Çok geçmiş olsun canım. Allahtan eşin yanındaymış. Eskiden kahvaltımı 11 12 gibi yapardım ben ama artık uyandıktan 1 saat sonra yemezsem gözüm kararıyor tansiyonum düşüyor. Gün içi açlığı çok dert etmiyorum hatta pek acımadan yiyorum genelde ama sabah farklı. Dikkat et cnmKızlar bugün eşime azcık küstüm işte, sabah kahvaltı yapmadım. Bikac bisküvi atıştırmıştım. Neyse, pazara gittik. Sıcak burda hava baya. Bi ara midem bulandı ve gözüm kapanıyordu eşim tttu beni. Bayılacaktım az daha. Sıcak çarpmış olabilir. Tansiyonum da düştü heralde .ağladım biraz işte. Sonra pazarcılar sandalyeye verdi oturdum, vantılatör koydular önüme, leblebi uzattılar fln saolsunlar. İnsanlık olmemiş dedim o an. Allah hepsınden razı olsun. Eşim hemen arabayı almaya gitti. Eve geldik. Tost yaptı eşim hemen bi şeyler ıctım yeni kendime geliyorum. Aman sız ben gibi yapmayın sakın.
Benim cok ayakta kalinca bel agrim oluyo geceleri bazen yanlarim agriyoKızlar agrilariniz başladı mı? Ne zaman başlıyor tam olarak. Benim karnım açken bile midem sis gibi duruyor. Yatarken sirtlarim agriyarak kalkıyorum yatağın üstüne yumuşak bir şey serip uyuyorum artık
Gecmis olsun ya aman dikkat et, bu donem her seyden once kendimizi bebemizi dusunmemiz lazimKızlar bugün eşime azcık küstüm işte, sabah kahvaltı yapmadım. Bikac bisküvi atıştırmıştım. Neyse, pazara gittik. Sıcak burda hava baya. Bi ara midem bulandı ve gözüm kapanıyordu eşim tttu beni. Bayılacaktım az daha. Sıcak çarpmış olabilir. Tansiyonum da düştü heralde .ağladım biraz işte. Sonra pazarcılar sandalyeye verdi oturdum, vantılatör koydular önüme, leblebi uzattılar fln saolsunlar. İnsanlık olmemiş dedim o an. Allah hepsınden razı olsun. Eşim hemen arabayı almaya gitti. Eve geldik. Tost yaptı eşim hemen bi şeyler ıctım yeni kendime geliyorum. Aman sız ben gibi yapmayın sakın.
Agrı gibi değil ya ne biliym, belki uyuşma ya da rahatsızlık hissi denilebilir, gece yan yatarken bacağımın arasında yastık olsa iyi olcak gibi geldi. Gece uykum kaçınca şunu buldum. Hem kaba değil yer kaplamaz hem de işe yarar gibi geldi. Aramızda alan kullanan var mı ki?
Mutfakta bi kek yaptık oğlumla bide eşim pilav yapacaktı pirinç yıkadım buncacıkk iş belimii sırtımı koparttı resmen. Gece bacak arama yastık koyuyorum 2 haftadır ben. Bu hamile yastıklarının "U" şeklinde olanları var hem iki yana da aynı konforu sağlıyor bide tam nasıl oluyor bilmiyorum ama emzirmede de faydalanıyorlar o şekilde oluncaAgrı gibi değil ya ne biliym, belki uyuşma ya da rahatsızlık hissi denilebilir, gece yan yatarken bacağımın arasında yastık olsa iyi olcak gibi geldi. Gece uykum kaçınca şunu buldum. Hem kaba değil yer kaplamaz hem de işe yarar gibi geldi. Aramızda alan kullanan var mı ki?
ay canimm çok gecmis olsunKızlar bugün eşime azcık küstüm işte, sabah kahvaltı yapmadım. Bikac bisküvi atıştırmıştım. Neyse, pazara gittik. Sıcak burda hava baya. Bi ara midem bulandı ve gözüm kapanıyordu eşim tttu beni. Bayılacaktım az daha. Sıcak çarpmış olabilir. Tansiyonum da düştü heralde .ağladım biraz işte. Sonra pazarcılar sandalyeye verdi oturdum, vantılatör koydular önüme, leblebi uzattılar fln saolsunlar. İnsanlık olmemiş dedim o an. Allah hepsınden razı olsun. Eşim hemen arabayı almaya gitti. Eve geldik. Tost yaptı eşim hemen bi şeyler ıctım yeni kendime geliyorum. Aman sız ben gibi yapmayın sakın.
ben bu yastıklardan hamile değilken bile almak istiyordum çünkü sürekli yastıklara yorganlara sarılarak uyurum bu yastığı görünce aşık olmuştum ama almak nasip olmadı şimdi hazır hatırlamışken sipariş vereyim bariAgrı gibi değil ya ne biliym, belki uyuşma ya da rahatsızlık hissi denilebilir, gece yan yatarken bacağımın arasında yastık olsa iyi olcak gibi geldi. Gece uykum kaçınca şunu buldum. Hem kaba değil yer kaplamaz hem de işe yarar gibi geldi. Aramızda alan kullanan var mı ki?
bunu da çok görüyorum ama nasıl kullanılacağını çözemedim. orta kısmına yan dönerek mi yatıyoruz?Eki Görüntüle 3128394
Benim aldigim bundan kibar bel ve gobek destekliyo ayirim birini sirtina birini bacak arana da koyabiliyosun
Ya kıyamam eşim bidaha küstürmez swni bundan sonra benceKızlar bugün eşime azcık küstüm işte, sabah kahvaltı yapmadım. Bikac bisküvi atıştırmıştım. Neyse, pazara gittik. Sıcak burda hava baya. Bi ara midem bulandı ve gözüm kapanıyordu eşim tttu beni. Bayılacaktım az daha. Sıcak çarpmış olabilir. Tansiyonum da düştü heralde .ağladım biraz işte. Sonra pazarcılar sandalyeye verdi oturdum, vantılatör koydular önüme, leblebi uzattılar fln saolsunlar. İnsanlık olmemiş dedim o an. Allah hepsınden razı olsun. Eşim hemen arabayı almaya gitti. Eve geldik. Tost yaptı eşim hemen bi şeyler ıctım yeni kendime geliyorum. Aman sız ben gibi yapmayın sakın.
Ben bebek arabası ve anakucağı aldım benimde ilk çocuğum olacak inşallah. nerden başlayacağımı bilemeyerek bodoslama daldım alışverişeHanımlar aranızda alışverişe başlayan var mı? Ne almam gerektiğini çok merak ediyorum ilk çocuğum olduğu için bir şey bilmiyorum! Birden de herşey almak çok masraflı olur o yüzden şimdiden yavaş yavaş başlamak istedim
Bu iyimis bebek doğunca reflü yatagi gibi de kullanılır sankiEki Görüntüle 3128394
Benim aldigim bundan kibar bel ve gobek destekliyo ayirim birini sirtina birini bacak arana da koyabiliyosun
yaa hayırlı olsun hangi markaları aldın?Ben bebek arabası ve anakucağı aldım benimde ilk çocuğum olacak inşallah. nerden başlayacağımı bilemeyerek bodoslama daldım alışverişe
Canım bana uygun gb geldi ben de kendimi toparlayayım biraz yavaştan başlıycam.Kizlar hamilelik pilatesi icin bi salonla gorustum de haftada 2 ayda 8 seans 400 tl gibi bi ucreti var 3 senedir salona gitmedigim icin piyasasini bilemedim sizce nasil
Eee annesi bisküviyle olurmu hiç bununla geçmiş olsun canım benim.Kızlar bugün eşime azcık küstüm işte, sabah kahvaltı yapmadım. Bikac bisküvi atıştırmıştım. Neyse, pazara gittik. Sıcak burda hava baya. Bi ara midem bulandı ve gözüm kapanıyordu eşim tttu beni. Bayılacaktım az daha. Sıcak çarpmış olabilir. Tansiyonum da düştü heralde .ağladım biraz işte. Sonra pazarcılar sandalyeye verdi oturdum, vantılatör koydular önüme, leblebi uzattılar fln saolsunlar. İnsanlık olmemiş dedim o an. Allah hepsınden razı olsun. Eşim hemen arabayı almaya gitti. Eve geldik. Tost yaptı eşim hemen bi şeyler ıctım yeni kendime geliyorum. Aman sız ben gibi yapmayın sakın.
Beşik, bebek arabası , puset bunlarda fiyat düştükçe yavaştan alınabilir diye düşünüyorum çünkü fiyatlar malesef artış gösterebilir .Hanımlar aranızda alışverişe başlayan var mı? Ne almam gerektiğini çok merak ediyorum ilk çocuğum olduğu için bir şey bilmiyorum! Birden de herşey almak çok masraflı olur o yüzden şimdiden yavaş yavaş başlamak istedim
Benim de malesef artıyor özellikle sırt ve bel ağrılarım bakalım magnezyum verir belki ama normal vitaminlerimi bile zor içiyorum ara ara.Kızlar agrilariniz başladı mı? Ne zaman başlıyor tam olarak. Benim karnım açken bile midem sis gibi duruyor. Yatarken sirtlarim agriyarak kalkıyorum yatağın üstüne yumuşak bir şey serip uyuyorum artık
Teşekkür ederiiizyaa hayırlı olsun hangi markaları aldın?
daha önce yazdıysan kaçırmış olabilirim
zaten en önemlilerini almışsın gerisi kolay
yaa ben de buraya öyle bir anakucağı fotosu atmıştım onlardan mı acabaTeşekkür ederiiizBebek arabası maxi cosi lila, ana kucağını da egebaby ahşap sallanan bişi aldım çok tatlıığğ şimdi beşik ve dolap bakıyorum yavaştan ama internetten alıncak gibi değil mağazada görmek lazım sanırım
Ayy bu da çok güzelmiş benim aldığım buyaa ben de buraya öyle bir anakucağı fotosu atmıştım onlardan mı acababayılıyorum bunlara ben de
Eki Görüntüle 3128411
Aynen kuzum saga sola sirt ustu de yattigim oluyobunu da çok görüyorum ama nasıl kullanılacağını çözemedim. orta kısmına yan dönerek mi yatıyoruz?
Kuzu ben begendim onu ama takip ettigim bi ogretmen onermisti ama 3 aylik oldu bebegi sigmadi fisher price in ana kucagindan aldi tekrar dolaptan daha uzun sure kullaniliyomus.Kızlar yoyko otomatik sallanabilen ana kucağı alan bilen araştıran var mı nasıldır 1700 e düştü iki gün önce almadım burda güzel yorumlar görmüştüm ama kararsızım .
uiy bu daha güzelmiş askısı da varAyy bu da çok güzelmiş benim aldığım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?