Hadi kuzum sende güzel haberlerle gel Allah'ın herkese ordan mutlulukla ayrılmayi nasip etsinGözün aydın canım çok güzel bir haberdarısı yaptırmayanlara inşallah benimki de salı olacak
Ya doğru diyosun burda çok ağır geçmiyor kışBurasi Sivas minnoşum burda kar kış kıyamet sert geciyor
Canım 20 25 dk sürdü . Allah razı olsun canım darısı tüm annelere inşallah. Önce gekisimine bakıyor sonra kafandan başlıyor olce olce inceliyor. Bebeğin konumu önemli çünkü donmesini beklerken zaman alıyor o yoksa bebek uygun pozisyondaysa 15 dk bulurHadi bakalım size maşallahdarısı basımıza kaç dk sürüyor?
Güle güle kullansın kuzucukGünaydın herkesebenim Dr da 21+..larda görmek isterim extra bir şey yoksa demişti bende bekliyorum.
Buarada azönce kızıma ilk bebek bezini aldım (her şey bitti o eksik kaldı evet) dolaptan çok uyguna geldi. Sleepy 1 numara 84 adet 80tlydi. Kargosu hizmet bedeli 107ye geldi.
Geçenlerde hm de peluş tulum indirimden alamadım kaçırmıştım şuan 400e yakın. Kışa denk gelecekler malum bir tek hastane kontrollerinde giydiririm dedim ve onu da dolaptan bakmaya karar verdim. Çok temiz 1 kez giyilmiş bazen hiç giyilmemiş olanlar var. Sizin de aklınızda olsun
Hm ve zaranın çok tatlı tulumları var. Biz de alsak 4 5 kez giydireceğiz muhtemelen bu kış ondan tasarruf çizgisinde kalmak istiyorum bakalım.Owli nin tulumlarini begendim ya dolapta var ama icime sinmedi pek
Acayip tatlıymış bu bayıldımm. Mavimabelle de sanırım bundan dedi. Kayınvalide çok becerikli örgüde, o başladı habire bir şeyler örüyor. Yollasam foto bunu da yapabilir aslında ama içi penye kaplı olsun istiyorum. Tenleri çok hassas oluyor oğlumda da 1 yaş civarı başlamıştım örme yelek hırka giydirmeye öncesinde hep penye giydirdim.Annemler yeğenime bundan ördüler, şimdi banada örecek ama tabi ben biraz daha yaşam sınırını geçsin bebeğim öyle diyordum, kış olacağı için ve çok küçük olacağı için kalın kalın şeyleri giyemezler ama seneye kışa istediğimiz herşeyi giydiririz.
Şu 2 3 gündür bana da bi haller oldu hiç durmadan alışveriş yapasım var. Bol bol çıtçıtlı body var hiç almayacağım onu ama alt üst takım ve tulum almam gerekiyor. Bez de 1 numara yeter zaten başka almam diye düşünüyorum. Kampanyabulursam ara ara 2 numara alırım 2 paket. En çok 3 kullanmıştık oğlumda, büyüyünce de 5 çok kullanılıyorGüle güle kullansın kuzucuk
Ben sanırım bebek bezini en sona bırakacağım. Ama hep giysi almak istiyorumBen de dolaptan 0-1 ay iki parça aldım şimdi de h&m vs gelirse diye takipteyim
Evet içini bende penye kaplı istiyorum aslında çok becerikli annemler ablamlar ama çok kullanmadığımdan bi bundan birkaç yelek yapacaklar tabi battaniyede yaparlar duramazlarHm ve zaranın çok tatlı tulumları var. Biz de alsak 4 5 kez giydireceğiz muhtemelen bu kış ondan tasarruf çizgisinde kalmak istiyorum bakalım.
Acayip tatlıymış bu bayıldımm. Mavimabelle de sanırım bundan dedi. Kayınvalide çok becerikli örgüde, o başladı habire bir şeyler örüyor. Yollasam foto bunu da yapabilir aslında ama içi penye kaplı olsun istiyorum. Tenleri çok hassas oluyor oğlumda da 1 yaş civarı başlamıştım örme yelek hırka giydirmeye öncesinde hep penye giydirdim.
Şu 2 3 gündür bana da bi haller oldu hiç durmadan alışveriş yapasım var. Bol bol çıtçıtlı body var hiç almayacağım onu ama alt üst takım ve tulum almam gerekiyor. Bez de 1 numara yeter zaten başka almam diye düşünüyorum. Kampanyabulursam ara ara 2 numara alırım 2 paket. En çok 3 kullanmıştık oğlumda, büyüyünce de 5 çok kullanılıyor
Ay bunlardan ben de alacağım tam kış bebeklerine göreBenim begendigim bundan kizlar
Eki Görüntüle 3134314
Aa buda çok güzel okadar uzağım ki yeni şeykerden hiç bakmadım herşeyin kolayı çıkmış indirimlerde kaçırmamak lazım aslında ama biraz daha zamanım var benim alışveriş içinBenim begendigim bundan kizlar
Eki Görüntüle 3134314
Dün görmüştüm dolapta bundan bi tane. Puset içi kullanıma da uygun yazıyordu mantıklı gelmişti öyle okuyunca. Sanırım 7 8 sene önce yoktu bunlar ilk kez görüyorum ama mantıklı ürünBenim begendigim bundan kizlar
Eki Görüntüle 3134314
Aynen benim de 8 sene aram var çocukta şimdi herşeyi sil baştan başlayacağım unutmuşumDün görmüştüm dolapta bundan bi tane. Puset içi kullanıma da uygun yazıyordu mantıklı gelmişti öyle okuyunca. Sanırım 7 8 sene önce yoktu bunlar ilk kez görüyorum ama mantıklı ürün
Neler çıkmış neler. Ben 2.5 yıl önce doğurdum üstelik ona rağmenDün görmüştüm dolapta bundan bi tane. Puset içi kullanıma da uygun yazıyordu mantıklı gelmişti öyle okuyunca. Sanırım 7 8 sene önce yoktu bunlar ilk kez görüyorum ama mantıklı ürün
Çocuk büyütmek neyse de; yenidoğan bakımı daha hassas ya. Onu unutmasak iyiAynen benim de 8 sene aram var çocukta şimdi herşeyi sil baştan başlayacağım unutmuşum
Bu gruptan devam bilgilere yeni doğan bakımıda değişiyor kişiden kişiye mesela bizde göbek bağı düşmeden banyo yaptırılmaz iltihap olmasın diye, bide bir hurafede ilk tırnaklarını kim keserse onun huyuna çekermiş çocukÇocuk büyütmek neyse de; yenidoğan bakımı daha hassas ya. Onu unutmasak iyi
Hic alisveris yapmadim ikinci el o yuzden cekimserim birazAy bunlardan ben de alacağım tam kış bebeklerine göre
Dolap niye içinize sinmedi? Hijyen açısından mı
Ben de indirdim de takip edemiyorum ya hemen bildirimi kaydiriyorum aliskanlik olmusKızlar madem alışveriş konusu açılmış ben de fikir vereyim. Lcw uygulamasını telefona indirin sürekli indirim geliyor aynısı mağazada uçuk fiyatlı şeyler alıyorum. Organik parçaları çok güzel tavsiyemdir her çeşit var
Eyvah eyvah indirim takip etmezsen pahalıya patlıyor bu bebek alışverişiBen de indirdim de takip edemiyorum ya hemen bildirimi kaydiriyorum aliskanlik olmus
Valla bi kac arkadasim var hep beraber takip edip birbirimize bildiriyoruz indirimleri uygun bi kac sey aldik bakalim devam ediyoruzEyvah eyvah indirim takip etmezsen pahalıya patlıyor bu bebek alışverişi
Peluş tulum müslin battaniye alt üst takımlar zıbınlar neler aldım 500 civarı tuttu. Aynısı mağazada 900 cıvarı iyi indirimler veriyor belli saatlerdeBen de indirdim de takip edemiyorum ya hemen bildirimi kaydiriyorum aliskanlik olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?