2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Eva isminin anlamı da güzeldi canım. Benim kızımın adı Yıldız Ela olacak kesin ve net. Yiğenim Erva onunda anlamı gizle

Şuan doktor kontrolündeyim. Randevu saatimi bekliyorum. Çok heyecanlıyım. Cinsiyetini çok merak ediyorum. İnşallah kendini gösterir de bu merak biter..
vee beklenen sonucu aldım. heyecandan elim ayağım titriyor. gruba bir kız daha geliyor çok şükür Rabbime.

bu arada listede yokum sanırım. yaş 35 şehir Niğde 3. bebek beklenen doğum 5 Şubat. eklerseniz sevinirim M MaviFeslegen bi de pembelere boyayın lütfen

kızlar 2. trimester kan basıncının en düşük olduğu dönemmiş tansiyonlar bu yüzden çok düşük olabilirmiş
Eki Görüntüle 3129384 Eki Görüntüle 3129384
İlginç olan benim yağındaki hamileliğimde en ufak böle bi sorun yaşamayısım ve şimdi tansiyonumun düşüp durması. Cok ilginç. Yani aradan 2 yıl geçmiş cok da ara vermedim tekrar hamile kalmak için. Cinsiyet de aynı erkek. Ama vücüt farklı tepkiler veriyor demek ki

Ayyy gözünüz aydın sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

ben de geçen gün çarpıntı yaşadım, daraldım bunaldım kıyafetlerim bile dar geldi. o da tansiyon düşmesinden oluyormuş

Şuan doktor kontrolündeyim. Randevu saatimi bekliyorum. Çok heyecanlıyım. Cinsiyetini çok merak ediyorum. İnşallah kendini gösterir de bu merak biter..
Kızınız olacakmış gözünüz aydin
P Pembeceket005 seninde gözün aydın kuzum bir kız bebesi daha ☺ eşim çok istiyordu erkekler kıza daha hevesli sanki çok mutlu olacaktır eşleriniz.

Benimde hep göz ardı ettigin noktaydı ama artık göbek büyüyor şimdilik eşimin tişörtlerini giydim bir haftasonu kendime alışverişe cikacagim artık ☺benim bugün ilk siparişlerim geliyor sling almıştım, aldığım yerde bulmuşken hazır kargo geliyorken organik pamuk ağız mendili, bambu kumaş yikaanabilir alt açma örtüsü , bir de bebek battaniyesi almıştım heycanla bekliyorum gelmelerini ☺☺ ufacık şeylere bile nasıl mutlu oluyor insan annelik delilik gibi bi şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…