2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
merhabaalr kızlar geçtiğimiz gün kan hapı ile magnezyum ve sulandırıcı hapı bir arada alınca sanırım dokundu ve ishal kusma oldu ama ishal baya aşırıydı . şimdi bebeğin hareketleri tam hissetmiyorum 19. haftaya giriyorum sizde bebek hareket durumları nedir

Kızlar günaydın, bugün yeğenimin işe giriş sağlık raporu için hastanedeydim dedim bi de kadın doğumdan randevu alayım vardı şansıma az önce çıktım doktordan annesi yesin onu 380 gr mış herşey yolunda. Araştırma hastanesiydi 3 tane stajyer vardı doktor benden önceki hastayla ilgilenirken biri karnıma peçeteyi koydu biri jel döktü diğeri de biraz makineyi kullanmayı biliyor bakıyorlar karnıma kızlardan biri dedi ki aaa bebek diğeri diyor ki aaa hareket ediyor ahajaja kızlara dedim ki siz benden heyecanlısınız
Edit: ulan heyecandan günaydın demişim ahdjah

Bilemedim tek sebebi iki ilacın aynı anda alınması mı kesin acaba ? Bi tahlil isteseydiniz ? Bahaneyle bebeği de görürsünüz

Kiz cok guldum be masaAllah minişe

HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM.İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL GEÇER.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Kızlar çok şükür Allah'ıma herşey iyi geçti Rabbim sizlerede bu mutlulugu bu sevinci yaşatsın . O kapıdan mutlulukla çıkın .Dualarıniz için Allah sizlerden razı olsun . Sonsuz şükür Allah'ıma .

Canım şimdi gördüm bunu. Çok çok sevindim. Bana doktorum 2.tremistirda 3'e kadar normal görürüz dedi. Çok çok iyi değerin

Benim korktuğum ths olunca onu 2.3 gorunce iyi hissettim tabi. Zaten bebekte çıkmasın çıkacaksa bende birsey ciksin diye biraz aglamalarim oldu ve duam kabul oldu sanirim. Çünkü benimle ilgili tüm değerler alt ust.
Kolesteolum yüksek çıktı 260 ve buna cok sasirdim. Cunku paketli gıdayı birak 3 aydir dogru dürüst birsey yemiyorum.
Kanim 10 cikti demirim cok dusuk. Kalsiyum dusuk.zaten arada kramplar olmaya baslamisti. Kanla ilgili bütün degerlerim dusuk. Dogru düzgün normal degerim yok

Avrasya hastanesinde Atilla Okur var. İlk gebeliğimde onun takibindeydim. Çok iyi bi doktor.

İnşallah bütün bebişler sağlıklı sıhhatli gelir dünyaya

İnşallah biz de o kapıdan mutlu çıkarız senin gibi maşallah canım . Cumartesi benimki de korkuyorum ama yapacak bir şey yok

kızlar 11+2 de kontrole gittim bebeğimin ense kalınlığı 4.5 cıktı doktorumuz fetal dna istedi bilgisi olan varmı başına böyle birsey gelen yada

kızlar 11+2 de kontrole gittim bebeğimin ense kalınlığı 4.5 cıktı doktorumuz fetal dna istedi bilgisi olan varmı başına böyle birsey gelen yada
İkili testiniz ense kalınlığı sebebiyle riskli çıkacağı için fetal dna istemiştir daha net ve güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…