2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kuzum et tavuk balık yiyor musun peki

Selam kızlar

Cinsiyetimiz hala belli değil , isim arayışındayız. Kız ismi kafamızda tamam ama erkek ismi bulamıyoruz

A ile başlayan güzel erkek ismi öneriniz var mıdır ? Farklı isimlerde olur tabi

Aynen, ben de ala ala 2 kilo aldım. Yediğim halde. O da bebek almış sanırım. Ben de evde sıkma meyve suyu yapiim bakiim
Demekki bebeğine gitmiş. Bundan sonra ikinize de gelsin kilolar inşallah.
Bir de ben fındık kreması aldım markettekilerin içerikleri çok kötü. Içinde sadece kakao yağı bulunan, koruyucu içermeyen 150 gramında 60 gram fındık olan bir ürün. Kalorisi yüksek aslında fıstık ezmesi de çok severim ama diyetisyen hamilelikte alerjen olabilir dedi bana. Çok yiyemesem de ben artık kendimi üzmemeye karar verdim. Doğru ve besleyici şeyler yemeye gayret ediyorum çünkü ☺

Ömer ismini severim ama eşim istemiyor. Çınar ismini seviyorum ama etrafımda çok var. Bilmiyom ya bence kıza isim daha kolay.
Hiç kolay değil kıza isim, en güzel isimleri hep kapmış benim çevrem. ela ismini bulduk ama tam emin de değiliz. Çünkü bizimki %99 yeşil göz esmer olacak ela gözlü olmayacağı için tereddüt ediyoruz . Elanın yanına güzel bir isim daha bulsak belki daha içimize siner. Bir de asya var , ama onu da kuzen kapmış 2. İsim diye belki listeye girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…