- 8 Kasım 2019
- 714
- 1.492
- 113
- 30
Maşallah subhanallah annesi. Benim ki akşam eve gidince başlıyor ama dışarıdan anlayamıyor eşim henüz biraz göbekliydim deBebeğim o kadar hareket ediyor ki şaşırıyorum. Öğlen başlıyor bu saate kadar yeni durdu şimdi, dışarıdan da görünüyor eşimle 1 saattir hareketlerini izliyoruz bayılıcam tatlılığındansizin de bu kadar hareketli mi?
Bana ısrarla yemekten sonra al demişti acaba neden ki hahahaO yüzden etkisi olmamıştır normalde aç karnına alınması lazım yemeklerden 2 saat önce
Henüz teşrif etmedi bizim ki tembel ya aynı ben ,yüz üstü uyuyor sürekliBebeğim o kadar hareket ediyor ki şaşırıyorum. Öğlen başlıyor bu saate kadar yeni durdu şimdi, dışarıdan da görünüyor eşimle 1 saattir hareketlerini izliyoruz bayılıcam tatlılığındansizin de bu kadar hareketli mi?
Bana da günün istediğin saatinde al dediBana ısrarla yemekten sonra al demişti acaba neden ki hahaha
Hakshaj yerim onu. Ben uyuduğuna şahit olamadım, ultrasonda ne zaman görsem tepiniyorHenüz teşrif etmedi bizim ki tembel ya aynı ben ,yüz üstü uyuyor sürekli
Ya bizim ki var ya ben nasıl keyfime düşkün uyuyorsam aynı öyle, 2 hafta arayla gidiyorum doktor diyor pozisyonu hala aynı doktor beni kaldırıyor yürütüyor ultrason cihazını bastırıp rahatsız etmeye çalışıyor ahdjah diyor ona oğlum haydi ya yağlancan az hareket etBana da günün istediğin saatinde al dedi
Hakshaj yerim onu. Ben uyuduğuna şahit olamadım, ultrasonda ne zaman görsem tepiniyor
Yarın gideceğim inşallah hayırlı şeyler duyarım. Keyfi yerindedir umarım. Hareketlerini hissedince o gün hep yüzüm gülüyor işte bile stres kalmıyor resmen.Bana da günün istediğin saatinde al dedi
Hakshaj yerim onu. Ben uyuduğuna şahit olamadım, ultrasonda ne zaman görsem tepiniyor
Bulantım , kusmam yok canım sadece iştahsızlık ve mide yanması var prilam hiç kullanmadım. Yazdıklarınızı dikkat edicem İnsallah tekrar gittiğimde tosun olmuş derCanım arkadaşlar yazmış zaten özellikle kaşar bol kalorili ve kalsiyumlu aynı zamanda iyi bir protein kaynağı elinden geldiğince yemeye çalış. Ayni şekilde yumurta da. Proteindeki tüm amino asitleri iceriyorlar. O yüzden hayvansal kaynaklı protein tercih sebebi. Elbette kurubaklagilde faydalı ancak hayvansal proteinin yerini tutmuyor. Miden bulanıyorsa prilamda mi iyi gelmiyor? O ilaçtan sonra biraz iştahın açilabilirdi. Bende kırmızı eti sadece kıyma şeklinde yiyebiliyorum mesela. Alternatifler denemeye calis. Köfte iyi oluyor hem yormuyor midemi (baharatsiz) hem de protein alıyorum. Günde 3/4 köfte ya da ona eş değer tavuk ya da balık demişti bana diyetisyen. Bende yiyemeyenlerdenim sorunum bulantı olmasa da.
Seni iyi anlıyorum insan endişe ediyor ama stres hiç iyi gelmiyor. Elinden geleni yapıyorsun böyle düşünmeye çalış ☺
Benimki sabah 7 de tepikleyerek beni uyandiriyor biraz devam ediyo sonra kesiliyo sonra ara ara yapiyo eksili seyler yedigimde cosuyo bi de arabayla gezerkenBebeğim o kadar hareket ediyor ki şaşırıyorum. Öğlen başlıyor bu saate kadar yeni durdu şimdi, dışarıdan da görünüyor eşimle 1 saattir hareketlerini izliyoruz bayılıcam tatlılığındansizin de bu kadar hareketli mi?
Benim ki hep evde uzanırken yapıyor. İşlerinde otururken hep sabahları 10 gibi atıyor tekme. Onun haricinde yokBenimki sabah 7 de tepikleyerek beni uyandiriyor biraz devam ediyo sonra kesiliyo sonra ara ara yapiyo eksili seyler yedigimde cosuyo binde arabayla gezerken
Yerim minnoslarimizi yaBenim ki hep evde uzanırken yapıyor. İşlerinde otururken hep sabahları 10 gibi atıyor tekme. Onun haricinde yok
Ya benimde bazen uzun süre hiç durmuyor acaba diyorum bi sıkıntısı mı varBebeğim o kadar hareket ediyor ki şaşırıyorum. Öğlen başlıyor bu saate kadar yeni durdu şimdi, dışarıdan da görünüyor eşimle 1 saattir hareketlerini izliyoruz bayılıcam tatlılığındansizin de bu kadar hareketli mi?
Benim 9a6 normal dedi yüksek olmasında dediTansiyonu hep düşük olan var mı? Sürekli 9-5 çıkıyor, hastaneye gittiğimde normal çıkıyor. Bizim tansiyon aletimi bozuk diye hastaneye götürdüm ama doğruymuş. Normal mi böyle hep düşük olması
Cok mu zayifsin canım dışardan nasıl görünüyorBebeğim o kadar hareket ediyor ki şaşırıyorum. Öğlen başlıyor bu saate kadar yeni durdu şimdi, dışarıdan da görünüyor eşimle 1 saattir hareketlerini izliyoruz bayılıcam tatlılığındansizin de bu kadar hareketli mi?
Aa benimkide arabaya binince kımıl kımıl ediyo çok mu sallanıyo acaba suyun içinde gupgupBenimki sabah 7 de tepikleyerek beni uyandiriyor biraz devam ediyo sonra kesiliyo sonra ara ara yapiyo eksili seyler yedigimde cosuyo bi de arabayla gezerken
Hajahah ay çok tatlılar deliricemBenimki sabah 7 de tepikleyerek beni uyandiriyor biraz devam ediyo sonra kesiliyo sonra ara ara yapiyo eksili seyler yedigimde cosuyo bi de arabayla gezerken
Biz de eşimle araştırdık baya normal mi diye. Size şimdi durdu yazdım ama yine başladı hangi ara uyuyo acaba bu bebeYa benimde bazen uzun süre hiç durmuyor acaba diyorum bi sıkıntısı mı var
Evet çok zayıfım, tüm hareketleri görünüyor karnımı deşecekCok mu zayifsin canım dışardan nasıl görünüyor
Ben de kizim gezmeyi seviyo galiba diyorumAa benimkide arabaya binince kımıl kımıl ediyo çok mu sallanıyo acaba suyun içinde gupgup
Bence normal cnm benimde 18+2 de 18 cm 250 grdı. Bence seninkide ortalama değerlerde üzme kendinibol süt muz ye dobarlar bebüklermiz daha çok vaktimiz vaar
Kuzum ben senden 3 gün ilerideyim 160 gram çıktı şükret benceağlamaklı çıktım doktordan senin normal kuzum
Kizlar valla herşey yiyorum süt muz kaşar meyve falan .hatta normalde süt hiç sevmem burnunu kapatip içiyorum sırf bebeğim gelişsin diye.sadece bir aydır vitamin ilacı kullanmadım mide bulantisindan çünkü ilacı attıktan bir süre sonra hep çıkardım iştahım kesildi sonra doktor kullanma bidahaki kontrole kadar dedi .bir buçuk ayBen 16 +5 de detaylı ultrasonla baktı, perinatolog, 15 cm 190 gr. Kız bebek , normal dedi.
Aynen, ben de ala ala 2 kilo aldım. Yediğim halde. O da bebek almış sanırım. Ben de evde sıkma meyve suyu yapiim bakiimEvet canım m ben 38'e düşmüştüm bulantı zamanında sonra bir kilo aldım 39'um. Şu an gayret etmeye çalışıyorum ama yine de aldığım kalori sayısı az. Hemen doyuyor benim mideben meyve suyu sıkmaya başladım canım belki şekerli ama diyetisyende tavsiye etti. Yemeye çalışsam bir meyve ile doyuyorken bugün iki elma, bir nektari, bir armut, iki üç avuç üzüm sıktım anca bir su bardağı yaptı ☺içtim onu.
Senin sorunun yiyememek değildi ama değil mi? Bence üzülme sen alacaksın inaniyorum ilerleyen zamanlarda. Bazen de böyle son aylarda alınıyormuş.
Kalorili şeyler tuketiyorsun değil mi ☺
Demirden bende çok korkuyorummideyi mahvediyor diyorlar, tok karna alacağım emilimi az olsa da. Bende hep geciktirdim ekimdeki kontrolümde verecek doktor artık bir deniycem çayla kahvaltı yapmıyorum demir emilimi sebebiyle ama yine de kullanmayınca da aklımız kalır gerekliydi diye
Bi yerde okumuştum bebek sizden her türlü ihtiyacını alır takviyeyi siz kendiniz için kullanmalısınız diyodu. O yüzden vitamin kullanamadım diye üzülmeKizlar valla herşey yiyorum süt muz kaşar meyve falan .hatta normalde süt hiç sevmem burnunu kapatip içiyorum sırf bebeğim gelişsin diye.sadece bir aydır vitamin ilacı kullanmadım mide bulantisindan çünkü ilacı attıktan bir süre sonra hep çıkardım iştahım kesildi sonra doktor kullanma bidahaki kontrole kadar dedi .bir buçuk ay
kullanmadım hiçbir ilaç .190 Gr suanda.bende telaslandim biraz niye bu kadar az kilosu diye
Evet evet vitaminler anne içinmiş zaten benim doktor da o yüzden verdiğini söyledi.Bi yerde okumuştum bebek sizden her türlü ihtiyacını alır takviyeyi siz kendiniz için kullanmalısınız diyodu. O yüzden vitamin kullanamadım diye üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?