- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.494
- 63
Yıllardır kaşımda bir tel kıl çıkarmayan hain badem yağı gider göbeğimde çıkarır şimdi, bende sürmeyeyim bariCanım ,benim de göbek kıllarım çok arttı zaten vardı ama iyice artmış durumdalar. Badem yağı biraz besleyebilir diye okudum bir kaç yerde.Ben jel formda bir çatlak önleyeci kullanıyorum artmasın diye, o tarz bir ürüne geçebilirsin.
doktora mutlaka gidin. benimde 20 lik diş apse yaptı sızısından durmadim mecbur kaldim antibiyotik verdi. geç kalmyınÇok geçmiş olsun benimde 20 lik dişimin eti şişmiş yanağıma kadar , kulağıma vurdu ağrısı doktor bişey yapmaz diye gitmiyorum bi ilaç falan verir mi yaşayan oldu mu hiç
Çıkar canım sen kılın en sevdiği yağı veriyorsunKızlar karnıma badem yağı sürüyorum, zaten sarı tüylerim siyaha dönmüştü hamilelikten, şimdi daha fazla çıkarır mı acaba?
LCW dimi kuzumPeluş tulum müslin battaniye alt üst takımlar zıbınlar neler aldım 500 civarı tuttu. Aynısı mağazada 900 cıvarı iyi indirimler veriyor belli saatlerde
Dün bi diş doktoruyla görüştüm augmentin antibiyotik önerdi kadın doğum doktoruma da sordum kullanabilirsin yazdı sabah ve akşam içtim ağrı kesildi ama şişlik hala var dayanamazdim diğer türlüdoktora mutlaka gidin. benimde 20 lik diş apse yaptı sızısından durmadim mecbur kaldim antibiyotik verdi. geç kalmyın
Yıllardır kaşıma kirpiğime sürerim bi etki görmedim, bi umut karnımda da çıkarmaz belki dedim ama korkuttunuz beniÇıkar canım sen kılın en sevdiği yağı veriyorsunbende haftada iki üç kere hindistan cevizi yağı her akşamda lierak kullanıyorum. Bide bol su içiyorum
Aynen uygulamayı indiriuorsun gün içinde sürekli indirim geliyor en azından uyguna almış oluyorsun kaliteli de ürünleriLCW dimi kuzum
Maşallah canım bu şekilde yolunda geçsin inşallah gebelik boyunca.Kızlar bugün kontrole gittim. Hersey yolunda şimdilik şükür. Haftaya persembe için detaylı ultrason randevusu aldım bakalım. Doktoruma grip asısını sordum. Yaptırabilirsin dedi. Ben iki doktor kontrolünde olduğum ıcın, diğer doktora da mesaj attım. Sizce grip asısı yaptırmalı mıyım diye, yaptır demiş o da. Sizin de aklınızda olsun diye paylaşayım dedim. Bu kış bıraz zor olacakmış gripler
Cok iyi düşünmüşsün. Git bak oğlusuna tabi. Artık kocaman olmuşlar. Tüm ekranı kaplıyorlarMaşallah canım bu şekilde yolunda geçsin inşallah gebelik boyunca.
Bende doktor değiştirdim, hazır değiştirmişken kontrol günüm gelmeden gideyim dedim ☺ yarın eşimle gidiyoruz bakiyim bu doktor da erkek görecek mi? Ben artik yagiz diye sevmeye alistimTestlerimi de verip bir şey demeyeceğim tsh yüksek diyecek mi diye doktoru denemek zorunda bıraktılar beni artık güvensizlik tavan şu an :/
Ben hindistan cevizi yağını vücut yağı olarak da kullandım gebelikten önce şimdiye kadar baya killanmam lazımdı bende yapmadı. ama hindistan cevizi yağıni duştan duşa kullanıyorum. Jeli hergunYıllardır kaşıma kirpiğime sürerim bi etki görmedim, bi umut karnımda da çıkarmaz belki dedim ama korkuttunuz beniHindistan cevizi yağıda tüylenme yapıyor
Canm ne güzel görmüşsün oğlunu cumada benim ayrıntılı var bakalım nasıl geçeçek bu aralar darlandım iyice bende, değişik birşeyler yapmam lazımCok iyi düşünmüşsün. Git bak oğlusuna tabi. Artık kocaman olmuşlar. Tüm ekranı kaplıyorlar
Doktoru test etmen de güzel olur aynen.insana neler yaşatıyorlar ya.
Büyümüştür kesinlikle yine bir yirmi gün oldu görmeyeli ☺çok çok özledimCok iyi düşünmüşsün. Git bak oğlusuna tabi. Artık kocaman olmuşlar. Tüm ekranı kaplıyorlar
Doktoru test etmen de güzel olur aynen.insana neler yaşatıyorlar ya.
Maşallah canım bu şekilde yolunda geçsin inşallah gebelik boyunca.
Bende doktor değiştirdim, hazır değiştirmişken kontrol günüm gelmeden gideyim dedim ☺ yarın eşimle gidiyoruz bakiyim bu doktor da erkek görecek mi? Ben artik yagiz diye sevmeye alistimTestlerimi de verip bir şey demeyeceğim tsh yüksek diyecek mi diye doktoru denemek zorunda bıraktılar beni artık güvensizlik tavan şu an :/
Kızlar bugun randevum vardı gittik bebeğimizi gördük kocaman olmuş cinsiyetimizi söylemeyin balon patlatacağız dedik kağıda yazıp verdi fakat bebeğe bakarken kalbinde opak izlendi çok önemli değil 1 ay sonra ayrıntılıda bakacağız dedi ben ister istemez evham yaptım daha sonra radyolog benim banka müşterim rica ettik kalbine birde o hoca baksın diye benim ki bacakları bir güzel açmış ekrana baktık ki oğlan ortadahoca da erkek olduğunu söyledilermi dedi benim koca hoplamaya başladı süpriz kaçtı Kalbimizde ufak açıklık var ama bu ilerleyen zamanda kapanacak dedi Rabbim hepsine sağlık sihat versin balon yaptırdık kızıma sürpriz olsun yinede istedik kızım patlattı
M MaviFeslegen boya bizi kuzum mavilere
İşte aradığın dru bulmuşsun sonunda rahat eder içinde artık canımBugun bende denedim doktoru. Tahlillerime bakıp kan düşüklüğün var vs diye konuştu. Ilac yazmaya başladı. Kolesterol yuksekti hic ona deginmedi. En son alınmış alınmış kolestrole birsey demediniz dedimfark ettim onu ama gebelikte yükseliyor internetten arastir istersen bu durum normal dedi. Zaten gitmeden arastirmistim ve gebelik referansları farkli kolesterolün onun sınırındaydi
balik yağlı Multivitamin kullaniyirum ondan mi oluyor degistirim mi dedim. Hayir bu sorun değil devam et dedi. Ben zaten 1 ay asla beklemiyordum gitmek için bu doktor da 3 haftada bir çağırıyor o hosuma gitti.
Bide bir hasta vardi cok ağır oldum alin beni sezeryana diye ağlıyordu doktor da bunu bebege yapamam. Ne zaman suyun gelir o zaman normal doğuma alirim . Sonrada iyi ki beni dinlememissin diyeceksin. Bir gün bile kar bebek için dedi. Cok ağlarsan 42 kadar bekletirim dedi gülerek
Iste benim.doktorum dedim ve gozume girdi
MaşaAllah oğluşuna hiç korkma güzel olur herşeyKızlar bugun randevum vardı gittik bebeğimizi gördük kocaman olmuş cinsiyetimizi söylemeyin balon patlatacağız dedik kağıda yazıp verdi fakat bebeğe bakarken kalbinde opak izlendi çok önemli değil 1 ay sonra ayrıntılıda bakacağız dedi ben ister istemez evham yaptım daha sonra radyolog benim banka müşterim rica ettik kalbine birde o hoca baksın diye benim ki bacakları bir güzel açmış ekrana baktık ki oğlan ortadahoca da erkek olduğunu söyledilermi dedi benim koca hoplamaya başladı süpriz kaçtı Kalbimizde ufak açıklık var ama bu ilerleyen zamanda kapanacak dedi Rabbim hepsine sağlık sihat versin balon yaptırdık kızıma sürpriz olsun yinede istedik kızım patlattı
Gercekten sonunda. Cok sukur insallah boyle devam ederİşte aradığın dru bulmuşsun sonunda rahat eder içinde artık canım
Cok şükür öğrendin sendeKızlar bugun randevum vardı gittik bebeğimizi gördük kocaman olmuş cinsiyetimizi söylemeyin balon patlatacağız dedik kağıda yazıp verdi fakat bebeğe bakarken kalbinde opak izlendi çok önemli değil 1 ay sonra ayrıntılıda bakacağız dedi ben ister istemez evham yaptım daha sonra radyolog benim banka müşterim rica ettik kalbine birde o hoca baksın diye benim ki bacakları bir güzel açmış ekrana baktık ki oğlan ortadahoca da erkek olduğunu söyledilermi dedi benim koca hoplamaya başladı süpriz kaçtı Kalbimizde ufak açıklık var ama bu ilerleyen zamanda kapanacak dedi Rabbim hepsine sağlık sihat versin balon yaptırdık kızıma sürpriz olsun yinede istedik kızım patlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?