- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Alfamet diye bir ilaç canim. Bende önceden de hiper tansiyon vardı. Iki yıl ilac kullandım. Son 2 yıldır kullanmiyordum. Ama dikkatte ediyorum kendime tabiki. Oyle cok tuz yemem.Ah cancagzım cok geçmiş olsun. İlacının adı ne ? Bi de tansiyonun yüksekmiş ya, bu idrarda keton ya da protein fln çıkıyor mu peki ekstra ? Bu konuya cok yabancıyım ben.
Ben de her doktora gidişimde hemşire ölçüyor, şükür normal çıkıyordu. Ama bugün baya düşüktü. Basım da agrıyordu. Ama bas agrım bir haftadır var, demek ki düşük olduğundan agrıyormul öle mi, bilmiyordum saolasın
Bizde bugün bebek arabası puset mama sandalyesi hepsini yıkadık. Eşimin bebek arabasından umudu yoktu ama pırıl pırıl 0 gibi oldu, tüm kılıfları da çıkıyormuş onlar da makinede yıkandı. Başkasına vermeye kıyamadığım bir kısmını ayırdığım kıyafetler vardı onları da geçen hafta yıkadık lekesi çıkan çıkmayan görelim hangi bedenden ne kadar ne var diye. İnşallah güzel günlerde kullanırızO ablanın sakladıklarını banyoda bi güzel yıka köpürterek. Sıfır gibi oluyor. Ben yagızın mama sandalyesini, oto koltuğunu, bebek arabasını vs ne varsa yıkadım öle, üstünü de örttüm. Hava sıcakken daha güzel kuruyorlar hem.
Ben başkaları cok hediye alınca kızıyordum. Benim hevesim var, niye bu kadar alıyorlar of diye
Canım güzel düşün güzel olsun ki çok güzel şeyler olacak bak bir bakmışsın doğum yapmışsın ouuuu bıgünleri anında unutmuşuz uykusuz günlere geçiş yapmışızAlfamet diye bir ilaç canim. Bende önceden de hiper tansiyon vardı. Iki yıl ilac kullandım. Son 2 yıldır kullanmiyordum. Ama dikkatte ediyorum kendime tabiki. Oyle cok tuz yemem.
Benim tansiyon sebebim stres kaynaklı. Böbrek üstü bezleri protein kaçağı vs yok hepsi normal cikiyor. Babamın kanser sürecinde ve evlenme sürecinde ilac kullanarak dengeleyebildim sadece.
Biliyorsunuz bu hamilelikte Bende panik korku cok tetikledi. İlkini kaybettiğim için.
Ya aslında ben hep kalp durdu mu duracak mk panik yaptım. Ama iki gündür minigjmj hissetmeye başladım. Baya donuyor kuzumCanım güzel düşün güzel olsun ki çok güzel şeyler olacak bak bir bakmışsın doğum yapmışsın ouuuu bıgünleri anında unutmuşuz uykusuz günlere geçiş yapmışız
Aynen hepsinin kılıfı çıkıyor zaten yıkanabilir türden. Çok şükür sıkıntısız hallettim hepsini kullanılmayı bekliyorlarO ablanın sakladıklarını banyoda bi güzel yıka köpürterek. Sıfır gibi oluyor. Ben yagızın mama sandalyesini, oto koltuğunu, bebek arabasını vs ne varsa yıkadım öle, üstünü de örttüm. Hava sıcakken daha güzel kuruyorlar hem.
Ben başkaları cok hediye alınca kızıyordum. Benim hevesim var, niye bu kadar alıyorlar of diye
Kimsenin söylediğini takma kafana hepsini üfle gitsin uzaklara, kesinlikle kafanı boşalt bende öyle yapmaya çalışıyorum. Bebişini hisset bolca yarın yepyeni bir gün okul iş ev üçgenine dönüyorum artık.. zaman aksın sağlıkla hepimizeYa aslında ben hep kalp durdu mu duracak mk panik yaptım. Ama iki gündür minigjmj hissetmeye başladım. Baya donuyor kuzumbir rahatlama geldi. Diyorum belki kafam rahat ettikçe gecer
Tabi bunların yanında taşınma isim var bir aya kadar. Gittigim yer tadilat olacak o var. Bide bu eltisel problemler cok oldu bu süreçte hersey ust uste geldi. Insallah hersey bir an once rutine biner. Ne kadar rutin beni sıkıyor desemde insan bazan rutinini ariyor
Kimsenin söylediğini takma kafana hepsini üfle gitsin uzaklara, kesinlikle kafanı boşalt bende öyle yapmaya çalışıyorum. Bebişini hisset bolca yarın yepyeni bir gün okul iş ev üçgenine dönüyorum artık.. zaman aksın sağlıkla hepimize
Oh hayrolsun, gece zamanımı geçirdim uykunun sonra dön öteye dön beriye hal ol oldum. Bu sabah da mal gibi kalktım afferim banaGunaydin guzel minnoş anneler sabahiniz hayrolsun
Ay evet. Atanamamiş bir öğretmen olarak, yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun, bebelerinizle kolaylikla gecsin kızlar.Oh hayrolsun, gece zamanımı geçirdim uykunun sonra dön öteye dön beriye hal ol oldum. Bu sabah da mal gibi kalktım afferim bana
Neyse grubumuzda öğretmenler vardı yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun arkadaşlar allah güç kuvvet versin harika bir yıl geçirin ve kolay gelsin
GünaydınGunaydin guzel minnoş anneler sabahiniz hayrolsun
Şifa olsun canım benim. Kolay süreçler değil. Elbette vücut bi tepki verecekti.Alfamet diye bir ilaç canim. Bende önceden de hiper tansiyon vardı. Iki yıl ilac kullandım. Son 2 yıldır kullanmiyordum. Ama dikkatte ediyorum kendime tabiki. Oyle cok tuz yemem.
Benim tansiyon sebebim stres kaynaklı. Böbrek üstü bezleri protein kaçağı vs yok hepsi normal cikiyor. Babamın kanser sürecinde ve evlenme sürecinde ilac kullanarak dengeleyebildim sadece.
Biliyorsunuz bu hamilelikte Bende panik korku cok tetikledi. İlkini kaybettiğim için.
Günaydın canım hayırlı sabahlarGunaydin guzel minnoş anneler sabahiniz hayrolsun
Aminn kuzumGünaydın canım hayırlı sabahlarKuzeyimi okula bıraktım işe geldim. 4.sınıf oldu ama hala heyecanlanıyorum rabbim kızımla beraber bırakıp gelmeyi de nasip etsin abisini.
Helede birde doğsun yatağından sabah kalkıp kafasını uzatıp anneeee desin ozman bütün herşeyi unutup içinin yağları eriyor ❤❤❤Oyyy ben eve geldiğimden beri videosuna bakıyorum bu nasıl bir aşkmış yaw, geçmişteki öhüüüüü diye aşk acılarım ağlamalarım , biri için akıttığım göz yaşları geliyor aklıma ne salaklık. Hepsi boş. Bu bambaşka.
Rabbim isteyen herkese tattırsın …
günaydınn canimlarrrGunaydin guzel minnoş anneler sabahiniz hayrolsun
Sakın üzülme sıkılmasın canın. Muz ceviz kaşar bunları yemeye çalış. Bebeğin önde çıktığı için kilosu ondan az görünüyor. Eğer günü tam çıksaydı ona göre hesaplaması yapılıyordu. Korkma sakın sen o açığı kolaylıkla kapatırsın. Süt iç mutlaka korkma bak her şeyi iyiymişGünaydınn güzel annelerbugün kontrolüm vardı bebeğim 6 gün ileri (18+1) çıktı , iç organlarına falan baktı her şey şükür iyi ama bi sorun var ki haftasına göre bebeğin biraz zayıf dedi canım çok sıkıldı. Protein ağırlıklı beslenmen lazım yoksa minyon olur bebeğin dedi, yiyemiyorum ki ağzımda büyüyor lokmalar hamile kalmadan önce çok iştahlı birisiydim istesem yemem mi .. Öneriniz var mı kızlar anne karnında bebeğe nasıl kilo aldirabilirim
ya ben şeyi anlamadım mesela haftası ileri çıkıyor ama kendisi küçük? ben ileride çıkınca bebek de büyük oluyor sanıyordum. öncelikle panik yapma bence çünkü daha çok zamanımız var bebeği beslemek için. et yiyemiyorsan soya fasulyesi veya yeşil mercimek gibi besinler tüketebilirsin. karbonhidrat veya yağ ağırlıklı yiyemeyeceğimize göre mecburen protein ağırlıklı beslenmek zorundayız ama ben de malesef hala sürekli karbonhidrat şeklinde besleniyorum. iştahın da biraz daha zaman geçtikten sonra düzelir canim sonucta kimin istahı sonuna kadar böyle kalmisGünaydınn güzel annelerbugün kontrolüm vardı bebeğim 6 gün ileri (18+1) çıktı , iç organlarına falan baktı her şey şükür iyi ama bi sorun var ki haftasına göre bebeğin biraz zayıf dedi canım çok sıkıldı. Protein ağırlıklı beslenmen lazım yoksa minyon olur bebeğin dedi, yiyemiyorum ki ağzımda büyüyor lokmalar hamile kalmadan önce çok iştahlı birisiydim istesem yemem mi .. Öneriniz var mı kızlar anne karnında bebeğe nasıl kilo aldirabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?