Şekeri birsey diyem çok tuketmem ama hergun çiğ kuruyemiş yiyorum bebek icin onun etkisi varmidirKuzum çok fazla kuruyemiş ve şekerli gıda tüketiyor musun
Bende aynı şekilde yapiyorum kurulamıyorum direk yatıyorum ödem çok az var sanki ama su tuketimim iyi yastigi deneyeyim sağol canimÖdem olduğu zaman ayaklarımda bacaklarımda yanma oluyor duşta soğuk suya tutup kurulamadan yatağa yatıyorum ferahlatıyor canım. Ayağının altına yastık koy bir yüksekte tut
Enerji vücudu ısıtır canım ama bir avuç içi kadarsa ondan değildir ama fazlaysa biraz azalt bakalım ne olacakŞekeri birsey diyem çok tuketmem ama hergun çiğ kuruyemiş yiyorum bebek icin onun etkisi varmidir
Bende aynı şekilde yapiyorum kurulamıyorum direk yatıyorum ödem çok az var sanki ama su tuketimim iyi yastigi deneyeyim sağol canim
Hayirli haberlerle gel insaAllah kuzumKızlar tüm hamiskerimiz mesajı goren herkes bana dua edin bugün detaylı USG var kalbim ağzımda atıyor. Güzel Allah'ım Sağlıklı sonuçlarla hastaneden çıkmayı nasip etsin bana ve tüm hamilelerimize
Yok canım bir avuc ici kadar abartılı değil yani biraz takip edeyim bakalim sagolEnerji vücudu ısıtır canım ama bir avuç içi kadarsa ondan değildir ama fazlaysa biraz azalt bakalım ne olacak
Allah razı olsun canım amin hepimize guzel sonuçlar versin güzel RabbimHayirli haberlerle gel insaAllah kuzum
Haberini bekliyoruz canım hayırlı sonuçlarla.Allah razı olsun canım amin hepimize guzel sonuçlar versin güzel Rabbim
Kac mg hangisine basladin kuzumHaberini bekliyoruz canım hayırlı sonuçlarla.
Bende bugün itibariyle guatr ilacima basladim. Demirim 82 çıkıyor ama demir bağlama sorunlu çıkıyor diye doktor demir ilacı da yazdı, şu an çekinerek içiyorum mideye dokunmaz umarım. Tok karna aldım rahatsız etmesin diye. M MaviFeslegen sonuçların cıktı mi?
Tsh 4 çıkmıştı canım Euthyrox 25 mg verdi. Ilk üç gün yarim kullan sonra tam al dedi, Endokrinolojiye sevk etti. Şimdiye kadar alamadığım bebeğime zarar vermemiştir umarımKac mg hangisine basladin kuzum
Canım şimdi gördüm bunu. Çok çok sevindim. Bana doktorum 2.tremistirda 3'e kadar normal görürüz dedi. Çok çok iyi değerinKizlar test sonuçlarımi aldim. Hakkinizi helal edin hepinizi darladim tsh yuzundenkan degerim.dusuk cikti halsizlik o yuzden mis sanirim. Tsh degeri 2.3 cikti sanirim yüksek degil Yarin kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım.
K kendimidurduracakdegilim
Geçmişi okumaya yeni başlayacam masallah baya konular var.
Vermemistir kuzum cok artmamis sukur ki ben direkt endokrine gitmistim 50 mg levotiron basladik ayni devam ediyoruz ama benim gebeligi ogrenir ogrenmez hic artmayan tsh 3.2 olmustu senin iyi bene su anTsh 4 çıkmıştı canım Euthyrox 25 mg verdi. Ilk üç gün yarim kullan sonra tam al dedi, Endokrinolojiye sevk etti. Şimdiye kadar alamadığım bebeğime zarar vermemiştir umarım
Amin kuzum çok sağol Canım yemeklerden yarım saat önce öneriliyor ama mideye rahatsızlık verdiği için gece yatarken alıyorum.Haberini bekliyoruz canım hayırlı sonuçlarla.
Bende bugün itibariyle guatr ilacima basladim. Demirim 82 çıkıyor ama demir bağlama sorunlu çıkıyor diye doktor demir ilacı da yazdı, şu an çekinerek içiyorum mideye dokunmaz umarım. Tok karna aldım rahatsız etmesin diye. M MaviFeslegen sonuçların cıktı mi?
Benimde gebelik başlangıcındaki testim 3.4 çıkmıştı (normal gebelkk oncesi 2.09 cikardi )ama iki kadın doğumcu da ilaç kullanmam gerektiğini söylemediVermemistir kuzum cok artmamis sukur ki ben direkt endokrine gitmistim 50 mg levotiron basladik ayni devam ediyoruz ama benim gebeligi ogrenir ogrenmez hic artmayan tsh 3.2 olmustu senin iyi bene su an
Sifa olsun canım. Doktorda misin şimdi ☺ bize yaz mutlaka.Amin kuzum çok sağol Canım yemeklerden yarım saat önce öneriliyor ama mideye rahatsızlık verdiği için gece yatarken alıyorum.
Bende demir ilacına başlayacağım değerim düşük şuan serlajdan dolayı kabızlık yapabilir diye bekletiyor doktorum , eğer rahatsız ederse mideni bulandırırsa akşam yatmadan önce al daha rahat oluyorHaberini bekliyoruz canım hayırlı sonuçlarla.
Ben de bu cumartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim kendi doktorum geçtiğimiz cumartesi kontrolde bağırsakta parlaklık gördüm ayrıntılı ultrasona girdiğinde yapan kişiye sor kafana takacagin bir şey değil ama dedi. İster istemez insan takıyorkizlar ben de doktordan geldim
kendi doktoruma normal kontrole gitmiştim, her yerine baktı inceledi. her şey normal sadece bağırsaklarında parlaklık var gibi dedi. ama diğer her şey normal hiperekojen bağırsak olduğunu düşünmüyorum dedi. detaylı ultrasona başka bir doktora gidin farklı bir göz de görsün dedi. @Renklirenkli canim sen parlaklık hakkında burada bir şey söylemiştin diye hatırlıyorum. ben de biraz araştırdım, genelde ilerleyen aylarda kayboluyormuş o yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum. ama duymasaydım iyiydiinşallah detaylıya kadar kaybolur
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM.İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL GEÇER.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNKızlar tüm hamiskerimiz mesajı goren herkes bana dua edin bugün detaylı USG var kalbim ağzımda atıyor. Güzel Allah'ım Sağlıklı sonuçlarla hastaneden çıkmayı nasip etsin bana ve tüm hamilelerimize
Canım ilaç değil de gıda takviyesi kullanırsan kabızlık ihtimali de baya azalıyor. İlaçların demir formunda emilim çok az oluyor içerdiği miktar yüksek olsa da faydalanamıyoruz. Ocean microfer kullanıyorum ben sabahları aç karna c vit ile beraber alıyorum. Dr feramat vermişti deniyim dedim mahfolduk mide ağrısı yanma ve kabızlık, ki yatmaya yakın alıyordum ama cıksssBende demir ilacına başlayacağım değerim düşük şuan serlajdan dolayı kabızlık yapabilir diye bekletiyor doktorum , eğer rahatsız ederse mideni bulandırırsa akşam yatmadan önce al daha rahat oluyor
inşallah detaylıya kadar kaybolur canim, aynen öyle benim de aklımdan çıkmıyor. seninki yakın tarihmiş bakalım ne olacak. ama son haftalara kadar devam edip son zamanlarda kaybolanlar da varmış o yüzden panik yapmayalımBen de bu cumartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim kendi doktorum geçtiğimiz cumartesi kontrolde bağırsakta parlaklık gördüm ayrıntılı ultrasona girdiğinde yapan kişiye sor kafana takacagin bir şey değil ama dedi. İster istemez insan takıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?