtina birini bacak arana da koyabiliyosun

Mutfakta bi kek yaptık oğlumla bide eşim pilav yapacaktı pirinç yıkadım buncacıkk iş belimii sırtımı koparttı resmen. Gece bacak arama yastık koyuyorum 2 haftadır ben. Bu hamile yastıklarının "U" şeklinde olanları var hem iki yana da aynı konforu sağlıyor bide tam nasıl oluyor bilmiyorum ama emzirmede de faydalanıyorlar o şekilde olunca

ay canimm çok gecmis olsun neyseki daha kötü olmadan toparlanmışsın bugün aynı hatayı ben de yaptım, kahvaltım çok geç saate kaldı. o zamana kadar bir şey olmadı ama yedikten sonra çarpılmışa döndüm hala kendime gelemedim bi daha hayatta bu kadar aç kalmam şekerim mi oynadı nolduysa kolumu kaldıracak halim yok

ben bu yastıklardan hamile değilken bile almak istiyordum çünkü sürekli yastıklara yorganlara sarılarak uyurum bu yastığı görünce aşık olmuştum ama almak nasip olmadı şimdi hazır hatırlamışken sipariş vereyim bari

Ya kıyamam eşim bidaha küstürmez swni bundan sonra bence

Hanımlar aranızda alışverişe başlayan var mı? Ne almam gerektiğini çok merak ediyorum ilk çocuğum olduğu için bir şey bilmiyorum! Birden de herşey almak çok masraflı olur o yüzden şimdiden yavaş yavaş başlamak istedim

Ben bebek arabası ve anakucağı aldım benimde ilk çocuğum olacak inşallah. nerden başlayacağımı bilemeyerek bodoslama daldım alışverişe

Ben bebek arabası ve anakucağı aldım benimde ilk çocuğum olacak inşallah. nerden başlayacağımı bilemeyerek bodoslama daldım alışverişe
yaa hayırlı olsun hangi markaları aldın?
daha önce yazdıysan kaçırmış olabilirim
zaten en önemlilerini almışsın gerisi kolay

Kizlar hamilelik pilatesi icin bi salonla gorustum de haftada 2 ayda 8 seans 400 tl gibi bi ucreti var 3 senedir salona gitmedigim icin piyasasini bilemedim sizce nasil
Canım bana uygun gb geldi ben de kendimi toparlayayım biraz yavaştan başlıycam.
Eee annesi bisküviyle olurmu hiç bununla geçmiş olsun canım benim.
Beşik, bebek arabası , puset bunlarda fiyat düştükçe yavaştan alınabilir diye düşünüyorum çünkü fiyatlar malesef artış gösterebilir .

Kızlar agrilariniz başladı mı? Ne zaman başlıyor tam olarak. Benim karnım açken bile midem sis gibi duruyor. Yatarken sirtlarim agriyarak kalkıyorum yatağın üstüne yumuşak bir şey serip uyuyorum artık
Benim de malesef artıyor özellikle sırt ve bel ağrılarım bakalım magnezyum verir belki ama normal vitaminlerimi bile zor içiyorum ara ara.

yaa hayırlı olsun hangi markaları aldın?
daha önce yazdıysan kaçırmış olabilirim
zaten en önemlilerini almışsın gerisi kolay
Teşekkür ederiiiz Bebek arabası maxi cosi lila, ana kucağını da egebaby ahşap sallanan bişi aldım çok tatlıığğ şimdi beşik ve dolap bakıyorum yavaştan ama internetten alıncak gibi değil mağazada görmek lazım sanırım

Kızlar yoyko otomatik sallanabilen ana kucağı alan bilen araştıran var mı nasıldır 1700 e düştü iki gün önce almadım burda güzel yorumlar görmüştüm ama kararsızım .

Eklentiler

• C33646A6-0FED-411D-A02D-AFAA1DAF7B0C.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 6BF7B095-1341-4347-AFF4-D482481041ED.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 535905DF-4AE0-449E-8B6B-8F77D5BEF6B0.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 44
yaa ben de buraya öyle bir anakucağı fotosu atmıştım onlardan mı acaba bayılıyorum bunlara ben de

bunu da çok görüyorum ama nasıl kullanılacağını çözemedim. orta kısmına yan dönerek mi yatıyoruz?
Aynen kuzum saga sola sirt ustu de yattigim oluyo
Kızlar yoyko otomatik sallanabilen ana kucağı alan bilen araştıran var mı nasıldır 1700 e düştü iki gün önce almadım burda güzel yorumlar görmüştüm ama kararsızım .
Kuzu ben begendim onu ama takip ettigim bi ogretmen onermisti ama 3 aylik oldu bebegi sigmadi fisher price in ana kucagindan aldi tekrar dolaptan daha uzun sure kullaniliyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…