2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kuzum ben senden 3 gün ilerideyim 160 gram çıktı şükret bence ağlamaklı çıktım doktordan senin normal kuzum
Sen de kafana takma , muz şeftali üzüm al çok tahıllı tost ekmeği al. Şekerine baktır. Bir kaç güne özellikle geceleri ye bunları vitamin takviyesi de almalısın ben duosvit kullandım gece yatmadan iki pirilamla , duosvit içtim , 15 dak. Sonra iştahım açılıyordu ikişer ikişer sandviçleri götürdüm. O tahıllı ekmek bebeğe kilo aldırmış, kara buğday bulguru var ondan az yağlı pilav yapabilirsin. Yanına ayran. Bunu da bir arkadaşım söylemişti

Çok sağol canım dikkate alicam bunlari

Ben şok kiz motor mu kullaniyosun
M MaviMabellee Evet canım muzu herkes söylüyor çok sağolun hepiniz
Canini sıkma moralini yuksek tut istahini acacak sekillerde tuket yiyecekleri kuzum hayatta neler yasiycaz daha canini sıkma miniklerimiz henuz kucukler zaten toparlanirlar

Merhaba. Sağ salim dünyaya gelsin inşallah kuzucuk her bebek aynı değil sağlıklı dediyse doktor çok normaldir ki 200 gr da iyi bence. Kız yada erkek oluşu, anne babanın boy kilo oranı herşey bebeği etkiliyor siz minyonsanız o da öyle olabilir. Beslenmeye dikkat edin gerisi hiç sorun değil

Bu gebelik takviminde haftasına göre yazan kilo boy da hiç uymuyor. Bu hafta 17.hafta benim 13 cm civarı 150 gr ortalama yazıyor. Ben 10 gün önce gittiğimde 14 cm 140 gr falandı doktor ileri de demedi haftası ile uyumlu dedi. Demekki artı eksi leri var onlarında

Ya tabi belli bir standardı olamaz zaten bunun. Hala kusan da var hiç kusmayan da. Benim yeme alışkanlığım farklıdır seninki farklıdır vs vs

İnşallah canım , eşimle bizde kiloluyuz baya
Canım arkadaşlar yazmış zaten özellikle kaşar bol kalorili ve kalsiyumlu aynı zamanda iyi bir protein kaynağı elinden geldiğince yemeye çalış. Ayni şekilde yumurta da. Proteindeki tüm amino asitleri iceriyorlar. O yüzden hayvansal kaynaklı protein tercih sebebi. Elbette kurubaklagilde faydalı ancak hayvansal proteinin yerini tutmuyor. Miden bulanıyorsa prilamda mi iyi gelmiyor? O ilaçtan sonra biraz iştahın açilabilirdi. Bende kırmızı eti sadece kıyma şeklinde yiyebiliyorum mesela. Alternatifler denemeye calis. Köfte iyi oluyor hem yormuyor midemi (baharatsiz) hem de protein alıyorum. Günde 3/4 köfte ya da ona eş değer tavuk ya da balık demişti bana diyetisyen. Bende yiyemeyenlerdenim sorunum bulantı olmasa da.
Seni iyi anlıyorum insan endişe ediyor ama stres hiç iyi gelmiyor. Elinden geleni yapıyorsun böyle düşünmeye çalış ☺

K kendimidurduracakdegilim canım sen kilo alamıyordun benim gibi di mi
Ben şok kiz motor mu kullaniyosun

Canini sıkma moralini yuksek tut istahini acacak sekillerde tuket yiyecekleri kuzum hayatta neler yasiycaz daha canini sıkma miniklerimiz henuz kucukler zaten toparlanirlar
Benim lise arkadaşım yıllaaar önce ilk hamileliğinde bildiğin sürat motoru kullanıyordu. İşine de daha küçük motorsikletle gidip geliyordu. Doğum yaptı iki kere. İstanbul trafiğinde karşıya her ün geçip işe gitmek bir de hamile hamile gerçekten arabayla yapılacak iş değildi. Çok şaşmıştım ama demek oluyormuş. Kulakları çınlasın şimdi çocukları kendi boyunda maaşallah.

Nolcak bizim bu halimiz ya. Şimdi de demir ilacına başlatıyor doktor. Aşırı mide ağrısı bulantı yapabilir korkma dedi. Dün kustum zaten. Rennie şurup verdi. Tahıllı ürünler ye dedi. Allah sonumuzu hayr etsin.

Evet canım m ben 38'e düşmüştüm bulantı zamanında sonra bir kilo aldım 39'um. Şu an gayret etmeye çalışıyorum ama yine de aldığım kalori sayısı az. Hemen doyuyor benim mide ben meyve suyu sıkmaya başladım canım belki şekerli ama diyetisyende tavsiye etti. Yemeye çalışsam bir meyve ile doyuyorken bugün iki elma, bir nektari, bir armut, iki üç avuç üzüm sıktım anca bir su bardağı yaptı ☺içtim onu.
Senin sorunun yiyememek değildi ama değil mi? Bence üzülme sen alacaksın inaniyorum ilerleyen zamanlarda. Bazen de böyle son aylarda alınıyormuş.
Kalorili şeyler tuketiyorsun değil mi ☺
Demirden bende çok korkuyorum mideyi mahvediyor diyorlar, tok karna alacağım emilimi az olsa da. Bende hep geciktirdim ekimdeki kontrolümde verecek doktor artık bir deniycem çayla kahvaltı yapmıyorum demir emilimi sebebiyle ama yine de kullanmayınca da aklımız kalır gerekliydi diye

Demir ilacından korkma. Ben haftalardır kullanıyorum yan etkisi olmadı zaten tok alınıyor

herkes çok kızıyor bana ama vazgeçemiyorum bu sevdadan ama bazen içim çok huzursuz oluyor benim de
Bence de vazgeçme ama ertele yavrum ya. Çünkü kendını değil yavrunu düşün. Bizim trafiklerimizde yayalara ve motorlu taşıtlara cok fazla saygı gösterilmez ne yazık ki. Güvenlik açısından, arabaya nazaran daha az güvenli buluyorum motorları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…