peki ense kalınlığı sorun yaratırmı ilerde içim cok tedirgin olduİkili testiniz ense kalınlığı sebebiyle riskli çıkacağı için fetal dna istemiştir daha net ve güvenilir
yada ense kalınlığı düzelen birseymi sonradan üzücüde olsa tahmininizi bıllmek istiyorumİkili testiniz ense kalınlığı sebebiyle riskli çıkacağı için fetal dna istemiştir daha net ve güvenilir
Ayy o kadar stres olmuşum ki bir an sedyeden kalkıp gidesim geldi sonra Dr o kadar tatlı biri çıktı ki once ne yapacağını anlattı tatlı tatlı ses tonuyla anlatmaya başladı hayatımda gördüğüm en tatlı doktorlardan biriydi doktora hayran oldum . İnşallah böyle doktorlarla karşılaşırsınızİnşallah biz de o kapıdan mutlu çıkarız senin gibi maşallah canım. Cumartesi benimki de korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Amin kuzum sizde yazın gitmeden dua edelim sizler için o kadar inanıyorum ki duanın gücüne yuzlerce hamisin duası kabul olmaz mi hicİnşallah biz de o kapıdan mutlu çıkarız senin gibi maşallah canım. Cumartesi benimki de korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Yarın randevum bakalım sadece tahmin ettim yarın belli olur bilgi için teşekkür ederim3lü test Türk genleriyle uyumlu değilmiş. Gittiğim 2 doktorda 2li ve 4lü testi önerdi.
Bende sizde 4lüyü yaptırın. Çoğu duyduğum kişi 3lüyü yaptırmadı. Zaten bildiğim kadarıyla 4lü teslt ile arası çok yakın. Tabi siz bilirsiniz.
Down sendromu değerlendirmesinde risk arttıran bir faktör olduğu için istemiş canım ama ense kalınlığı çok olup down sendrom taşıyıcısı olmayan da çok bebek var..peki ense kalınlığı sorun yaratırmı ilerde içim cok tedirgin oldu
Berhudar olsunAntibiyotik değil zaten bir şase iciyorsun sabah kadar tuvalete gitmemeye calis ise yaramisti cok sukurde bebegide birsey olmadi simdi 15 aylik ellerinden oper
Ensede ödem oluşmuş olabilir bu sebeple yüksek çıkabiliyor ve kızımda 3 ayrı Doktor 3 ayrı ölçüm yaptı içinizi ferah tutun.kızlar 11+2 de kontrole gittim bebeğimin ense kalınlığı 4.5 cıktı doktorumuz fetal dna istedi bilgisi olan varmı başına böyle birsey gelen yada
Teşekkür ederim ☺bakacağım.Avrasya hastanesinde Atilla Okur var. İlk gebeliğimde onun takibindeydim. Çok iyi bi doktor.
Çok geçmiş olsun canım. Takviyelerle toparlarsın insallah demekki ondan yorgundun böyle.Benim korktuğum ths olunca onu 2.3 gorunce iyi hissettim tabi. Zaten bebekte çıkmasın çıkacaksa bende birsey ciksin diye biraz aglamalarim oldu ve duam kabul oldu sanirim. Çünkü benimle ilgili tüm değerler alt ust.
Kolesteolum yüksek çıktı 260 ve buna cok sasirdim. Cunku paketli gıdayı birak 3 aydir dogru dürüst birsey yemiyorum.
Kanim 10 cikti demirim cok dusuk. Kalsiyum dusuk.zaten arada kramplar olmaya baslamisti. Kanla ilgili bütün degerlerim dusuk. Dogru düzgün normal degerim yok
Canım bı arastir bu konuyu nette . Tek başına ense kalınlığı down demek için yeterli bilgi değil. Hem kan testine hem burun kemiğine hem yasa bakılıyor. Yüzde doksan fetal DNA bilgi verici bir testpeki ense kalınlığı sorun yaratırmı ilerde içim cok tedirgin oldu
Kuzum çok geçmiş olsunBenim korktuğum ths olunca onu 2.3 gorunce iyi hissettim tabi. Zaten bebekte çıkmasın çıkacaksa bende birsey ciksin diye biraz aglamalarim oldu ve duam kabul oldu sanirim. Çünkü benimle ilgili tüm değerler alt ust.
Kolesteolum yüksek çıktı 260 ve buna cok sasirdim. Cunku paketli gıdayı birak 3 aydir dogru dürüst birsey yemiyorum.
Kanim 10 cikti demirim cok dusuk. Kalsiyum dusuk.zaten arada kramplar olmaya baslamisti. Kanla ilgili bütün degerlerim dusuk. Dogru düzgün normal degerim yok
Çok geçmiş olsun canım. Takviyelerle toparlarsın insallah demekki ondan yorgundun böyle.
Bebeğin de sen de iyi ol öyle dua edelim artik
Kuzum çok geçmiş olsun
Canım benim sende de birsey olmasın bebeğinde deBenim korktuğum ths olunca onu 2.3 gorunce iyi hissettim tabi. Zaten bebekte çıkmasın çıkacaksa bende birsey ciksin diye biraz aglamalarim oldu ve duam kabul oldu sanirim. Çünkü benimle ilgili tüm değerler alt ust.
Gözün aydın canım çok güzel bir haberKızlar çok şükür Allah'ıma herşey iyi geçti Rabbim sizlerede bu mutlulugu bu sevinci yaşatsın . O kapıdan mutlulukla çıkın .Dualarıniz için Allah sizlerden razı olsun . Sonsuz şükür Allah'ıma .
Benim haftaya cuma ayrıntılı 21+3 gideceğim, size kalmış erken gidende var ama ben 21. Haftamı doldurmak istedim.Günaydın canlar. Salıdan salıya tam haftam oluyor. Şuan 18 bitti salı 19 bitecek 4 ekimde 20 bitmiş olacak. Cumartesi günü evdeyim çalışmıyorum ayrıntılı ultrason için cumartesi günleri gidebilirim 20+4 de yani 8 ekim cumartesi mi gideyim 21+4 15 Ekim mi. Doktor 1 ekim ile 15 ekim arası Yaptırabilirsin dedi
inşalllah öyledir içim içimi yiyor günlerdir hamilelimin tadını cıkaramıyorum ay sonu yaptıracagım yarında iş cıkısı devlet hastanesinin bide aciline gidicem ölçüm içiDown sendromu değerlendirmesinde risk arttıran bir faktör olduğu için istemiş canım ama ense kalınlığı çok olup down sendrom taşıyıcısı olmayan da çok bebek var..
önlem amaçlı kendini de üzmeden fetal dna yaptırmanızda fayda var benceinşallah hiç bişicik çıkmayacaktır
bende yarın farklı doktorada gideceğim cok tesekkür ederim umarım öyledir cok üzülüyorumEnsede ödem oluşmuş olabilir bu sebeple yüksek çıkabiliyor ve kızımda 3 ayrı Doktor 3 ayrı ölçüm yaptı içinizi ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?