2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzum çok fazla kuruyemiş ve şekerli gıda tüketiyor musun
Şekeri birsey diyem çok tuketmem ama hergun çiğ kuruyemiş yiyorum bebek icin onun etkisi varmidir
Ödem olduğu zaman ayaklarımda bacaklarımda yanma oluyor duşta soğuk suya tutup kurulamadan yatağa yatıyorum ferahlatıyor canım. Ayağının altına yastık koy bir yüksekte tut
Bende aynı şekilde yapiyorum kurulamıyorum direk yatıyorum ödem çok az var sanki ama su tuketimim iyi yastigi deneyeyim sağol canim

Son düzenleme:
Enerji vücudu ısıtır canım ama bir avuç içi kadarsa ondan değildir ama fazlaysa biraz azalt bakalım ne olacak

Allah razı olsun canım amin hepimize guzel sonuçlar versin güzel Rabbim
Haberini bekliyoruz canım hayırlı sonuçlarla.

Bende bugün itibariyle guatr ilacima basladim. Demirim 82 çıkıyor ama demir bağlama sorunlu çıkıyor diye doktor demir ilacı da yazdı, şu an çekinerek içiyorum mideye dokunmaz umarım. Tok karna aldım rahatsız etmesin diye. M MaviFeslegen sonuçların cıktı mi?

Kac mg hangisine basladin kuzum

Canım şimdi gördüm bunu. Çok çok sevindim. Bana doktorum 2.tremistirda 3'e kadar normal görürüz dedi. Çok çok iyi değerin

Tsh 4 çıkmıştı canım Euthyrox 25 mg verdi. Ilk üç gün yarim kullan sonra tam al dedi, Endokrinolojiye sevk etti. Şimdiye kadar alamadığım bebeğime zarar vermemiştir umarım
Vermemistir kuzum cok artmamis sukur ki ben direkt endokrine gitmistim 50 mg levotiron basladik ayni devam ediyoruz ama benim gebeligi ogrenir ogrenmez hic artmayan tsh 3.2 olmustu senin iyi bene su an

Amin kuzum çok sağol Canım yemeklerden yarım saat önce öneriliyor ama mideye rahatsızlık verdiği için gece yatarken alıyorum.

Vermemistir kuzum cok artmamis sukur ki ben direkt endokrine gitmistim 50 mg levotiron basladik ayni devam ediyoruz ama benim gebeligi ogrenir ogrenmez hic artmayan tsh 3.2 olmustu senin iyi bene su an
Benimde gebelik başlangıcındaki testim 3.4 çıkmıştı (normal gebelkk oncesi 2.09 cikardi )ama iki kadın doğumcu da ilaç kullanmam gerektiğini söylemedi şükür ki çok yükselmemiş o zamandan bu yana ama yine de yüksek değer ya canım endişe etmemek kolay değil vücudumuzun sistemi bebeklerimizden yana inşallah bebeğim benden almıştır da bende kalmadığı için yükselmiştir diye dua etmekten başka elime bir şey geçmiyor. Doktoruma da çok kızgınım değiştirmek istiyorum ama başka doktor da tanımıyorum iyi olduğunu bildiğim. Ist Avrupa yakası öneri varsa kızlar

Bende demir ilacına başlayacağım değerim düşük şuan serlajdan dolayı kabızlık yapabilir diye bekletiyor doktorum , eğer rahatsız ederse mideni bulandırırsa akşam yatmadan önce al daha rahat oluyor

Ben de bu cumartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim kendi doktorum geçtiğimiz cumartesi kontrolde bağırsakta parlaklık gördüm ayrıntılı ultrasona girdiğinde yapan kişiye sor kafana takacagin bir şey değil ama dedi. İster istemez insan takıyor

Kızlar tüm hamiskerimiz mesajı goren herkes bana dua edin bugün detaylı USG var kalbim ağzımda atıyor. Güzel Allah'ım Sağlıklı sonuçlarla hastaneden çıkmayı nasip etsin bana ve tüm hamilelerimize
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM.İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL GEÇER.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Bende demir ilacına başlayacağım değerim düşük şuan serlajdan dolayı kabızlık yapabilir diye bekletiyor doktorum , eğer rahatsız ederse mideni bulandırırsa akşam yatmadan önce al daha rahat oluyor
Canım ilaç değil de gıda takviyesi kullanırsan kabızlık ihtimali de baya azalıyor. İlaçların demir formunda emilim çok az oluyor içerdiği miktar yüksek olsa da faydalanamıyoruz. Ocean microfer kullanıyorum ben sabahları aç karna c vit ile beraber alıyorum. Dr feramat vermişti deniyim dedim mahfolduk mide ağrısı yanma ve kabızlık, ki yatmaya yakın alıyordum ama cıksss

inşallah detaylıya kadar kaybolur canim, aynen öyle benim de aklımdan çıkmıyor. seninki yakın tarihmiş bakalım ne olacak. ama son haftalara kadar devam edip son zamanlarda kaybolanlar da varmış o yüzden panik yapmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…