2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benimde hep düşük tansiyonum hamilelikde aynı şekilde sana herhangi bir rahatsizligi varmi bas dönmesi ense ağrısı gibii ozman sıkıntı
Evet başımın arkasında ağırlık, ağrı var. Nasıl bir sıkıntı oluyor mesela? Doktora hiç söylemedim bunu orda normal çıkıyor diye

Az daha sabretmek ne kadar daha mesela? Şimdi gidemezsem daha gidemem zaten iyice ağırlaşcam vs. Daha çok yorulurum. Şubatta doğum o zamanlarda da gidemem. Anca kurban bayramında bebeyle giderim yaklaşık bir sene var.
Valla canım dediğim gibi sana kalmış bu hepimizden önce

Kesinlikle katılıyorum , daha dün iyiyim ohh falan derken bir kustum ki sormayın. Ama yine de iştahım olmasada midem boş diye sandviç yaptım yedim. Hepimiz sanırım yaklaşık olarak aynı şeyleri yaşıyoruz.
Hamilelik dönemimi P.Ö.- P.S. Diye ikiye ayırdım. Prilamdan önce prilamdan sonra

Muzu atimekler varya kıtır kıtır hani onunla birlikte ara öğünde ye. İştah açıyor. Şeftali ve koyu renk üzüm de öyle bebeğe kilo aldırıyor. Ama şekerine dikkat et eğer şekerin yüksekse meyve iyi olmaz. Beyaz ekmek değil çok tahıllı tost ekmeği var o da kilo aldırıyor mideyi yatıştırıyor. Bana kilo almak için bunları tavsiye etmişti doktor. Ben kendim değil bebeğe aldırmışım. Takma kafana rahat ol, ben hiç bir şey yemezken et parçalarını minik minik bölüp suyla hap gibi mideye yolluyordum. Yine de şükür herşeyimiz şimdilik normal gidiyor.

Mesajını ss aldım çok sağol canım

Ona cok takılma ya. İnce uzun olur mesela bazı insan. Bu şekilde de yorumlanabilir. YagıZa doktor hep koca gobuş derdi hamileyken ölçümlerde. Doğduktan sonra da öyle bi bebekti çünkü eşim de öle. Genetik yani.
Kaşar portakal suyu ceviz muz fln var işte arkadaşlar da yazmış. İlla ki kılo alır merak etme

Motorsiklete mi biniyorsun

Kızlar size birşey danışmak istiyorum 17+5 te doktor kontrolüne gittim cuma günü .bebeğim 200 Gr olmuş niye bu kadar az gelişmiş. sizin bebekler kaç Gr bu haftada .bu arada herşey yiyorum süt muz meyve et yumurta peynir....

Daha çok küçük üzülme ilerleyen haftalarda toparlar. Süt muz ve kaşar peynir iyi kilo aldırıyor diye biliyorum

İnşallah canım , eşimle bizde kiloluyuz baya

Bence normal cnm benimde 18+2 de 18 cm 250 grdı. Bence seninkide ortalama değerlerde üzme kendini bol süt muz ye dobarlar bebüklermiz daha çok vaktimiz vaar

Kuzum ben senden 3 gün ilerideyim 160 gram çıktı şükret bence ağlamaklı çıktım doktordan senin normal kuzum

Ay şaka yapıyosun

Ben 16 +5 de detaylı ultrasonla baktı, perinatolog, 15 cm 190 gr. Kız bebek , normal dedi.

Evet başımın arkasında ağırlık, ağrı var. Nasıl bir sıkıntı oluyor mesela? Doktora hiç söylemedim bunu orda normal çıkıyor diye
Yaa en güzel doktoruna sorman bence benimde düşük olur ama bana bir etkisi yok başımda ağrımaz gozumde kararma ense ağrısı filan olmaz belki diyet veriri sana

Ben de gidmeezdim sanırım. Haftam ilerlemesine rağmen 1 2 saatlik yol bile aşırı yoruyor beni ve geriliyorum sallandıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…