2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Maşallah subhanallah annesi. Benim ki akşam eve gidince başlıyor ama dışarıdan anlayamıyor eşim henüz biraz göbekliydim de

Henüz teşrif etmedi bizim ki tembel ya aynı ben ,yüz üstü uyuyor sürekli

Bana da günün istediğin saatinde al dedi

Hakshaj yerim onu. Ben uyuduğuna şahit olamadım, ultrasonda ne zaman görsem tepiniyor
Ya bizim ki var ya ben nasıl keyfime düşkün uyuyorsam aynı öyle, 2 hafta arayla gidiyorum doktor diyor pozisyonu hala aynı doktor beni kaldırıyor yürütüyor ultrason cihazını bastırıp rahatsız etmeye çalışıyor ahdjah diyor ona oğlum haydi ya yağlancan az hareket et

Bana da günün istediğin saatinde al dedi

Hakshaj yerim onu. Ben uyuduğuna şahit olamadım, ultrasonda ne zaman görsem tepiniyor
Yarın gideceğim inşallah hayırlı şeyler duyarım. Keyfi yerindedir umarım. Hareketlerini hissedince o gün hep yüzüm gülüyor işte bile stres kalmıyor resmen.

Bulantım , kusmam yok canım sadece iştahsızlık ve mide yanması var prilam hiç kullanmadım. Yazdıklarınızı dikkat edicem İnsallah tekrar gittiğimde tosun olmuş der

Benimki sabah 7 de tepikleyerek beni uyandiriyor biraz devam ediyo sonra kesiliyo sonra ara ara yapiyo eksili seyler yedigimde cosuyo bi de arabayla gezerken

Son düzenleme:
Benimki sabah 7 de tepikleyerek beni uyandiriyor biraz devam ediyo sonra kesiliyo sonra ara ara yapiyo eksili seyler yedigimde cosuyo binde arabayla gezerken
Benim ki hep evde uzanırken yapıyor. İşlerinde otururken hep sabahları 10 gibi atıyor tekme. Onun haricinde yok

Ya benimde bazen uzun süre hiç durmuyor acaba diyorum bi sıkıntısı mı var

Cok mu zayifsin canım dışardan nasıl görünüyor

Benimki sabah 7 de tepikleyerek beni uyandiriyor biraz devam ediyo sonra kesiliyo sonra ara ara yapiyo eksili seyler yedigimde cosuyo bi de arabayla gezerken
Hajahah ay çok tatlılar deliricem
Ya benimde bazen uzun süre hiç durmuyor acaba diyorum bi sıkıntısı mı var
Biz de eşimle araştırdık baya normal mi diye. Size şimdi durdu yazdım ama yine başladı hangi ara uyuyo acaba bu bebe
Cok mu zayifsin canım dışardan nasıl görünüyor
Evet çok zayıfım, tüm hareketleri görünüyor karnımı deşecek 46 kiloyum az daha zorlasam bebeğin kendisini görücem

Bence normal cnm benimde 18+2 de 18 cm 250 grdı. Bence seninkide ortalama değerlerde üzme kendini bol süt muz ye dobarlar bebüklermiz daha çok vaktimiz vaar

Kuzum ben senden 3 gün ilerideyim 160 gram çıktı şükret bence ağlamaklı çıktım doktordan senin normal kuzum

Ben 16 +5 de detaylı ultrasonla baktı, perinatolog, 15 cm 190 gr. Kız bebek , normal dedi.
Kizlar valla herşey yiyorum süt muz kaşar meyve falan .hatta normalde süt hiç sevmem burnunu kapatip içiyorum sırf bebeğim gelişsin diye.sadece bir aydır vitamin ilacı kullanmadım mide bulantisindan çünkü ilacı attıktan bir süre sonra hep çıkardım iştahım kesildi sonra doktor kullanma bidahaki kontrole kadar dedi .bir buçuk ay
kullanmadım hiçbir ilaç .190 Gr suanda.bende telaslandim biraz niye bu kadar az kilosu diye

Aynen, ben de ala ala 2 kilo aldım. Yediğim halde. O da bebek almış sanırım. Ben de evde sıkma meyve suyu yapiim bakiim

Bi yerde okumuştum bebek sizden her türlü ihtiyacını alır takviyeyi siz kendiniz için kullanmalısınız diyodu. O yüzden vitamin kullanamadım diye üzülme

Bi yerde okumuştum bebek sizden her türlü ihtiyacını alır takviyeyi siz kendiniz için kullanmalısınız diyodu. O yüzden vitamin kullanamadım diye üzülme
Evet evet vitaminler anne içinmiş zaten benim doktor da o yüzden verdiğini söyledi.
Ben elenatal 2 almaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…