2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ölçüleri ne kadar çıkmıştı?

Kızlar bişey danışmaya geldim, daha önce bayramda memlekete gittiğimde kanama yaşamıştım, sonra ara ara kanamalarım devam etti biliyorsunuz. En son ilaç tedavisi gördüm enfeksiyonum vardı. 5 haftadır kanama görmüyorum şükür. Hala sabah-akşam 2-2 olmak üzere progestan kullanıyorum fitil olarak.
Şimdi abim memlekete gidecek kendi arabası ile ben de gitmek istiyorum doktorum sorun yok git dedi. Ama ben biraz korkuyorum. Ama gitmek de istiyorum. Sizce napayım ya

Kuzum daha erken o fark kapanir bence sen canini sıkma muz kilo aldiriyor diye duymustum ama tecrubeli annelerimiz daha iyi bilir
Kuzum yollar nasil? Karadeniz tarafindaydi senin memleketin gakiba yanlis hatirlamiyorsam. Dikkat ederseni aralarda mola verirseniz sorun olmaz gibi ama bilemedim kuzu

Bence buna karar vermesi gereken tek kişi doktordan sonra sensin canım. Ben olsam gidemezdim. Az daha sabrederdim canım

Benimde hep düşük tansiyonum hamilelikde aynı şekilde sana herhangi bir rahatsizligi varmi bas dönmesi ense ağrısı gibii ozman sıkıntı

ben bu konularda biraz dikkatsizim ya sürekli motosiklet tepelerinde geziyorum kullanan bilir bazen çok sarsıyor. geçen gün de yolu çok virajlı olan kötü bir yere uzun yolculuk yaptım. en başından beri böyleyim ben ama herkesin bünyesi farklı olabilir tabi canim içine sinen nasılsa öyle yap

Çok sağol canım halimi bi görsen yaş gözümün ucunda

İnşallah canım benim kussam da yiycem artık , doktor bide kilo almak istemiyo musun dedi zaten 78 im incecik olsa neyse

İnşallah canım benim kussam da yiycem artık , doktor bide kilo almak istemiyo musun dedi zaten 78 im incecik olsa neyse
cinsiyetin belli oldu mu bu arada?
aynen yemeye çalış ama canının istemediği şeye de zorlama o zaman daha kötü oluyor. protein ağırlıklı besinleri bulup kendine göre olanları seçersin az az yesen de olur önemli olan o besinleri yemek. mesela diyetisyenlerin hamileler için verdiği listeler de o şekilde. birkaç kaşık yemek birkaç gram et. yani fazla zorlamadan az az sık sık

Benim de aynı senin gibiydim, tek fark progestanı kestik ben de. Tatile gidebilir miyiz dedik. Tatil yapamadık diye. Gidin bir sorun yok kanama alanı da yok. Yolda 2 saatte bir durup yarım saat yürüyüş yapın dedi. Hastaneye yakın yerlerleri tercih edin eğer acil bir durum olursa diye dedi.

Kuzum belli ama soyletmedik hani %60 belli demişti ya tahmini doğruymuş o zaman , akşam balon patlaticaz hemen yazicam sonra size

Muz ve süt kilo aldırıyor diye biliyorum canım. Sıkma canını ceviz ve badem de ye o da yarar bebeğe

Yollar karadeniz diye kötü değil ya kaymak gibi valla, ankara-rize yapıcam.

Gitmek istersen git canım ama iki saatte bir dur ve yürü sabit arabada oturmak tehlikeli. Bol su iç hatta imkan varsa arada ayaklarını uzat

Bence buna karar vermesi gereken tek kişi doktordan sonra sensin canım. Ben olsam gidemezdim. Az daha sabrederdim canım
Az daha sabretmek ne kadar daha mesela? Şimdi gidemezsem daha gidemem zaten iyice ağırlaşcam vs. Daha çok yorulurum. Şubatta doğum o zamanlarda da gidemem. Anca kurban bayramında bebeyle giderim yaklaşık bir sene var.

Günaydın canım ara ara one geçer ara ara geriden gelir hiç korkma doğuma yakın o kilosunu bulur sen normal beslenmene dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…