2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnşallah biz de o kapıdan mutlu çıkarız senin gibi maşallah canım . Cumartesi benimki de korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Ayy o kadar stres olmuşum ki bir an sedyeden kalkıp gidesim geldi sonra Dr o kadar tatlı biri çıktı ki once ne yapacağını anlattı tatlı tatlı ses tonuyla anlatmaya başladı hayatımda gördüğüm en tatlı doktorlardan biriydi doktora hayran oldum . İnşallah böyle doktorlarla karşılaşırsınız

İnşallah biz de o kapıdan mutlu çıkarız senin gibi maşallah canım . Cumartesi benimki de korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Amin kuzum sizde yazın gitmeden dua edelim sizler için o kadar inanıyorum ki duanın gücüne yuzlerce hamisin duası kabul olmaz mi hic

Yarın randevum bakalım sadece tahmin ettim yarın belli olur bilgi için teşekkür ederim

peki ense kalınlığı sorun yaratırmı ilerde içim cok tedirgin oldu
Down sendromu değerlendirmesinde risk arttıran bir faktör olduğu için istemiş canım ama ense kalınlığı çok olup down sendrom taşıyıcısı olmayan da çok bebek var..
önlem amaçlı kendini de üzmeden fetal dna yaptırmanızda fayda var bence inşallah hiç bişicik çıkmayacaktır

kızlar 11+2 de kontrole gittim bebeğimin ense kalınlığı 4.5 cıktı doktorumuz fetal dna istedi bilgisi olan varmı başına böyle birsey gelen yada
Ensede ödem oluşmuş olabilir bu sebeple yüksek çıkabiliyor ve kızımda 3 ayrı Doktor 3 ayrı ölçüm yaptı içinizi ferah tutun.

Çok geçmiş olsun canım. Takviyelerle toparlarsın insallah demekki ondan yorgundun böyle.
Bebeğin de sen de iyi ol öyle dua edelim artik

peki ense kalınlığı sorun yaratırmı ilerde içim cok tedirgin oldu
Canım bı arastir bu konuyu nette . Tek başına ense kalınlığı down demek için yeterli bilgi değil. Hem kan testine hem burun kemiğine hem yasa bakılıyor. Yüzde doksan fetal DNA bilgi verici bir test

Kuzum çok geçmiş olsun

Canım benim sende de birsey olmasın bebeğinde de hep böyle dua et olur mu.. Moral herşeyi etkiliyor Elh yolu yarıladık sen moralini yüksek tut inşallah değerlerinde yukselir

Gözün aydın canım çok güzel bir haber darısı yaptırmayanlara inşallah benimki de salı olacak

Günaydın canlar. Salıdan salıya tam haftam oluyor. Şuan 18 bitti salı 19 bitecek 4 ekimde 20 bitmiş olacak. Cumartesi günü evdeyim çalışmıyorum ayrıntılı ultrason için cumartesi günleri gidebilirim 20+4 de yani 8 ekim cumartesi mi gideyim 21+4 15 Ekim mi. Doktor 1 ekim ile 15 ekim arası Yaptırabilirsin dedi

Benim haftaya cuma ayrıntılı 21+3 gideceğim, size kalmış erken gidende var ama ben 21. Haftamı doldurmak istedim.

inşalllah öyledir içim içimi yiyor günlerdir hamilelimin tadını cıkaramıyorum ay sonu yaptıracagım yarında iş cıkısı devlet hastanesinin bide aciline gidicem ölçüm içi
n bakalım belkide cıhaz yanlış ölçüm yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…