2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Burasi Sivas minnoşum burda kar kış kıyamet sert geciyor
Ya doğru diyosun burda çok ağır geçmiyor kış ama yinede küçük çok şey almayın canım valla hiç giyemiyorlar kuzularrr ah bende alışverişe başlayacağım şöyle zaman geçsin biran önce korkudan daha bişey alamadım

Hadi bakalım size maşallah darısı basımıza kaç dk sürüyor?
Canım 20 25 dk sürdü . Allah razı olsun canım darısı tüm annelere inşallah. Önce gekisimine bakıyor sonra kafandan başlıyor olce olce inceliyor. Bebeğin konumu önemli çünkü donmesini beklerken zaman alıyor o yoksa bebek uygun pozisyondaysa 15 dk bulur

Güle güle kullansın kuzucuk
Ben sanırım bebek bezini en sona bırakacağım. Ama hep giysi almak istiyorum Ben de dolaptan 0-1 ay iki parça aldım şimdi de h&m vs gelirse diye takipteyim

Owli nin tulumlarini begendim ya dolapta var ama icime sinmedi pek
Hm ve zaranın çok tatlı tulumları var. Biz de alsak 4 5 kez giydireceğiz muhtemelen bu kış ondan tasarruf çizgisinde kalmak istiyorum bakalım.
Acayip tatlıymış bu bayıldımm. Mavimabelle de sanırım bundan dedi. Kayınvalide çok becerikli örgüde, o başladı habire bir şeyler örüyor. Yollasam foto bunu da yapabilir aslında ama içi penye kaplı olsun istiyorum. Tenleri çok hassas oluyor oğlumda da 1 yaş civarı başlamıştım örme yelek hırka giydirmeye öncesinde hep penye giydirdim.
Güle güle kullansın kuzucuk
Ben sanırım bebek bezini en sona bırakacağım. Ama hep giysi almak istiyorum Ben de dolaptan 0-1 ay iki parça aldım şimdi de h&m vs gelirse diye takipteyim
Şu 2 3 gündür bana da bi haller oldu hiç durmadan alışveriş yapasım var. Bol bol çıtçıtlı body var hiç almayacağım onu ama alt üst takım ve tulum almam gerekiyor. Bez de 1 numara yeter zaten başka almam diye düşünüyorum. Kampanyabulursam ara ara 2 numara alırım 2 paket. En çok 3 kullanmıştık oğlumda, büyüyünce de 5 çok kullanılıyor

Evet içini bende penye kaplı istiyorum aslında çok becerikli annemler ablamlar ama çok kullanmadığımdan bi bundan birkaç yelek yapacaklar tabi battaniyede yaparlar duramazlar

Dün görmüştüm dolapta bundan bi tane. Puset içi kullanıma da uygun yazıyordu mantıklı gelmişti öyle okuyunca. Sanırım 7 8 sene önce yoktu bunlar ilk kez görüyorum ama mantıklı ürün
Aynen benim de 8 sene aram var çocukta şimdi herşeyi sil baştan başlayacağım unutmuşum

Dün görmüştüm dolapta bundan bi tane. Puset içi kullanıma da uygun yazıyordu mantıklı gelmişti öyle okuyunca. Sanırım 7 8 sene önce yoktu bunlar ilk kez görüyorum ama mantıklı ürün
Neler çıkmış neler. Ben 2.5 yıl önce doğurdum üstelik ona rağmen yetişmemiz lazım. Bizde yagızın bikac tane astronot tulumu var kalın. Kıbrıs ıcın fazla kalın hatta yağız bile bikaç kez anca gıymıştır. Çünkü arabadan eve şeklinde geçiyor kış. Cok sert de geçmediği için, ben almicam

Çocuk büyütmek neyse de; yenidoğan bakımı daha hassas ya. Onu unutmasak iyi
Bu gruptan devam bilgilere yeni doğan bakımıda değişiyor kişiden kişiye mesela bizde göbek bağı düşmeden banyo yaptırılmaz iltihap olmasın diye, bide bir hurafede ilk tırnaklarını kim keserse onun huyuna çekermiş çocuk

Ben de indirdim de takip edemiyorum ya hemen bildirimi kaydiriyorum aliskanlik olmus

Ben de indirdim de takip edemiyorum ya hemen bildirimi kaydiriyorum aliskanlik olmus
Peluş tulum müslin battaniye alt üst takımlar zıbınlar neler aldım 500 civarı tuttu. Aynısı mağazada 900 cıvarı iyi indirimler veriyor belli saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…