2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Aynen kuzum saga sola sirt ustu de yattigim oluyo

Kuzu ben begendim onu ama takip ettigim bi ogretmen onermisti ama 3 aylik oldu bebegi sigmadi fisher price in ana kucagindan aldi tekrar dolaptan daha uzun sure kullaniliyomus.
Aaa 3 Ay çok az canım ben daha uzun süre kullanım olur diye biliyordum

Kızlar yoyko otomatik sallanabilen ana kucağı alan bilen araştıran var mı nasıldır 1700 e düştü iki gün önce almadım burda güzel yorumlar görmüştüm ama kararsızım .
Bunlar cok güzeller. Ama kilo olarak 8 kiloya kadar kullanılabiliyor genelde canım, sen de bi araştır istersen.

Ben babybjörn alıcam ana kucağı olarak. Etrafımda kullanan herkes çok memnun keşke biri kullanmam için verse fiyatları 4500e yükselmiş ya , belki muadilini alırım

Tansiyonu hep düşük olan var mı? Sürekli 9-5 çıkıyor, hastaneye gittiğimde normal çıkıyor. Bizim tansiyon aletimi bozuk diye hastaneye götürdüm ama doğruymuş. Normal mi böyle hep düşük olması

Benim tansiyonumda hamilelik önceside böyleydi höileliktede düşük, bu iyi birşey ama düşük tansiyon hamilelikte daha çok tercih edilir

Banu çiftçi bu haftalarda normal diye açıklamış hatta demiş ki yüksek olmasından sa düşük olmasını tercih ederiz. Siz yine de dikkat edin ama. Benim de tansiyonum düşük ama 5i hiç görmedim.

Benimde 8-4 bile oluyor doktor sana rahatsızlık hissi vermiyorsa biz gebelikte düşük tansiyonu severiz dedi yüksek tansiyondan korkarız

Benim tansiyonumda hamilelik önceside böyleydi höileliktede düşük, bu iyi birşey ama düşük tansiyon hamilelikte daha çok tercih edilir

Banu çiftçi bu haftalarda normal diye açıklamış hatta demiş ki yüksek olmasından sa düşük olmasını tercih ederiz. Siz yine de dikkat edin ama. Benim de tansiyonum düşük ama 5i hiç görmedim.

Benimde 8-4 bile oluyor doktor sana rahatsızlık hissi vermiyorsa biz gebelikte düşük tansiyonu severiz dedi yüksek tansiyondan korkarız
Tamam öyleyse kızlar. Baş ağrım falan da geçmeyince korktum, yine de bi doktora sorarım, çok sağ olun

Güzel annelerim iyi akşamlar. Bugün yayla şenliğine gittik dağlara bayağı yürüdüm yoruldum galiba. Eve geldiğimden beri ayağımı her yere bastığımda vajinama ağrı giriyor. Sanki hamlamış gibi olur ya insan aynı o şekilde. Kasığımda ki kemik ağrıyor her adımda

Benim 10 -5 10 -4 evde ölçtüm hastanede ölçtü aynı çıktı hamilelikte gayet normal olduğunu söyledi benim dr

Alışveriş konusunda şanslıyım ablamın ikiz kızları var. Park yatağı, oto koltuğu, ana kucağı, mama sandalyesi çifter çifter olduğu için benim için birer adet sakladı. Onlar hazır o yüzden. Şu an sadece eksik olan bebek arabası ki indirim beklediğim bı kaç model var. Bugün Babannesi kiyafetlerinden biseyler aldı annane durmuyor sürekli örgü hırkalar yelekler şanslı çok şükür minik prensim. Ben en fazla kendime alışveriş yapcam bu süreçte sanırım. Bana bişey bırakmıyor teyzeler, amcalar

Kizlar hamilelik pilatesi icin bi salonla gorustum de haftada 2 ayda 8 seans 400 tl gibi bi ucreti var 3 senedir salona gitmedigim icin piyasasini bilemedim sizce nasil

Dun ben platese kendi kendime başlayım dedim. Yerlerde yuvarlandım. Zor geldi tamamlamadim zaten.. yaz tatilini yatarak geçirince boyle oldu herhalde. Umarim aktiflesirim.
Ayy bu da çok güzelmiş benim aldığım bu
Yiaa cok güzelmiş. Gule gule kullan. Bende cok beğeniyorum bunlari. Her an alabilirim

Cabim benim tansiyonum ilk iki üç ay düştü. Hatta acilde bir kere serum taktılar grip icin gittiğimde. Ama dusukten korkmuyorlar..
Son bir aydır yükseliyor. Bas agrimi da bu tetikliyormus. Hamilelikte 13 14 sınir dedi doktor. Bebek plasantadan ayriliyormus daha çok yükselince. Benim de o civarda çıkıyordu. Ilac basladik. Gunde 2 defa içiyorum simdi.

Ah cancagzım cok geçmiş olsun. İlacının adı ne ? Bi de tansiyonun yüksekmiş ya, bu idrarda keton ya da protein fln çıkıyor mu peki ekstra ? Bu konuya cok yabancıyım ben.
Ben de her doktora gidişimde hemşire ölçüyor, şükür normal çıkıyordu. Ama bugün baya düşüktü. Basım da agrıyordu. Ama bas agrım bir haftadır var, demek ki düşük olduğundan agrıyormul öle mi, bilmiyordum saolasın

O ablanın sakladıklarını banyoda bi güzel yıka köpürterek. Sıfır gibi oluyor. Ben yagızın mama sandalyesini, oto koltuğunu, bebek arabasını vs ne varsa yıkadım öle, üstünü de örttüm. Hava sıcakken daha güzel kuruyorlar hem.
Ben başkaları cok hediye alınca kızıyordum. Benim hevesim var, niye bu kadar alıyorlar of diye

Benim de hep düşük hem günüm cok yogun geciyor hem de bazen yemek yeme zaman aralığım acıldığında hemen düşüyor ve evet 9-6 hatta 9-5 fln genelde cok berbat oluyorum o zaman anlıyorum düştüğünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…