Parola 6 saatte 1 içebilirsin dedi doktor banaAnneler bugun baş ağrım tavan öğlen parol içtim şimdi ikinciyimi içsem yoksa serum mu taktırsam çok baskı yapan bi ağrı gözlerime vuruyor.
Bende ilk defa erken gebelik testi yaptım açıkçası hiç bilmiyorum. Tecrübesiz olduğum için fikir almak istedim ama 15dk içinde çıktı sanırım bi ara başka işle meşguldüm. Kutu da 5dk ile 20dk arasını dikkate alın gibi bişey yazıyordu.Erken gebelik boyle oluyor mu ilk defa gördüm.
Hemen çıktıysa olabilir ama kuruma çizgisi gibi kalin bor gölge var. Incecik pembe cikmasi gerekti bence su an.
İstiyorsan insallah vardir
Bana da var gibi geldi benimde ilk test böyleydi kanda 52 çıkmıştı , sen pazartesi kan ver bakalımŞurda var gibi geliyo hala bana. Tabi yanıltıyor da olabilir test
Ayy gerçekten miBana da var gibi geldi benimde ilk test böyleydi kanda 52 çıkmıştı , sen pazartesi kan ver bakalım
Ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim silik çizgiyle. Resimde çok net değil 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrar deneyin. Allah gönlünüze göre versin inşallahEvet maalesef 6 güncük bekliycez
Geçmiş olsun canım nane limon hatta adaçayı sordum doktora içebilirsin dediBen yine grip olacam sanirjm kizlar. Nasil onlerim bilemedim. Benim bağışıklığım vitamin değerlerim vs sıfırdır her zaman zaten kendi kendimi zor götürüyordum. Bebek biraz salladı beni. Kışı hic düşünemiyorum ne yapcam hastalıktan gripten.
Nane limon icmemde sakınca var mi
Gözünüz aydın canım sağlıcakla gelsin minik paşaMerhaba güzel kızlarımbiz de kesin mavilendik @MaviFeslegen oğlum olacak inşallah
Yaban Mersin’i ye canım. Elmayı suyla kaynat, suyuna bal ekle iç. Cold mix al, yastığına damlar burnun tıkanınca açar şifa olsunBen yine grip olacam sanirjm kizlar. Nasil onlerim bilemedim. Benim bağışıklığım vitamin değerlerim vs sıfırdır her zaman zaten kendi kendimi zor götürüyordum. Bebek biraz salladı beni. Kışı hic düşünemiyorum ne yapcam hastalıktan gripten.
Nane limon icmemde sakınca var mi
Çok teşekkür ederim yanılabileceğim kadar silik evetBen adetime 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim silik çizgiyle. Resimde çok net değil 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrar deneyin. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Canım benim de baş ağrım baslayacagi zaman magnezyum içiyorum tüm kasları yunusattigi için başındaki kasların gerginligini de gideriyor aklinda olsun. Baktın basin agriycak bı mg iç ağrı buyumeden gecerAnneler bugun baş ağrım tavan öğlen parol içtim şimdi ikinciyimi içsem yoksa serum mu taktırsam çok baskı yapan bi ağrı gözlerime vuruyor.
Bir de ek olarak, çocuğunuzla eşinizle bile aynı WC’yi kullanmayın. Tüm hamileler için enfeksıyon riski var umumi tuvaletlerde zaten ama serklaj ekstra ehemmiyet gerektirdiği için, başka yerde WC kullanmamanın harıcınde, kendinize has bi wcniz olsun lütfen.Serklaj olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun Y Yazin Sevinci Q Queen_bee17
Kendinize dikkat edin. Mümkün olduğunca uzanın dinlenin. Arada kısa hareketler, kısa yürüyüşler ok. Ama fazlası zarar. Serklajı yaşamamış, nedir, acısı nedir, baskısı, kısalması, kasılması nasıl can acıtır, dikiş nasıl can yakar , onun dışında yüreğimizde nasıl bir korku oluşturur bilmeyen HERKESE kulak tıkayın lütfen. Damdan düşeni kimse anlamaz anlayamaz. Tahammülüm yok bu tiplere. Herkes bildiği konuya yorum yapsın zaten ama nerde! Yattıkça, uzandıkça rahim boyu uzarrrrrr. Arada hareket de şart. Tansiyon, şeker, kilo problemi yaşamamak adına. Su en önemli ilaç bizim için ayrıca
Dün akşam bi yere davetliydik, aralıksız 5 saat oturdum. Yalan değil kendime güvendim. Bugğn de iyi gibiyim. 3 saat ayakta kaldım, mutfakta işlerim vardı . Ama üç saattir korkumu size anlatamam. Bi de doktorum bu sefer dikişi daha asagıdan attığını solemişti. Ondan mıdır nedir, vajinam acıdı resmen, sağ bacağımı wcye giderken , adım attırmakta zorlandım. Yürüyüşüm değişti resmen. Hemen magnezyum alıp, ekstra doz progestan aldım. Bu arada 200 mg olan Progestanlardan günlük en fazla 4 tane yani 800 mg alınabiliyor aklınızda bulunsun. Bugün tövbe dedim. Kendime güvenmicem bu kadar.
Bir de rahim boyunu her doktor ölçmez arkadaşlar. Sustuysa, bebek iyi demişse doktorunuz ; rahim boyunuzu ölçüp ona göre iyi dememiş olma ihtimalini unutmayın. Ben ilk gebeliğimde 3 doktor gezdim. Hiçbiri bakmamıştı. Bebek iyi dediler oysaki durumbambaskaydı. Siz sorun. Doktor da olsa onlar da insan sonuçta, insanlık hali unutur gözünden kaçar vs. Ama elimizden geleni yapmak adına , sormuş olmak için bile olsa sorun lütfen. Bebek sizin can sizin sonuçta. Kimseye suç atılmıyor
Nekadar haklısın canım Allah biliyor bukadar zor bir operasyon olacağını tahmin etmemiştim, okadar canım yanmışki eşim yazık neolur birdaha çocuk yapmayalım mahvoldun şu bir yılda başına gelmeyen kalmadı sana bişey olacak diyor.Serklaj olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun Y Yazin Sevinci Q Queen_bee17
Kendinize dikkat edin. Mümkün olduğunca uzanın dinlenin. Arada kısa hareketler, kısa yürüyüşler ok. Ama fazlası zarar. Serklajı yaşamamış, nedir, acısı nedir, baskısı, kısalması, kasılması nasıl can acıtır, dikiş nasıl can yakar , onun dışında yüreğimizde nasıl bir korku oluşturur bilmeyen HERKESE kulak tıkayın lütfen. Damdan düşeni kimse anlamaz anlayamaz. Tahammülüm yok bu tiplere. Herkes bildiği konuya yorum yapsın zaten ama nerde! Yattıkça, uzandıkça rahim boyu uzarrrrrr. Arada hareket de şart. Tansiyon, şeker, kilo problemi yaşamamak adına. Su en önemli ilaç bizim için ayrıca
Dün akşam bi yere davetliydik, aralıksız 5 saat oturdum. Yalan değil kendime güvendim. Bugğn de iyi gibiyim. 3 saat ayakta kaldım, mutfakta işlerim vardı . Ama üç saattir korkumu size anlatamam. Bi de doktorum bu sefer dikişi daha asagıdan attığını solemişti. Ondan mıdır nedir, vajinam acıdı resmen, sağ bacağımı wcye giderken , adım attırmakta zorlandım. Yürüyüşüm değişti resmen. Hemen magnezyum alıp, ekstra doz progestan aldım. Bu arada 200 mg olan Progestanlardan günlük en fazla 4 tane yani 800 mg alınabiliyor aklınızda bulunsun. Bugün tövbe dedim. Kendime güvenmicem bu kadar.
Bir de rahim boyunu her doktor ölçmez arkadaşlar. Sustuysa, bebek iyi demişse doktorunuz ; rahim boyunuzu ölçüp ona göre iyi dememiş olma ihtimalini unutmayın. Ben ilk gebeliğimde 3 doktor gezdim. Hiçbiri bakmamıştı. Bebek iyi dediler oysaki durumbambaskaydı. Siz sorun. Doktor da olsa onlar da insan sonuçta, insanlık hali unutur gözünden kaçar vs. Ama elimizden geleni yapmak adına , sormuş olmak için bile olsa sorun lütfen. Bebek sizin can sizin sonuçta. Kimseye suç atılmıyor
Kızlar peki açılma olup olmadığını sizler anlayabildiniz mi bir şikayet ile kendini gösteriyor muBir de ek olarak, çocuğunuzla eşinizle bile aynı WC’yi kullanmayın. Tüm hamileler için enfeksıyon riski var umumi tuvaletlerde zaten ama serklaj ekstra ehemmiyet gerektirdiği için, başka yerde WC kullanmamanın harıcınde, kendinize has bi wcniz olsun lütfen.
Canım 3 saat ayakta durmayı bilemedim ama 5 saat oturmak çok olmuş dikkat et lütfen bunca zorluk çektik. Aldığın magnezyum lar progestan lar hemen şifa olsunBir de ek olarak, çocuğunuzla eşinizle bile aynı WC’yi kullanmayın. Tüm hamileler için enfeksıyon riski var umumi tuvaletlerde zaten ama serklaj ekstra ehemmiyet gerektirdiği için, başka yerde WC kullanmamanın harıcınde, kendinize has bi wcniz olsun lütfen.
Serklaj işleminden ziyade şu 1.5 günlük süreçte beni spinal anestezi mahfetti hala da bitik durumdayım. Düzelirim umarım yarına. Ağrıdan ağlıycam ama sanki rahimde gözyaşı dedektörü var azcık gözlerim ıslansak hoopp kasılıveriyor zor tutuyorum. 3x200mg progestan alıyordum ona devam edicem. Dün işlem sonrası 1 tane endol verdiler baya kasılmam vardı 2 3 saat sonraya nasıl kesti kasılmaları. Çok etkili bi şeymiş ama mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı bebeğin suyunu azaltan bi zıkkım. 30 gün heyet verdiler bana. Bitince umarım yine verirlerNekadar haklısın canım Allah biliyor bukadar zor bir operasyon olacağını tahmin etmemiştim, okadar canım yanmışki eşim yazık neolur birdaha çocuk yapmayalım mahvoldun şu bir yılda başına gelmeyen kalmadı sana bişey olacak diyor.
Masa başı çalışıyorum pazartesi heyet verecel bir sürelik sonra neolur bilmiyorum aöa kendimi yormucam söz verdim bu ağrılar kolay geçmiyor, sende dikkat et canım çoğu gitti azı kaldı kavuşmalarımıza
Benim eşim de ilk başlarda 4 çocuğumuz olsun istiyordu bari 3 olsun diyordu sonradan ciddi ciddi. Hoş 3 gebelik yaşadım. Ama ınan ki gebelik lüks bize. Sureklı yardımcı olacak , muhtaçsın vs. Duygusal zorluğu da cabası. Rabbim bu evladımı da sağ Salim doğurmayı nasip etsin de, sonra tüplerimi de sezeryan esnasında başlatmayı düşünüyorum ciddi olarak zatenNekadar haklısın canım Allah biliyor bukadar zor bir operasyon olacağını tahmin etmemiştim, okadar canım yanmışki eşim yazık neolur birdaha çocuk yapmayalım mahvoldun şu bir yılda başına gelmeyen kalmadı sana bişey olacak diyor.
Masa başı çalışıyorum pazartesi heyet verecel bir sürelik sonra neolur bilmiyorum aöa kendimi yormucam söz verdim bu ağrılar kolay geçmiyor, sende dikkat et canım çoğu gitti azı kaldı kavuşmalarımıza
Serklaj ipi iki çeşitmiş aslında canım. Ama hangisini kullandı hiç sormadım. Çünkü en sağlam ipmiş tüm ameliyatlarda kullanılan iplerin içinde. Eğer heyet almazsan da bence söyle yap, çalıştığın iş yerine bikaç tane domestos götür koy. Wcye girmeden her yerıne dok; sifonu Çek, bi de antibakteriyel mendil al; sil oturma kısmını; öyle kullan. Başka çözüm gelmiyor aklıma su an.alaturka zaten sakın kullanma; çömelmek asla yok bize; cok zorluyor dıkışı, ben yagızdayken bi kere mecbur kalmıştım. Cok yanım yandı eğilince. Sen deneme sakınCanım 3 saat ayakta durmayı bilemedim ama 5 saat oturmak çok olmuş dikkat et lütfen bunca zorluk çektik. Aldığın magnezyum lar progestan lar hemen şifa olsunben hamilelik başından beri ebeveyn wc yi gasp ettim onlar baba oğul büyük banyoyu kullanıyorlar kesinlikle imkanı olan ayırmalı. İşe başlarsam bide alaturka orda ne yaparım orası muamma bide bişi sorcam İpek ip kullanıldı ben de ama o sırada hocaya soramadım serklaj ipi daha farklı ip diye biliyordum sende ne kullandılar biliyor musun? McDonald's usulü yapıldı 2.5cmden başlayıp 4 yerden dikip sıkıştırıldı
Serklaj işleminden ziyade şu 1.5 günlük süreçte beni spinal anestezi mahfetti hala da bitik durumdayım. Düzelirim umarım yarına. Ağrıdan ağlıycam ama sanki rahimde gözyaşı dedektörü var azcık gözlerim ıslansak hoopp kasılıveriyor zor tutuyorum. 3x200mg progestan alıyordum ona devam edicem. Dün işlem sonrası 1 tane endol verdiler baya kasılmam vardı 2 3 saat sonraya nasıl kesti kasılmaları. Çok etkili bi şeymiş ama mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı bebeğin suyunu azaltan bi zıkkım. 30 gün heyet verdiler bana. Bitince umarım yine verirlerişte çünkü ya hep ayakta ya hep oturma durumunda oluyorum ikisi de yaramıyor. Bu arada çok yazdım ama son bişi, hemşire geldiği de bugün ayaklarımı uzatmış dik oturuyordum serklaj hastalarında bu pozisyonu istemeyiz mümkün olduğunca hep yat hatta ayaklarını da hafif kaldır dedi.
Canım burda nişan vs diye bilen arkadaşlar vardı ama ben salak hala bilmem mesela nişan nedir. Karnım arada toplanıyordu bir tarafta; sanki bebek poposunu bi yere dayamış gibi. O an acı da hissediyordum yani bi rahatsızlık hissi gibi tarif edebilirim. En sonda da zaten, o hisse ek olarak, ayaktayken bildiğin adım atamadım. Sanırım o an fln açıldı yanı. Emin de değilim tabi. Ama illa ki belirti verir. Canın bi şekilde yanıyorsa; bi huzursuzluğun varsa başlıyor tehlike canları çalmaya diyebilirim ancak. Başka arkadaşlar da yazarsa, daha aydınlatıcı olur tabi.Kızlar peki açılma olup olmadığını sizler anlayabildiniz mi bir şikayet ile kendini gösteriyor mu
Her birinden bir lokma almışızAhmet buğra kardeşim
Yusuf Asaf yeğenim. Boyle isimlerin uyumuna bayılıyorum
Hayirli olsun
450 tl dedi doktorum 18 ekime randevh verdi. Sizlerin rakamları okudukça şok geçirmektsyimBen 1000 tl’ye randevu aldım artık herşey o kadar pahalı ki şaşıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?