- 8 Kasım 2019
- 714
- 1.492
- 113
- 30
Ölçüleri ne kadar çıkmıştı?Günaydınn güzel annelerbugün kontrolüm vardı bebeğim 6 gün ileri (18+1) çıktı , iç organlarına falan baktı her şey şükür iyi ama bi sorun var ki haftasına göre bebeğin biraz zayıf dedi canım çok sıkıldı. Protein ağırlıklı beslenmen lazım yoksa minyon olur bebeğin dedi, yiyemiyorum ki ağzımda büyüyor lokmalar hamile kalmadan önce çok iştahlı birisiydim istesem yemem mi .. Öneriniz var mı kızlar anne karnında bebeğe nasıl kilo aldirabilirim
Kuzum daha erken o fark kapanir bence sen canini sıkma muz kilo aldiriyor diye duymustum ama tecrubeli annelerimiz daha iyi bilirGünaydınn güzel annelerbugün kontrolüm vardı bebeğim 6 gün ileri (18+1) çıktı , iç organlarına falan baktı her şey şükür iyi ama bi sorun var ki haftasına göre bebeğin biraz zayıf dedi canım çok sıkıldı. Protein ağırlıklı beslenmen lazım yoksa minyon olur bebeğin dedi, yiyemiyorum ki ağzımda büyüyor lokmalar hamile kalmadan önce çok iştahlı birisiydim istesem yemem mi .. Öneriniz var mı kızlar anne karnında bebeğe nasıl kilo aldirabilirim
Kuzum yollar nasil? Karadeniz tarafindaydi senin memleketin gakiba yanlis hatirlamiyorsam. Dikkat ederseni aralarda mola verirseniz sorun olmaz gibi ama bilemedim kuzuKızlar bişey danışmaya geldim, daha önce bayramda memlekete gittiğimde kanama yaşamıştım, sonra ara ara kanamalarım devam etti biliyorsunuz. En son ilaç tedavisi gördüm enfeksiyonum vardı. 5 haftadır kanama görmüyorum şükür. Hala sabah-akşam 2-2 olmak üzere progestan kullanıyorum fitil olarak.
Şimdi abim memlekete gidecek kendi arabası ile ben de gitmek istiyorum doktorum sorun yok git dedi. Ama ben biraz korkuyorum. Ama gitmek de istiyorum. Sizce napayım ya
Bence buna karar vermesi gereken tek kişi doktordan sonra sensin canım. Ben olsam gidemezdim. Az daha sabrederdim canımKızlar bişey danışmaya geldim, daha önce bayramda memlekete gittiğimde kanama yaşamıştım, sonra ara ara kanamalarım devam etti biliyorsunuz. En son ilaç tedavisi gördüm enfeksiyonum vardı. 5 haftadır kanama görmüyorum şükür. Hala sabah-akşam 2-2 olmak üzere progestan kullanıyorum fitil olarak.
Şimdi abim memlekete gidecek kendi arabası ile ben de gitmek istiyorum doktorum sorun yok git dedi. Ama ben biraz korkuyorum. Ama gitmek de istiyorum. Sizce napayım ya
Benimde hep düşük tansiyonum hamilelikde aynı şekilde sana herhangi bir rahatsizligi varmi bas dönmesi ense ağrısı gibii ozman sıkıntıTansiyonu hep düşük olan var mı? Sürekli 9-5 çıkıyor, hastaneye gittiğimde normal çıkıyor. Bizim tansiyon aletimi bozuk diye hastaneye götürdüm ama doğruymuş. Normal mi böyle hep düşük olması
ben bu konularda biraz dikkatsizim ya sürekli motosiklet tepelerinde geziyorumKızlar bişey danışmaya geldim, daha önce bayramda memlekete gittiğimde kanama yaşamıştım, sonra ara ara kanamalarım devam etti biliyorsunuz. En son ilaç tedavisi gördüm enfeksiyonum vardı. 5 haftadır kanama görmüyorum şükür. Hala sabah-akşam 2-2 olmak üzere progestan kullanıyorum fitil olarak.
Çok sağol canım halimi bi görsen yaş gözümün ucundaSakın üzülme sıkılmasın canın. Muz ceviz kaşar bunları yemeye çalış. Bebeğin önde çıktığı için kilosu ondan az görünüyor. Eğer günü tam çıksaydı ona göre hesaplaması yapılıyordu. Korkma sakın sen o açığı kolaylıkla kapatırsın. Süt iç mutlaka korkma bak her şeyi iyiymiş
İnşallah canım benimya ben şeyi anlamadım mesela haftası ileri çıkıyor ama kendisi küçük? ben ileride çıkınca bebek de büyük oluyor sanıyordum. öncelikle panik yapma bence çünkü daha çok zamanımız var bebeği beslemek için. et yiyemiyorsan soya fasulyesi veya yeşil mercimek gibi besinler tüketebilirsin. karbonhidrat veya yağ ağırlıklı yiyemeyeceğimize göre mecburen protein ağırlıklı beslenmek zorundayız ama ben de malesef hala sürekli karbonhidrat şeklinde besleniyorum. iştahın da biraz daha zaman geçtikten sonra düzelir canim sonucta kimin istahı sonuna kadar böyle kalmis
ki
Ölçüleri hatırlamıyorum kuzum sekretere tek tek söyledi sorun olsa bana derdi sadece kilosu hakkında uyardı yüzü koyun yatmış ondan sadece kalbini göremediÖlçüleri ne kadar çıkmıştı?
cinsiyetin belli oldu mu bu arada?İnşallah canım benimkussam da yiycem artık , doktor bide kilo almak istemiyo musun dedi zaten 78 im incecik olsa neyse
Benim de aynı senin gibiydim, tek fark progestanı kestik ben de. Tatile gidebilir miyiz dedik. Tatil yapamadık diye. Gidin bir sorun yok kanama alanı da yok. Yolda 2 saatte bir durup yarım saat yürüyüş yapın dedi. Hastaneye yakın yerlerleri tercih edin eğer acil bir durum olursa diye dedi.Kızlar bişey danışmaya geldim, daha önce bayramda memlekete gittiğimde kanama yaşamıştım, sonra ara ara kanamalarım devam etti biliyorsunuz. En son ilaç tedavisi gördüm enfeksiyonum vardı. 5 haftadır kanama görmüyorum şükür. Hala sabah-akşam 2-2 olmak üzere progestan kullanıyorum fitil olarak.
Kuzum belli ama soyletmedikcinsiyetin belli oldu mu bu arada?
aynen yemeye çalış ama canının istemediği şeye de zorlama o zaman daha kötü oluyor. protein ağırlıklı besinleri bulup kendine göre olanları seçersin az az yesen de olur önemli olan o besinleri yemek. mesela diyetisyenlerin hamileler için verdiği listeler de o şekilde. birkaç kaşık yemek birkaç gram et. yani fazla zorlamadan az az sık sık
Günaydın kızlarGunaydin guzel minnoş anneler sabahiniz hayrolsun
Muz ve süt kilo aldırıyor diye biliyorum canım. Sıkma canını ceviz ve badem de ye o da yarar bebeğeGünaydınn güzel annelerbugün kontrolüm vardı bebeğim 6 gün ileri (18+1) çıktı , iç organlarına falan baktı her şey şükür iyi ama bi sorun var ki haftasına göre bebeğin biraz zayıf dedi canım çok sıkıldı. Protein ağırlıklı beslenmen lazım yoksa minyon olur bebeğin dedi, yiyemiyorum ki ağzımda büyüyor lokmalar hamile kalmadan önce çok iştahlı birisiydim istesem yemem mi .. Öneriniz var mı kızlar anne karnında bebeğe nasıl kilo aldirabilirim
Yollar karadeniz diye kötü değil ya kaymak gibi valla, ankara-rize yapıcam.Kuzum daha erken o fark kapanir bence sen canini sıkma muz kilo aldiriyor diye duymustum ama tecrubeli annelerimiz daha iyi bilir
Kuzum yollar nasil? Karadeniz tarafindaydi senin memleketin gakiba yanlis hatirlamiyorsam. Dikkat ederseni aralarda mola verirseniz sorun olmaz gibi ama bilemedim kuzu
Gitmek istersen git canım ama iki saatte bir dur ve yürü sabit arabada oturmak tehlikeli. Bol su iç hatta imkan varsa arada ayaklarını uzatKızlar bişey danışmaya geldim, daha önce bayramda memlekete gittiğimde kanama yaşamıştım, sonra ara ara kanamalarım devam etti biliyorsunuz. En son ilaç tedavisi gördüm enfeksiyonum vardı. 5 haftadır kanama görmüyorum şükür. Hala sabah-akşam 2-2 olmak üzere progestan kullanıyorum fitil olarak.
Az daha sabretmek ne kadar daha mesela? Şimdi gidemezsem daha gidemem zaten iyice ağırlaşcam vs. Daha çok yorulurum. Şubatta doğum o zamanlarda da gidemem. Anca kurban bayramında bebeyle giderim yaklaşık bir sene var.Bence buna karar vermesi gereken tek kişi doktordan sonra sensin canım. Ben olsam gidemezdim. Az daha sabrederdim canım
Günaydın canım ara ara one geçer ara ara geriden gelir hiç korkma doğuma yakın o kilosunu bulur sen normal beslenmene dikkat etGünaydınn güzel annelerbugün kontrolüm vardı bebeğim 6 gün ileri (18+1) çıktı , iç organlarına falan baktı her şey şükür iyi ama bi sorun var ki haftasına göre bebeğin biraz zayıf dedi canım çok sıkıldı. Protein ağırlıklı beslenmen lazım yoksa minyon olur bebeğin dedi, yiyemiyorum ki ağzımda büyüyor lokmalar hamile kalmadan önce çok iştahlı birisiydim istesem yemem mi .. Öneriniz var mı kızlar anne karnında bebeğe nasıl kilo aldirabilirim
Kız ise eğer minyon olması normal bence. Ama muz süt ceviz aksatma sakınÖlçüleri hatırlamıyorum kuzum sekretere tek tek söyledi sorun olsa bana derdi sadece kilosu hakkında uyardı yüzü koyun yatmış ondan sadece kalbini göremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?