2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kız isimlerinde benim çevrem alina, asel vs hep yeni nesil isimleri kapmış ben klasikçiyim elif, zeynep olurdu o yüzden rahatım

yaa ben ismin pembe diye hep kız düşünüyorum demiştim doğruymuş meğer hayırlı olsun canim

Hayırlı olsun canım prenses

minik kız bebek geliyor ❤ hayirii uğurlu olsun kısmetinde gelsin canim
Gozun aydin

Aaa yok kuzum değiştirmedi 6 gün ilerden geliyor dedi ondan dedim yine eskisi mi geçerli oluyor o zaman
Evet canim sat degismediyse ayni baz alınır. Bazan 3 gun geri cikiyor bazan 5 gun ileri. Her seferinde değişiyor. Durus pozisyonundan değişiyor. Sen sat tarihini kullanmaya devam et.

Ben bebek arabası ve anakucağı aldım benimde ilk çocuğum olacak inşallah. nerden başlayacağımı bilemeyerek bodoslama daldım alışverişe
Ben beşik aldım başka bir şey de almadım henüz sırayla almak istiyorum her ay bir şeyler alırım diye düşündüm ama nereden başlasam bilemedim bir liste yazdım meğer benim için de alınacak çok şey varmış. Lohusa pijama ped falan ki bunlar ne kadar tutar ki bir şey değil demiştim keşke demeseydim lohusa pedleri 65 tl olmuş demek ki neymiş uyguna hiç bir şey yok her şeyin hesabı yapılacak mecbur

Gözünüz aydın olsun inşallah. Allah sağlıkla kavuşmamız nasip etsin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…